Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

clean install γίνεται κάνοντας hard reset ΠΡΙΝ Ή ΚΑΙ ΜΕΤΆ την αναβάθμιση;

Ριχτου ενα clean install μεσω seus

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

clean install γίνεται κάνοντας hard reset ΠΡΙΝ Ή ΚΑΙ ΜΕΤΆ την αναβάθμιση;

Άλλο είναι το hard reset. Hard reset σημαίνει να πατήσεις για 10 δευτερόλεπτα το κουμπάκι στο πίσω μέρος του κινητού με οδοντογλυφίδα μέχρι να δονήσει τρεις φορές. Αυτό ισοδυναμεί με την αφαίρεση και επανατοποθέτηση της μπαταρίας.

Clean install κάνεις είτε μέσω SUS όπως είπε και ο konstantinoslp, είτε μέσω pc companion επιλέγοντας επιδιόρθωση λογισμικού.

Sony Ericsson W800i --> Sony Ericsson K800i --> Sony Ericsson Yari --> Sony Ericsson Live with Walkman --> Sony Xperia SP --> Sony Xperia XZ1

Εμένα με την 205 δεν την βγάζει τη μέρα ενώ πριν άνετα 1,5. Μου φαίνεται όντως πως έχει αυξηθεί η κατανάλωση του λειτουργικού. Θα κάνω μια καθαρή εγκατάσταση απο βδομάδα. Και συ απο πάνω την πέρασες?

ναι οντως ισως να μειωθηκε λιγο αλλα οχι τοσο οσο λετε εσυ αδερφε εισαι ειδικη περιπτωση γιατι εχεις αναμενα συνεχεια τα παντα και μεχρι και το λεντ το εχεις σθνεχεια αναμενο βαλτε ρυθμησεις για εξοικονομιση και θα δειτε διαφορα μεχρι και η περιστροφη οθονης τραβαει πολυ γιατι ολη η μπαταρια σε αυτο το τηλεφωνο και σε ολα αυτη η ριμαδα η οθονη εξαντλει......

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

ναι οντως ισως να μειωθηκε λιγο αλλα οχι τοσο οσο λετε εσυ αδερφε εισαι ειδικη περιπτωση γιατι εχεις αναμενα συνεχεια τα παντα και μεχρι και το λεντ το εχεις σθνεχεια αναμενο βαλτε ρυθμησεις για εξοικονομιση και θα δειτε διαφορα μεχρι και η περιστροφη οθονης τραβαει πολυ γιατι ολη η μπαταρια σε αυτο το τηλεφωνο και σε ολα αυτη η ριμαδα η οθονη εξαντλει......

Ρε Γιάννη και πριν αναμμένα τα είχα, για ίδια χρήση μιλάω πάντα. Σήμερα τα πάει καλύτερα πάντως :ninja:

Ρε Γιάννη και πριν αναμμένα τα είχα, για ίδια χρήση μιλάω πάντα. Σήμερα τα πάει καλύτερα πάντως :ninja:

εγω σημερα εκανα παντως ξανα με το pc companion ξανα εγκατασταση και περασα μια μια τις εφαρμογες εφαγα κανενα 2 ωρα και θα δω πως θα παει οχι πως ειχα προβλημα αλλα για καλυτερα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μου έρχεται μήνυμα αυτές τις μέρες να εγκαταστήσω την εφαρμογή info eye,

Τι κάνω,χρειάζεται αυτή η εφαρμογή και μου τη στέλνουν συνεχώς μήνυμα στο uptade center?

Εχει κάποιες μερες το κινητο κανει.... ότι θέλει! Δεν μου αφηνει να ανοιξω τη γραμμη ή να την απορριψω σε κλήση, οταν παταω να κάνει κλήση βγάζει ενα κυκλακι σαν να σκεφτεται και μετά απο μισό λεπτό καλεί, κάνει συνεχόμενες επανεκκινήσεις με κορυφαια στιγμή χθες βράδυ στη 1 το βγάζω απο τη μπρίζα με 100% μπαταρία και σήμερα το πρωι στις 8 ήταν κλειστό λόγω μπαταρίας! Το ξαναβάζω να φορτίσει μέχρι τις 11 και σε 2 λεπτά παει στο 90%! Έβλεπα τη μπαταρία να πέφτει λες και έτρεχε σε...αγώνες!! Και μετα αρχισαν οι επανεκκινήσεις, ούτε προλάβαινε να μπει στο μενού! Ακόμα και οταν ζητούσε pin μετά απο λίγο έκανε επανεκκίνηση! Προς το παρών έκανα επαναφορά και κανω ξανά εγκατάσταση εφαρμογών.. Λέτε να τα εχει "φτύσει";

Νέο πρόβλημα. Στη μέση της συνομιλίας κλείνει η κλήση. Τι στο διαολο έπαθε πάλι.

Α επίσης γίνεται μπλε όταν έρχεται νέα ειδοποιηση με αναμμένη την οθόνη και κλείνει όταν φτάνει στο 15% μπαταρία.

Πόσο πιστεύετε ότι πιανει ένα μεταχειρισμενο Τ ενός έτους;

Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μια επανεγκατάσταση λογισμικού με το seus... Εφόσον καινούριο έχει 200€, 140-150€ να πιάσεις να είσαι ευχαριστημένος... Εγώ προσωπικά δεν θα το αγόραζα ούτε για τόσα...

Εχει κάποιες μερες το κινητο κανει.... ότι θέλει! Δεν μου αφηνει να ανοιξω τη γραμμη ή να την απορριψω σε κλήση, οταν παταω να κάνει κλήση βγάζει ενα κυκλακι σαν να σκεφτεται και μετά απο μισό λεπτό καλεί, κάνει συνεχόμενες επανεκκινήσεις με κορυφαια στιγμή χθες βράδυ στη 1 το βγάζω απο τη μπρίζα με 100% μπαταρία και σήμερα το πρωι στις 8 ήταν κλειστό λόγω μπαταρίας! Το ξαναβάζω να φορτίσει μέχρι τις 11 και σε 2 λεπτά παει στο 90%! Έβλεπα τη μπαταρία να πέφτει λες και έτρεχε σε...αγώνες!! Και μετα αρχισαν οι επανεκκινήσεις, ούτε προλάβαινε να μπει στο μενού! Ακόμα και οταν ζητούσε pin μετά απο λίγο έκανε επανεκκίνηση! Προς το παρών έκανα επαναφορά και κανω ξανά εγκατάσταση εφαρμογών.. Λέτε να τα εχει "φτύσει";

Κάνε ότι έγραψα στον αποπάνω συμφορουμίτη...

Και κάτι που θέλω να πω γιατί με τρώει (δεν επιτίθεμαι σε κάποιον): όταν εγώ έλεγα ότι το κινητό έχει θέματα κάποιοι μου έλεγαν διάφορα κορδελάκια... Να λοιπόν που έστω και αργά (δυστυχώς) επαληθεύομαι...

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Επειδη ακουω διαφορα προβληματα εδω μεσα και εξω με τις διαφορες αναβαθμίσεις (π.χ σε μπαταρια,ηχειο,καμερα,reboot κ.α) θα ηθελα να μου πειτε γνωμες για το ποια rom ( η οποια να rooταρετε) ειναι καλη και σταθερη! Εμενα φοραει την 9.1.a.1.141. Υπαρχει κατι καλυτερο η να μεινω σε αυτην?:worry:

Α και μια απορια που έχω: αυτο το wifi που εχει γινεται να δυναμωσει καθολου? Δηλαδη να πιανει καλυτερα?

Edited by memostrikas

Επειδη ακουω διαφορα προβληματα εδω μεσα και εξω με τις διαφορες αναβαθμίσεις (π.χ σε μπαταρια,ηχειο,καμερα,reboot κ.α) θα ηθελα να μου πειτε γνωμες για το ποια rom ( η οποια να rooταρετε) ειναι καλη και σταθερη! Εμενα φοραει την 9.1.a.1.141. Υπαρχει κατι καλυτερο η να μεινω σε αυτην?:worry:

Α και μια απορια που έχω: αυτο το wifi που εχει γινεται να δυναμωσει καθολου? Δηλαδη να πιανει καλυτερα?

Έχω βάλει την 9.2.Α.1.199. (rooted, από xda την ιταλική "james bond"...) Δεν μου έχει κάνει κανενα πρόβλημα, και δεν βλέπω διαφορά στην μπαταρία. Το μόνο που μου κάνει είναι ότι όταν είμαι σε κλήση δεν μπορώ να γράψω (πχ. σημείωση στο ημερολόγιο...) Το wifi είναι σαφώς βελτιωμένο με αυτη την εκδοση. Επανεκκινήσεις, κολλήματα, κλπ δεν μου έχουν παρουσιαστεί.

Μόλις βρώ χρόνο θα βάλω την 205 μπας και αρχίσει να γράφει εν μέσω κλήσης. Κατά τα άλλα, προχώρα άφοβα...

Έχω βάλει την 9.2.Α.1.199. (rooted, από xda την ιταλική "james bond"...) Δεν μου έχει κάνει κανενα πρόβλημα, και δεν βλέπω διαφορά στην μπαταρία. Το μόνο που μου κάνει είναι ότι όταν είμαι σε κλήση δεν μπορώ να γράψω (πχ. σημείωση στο ημερολόγιο...) Το wifi είναι σαφώς βελτιωμένο με αυτη την εκδοση. Επανεκκινήσεις, κολλήματα, κλπ δεν μου έχουν παρουσιαστεί.

Μόλις βρώ χρόνο θα βάλω την 205 μπας και αρχίσει να γράφει εν μέσω κλήσης. Κατά τα άλλα, προχώρα άφοβα...

Ok ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!

Να ρωτήσω και κατι άλλο:

Το 3g οταν το δουλευεις τρωει τοσο γρηγορα την μπαταρια σε αυτο το κινητο, η εμενα εχει θεμα? Π.χ το ανοίγω με 100% μπαταρια και με μια περιπου ωρα συνεχως χρηση ιντερνετ δεδομένων φτανει το 60%.:worry:

Ok ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!

Να ρωτήσω και κατι άλλο:

Το 3g οταν το δουλευεις τρωει τοσο γρηγορα την μπαταρια σε αυτο το κινητο, η εμενα εχει θεμα? Π.χ το ανοίγω με 100% μπαταρια και με μια περιπου ωρα συνεχως χρηση ιντερνετ δεδομένων φτανει το 60%.:worry:

Και σε μένα τρώει πάρα πολύ αλλά αλλά εκτός από την άθλια γενικά μπαταρία του κινητού μας παίζει ρόλο και το σήμα...

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Αλήθεια τι είναι αυτή η εφαρμογή;; Είναι διαθέσιμη και σε άλλα xperia;;

Εαν κανω αναβάθμιση μεσω κινητου OTA το root το χανω?

Εχω την 9.1.A.1.141 αλλά δεν θελω να χασω το root.

Αλήθεια τι είναι αυτή η εφαρμογή;; Είναι διαθέσιμη και σε άλλα xperia;;

ειναι εφαρμογη στην φωτογραφικη αν ας πουμε βγαλεις φωτο το λευκο πυργο και εχεις φυσικα ιντερνετ το αναγνωριζει και σου λεει τα παντα για οτιδηποτε ειναι σχετικο με αυτο δεν το εχω δουλεψει επομενος δεν ξερω κατα ποσο καλη δουλεια κανει και λογικα το πηραν ολα τα xperia

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια απορια μου ειναι γιατι δεν μπορω να γραψω 160 χαρακτηρες στα σμσ με την μαμα εφαρμογη?ξερω οτι το κανουν αλλες απλα προτιμω την μαμα.Να σημειωσω πως ειναι Ελληνικο το κινητο δεν ξερω αν παιζει ρολο ομως . Στο Ζ που ειχα υπηρχε μια επιλογη που μπορουσες να τικαρεις που ελεγε εξοικονομηση μνματος,αν δεν κανω λαθος -η καπως ετσι- η οποια εδω στο sp δεν υπαρχει.
Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Μια απορια μου ειναι γιατι δεν μπορω να γραψω 160 χαρακτηρες στα σμσ με την μαμα εφαρμογη?ξερω οτι το κανουν αλλες απλα προτιμω την μαμα.Να σημειωσω πως ειναι Ελληνικο το κινητο δεν ξερω αν παιζει ρολο ομως . Στο Ζ που ειχα υπηρχε μια επιλογη που μπορουσες να τικαρεις που ελεγε εξοικονομηση μνματος,αν δεν κανω λαθος -η καπως ετσι- η οποια εδω στο sp δεν υπαρχει.

δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο σκας με την handcent εχεις απειρα πραγματα και βαζεις οτι ρυθμισεις θελεις εχει της παναγιας τα ματια.......εδω η βασικη δεν εχει καν αναφορα παραδοσης

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποια έκδοση έχεις τώρα;; Ενδεχομένως όχι αν τικάρεις την αντίστοιχη επιλογή στην εφαρμογή superuser...

Ποια έκδοση έχεις τώρα;; Ενδεχομένως όχι αν τικάρεις την αντίστοιχη επιλογή στην εφαρμογή superuser...

Εχω την 9.1.a.1.141

Και σε ποια θες να πας;;

Καλησπέρα..

Πήρα δώρο σε φίλη το sp και έχω παράπονα ότι δεν ακούγεται δυνατά το ακουστικό την ώρα των κλήσεων.

Είναι ρύθμιση? Έχετε διαπιστιστώσει κάτι παρόμοιο? Ευχαριστώ πολύ!

Και σε ποια θες να πας;;

Θελω να παω στην 9.2.a.0.295

Ξερει κανεις αν το χανω τελικα το root με την αναβάθμιση την συγκεκριμένη ?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

• The title was changed to Sony Xperia T