Nikos_Mpl Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Παιδια καλησπέρα , είμαι κάτοχος του sony xperia T απο απρίλιο. Τον Αύγουστο μετακόμισα Ολλανδία και για λόγους επικοινωνίας χρειάζεται να έχω το 3g όλη μερα σχεδόν ανοικτο. Αποτέλεσμα αυτού το να χρειάζεται φόρτισμα το μεσημέρι ενώ το πρωί ήταν full. Το viber μου τρώει πολύ μπαταρία αλλά το χρειάζομαι. Δεν το έχω rootαρισμένο και του έχω την .141 . Τι μου προτείνετε για καλύτερη απόδοση μπαταρίας? Αν του κάνω root τι γλυτώνω και πόσο καλύτερη απόδοση έχω γενικά. Root με ποια διαδικασία κάνω ακριβώς για την δική μου περίπτωση?:wacko: τι χρηση κανεις και κραταει τοσο λιγο?το 3G ανοιχτο απο μονο του δε λεει κατι, και εγω δεν το κλεινω ποτε! αλλα η μπαταρια μου βγαζει τη μερα ανετα και με 30% υπολοιπο. μονο αν λιωνω fb, whatsapp και viber τη φτανω στο 0% αλλα οχι απο το μεσημερι.. θα σου προτεινα να το εχεις μονιμα στην πριζα οσο εισαιι δουλεια αν κανεις κατι που την εξοντωνει Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philoly Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 τι χρηση κανεις και κραταει τοσο λιγο?το 3G ανοιχτο απο μονο του δε λεει κατι, και εγω δεν το κλεινω ποτε! αλλα η μπαταρια μου βγαζει τη μερα ανετα και με 30% υπολοιπο. μονο αν λιωνω fb, whatsapp και viber τη φτανω στο 0% αλλα οχι απο το μεσημερι.. θα σου προτεινα να το εχεις μονιμα στην πριζα οσο εισαιι δουλεια αν κανεις κατι που την εξοντωνει Τίποτα μόνο whatsapp και viber. Υπάρχει κάποιος κανόνας φορτίσματος ? δν έχω δυνατότητα να το φορτίζω. Αν του κανω root παίζει να είναι καλύτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Τίποτα μόνο whatsapp και viber. Υπάρχει κάποιος κανόνας φορτίσματος ? δν έχω δυνατότητα να το φορτίζω. Αν του κανω root παίζει να είναι καλύτερα? εννοεις οτι τα χρησιμοποιεις ολη μερα? δηλαδη με αυτα δουλευεις? διοτι τοτε ισως ειναι λογικο, σαν εφαρμογες δεν καταναλωνουν τοσο, αλλα το να εχεις την οθονη αναμενη ολη μερα ειναι θεμα..εγω οταν το εχω λιωσει με αυτες μου μειωνεται αρκετα η διαρκεια αλλα δε θυμαμαι και τοσο λιγο, δεν ειναι απιθανο αν επαναλαμβανω τα λιωνεις. Οσο για καποιον κανονα, αν και λιθιου γενικα προτιμω να κανω πληρεις κυκλους φορτισεων, επομενως την αφηνω να αδειασει αρκετα, και την φορτιζω, που ετσι και αλλιως συμβαινει καθε μερα. Τωρα για αρχη, μηπως να κοιταζες μην εχεις καμια αλλη εφαρμογη που σου την τρωει? Επισης την φωτεινοτητα, αν εισαι σε κλειστο χωρο χαμηλωσε τη αρκετα, βαλτη και τερμα κατω, θα βλεπεις μια χαρα. Εαν ομως δεν τις λιωνεις τις εφαρμογες, τοτε εχει προβλημα το κινητο. Εγω σε πρωτη φαση θα του εκανα ενα clean install με το SUS την .141 και θα εβαζα μεσα μονο whatsapp και viber, να δω αν θα αλλαζε. αν αλλαξει η διαρκεια σημαινει οτι καποια αλλη εφαρμογη σου τρωει την μπαταρια. αν οχι σημαινει οτι ή το λιωνεις πολυ ή εχεις προβλημα Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philoly Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 (edited) εννοεις οτι τα χρησιμοποιεις ολη μερα? δηλαδη με αυτα δουλευεις? διοτι τοτε ισως ειναι λογικο, σαν εφαρμογες δεν καταναλωνουν τοσο, αλλα το να εχεις την οθονη αναμενη ολη μερα ειναι θεμα..εγω οταν το εχω λιωσει με αυτες μου μειωνεται αρκετα η διαρκεια αλλα δε θυμαμαι και τοσο λιγο, δεν ειναι απιθανο αν επαναλαμβανω τα λιωνεις. Οσο για καποιον κανονα, αν και λιθιου γενικα προτιμω να κανω πληρεις κυκλους φορτισεων, επομενως την αφηνω να αδειασει αρκετα, και την φορτιζω, που ετσι και αλλιως συμβαινει καθε μερα. Τωρα για αρχη, μηπως να κοιταζες μην εχεις καμια αλλη εφαρμογη που σου την τρωει? Επισης την φωτεινοτητα, αν εισαι σε κλειστο χωρο χαμηλωσε τη αρκετα, βαλτη και τερμα κατω, θα βλεπεις μια χαρα. Εαν ομως δεν τις λιωνεις τις εφαρμογες, τοτε εχει προβλημα το κινητο. Εγω σε πρωτη φαση θα του εκανα ενα clean install με το SUS την .141 και θα εβαζα μεσα μονο whatsapp και viber, να δω αν θα αλλαζε. αν αλλαξει η διαρκεια σημαινει οτι καποια αλλη εφαρμογη σου τρωει την μπαταρια. αν οχι σημαινει οτι ή το λιωνεις πολυ ή εχεις προβλημα Βασικά δεν το λιώνω έτσι , απλά χρειαζεται να έχω ανοικτό το 3g όλη μερα , την οθόνη όχι όμως. Τι είναι το SUS και αν κανω clean install χάνω όλες τις εφαρμογες ε? το έψαξα και τπτ δεν το βρήκα. τελικά να κάνω root ρε παιδιά, έχω την .141 και μέχρι τώρα όλα καλά, μόνο η μπαταρία , αν κάνω root υπάρχει rom καλύτερη απο την official? και αν το κάνω και την αλλάξω θα μπορώ να ξανα επιστρέψω στην official να δεν μου αρέσει η άλλη. ποιον οδηγό να ακολουθήσω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited September 16, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 τελικά να κάνω root ρε παιδιά, έχω την .141 και μέχρι τώρα όλα καλά, μόνο η μπαταρία , αν κάνω root υπάρχει rom καλύτερη απο την official? και αν το κάνω και την αλλάξω θα μπορώ να ξανα επιστρέψω στην official να δεν μου αρέσει η άλλη. ποιον οδηγό να ακολουθήσω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. δε νομιζω οτι το ρουτ ειναι λυση στην περιπτωση σου γιατι αυτα που κανεις δεν δικαιολογουν την καταναλωση που εχεις.. οδηγος για ρουτ ειναι εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=359202 ρομ δεν ξερω, εγω με την επισημη δεν εχω θεμα και δεν την αλλαζω. Απο εκει και περα το SUS ειναι το εργαλειο της σονυ για να περασεις απο την αρχη το λογισμικο του κινητου, το βρισκεις εδω: http://www.sonymobile.com/gb/tools/update-service/ εννοειται οτι θα κανεις επαναφορα εργοστασιακων και διαγραφη να καθαρισει, να χασεις τα παντα, περνας με το SonyUpdateService (SUS) την τελευταια εκδοση ξανα και βαζεις μονο αυτες τις 2 εφαρμογες, αν συνεχισει να σου τελειωνει τοσο γρηγορα και εχοντας τη φωτεινοτητα απο τη μεση και κατω και χωρις να το λιωνεις, απλα στελνοντας μερικα μηνυματα τη μερα, τοτε νομιζω οτι εχει προβλημα το κινητο σου! εγω το viber και whatsapp τα λιωνω γιατι εχω την αδερφη μου εξωτερικο και ολοι οι φιλοι το εχουν και βγαζω ολη τη μερα.. τωρα ειμαι στο 35% και εχω στειλει απειρα μηνυματα (αρα αναμενη οθονη κτλ) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philoly Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 δε νομιζω οτι το ρουτ ειναι λυση στην περιπτωση σου γιατι αυτα που κανεις δεν δικαιολογουν την καταναλωση που εχεις.. οδηγος για ρουτ ειναι εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=359202 ρομ δεν ξερω, εγω με την επισημη δεν εχω θεμα και δεν την αλλαζω. Απο εκει και περα το SUS ειναι το εργαλειο της σονυ για να περασεις απο την αρχη το λογισμικο του κινητου, το βρισκεις εδω: http://www.sonymobile.com/gb/tools/update-service/ εννοειται οτι θα κανεις επαναφορα εργοστασιακων και διαγραφη να καθαρισει, να χασεις τα παντα, περνας με το SonyUpdateService (SUS) την τελευταια εκδοση ξανα και βαζεις μονο αυτες τις 2 εφαρμογες, αν συνεχισει να σου τελειωνει τοσο γρηγορα και εχοντας τη φωτεινοτητα απο τη μεση και κατω και χωρις να το λιωνεις, απλα στελνοντας μερικα μηνυματα τη μερα, τοτε νομιζω οτι εχει προβλημα το κινητο σου! εγω το viber και whatsapp τα λιωνω γιατι εχω την αδερφη μου εξωτερικο και ολοι οι φιλοι το εχουν και βγαζω ολη τη μερα.. τωρα ειμαι στο 35% και εχω στειλει απειρα μηνυματα (αρα αναμενη οθονη κτλ) Ευχαριστώ πολύ , θα δω τι μπορώ να κάνω. Ησουν κατατοπιστικότατος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Ευχαριστώ πολύ , θα δω τι μπορώ να κάνω. Ησουν κατατοπιστικότατος. νασαι καλα. για μενα αν παρεις ενα back up στην καρτα μνημης τον καταλογο, και σωσεις το αρχειο που δημιουργειται στον υπολογιστη, σωσεις και ο,τι αλλο αρχειο εχεις με copy paste (φωτογραφιες κτλ) εισαι κομπλε. ειναι 5-10 λεπτα το πολυ και καθαρισες, μετα πατας την επαναφορα σου, την επανεγκατασταση και παλι σε μιση ωρα το εχεις στησει το κινητο απο την αρχη. εγω δεν επαναφερω back up εφαρμογων κτλ ποτε. επαναφερω καταλογο, αρχει με paste στην καρτα μνημης και ξανακατεβαζω εφαρμογες, ρυθμιζω τελος. ολη η διαδικασια 1-1:30 ωρα το πολυ..και ειναι οπως πριν. αν εχεις και ημερολογιο και σημειωσεις οπως εγω, τοτε το καλυτερο για να τα σωσεις ειναι το myphone explorer. http://www.fjsoft.at/en/ ειναι εφαρμογη μονο για sony (sonyericsson) και βλεπει το κινητο σου αρκει νασαι στο wifi, ανοιγεις απο εκει φακελους, τραβας αρχεια (με λιγο περισσοτερο χρονο βεβαια), πας και στα extras πατας ενα create back up, σωζεις τα παντα ( καταλογο δεν σωζω γιατι μου ριχνει μεσα και whatsapp, skype Κτλ, ακομα και αν τα εχω απενεργοποιησει και δεν ξερω αν στην επαναφορα μου ριξει πιο πολλες επαφες, τιποτα διπλες κτλ, για καταλογο μονο το αρχειακι απο του κινητου το back up, ειναι ιδανικο) και καθαρισες με ημερολογιο (σημειωσεις εγω χρησιμοποιω το σημειοματαριο της εφαρμογης αυτης που την εχω και στο κινητο, του myphone explorer δηλαδη) ωστε να σωζονται καθε φορα που κανω τη διαδικασια. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 To root δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στη διάρκεια ενώ μην περιμένεις να δεις και πολλά αλλάζοντας rom. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Επανέρχομαι στο θέμα της θήκης, μετά την απογοήτευση που προέκυψε από την αγορά της Roxfit. Αγόρασα την θήκη της Casemate "Barely there" για το SP και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος. Πολύ λεπτή και διακριτική, σωστά ανοίγματα και καταπληκτική υφή, που μοιάζει με την υφή του καπακιού του SP. Σχεδόν δεν την καταλαβαίνεις ότι την έχεις επάνω. Ωστόσο προστατεύει μόνο σε καθημερινή χρήση, από ακουμπήματα σε τραπέζια και λοιπές επιφάνειες, καθώς το πάνω και κάτω μέρος του κινητού είναι ακάλυπτα. Δεν με ενοχλεί προσωπικά, καθώς δεν μπορώ τις θήκες που δίνουν όγκο στο κινητό. Επίσης δεν έχει άνοιγμα στο πίσω μέρος για να φαίνεται η LED λωρίδα, αλλά και πάλι, μικρό το κακό, αφού φαινεται μπροστά. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis0009 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 θα ήθελα να κάνω 2 ερωτησούλες 1) ποιες εφαρμογές μπορούμε να βγάλουμε από το κινητό χωρίς να έχει καμια επίπτωση στο σύστημα και 2) πως φεύγει αυτό το ενοχλητικό search του google όταν πατάς καταλάθος το home button Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Ποιες διαφορές είδατε μετά το τελευταίο update στο κινητό ? Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Ποιες διαφορές είδατε μετά το τελευταίο update στο κινητό ? Το σήμα του WiFi είναι χειρότερο από ποτέ & η μπαταρία παραμένει το ίδιο άθλια με πριν. Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_alonso Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Εμενα οταν εκανα εκανα την αναβαθμιση το ειχα μονο για την πρωτη αποφορτιση... οποτε δεν μπορεσα να καταλαβω μιας και το παιδευα τοτε καινουργιο που ηταν. Αλλα τωρα εδω και 3 βδομαδες απο τοτε που εκανα την αναβαθμιση φαινεται πολυ "τουμπανο" το κινητο. Το Wifi του μια χαρα ποιανει στο δικο μου, καλυτερο απο το προηγουμενο κινητο μου. Η μπαταρια πραγματικα ειναι πολυ καλη.. Οταν το παιδεψω θα με βγαλει 2-2,5 μερες αλλιως βγαζει 4 μερες ανετα... Πραγματικο σπιρτο το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Εμενα οταν εκανα εκανα την αναβαθμιση το ειχα μονο για την πρωτη αποφορτιση... οποτε δεν μπορεσα να καταλαβω μιας και το παιδευα τοτε καινουργιο που ηταν. Αλλα τωρα εδω και 3 βδομαδες απο τοτε που εκανα την αναβαθμιση φαινεται πολυ "τουμπανο" το κινητο. Το Wifi του μια χαρα ποιανει στο δικο μου, καλυτερο απο το προηγουμενο κινητο μου. Η μπαταρια πραγματικα ειναι πολυ καλη.. Οταν το παιδεψω θα με βγαλει 2-2,5 μερες αλλιως βγαζει 4 μερες ανετα... Πραγματικο σπιρτο το κινητο. εγώ λέω για την έκδοση την τελευταία που βγήκε πριν 5-6 μέρες. Την 12.0.A.2.254 . Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_alonso Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 (edited) εγώ λέω για την έκδοση την τελευταία που βγήκε πριν 5-6 μέρες. Την 12.0.A.2.254 . Για την εκδοση αυτην λεω και γω.. αλλα δεν βγηκε πριν 5-6 μερες. Εχει γυρω στις 2-3 βδομαδες νομιζω που βγηκε.. αν ψαξεις στο φορουμ, στο συγκεκριμενο νημα θα δεις μηνυμα ενος συμφορουμητη να το ανακοινωνει. Τελικα εψαξα και το βρηκα. Ειναι το μηνυμα #558 και ηταν στι 12 Αυγουστου.. τελικα εχει εναν μηνα και. Edited September 17, 2013 by petros_alonso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Γεια σε ολους! Μου ηρθε ειδοποιηση στο κινητο για αναβαθμιση σε 141, αλλα διαβαζω οτι εχετε πολλοι προβληματα. Διαβαζω ομως εδω πως υπαρχει και 145. Το κινητο μου φοραει την 9.1.Α.0.489 και με την οποια λειτουργει αψογοτατα (χωρις επανεκκινησεις κ.α διαφορα που εχουν αναφερθει). Αξιζει να αναβαθμισω η να μεινω ως εχω? Και αν ναι σε ποια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkogkas Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 θα ήθελα να κάνω 2 ερωτησούλες 1) ποιες εφαρμογές μπορούμε να βγάλουμε από το κινητό χωρίς να έχει καμια επίπτωση στο σύστημα και 2) πως φεύγει αυτό το ενοχλητικό search του google όταν πατάς καταλάθος το home button https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.ne.neko.freewing.NoAssist&hl=el για το δευτερο ερωτημα σου εδω εισαι. για το πρωτο δεν ξερω προφανως εννοεις για root και εγω δεν το χω πειραξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof_Chaos Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Γεια σε ολους! Μου ηρθε ειδοποιηση στο κινητο για αναβαθμιση σε 141, αλλα διαβαζω οτι εχετε πολλοι προβληματα. Διαβαζω ομως εδω πως υπαρχει και 145. Το κινητο μου φοραει την 9.1.Α.0.489 και με την οποια λειτουργει αψογοτατα (χωρις επανεκκινησεις κ.α διαφορα που εχουν αναφερθει). Αξιζει να αναβαθμισω η να μεινω ως εχω? Και αν ναι σε ποια? την 141 φοράω χωρίς το παραμικρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 την 141 φοράω χωρίς το παραμικρό. και εγω.. Γεια σε ολους! Μου ηρθε ειδοποιηση στο κινητο για αναβαθμιση σε 141, αλλα διαβαζω οτι εχετε πολλοι προβληματα. Διαβαζω ομως εδω πως υπαρχει και 145. Το κινητο μου φοραει την 9.1.Α.0.489 και με την οποια λειτουργει αψογοτατα (χωρις επανεκκινησεις κ.α διαφορα που εχουν αναφερθει). Αξιζει να αναβαθμισω η να μεινω ως εχω? Και αν ναι σε ποια? αλλα αν φοβασαι δε νομιζω οτι κερδιζεις και τιποτα σπουδαιο με την 141 οποτε αστη. η 145 δεν ειναι επισημη Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Για την εκδοση αυτην λεω και γω.. αλλα δεν βγηκε πριν 5-6 μερες. Εχει γυρω στις 2-3 βδομαδες νομιζω που βγηκε.. αν ψαξεις στο φορουμ, στο συγκεκριμενο νημα θα δεις μηνυμα ενος συμφορουμητη να το ανακοινωνει. Τελικα εψαξα και το βρηκα. Ειναι το μηνυμα #558 και ηταν στι 12 Αυγουστου.. τελικα εχει εναν μηνα και. Άνοιξε την φωτο του , και δες , ανακοίνωσε την έκδοση .245 αυτος. :) Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_alonso Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Άνοιξε την φωτο του , και δες , ανακοίνωσε την έκδοση .245 αυτος. :) Ναι αυτο εννοω και γω... απο τοτε παρακολουθουσα το thread και γι'αυτο το θυμομουν. :) Απλως παραξενευτηκα οταν ειπες οτι βγηκε η 2.245 πριν 5-6 μερες και για μια στιγμη νομιζα οτι βγηκε και αλλη αναβαθμιση αλλα μετα ειδα καλα ποιο firmware εννοουσες. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 παιδες, την 4.3 θα την παρει το Τ? εχει πει η σονυ ποια μοντελα θα παρουν και δεν το ειχε μεσα, αλλα κατι ακουγεται οτι θα την παρει? εχουμε κανα νεο? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 (edited) εγώ λέω για την έκδοση την τελευταία που βγήκε πριν 5-6 μέρες. Την 12.0.A.2.254 . ας λήξει το θέμα εδώ γιατί δεν βγάζουμε άκρη. :p Η ολοκληρωμένη ερώτηση μου προς όλους που αναβάθμισαν με την 12.0.A.2.254 τι διαφορές έιδαν σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση( 12.0.A.2.245 ) . Edited September 17, 2013 by kyprianou Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIKLIS_15 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Σε μαύρο να το πάρω ή σε λευκό? Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 παιδες, την 4.3 θα την παρει το Τ? εχει πει η σονυ ποια μοντελα θα παρουν και δεν το ειχε μεσα, αλλα κατι ακουγεται οτι θα την παρει? εχουμε κανα νεο? LOL με το ιστορικο της sony ουτε 4.2 δεν θα παρει... Μακαρι αλλα χλωμο το κοβω... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts