Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορει να εχεις και δικιο οσον αφορα το ποσο ενεργοβορο μπορει να ειναι.Εγω παντως το θεωρω τουλ στα ιδια επιπεδα με πριν και οχι χειροτερα.Απο την αλλη βολευει αν χρειαζεσαι ολη μερα ιντερνετ και μετακινεισαι σε γνωστα σημεια.Τωρα αυτο που λες οτι σου πεταει συνεχεια το μηνυμα δεν ξερω ποτε δεν το ειχα.Βασικα ουτε μια φορα με ειχε ειδοποιησει.Μηπως να βρεις μεσω ποιου apk σου πεταει το μηνυμα και να κανεις μια εκκαθαριση δεδομενων?

Πως το βρισκουμε? εχετε καμια ιδεα? ειναι μηνυμα της διαχειρισης ενεργειας αλλα δεν ξερω πως να το σταματησω..το ιδιο σου πεταει αν πχ εχεις runkeeper και εχεις ενεργοποιημενο το stamina ενω δεν το εχεις βαλει σε εξαιρεση το runkeeper.. κτλ..

ενα τετοιο πραγμα ειναι.Οχι οτι με νοιαζει ιδιαιτερα, αλλα ειναι σπαστικο να το βλεπεις συνεχεια.

Οσο για το ιντερνετ, απλα τα εχω ολα μονιμα ανοικτα..ετσι και αλλιως η μανα μου που το εχει της βγαζει στανταρ 2 μερες και εγω εβγαζα στανταρ 1

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πως το βρισκουμε? εχετε καμια ιδεα? ειναι μηνυμα της διαχειρισης ενεργειας αλλα δεν ξερω πως να το σταματησω..το ιδιο σου πεταει αν πχ εχεις runkeeper και εχεις ενεργοποιημενο το stamina ενω δεν το εχεις βαλει σε εξαιρεση το runkeeper.. κτλ..

ενα τετοιο πραγμα ειναι.Οχι οτι με νοιαζει ιδιαιτερα, αλλα ειναι σπαστικο να το βλεπεις συνεχεια.

Οσο για το ιντερνετ, απλα τα εχω ολα μονιμα ανοικτα..ετσι και αλλιως η μανα μου που το εχει της βγαζει στανταρ 2 μερες και εγω εβγαζα στανταρ 1

Μπορεις να ανεβασεις ενα screenshot οταν μπορεσεις?

Μπορεις να ανεβασεις ενα screenshot οταν μπορεσεις?

βεβαιως!

Επισης διαπιστωσα οτι το skype ακομα και εξοδο να κανετε συνεχιζει και τρεχει, εφτιαξα καινουριο θεμα στις εφαρμογες του ανδροιδ αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ευθυνεται που τελευταια εβλεπα σε ολα μου τα κινητα πολυ μειωμενη αποδοση μπαταριας και με καταναλωση σε ακυρες διεργασιες, νομιζοντας οτι απλα φταιει η 4.3 στο Τ και η 4.4 στα Ζ1.. Θα το ερευνησω οταν μπορεσω περισσοτερο αλλα αν εχετε skype διαγραψτε το και δειτε πως σας παει..ή πιο απλα, αν το εχετε με αποθηκευμενα στοιχεια ρωτηστε αν σας βλεπουν μεσα οι φιλοι σας..και ας σας κανουν μια κληση....εννοειται με το δικο σας κλειστο.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Είχα κι εγώ αυτό το θέμα και τελικά πήγα ρυθμίσεις και ξετσεκαρα εκεί που λέει αυτόματη σύνδεση.επίσης greenify χρησιμοποιεις;και xposed?Σχετικα με το αλλο θεμα,δοκιμασε να κανεις disable/freeze το LocationBasedWifi.apk ισως φυγει το μηνυμα. Edited by panostr10

Σε αυτα τα λεφτα ειναι απο τις καλυτερες συσκευες,εφοσον μιλαμε για ελληνικη αγορα, αλλα η stock rom δεν ειναι και οτι καλυτερο. Η αναβαθμιση στην 4.3 λυνει αρκετα προβληματα, αλλα οπως επισημαινουν πολλα παιδια εδω ακομα βγαζει bugs. Eπισης δεν το βλεπω πιθανο να παρει αναβαθμιση στο KitKat. Tα πλεονεκτηματα του ειναι το 4G ,η πολυ καλη GPU (Adreno 320), εχει δυνατο επεξεργαστη αν και διπυρηνος, και ειναι καλη κατασκευη γενικα. Σε αυτα τα λεφτα δεν ειναι ευκολο να βρεις κατι καλυτερο, εγω πχ αν ηταν λιγο πιο φθηνο θα προτιμουσα το Moto G 16GB.

Εγω χρησιμοποιω την existenz 3.30 και δε μου εχει βγαλει καποιο προβλημα μεχρι στιγμης, και γενικα ειμαι ευχαριστημενος απο αυτη τη ρομ.

φιλε σκεφτομαι και εγω να βαλω την existenz αλλα εχω 2 αποριες..Καταρχας εγω που ειμαι σε εκδοση 4.3 .201 μπορω να την περασω απο πανω η πρεπει να κανω downgrade στην 4.1 .254;Στο θεμα της στους xda λεει οτι πρεπει να κανεις downgrade αλλα καποια αλλα ατομα που ρωτησα μου ειπαν οτι μαλλον γινεται και απο την 4.3!Επισης ποια εκδοση ρομ περναμε αρχικα;την 3.0.0 μεσω recovery και στην συνεχεια OTA την 3.3.0;

φιλε σκεφτομαι και εγω να βαλω την existenz αλλα εχω 2 αποριες..Καταρχας εγω που ειμαι σε εκδοση 4.3 .201 μπορω να την περασω απο πανω η πρεπει να κανω downgrade στην 4.1 .254;Στο θεμα της στους xda λεει οτι πρεπει να κανεις downgrade αλλα καποια αλλα ατομα που ρωτησα μου ειπαν οτι μαλλον γινεται και απο την 4.3!Επισης ποια εκδοση ρομ περναμε αρχικα;την 3.0.0 μεσω recovery και στην συνεχεια OTA την 3.3.0;

Μου λες πλιζ επειδή από το πρωί ρωτάω, ποια ρύθμιση πρέπει να είναι ενεργή για να έχει data το κινητό αυτό γιατί το πήρε η αδελφή μου και δεν ξέρω το μενού της σονυ αν έχει διάφορες από το Huawei μου!

Μου λες πλιζ επειδή από το πρωί ρωτάω, ποια ρύθμιση πρέπει να είναι ενεργή για να έχει data το κινητό αυτό γιατί το πήρε η αδελφή μου και δεν ξέρω το μενού της σονυ αν έχει διάφορες από το Huawei μου!

Στις ρυθμισεις ειναι η "Χρηση Δεδομενων" κατω απο το Wifi και το Bluetooth. Στο πανελ των γρηγορων ρυθμισεων γραφει Δεδομενα κινητης τηλ.

Eγω δεν εκανα κανενα downgrade, μονο ξεκλειδωσα bootloader. Γενικα δοκιμασα αρκετες Rom, σε καμια δε χρειαστηκε να κανω downgrade. Περνας πρωτα την 3.0.0 που ειναι γυρω στα 800 mb μεσω recovery και η 3.3.0 γινεται OTA.

Στις ρυθμισεις ειναι η "Χρηση Δεδομενων" κατω απο το Wifi και το Bluetooth. Στο πανελ των γρηγορων ρυθμισεων γραφει Δεδομενα κινητης τηλ.

Eγω δεν εκανα κανενα downgrade, μονο ξεκλειδωσα bootloader. Γενικα δοκιμασα αρκετες Rom, σε καμια δε χρειαστηκε να κανω downgrade. Περνας πρωτα την 3.0.0 που ειναι γυρω στα 800 mb μεσω recovery και η 3.3.0 γινεται OTA.

Οκ σε ευχαριστώ πολύ θα της το πω.

Είχα κι εγώ αυτό το θέμα και τελικά πήγα ρυθμίσεις και ξετσεκαρα εκεί που λέει αυτόματη σύνδεση.επίσης greenify χρησιμοποιεις;και xposed?Σχετικα με το αλλο θεμα,δοκιμασε να κανεις disable/freeze το LocationBasedWifi.apk ισως φυγει το μηνυμα.

τα εκανα και τα 2, για το σκαιπ φαινεται οτι εχω βελτιωση στην μπαταρια μεγαλη..για το 2ο δεν σταματησε καθως ειναι συμβουλη της διαχειρισης ενεργειας.

Συνέδεσε η αδελφή μου με το companion το κινητό γιατί αλλιώς δεν έκανε αναβάθμιση ΟΤΑ.αλλά από ότι κατάλαβα δεν έχει την 4.3.

καταρχήν γιατί δεν γίνεται ΟΤΑ η αναβάθμιση

Και δεύτερον γιατί δεν έχει πάει στην 4.3?

Nομιζω οτι το μονο που κανει ειναι να μην αφηνει εφαρμογες να συνδεονται στο ιντερνετ μονες τους, πχ facebook,viber κλπ.

Oταν το εχεις ενεργοποιημενο δε δεχεσαι notifications απο τετοιες εφαρμογες.

Καλημέρα παιδιά αξίζει το πάρει κάποιος το κινητό στα 200€????σε γενικές γραμμές πως τα πάει το κινητό έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα???

Εγω σου προτείνω αυτό http://www.skroutz.gr/s/2828367/Sony-Xperia-V.html με τα ίδια λεφτά.

Nομιζω οτι το μονο που κανει ειναι να μην αφηνει εφαρμογες να συνδεονται στο ιντερνετ μονες τους, πχ facebook,viber κλπ.

Oταν το εχεις ενεργοποιημενο δε δεχεσαι notifications απο τετοιες εφαρμογες.

Στη σταμινα αναφέρεσαι φίλε?

Εγώ εκτός από τα τηλέφωνα,, δουλεύω πολύ ίντερνετ και με δεδομενα και Wi Fi.

Το είχα τσεκάρει και παλιά,,και είπα να δοκιμάσω να βάλω ξανά τη σταμινα σήμερα.

Τη βάζω και το καταλαβα αμέσως στο ίντερνετ,, φρεναριζε το κινητό..

Το είχε γράψει ένα παιδί παλιά,, με την σταμινα,δε δουλεύει ο επεξεργαστής στο φουλ.

Παιδια πρωτες φορτισεις πως γινονται; να κλεισει το κινητό η στο 10% ξερω γω;

Μην αφήνεις ποτέ το τηλέφωνο να κλείσει από μπαταρία.

Προσωπικά τις πρώτες φορτίσεις τις κάνω έτσι : Όταν φτάσει στο 10% το κλείνω και το συνδέω στο ρεύμα, όταν φτάσει στο 100% το αφήνω ακόμα ~15-20 λεπτά και μετά το βγάζω από το ρεύμα και το ανοίγω . Ακολουθώ το ίδιο για της 2-3 πρώτες φορτίσεις.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

τα εκανα και τα 2, για το σκαιπ φαινεται οτι εχω βελτιωση στην μπαταρια μεγαλη..για το 2ο δεν σταματησε καθως ειναι συμβουλη της διαχειρισης ενεργειας.

Με μεγαλη επιφυλαξη δοκιμασε να κανεις freeze το PowerSave.apk μηπως και σταματησει το μηνυμα.Αν παλι δε δεις φως ή εχεις καποιο αλλο θεμα μεσα απο αυτο τοτε πιστευω οτι το μηνυμα "δρομολογειται" απο καπου αλλου.

οποιος έχει rooted έκδοση μπορεί να δοκιμάσει αυτό εδώ το mod δίνει ανάσα στο T σφαίρα λέμε ;) :P

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2360670

Μην αφήνεις ποτέ το τηλέφωνο να κλείσει από μπαταρία.

Προσωπικά τις πρώτες φορτίσεις τις κάνω έτσι : Όταν φτάσει στο 10% το κλείνω και το συνδέω στο ρεύμα, όταν φτάσει στο 100% το αφήνω ακόμα ~15-20 λεπτά και μετά το βγάζω από το ρεύμα και το ανοίγω . Ακολουθώ το ίδιο για της 2-3 πρώτες φορτίσεις.

Ωραιος ευχαριστώ πολυ!

Παιδια υπαρχει οδηγός για αυτο το mod?

Κι εμένα θα με ενδιέφερε μου φαίνεται λίγο κινέζικο..

Επίσης έβαλα την Γερμανική .205 απο XDA http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2707003 και όλα καλά προς το παρoν. Οι χαρακτήρες στα μηνύματα είναι 160 όπως θα έπρεπε δηλαδή.

Edited by Prof_Chaos

Κι εμένα θα με ενδιέφερε μου φαίνεται λίγο κινέζικο..

Επίσης έβαλα την Γερμανική .205 απο XDA http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2707003 και όλα καλά προς το παρών. Οι χαρακτήρες στα μηνύματα είναι 160 όπως θα έπρεπε δηλαδή.

Prof_Chaos εαν θελεις τσεκαρε αν κατα την διαρκεια της κλησης μπορεις να πληκτρολογεις αριθμους και αν κλειδωνει γρηγορα το gps.Ψηνομαι να την περασω αν ειναι αυτα οκ..

• The title was changed to Sony Xperia T