Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσωπικά θα φλάσαρα αυτό "[sTOCK FIRMWARE] LT30p_7.0.A.3.223_Generic.zip by Spectre 51" και ο Θεός βοηθός!

Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε τι είναι το multitasking. Multitasking είναι όταν το λειτουργικό μπορέί να τρέχει δυο διεργασίες ταυτόχρονα. Πολύ απλά να παίζει μουσική από κάποιον music player και ταυτόχρονα να σερφάρεις στο δίκτυο.

Αυτό που λες εσύ έχει να κάνει με task managing κι εκεί αρχίζει μια μεγάλη κουβέντα γύρω από τη φιλοσοφία του λειτουργικού. Η γενική συμβουλή είναι να μην απασχολείσαι με το ποιες εφαρμογές τρέχουν. Άσε το λειτουργικό να κάνει τη διαχείριση της μνήμης και μην μπαίνεις στη διαδικασία να κλείνεις εφαρμογές με το χέρι. Αφενός καταναλώνεις μπαταρία γιατί δουλεύει ο επεξεργαστής κι αφετέρου οι εφαρμογές θα ξανά ανοίξουν από μόνες τους οπότε πάλι καταναλώνεις μπαταρία.

λοιπον περιμενουμε την jellybean να βγει πρωτα οπως ειπε και το παιδι πιο πανω και τοτε θα δοκιμασω το αντιστοιχο νεο generic που ειπες και βλεπουμε

με τρομαζει λιγο το θεος βοηθος αλλα δεν νομιζω οτι κατι μπορει να παει και τοσο στραβα..

αν υπαρξει προβλημα πως το επαναφερω στην αρχικη-εργοστασιακη κατασταση(rom, ολα σαν καινουργιο) το βαζω στο pc companion και update?

απλα επειδη το android ειναι γεματο με τα tweaks,mods και ολα αυτα λεω μηπως γινοταν να το κανουμε σαν του n9. δηλαδη ανοιγω προγραμμα,κλεινω προγραμμα :p

μιας και εχει και 1gb ram μπορει να το αφησω να κανει μονο του διαχειριση..

απλα θελω λιγο να εχω τον ελεχγω οσο γινεται και μου τι δινει να ανοιγοκλεινουν. θα το συνηθισω λογικα...

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν και γνωστός ταλιμπάν στο πείραγμα, μη σε τρομάζει το "Θεός βοηθός"! Τρόπος έκφρασης είναι. Στη χειρότερη, αν σου πάθει κάτι το επαναφέρεις με SEUS και λήγει το θέμα ειρηνικά.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε τι είναι το multitasking. Multitasking είναι όταν το λειτουργικό μπορέί να τρέχει δυο διεργασίες ταυτόχρονα. Πολύ απλά να παίζει μουσική από κάποιον music player και ταυτόχρονα να σερφάρεις στο δίκτυο.

Αυτό που λες εσύ έχει να κάνει με task managing κι εκεί αρχίζει μια μεγάλη κουβέντα γύρω από τη φιλοσοφία του λειτουργικού. Η γενική συμβουλή είναι να μην απασχολείσαι με το ποιες εφαρμογές τρέχουν. Άσε το λειτουργικό να κάνει τη διαχείριση της μνήμης και μην μπαίνεις στη διαδικασία να κλείνεις εφαρμογές με το χέρι. Αφενός καταναλώνεις μπαταρία γιατί δουλεύει ο επεξεργαστής κι αφετέρου οι εφαρμογές θα ξανά ανοίξουν από μόνες τους οπότε πάλι καταναλώνεις μπαταρία.

δηλαδη το κ750 που επαιζε μουσικη και τραβουσα φωτο ή εμπαινα μσν απο το ebuddy και fb απο τον οπερα μινι ηταν multitasking?? (ασχετως αν μπουκωνε για πλακα)..

το ιδιο και το Ν79? και το Ν8?

εγω νομιζω οτι multitasking ειναι κατι σαν το iphone που ανοιγεις ο,τι εφαρμογη θες και ενω δεν κλεινεις καμια δεν κωλωνει (τουλαχιστον ετσι το θυμαμαι ενα 4αρι που ειχα δει μιας φιλης που πατησε να κλεισει ο,τι ετρεχε και ειδα ενα καρο πραγματα ανοιχτα...και παρολα αυτα δεν ειχε κωλωσει το κινητο. ασχετως αν μετα κολαγε με αλλα οπως στο σερφαρισμα καποιες στιγμες)

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Το iphone δεν εχει multitasking

Απλα κραταει τις εφαρμογες ανοιχτες αλλα σταματημενες

Ενω για παραδειγμα το n900 εχει real multitasking.. Δηλαδη οτι αφηνεις ανοιχτο,youtube,browser,παιχνιδι δεν ξερω τι συνεχει να παιζει/φορτωνει στο παρασκηνιο

Το android αν εχω καταλαβει εχει κατι ενδιαμεσο

Και το συμπιαν εχει ενα παραξενο multi,δεν θυμαμαι πως λεγεται,δεν εχει το απλο δηλαδη οπως το k750

Edited by Dark_ds

Νίκο με κάλυψε πλήρως ο Dark. Και μιας και έθιξες το Κ750 και γενικά τα κινητά με proprietary λειτουργικό. Το "multitasking" που έκαναν εκείνα τα κινητά ήταν σε πολύ συγκεκριμένες λειτουργίες - εφαρμογές πχ τη μουσική όπως σωστά είπες. Δεν μπορούσες να βάλεις εφαρμογές τρίτων οπότε τα πράγματα ήταν αρκετά περιορισμένα και προβλεπόμενα.

Και μια και έθιξες, ξανά λεω, το ένδοξο Κ750 και την ΘΕΑ Ericsson γιατί μου έχει κολλήσει ότι θα ξανά δούμε κινητά από την Ericsson; Ευσεβείς πόθοι θα μου πείτε! Ίσως...

Τέλος το off topic, πάμε πάλι στο Xperia T!!! :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Νίκο με κάλυψε πλήρως ο Dark. Και μιας και έθιξες το Κ750 και γενικά τα κινητά με proprietary λειτουργικό. Το "multitasking" που έκαναν εκείνα τα κινητά ήταν σε πολύ συγκεκριμένες λειτουργίες - εφαρμογές πχ τη μουσική όπως σωστά είπες. Δεν μπορούσες να βάλεις εφαρμογές τρίτων οπότε τα πράγματα ήταν αρκετά περιορισμένα και προβλεπόμενα.

Και μια και έθιξες, ξανά λεω, το ένδοξο Κ750 και την ΘΕΑ Ericsson γιατί μου έχει κολλήσει ότι θα ξανά δούμε κινητά από την Ericsson; Ευσεβείς πόθοι θα μου πείτε! Ίσως...

Τέλος το off topic, πάμε πάλι στο Xperia T!!! :)

παντως εγω το κ750 το ελιωνα με οπερα,ebuddy και μουσικη στη σκοπια :lol: (οσο τα αντεχε ολα μαζι ανοιχτα).

(και εγω θα ηθελα παλι απο ericsson κινητο, την σονυ ποτε δεν την πηγα..το κομματι ericsson αγαπαω :P σε αγριες κοντρες με νοκια..

Το iphone δεν εχει multitasking

Απλα κραταει τις εφαρμογες ανοιχτες αλλα σταματημενες

Ενω για παραδειγμα το n900 εχει real multitasking.. Δηλαδη οτι αφηνεις ανοιχτο,youtube,browser,παιχνιδι δεν ξερω τι συνεχει να παιζει/φορτωνει στο παρασκηνιο

Το android αν εχω καταλαβει εχει κατι ενδιαμεσο

Και το συμπιαν εχει ενα παραξενο multi,δεν θυμαμαι πως λεγεται,δεν εχει το απλο δηλαδη οπως το k750

ευτυχως που μου το ειπες γιατι δεν ειχα ασχοληθει αλλα ειχα ψαρωσει που τις εβλεπα ολες ανοιχτες, και λεω δε μπορει.... εν τω μεταξυ 9/10 αι φον που εχω δει σερνονται και 11/10 εχουν παει για αντικατασταση (το ενα πηγε 2η φορα.. :P ) απο γνωστους και φιλους και απορω τελικα ποσο καλο μαρκετινγκ ειχε.. ή ποσο καλος ηταν ο Jobs...σαυτο (αν και προσωπικα πιστευω οτι το μαρκετινγκ τα εκανε ολα, τον jobs οι πολλοι τον εμαθαν αφου το αι φον το ειχαν παρει..)

Οσο για το Τ λοιπον και τα anroid, αν κρινω απο το οτι εφαρμογες απο πισω τρεχουν και σε ενημερωνουν οπως το widget καιρου.. ή το 4square που αν δεν κλεισει εχει ανανεωσει..τοτε μαλλον εχει multitasking..

Τελος, για το Τ.. εχουμε καμια ιδεα για την jb και τι βελτιωσεις φερνει? υποτιθεται οτι εχει κυκλοφορησει απο τα χριστουγεννα..

Εχει αφησει το συστημα περισσοτερη ραμ ελευθερη ας πουμε? (πχ τωρα βλεπουμε συνολικη ελευθερη 650, ενω στο Ρ εβλεπα 900++) , οποτε το 2ο οσο και να το μπουκωνα κατω απο 300 ελευθερη δεν ειχε πεσει..ετσι ενιωθα ελευθερος να το φορτωσω οσο θελω. τωρα το Τ οσο και καλη διαχειριση να κανει, θεωρω οτι αν το φορτωσω πραγματικα θα κωλωσει (μεχρι στιγμης ομως ειναι οκ με 30 εφαρμογες πανω, αλλα με μικρη χρηση)

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

παντως εγω το κ750 το ελιωνα με οπερα,ebuddy και μουσικη στη σκοπια :lol: (οσο τα αντεχε ολα μαζι ανοιχτα).

(και εγω θα ηθελα παλι απο ericsson κινητο, την σονυ ποτε δεν την πηγα..το κομματι ericsson αγαπαω :P σε αγριες κοντρες με νοκια..

ευτυχως που μου το ειπες γιατι δεν ειχα ασχοληθει αλλα ειχα ψαρωσει που τις εβλεπα ολες ανοιχτες, και λεω δε μπορει.... εν τω μεταξυ 9/10 αι φον που εχω δει σερνονται και 11/10 εχουν παει για αντικατασταση (το ενα πηγε 2η φορα.. :P ) απο γνωστους και φιλους και απορω τελικα ποσο καλο μαρκετινγκ ειχε.. ή ποσο καλος ηταν ο Jobs...σαυτο (αν και προσωπικα πιστευω οτι το μαρκετινγκ τα εκανε ολα, τον jobs οι πολλοι τον εμαθαν αφου το αι φον το ειχαν παρει..)

Οσο για το Τ λοιπον και τα anroid, αν κρινω απο το οτι εφαρμογες απο πισω τρεχουν και σε ενημερωνουν οπως το widget καιρου.. ή το 4square που αν δεν κλεισει εχει ανανεωσει..τοτε μαλλον εχει multitasking..

Τελος, για το Τ.. εχουμε καμια ιδεα για την jb και τι βελτιωσεις φερνει? υποτιθεται οτι εχει κυκλοφορησει απο τα χριστουγεννα..

Εχει αφησει το συστημα περισσοτερη ραμ ελευθερη ας πουμε? (πχ τωρα βλεπουμε συνολικη ελευθερη 650, ενω στο Ρ εβλεπα 900++) , οποτε το 2ο οσο και να το μπουκωνα κατω απο 300 ελευθερη δεν ειχε πεσει..ετσι ενιωθα ελευθερος να το φορτωσω οσο θελω. τωρα το Τ οσο και καλη διαχειριση να κανει, θεωρω οτι αν το φορτωσω πραγματικα θα κωλωσει (μεχρι στιγμης ομως ειναι οκ με 30 εφαρμογες πανω, αλλα με μικρη χρηση)

ηρθα και εγω και γραφω εδω μεσα ο nokiaκας :p δεν εχω παντως προβλημα με τους ανατολικους και τοσο με τους αμερικανους εχω :lol:

καλη η sony ericcson.. αν και εγω προτιμουσα και τα δυο μαζι, η sony(σκετη) σαν εταιρια μου φαινεται πολυ απροσωπη..

τοσο χαλια τα καημενα? τι τα κανανε τα κινητα? :p

ειναι καλο το iphone απλα εχει και αυτο τα δικα του θεματα.. οπως την βρισκει ο καθενας!

για την jellybean ρωτησα την sony στο fb για το ποτε θα ερθει και μου ειπαν να ρωτησω την sony mobile στο fb!:chair: οταν εχω -και αν εχω νεα θα το γραψω εδω!

οκ!

αποφασισα να περασω αυτη τη rom γιατι απο οτι καταλαβα το firmware που εχω 7.0.A.3.223 δεν ρουταρετε με τον οδηγο που δινεις..

και αφου πρεπει να κανω αυτη την διαδικασια ας βαλω μια αλλη ρομ κιολας :p

λοιπον το πρωτο βημα λεει "Use flashtool to flash any generic 7.0.A.1.303 ftf" πιο ftf ομως? οποιο να'ναι?

Προσωπικά θα φλάσαρα αυτό "[sTOCK FIRMWARE] LT30p_7.0.A.3.223_Generic.zip by Spectre 51" και ο Θεός βοηθός!
Άντε ρε Dark_ds, καν'το να μας πεις αν επέζησε το κινητό σου να το κάνουμε και εμείς! :p

Μην κανεις τιποτε!!

Σε λιγες μερες θα παρεις jb και θα πρεπει να τα κανεις ολα απο την αρχή!

Λιγη υπομονή

Υποτίθεται ότι εφόσν φλασάρεις κάποια τέτοια ROM (δηλαδή βασισμένη στην official αλλά καρα-πειραγμένη) δεν πρόκειται να σου σκάσει update. Άρα απλά περιμένεις να πειράξει κάποιος την official JB και να δώσει το zip για να το φλασάρεις.

Έτσι είναι ή έχω καταλάβει λάθος; Προέρχομαι από LG όπου ήταν όλα ξεκλείδωτα και φλάσαρα ο,τι να 'ναι ξέροντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπρικαριστεί. Οπότε τώρα με το Sony έχω αγχωθεί μήπως κάνω κάτι λάθος... :confused:

Πάντως εμένα δε με ενδιαφέρουν τόσο τα πειράγματα όσο το root. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ταχύτητα της official ICS που τρέχει από τη μαμά του το κινητό μου. Έχω φυσικά απενεργοποιήσει όλο το bloatware. Αλλά μου λείπει το root.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα! Έχω βάλει ήχο κλήσης σε μια επαφή αλλά συνεχίζει να ακούγεται το κλασσικό ringtone. Όλες μου οι επαφές είναι στο google account, πρέπει να την έχω αποθηκευμένη στο κινητό;

Τελικά δούλεψε!

Edited by theoraklis

Άντε ρε Dark_ds, καν'το να μας πεις αν επέζησε το κινητό σου να το κάνουμε και εμείς! :p

Α ετσι παει?? μμμ τι καλα.. :p

Οριστε δυο φωτογραφιες που τραβηξα απο το T(ωραια καμερα τελικα) πριν λιγο!

http://imageshack.us/a/img546/7893/dsc0055hw.jpg

http://imageshack.us/a/img607/6779/dsc0062ff.jpg

Θα κανονισουμε να μου στειλετε το Πουλιτζερ στο σπιτι, δεν θελω event και τετοια:p

Η κάμερα δέν είναι στα δυνατά του σημεία...ούτε και η οθόνη με τα έντονα χρώματα,δέν εχει τόσο έντονα όπως του Xperia s η του one x.ειναι καλή όμως εννοείται.

Για μένα το δυνατό του σημείο είναι η απόδοση του που την βάζω στις καλύτερες που χω δει σε κινητό.

Edited by ταξιδιωτης22

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Πάντως σχετικά με την κάμερα, τα παλαιότερα Ericsson παρόλο που είχαν 5 ή 8 megapixells έβγαζαν πολύ καλύτερες φωτογραφίες από τα σημερινά Sony. Ιδιαίτερα από το Τ εγώ περίμενα κάτι καλύτερο καθώς υποτίθεται ότι η Sony διαθέτει καλή τεχνολογία στις φωτο. (βλέπε cybershot, exmor, κλπ κλπ.)

Πάντως σχετικά με την κάμερα, τα παλαιότερα Ericsson παρόλο που είχαν 5 ή 8 megapixells έβγαζαν πολύ καλύτερες φωτογραφίες από τα σημερινά Sony. Ιδιαίτερα από το Τ εγώ περίμενα κάτι καλύτερο καθώς υποτίθεται ότι η Sony διαθέτει καλή τεχνολογία στις φωτο. (βλέπε cybershot, exmor, κλπ κλπ.)

Κι εγώ το περίμενα αλλά δεν το είδα στην πράξη,όμως δεν παει να πει ότι δεν ειναι και καλό τηλέφωνο.προσωπικα με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο και όταν τελικά αποφάσισα να το δώσω το έδωσα λόγω ότι ήθελα πιο έντονα χρώματα στην οθόνη και για κανένα άλλο λόγο,αν είχε οθόνη παρόμοια με του ion θα έμενε στα χέρια μου σαν δεύτερη συσκευή για το δεύτερο μου αριθμό τουλάχιστον ένα 6αμηνο συν.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Τελικά και εγώ άρχισα να το συμπαθώ. Σαν ταχύτητα είναι καλό, δεν κολλάει (πολύ) και είναι και όμορφο. Στην αρχή φρίκαρα με την απόδοση της κάμερας και κάποια άλλα προβληματακια που είχε. Ίσως με την αναβάθμιση σε jb - αν γίνει ποτέ - να γίνει ακόμα καλύτερο.

μια χαρα ειναι το κινητο σφαιρα παει και η καμερα για κινητο τηλεφωνο ειναι καλη(και ειχα Ν8 ε)ενα χρονο θα το κρατησω και βλεπω μετα τι νεο θα υπαρχει το 2014

για την καμερα αν παιζετε με τις ρυθμισεις εχετε καλυτερα αποτελεσματα...

βοηθαει βεβαια και το συαθερο χερι.

Το ασπρακι μου εχει κλεψει το μυαλο.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Παγκόσμια πρώτη, πλάκα μας κάνουν, νομίζω ότι δεν είναι 1 απριλίου!!!!

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000779

Σε λαθος τοπικ το ποσταρες..:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για μένα το δυνατό του σημείο είναι η απόδοση του που την βάζω στις καλύτερες που χω δει σε κινητό.

είναι όντως. πηγαίνει σφαίρα το κινητό

Καλησπέρα! Έχω διαβάσει παράλληλα όσες σελίδες μπορούσα για το Xperia T kai to S. Εν ολίγοις ποιο θα μου συστήνατε να πάρω; Η χρήση που το θέλω είναι για ομιλία και σερφάρισμα σε σελίδες τύπου fb, instagram, να ακούω μουσική και φωτογραφίες. Μιλάμε για μία διαφορά στα 120€ σε σκρουτζομάγαζο. Με έχει επηρεάσει λίγο και το sar...Αν μπορούσατε να με βγάλετε από το δίλημμα...:confused:
Carpe diem...

Καλησπέρα! Έχω διαβάσει παράλληλα όσες σελίδες μπορούσα για το Xperia T kai to S. Εν ολίγοις ποιο θα μου συστήνατε να πάρω; Η χρήση που το θέλω είναι για ομιλία και σερφάρισμα σε σελίδες τύπου fb, instagram, να ακούω μουσική και φωτογραφίες. Μιλάμε για μία διαφορά στα 120€ σε σκρουτζομάγαζο. Με έχει επηρεάσει λίγο και το sar...Αν μπορούσατε να με βγάλετε από το δίλημμα...:confused:

δεν το ξερω το s νομιζω ομως πως το Τ ειναι καλυτερο,για αυτο που το θελεις δεν ξερω αν δικαιολογουνται 120 ευρο παραπανω,εγω που εχω το Τ περιπου 2 μηνες ειμαι ευχαριστημενος με την ταχυτητα του και το οτι δεν κολλαει σχεδον ποτε

Το S ,τα 120 ευρω διαφορα βαλε τα στην ακρη/τσεπη

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση.. Απλά το μόνο που κολλάω είναι το sar του S... Είναι αρκετά υψηλό πιστεύω..Λέτε να το παραβλέψω; Ούτως η άλλως χρησιμοποιώ και ακουστικά!
Carpe diem...

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση.. Απλά το μόνο που κολλάω είναι το sar του S... Είναι αρκετά υψηλό πιστεύω..Λέτε να το παραβλέψω; Ούτως η άλλως χρησιμοποιώ και ακουστικά!

Nαι παραβλεψε το ,σιγουρα το Τ ειναι πιο φρεσκο αλλα το S ειναι δοκιμασμενο και τα 120Ε δεν δικαιολογουνται ,στα λεω σαν Σονακιας κι εχοντας το S ,παρ'ολα αυτα παρε αυτο που σου αρεσει περισσοτερο εστω κι αν κοστιζει παραπανω

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Nαι παραβλεψε το ,σιγουρα το Τ ειναι πιο φρεσκο αλλα το S ειναι δοκιμασμενο και τα 120Ε δεν δικαιολογουνται ,στα λεω σαν Σονακιας κι εχοντας το S ,παρ'ολα αυτα παρε αυτο που σου αρεσει περισσοτερο εστω κι αν κοστιζει παραπανω

Όχι μου αρέσει πολύ το S,, και σε ευχαριστώ ,,με βοήθησες πολύ.Είναι τα 120 τσουχτερά :cry: Σας ευχαριστώ όλους!

Carpe diem...

Έλεος ρε παιδιά ακόμα και στο samsung galaxy SII ξεκινάει η αναβάθμιση σε Jelly Bean....Εμείς ακόμα τπτ.....:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Παίδες πήρα το παρακάτω από ebay αλλά δεν δείχνει τπτ στην TV.... το έχει πάρει κανείς κ το έχει δοκιμάσει? Θέλει να κάνεις κάποια ρύθμιση στο κινητό???

http://www.ebay.com/itm/360503495955?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

• The title was changed to Sony Xperia T