Nikos_Mpl Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Καλημέρα σας Εδώ και αρκετό καιρό, και τελευταία πιο συχνά, το κινητό μου xperia T με android 4.3, σβήνει ξαφνικά και χρειάζεται να του κάνω επανεκκίνηση, συνήθως χωρίς να μου ζητάει κωδικό για την κάρτα SIM. Ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει; Και διαβάζω σε σχόλια εδώ ότι αρκετοί σημειώνετε ως "Αριθμό έκδοσης" έναν αριθμό της μορφής 10.Χ.Χ.Χ.ΧΧΧ Στο δικό μου κινητό διαβάζω (στις πληροφορίες τηλεφώνου, ) Έκδοση Αndroid 4.3 ενώ στην τελευταία σειρά: Αριθμός έκδοσης 9.2.Α.1.205 Είναι λογικός αυτός ο αριθμός; Πρέπει να κάνω ανανέωση; (όταν του ζητάω να ελέγξει το σύστημα για αναβαθμίσεις μου βγάζει μήνυμα ότι έχω τις τελευταίες εκδόσεις) Επειδή ξέρω ελάχιστα από κινητά θα σας ήμουν υπόχρεως αν μου δίνατε πληροφορίες. Ευχαριστώ Καταρχήν μήπως φταίει η σιμ ? Εγώ θα ξεκινούσα από εκεί, αν την έχεις χρόνια. Η έκδοση που έχεις είναι η προτελευταία νομίζω αλλά δουλεύει σωστά, δεν έκανε τέτοια. Επομένως μια επαναφορά εργοστασιακων και εγκατάσταση ξανά της τελευταίας έκδοσης πιστεύω να φτιάξει, είναι κάτι σαν format αυτό που σου λέω. Απλά θα το ξανά στήσεις από την αρχή. Εννοείται θα πάρεις back up τις επαφές κτλ.αν θες βοήθεια εδώ.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Για αυτο το τρεμοπαιγμα στην οθονη κατω αριστερα ρε παιδια βρηκε κανεις καμμια λυση? Το service στην Πάτρα το θεωρεί φυσιολογική λειτουργία. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Το service στην Πάτρα το θεωρεί φυσιολογική λειτουργία. Το service στην Πατρα ηπιε κανα τσιπουρο?2012 συσκευη και τρεμοπαιζει σαν [ATTACH]49444[/ATTACH] παμε καλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skanell Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. al3x1k0 Την κάρτα sim την έχω από τον Φεβρουάριο του 2013. Μάλλον δεν είναι παλιά. Θα επιχειρήσω να κάνω το "format" (την επανεγκατάσταση) και βλέπουμε... Θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα... (Ένα σημαντικό πρόβλημα επίσης που επίσης έχω είναι ότι υπερθερμαίνεται το τηλέφωνο, χωρίς πρακτικά να φαίνεται ότι τρέχει κάποια εφαρμογή. Θα κάνω όμως την επανεγκατάσταση -ελπίζω να τα καταφέρω- και επανέρχομαι) Και πάλι ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. al3x1k0 Την κάρτα sim την έχω από τον Φεβρουάριο του 2013. Μάλλον δεν είναι παλιά. Θα επιχειρήσω να κάνω το "format" (την επανεγκατάσταση) και βλέπουμε... Θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα... (Ένα σημαντικό πρόβλημα επίσης που επίσης έχω είναι ότι υπερθερμαίνεται το τηλέφωνο, χωρίς πρακτικά να φαίνεται ότι τρέχει κάποια εφαρμογή. Θα κάνω όμως την επανεγκατάσταση -ελπίζω να τα καταφέρω- και επανέρχομαι) Και πάλι ευχαριστώ τιποτα :P Λογικα δεν φταιει η καρτα οποτε παρε τα back up σου προσεκτικα και μετα κανε επαναφορα εργοστασιακων με διαγραφη ολων (εννοειται οτι θα χασεις τα παντα απο μεσα) και ξανα εγκατασταση ειτε με το SUS αν το εχεις γιατι δεν ειναι διαθεσιμο για κατεβασμα πλεον ειτε με το pc companion. Ξανα στησε τα απο την αρχη και δες το.. Οσο για την υπερθερμανση, εννοεις οτι το πιανεις απο αδρανεια και ειναι ζεστο ή οτι το χρησιμοποιεις χαλαρα και ζεσταινεται? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skanell Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Κατ' αρχήν Nikos_Mpl χίλια συγγνώμη! Προς εσένα είναι το μεγάλο ευχαριστώ. Το πρωί ήμουν κάπως (;) αφηρημένος. Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να συνεχίσω το backup, αφού δεν έχω το SUS, αλλά ούτε και το pc companion μπορώ να χρησιμοποιήσω, γιατί έχω mac. (και δεν του έχω περάσει windows) Ψάχνω όμως να βρω μια λύση (Φυσικά είναι ευπρόσδεκτη η όποια υπόδειξη. Για την υπερθέρμανση εννοώ ότι όχι συνέχεια αλλά κάποιες φορές, εν ώρα λειτουργίας, ζεσταίνεται. Λογικό βεβαίως αν τρέχει περισσότερες από μια εφαρμογές ταυτόχρονα, αλλά δεν συμβαίνει πάντα. Εννοώ ότι υπάρχουν περιπτώσεις που ξέρω ότι τρέχει περισσότερες από μια εφαρμογές και δεν ζεσταίνεται και σε άλλες περιπτώσεις υπερθερμαίνεται ενώ είμαι σίγουρος ότι τρέχει μια μόνον εφαρμογή. Τέλοςπάντων, αυτό με την υπερθέρμανση δεν είναι τόσο σοβαρό όσο το ότι κάνει τις διακοπές που είπα στην αρχή. (Επανεκκινήσεις χωρίς αιτία. Κάποια στιγμή, επειδή την πρώτη φορά που συνέβη έτυχε να είμαι κοντά σε ηχεία, σκέφτηκα ότι μπορεί να επηρεάστηκε από τα ισχυρά μαγνητικά πεδία. Μετά όμως, όταν το έκανε και άλλες φορές, και συνεχίζει να το κάνει, αναθεώρησα -χωρίς να απορρίψω εντελώς την ιδέα των μαγνητικών πεδίων- αυτή τη σκέψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Βασικα το τηλέφωνο αυτό δεν έπρεπε να λέγεται xperia t, αλλά Sony Rebooting t :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Κατ' αρχήν Nikos_Mpl χίλια συγγνώμη! Προς εσένα είναι το μεγάλο ευχαριστώ. Το πρωί ήμουν κάπως (;) αφηρημένος. Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να συνεχίσω το backup, αφού δεν έχω το SUS, αλλά ούτε και το pc companion μπορώ να χρησιμοποιήσω, γιατί έχω mac. (και δεν του έχω περάσει windows) Ψάχνω όμως να βρω μια λύση (Φυσικά είναι ευπρόσδεκτη η όποια υπόδειξη. Για την υπερθέρμανση εννοώ ότι όχι συνέχεια αλλά κάποιες φορές, εν ώρα λειτουργίας, ζεσταίνεται. Λογικό βεβαίως αν τρέχει περισσότερες από μια εφαρμογές ταυτόχρονα, αλλά δεν συμβαίνει πάντα. Εννοώ ότι υπάρχουν περιπτώσεις που ξέρω ότι τρέχει περισσότερες από μια εφαρμογές και δεν ζεσταίνεται και σε άλλες περιπτώσεις υπερθερμαίνεται ενώ είμαι σίγουρος ότι τρέχει μια μόνον εφαρμογή. Τέλοςπάντων, αυτό με την υπερθέρμανση δεν είναι τόσο σοβαρό όσο το ότι κάνει τις διακοπές που είπα στην αρχή. (Επανεκκινήσεις χωρίς αιτία. Κάποια στιγμή, επειδή την πρώτη φορά που συνέβη έτυχε να είμαι κοντά σε ηχεία, σκέφτηκα ότι μπορεί να επηρεάστηκε από τα ισχυρά μαγνητικά πεδία. Μετά όμως, όταν το έκανε και άλλες φορές, και συνεχίζει να το κάνει, αναθεώρησα -χωρίς να απορρίψω εντελώς την ιδέα των μαγνητικών πεδίων- αυτή τη σκέψη. χαχα, δεν υπαρχει θεμα, πλακα εκανα..εξαλλου το καταλαβα. Οσο για το κινητο, εμενα δουλευε αριστα 1 χρονο και το 2ο που πηρα και το εδωσα στη μανα μου επισης αριστο. Απο την αλλη πολλοι ειχαν θεματα εδω αλλα υπαρχουν απειροι λογοι να στα εμφανισει. Το pc companion δε νομιζω να μην μπαινει σε Mac, δεν εχω ασχοληθει αλλα δε νομιζω να μην εχει προβλεψει η sony για mac. http://www.sonymobile.com/global-en/tools/pc-companion/ Στο λινκ σου εχει αντιστοιχο λινκ για να στο συνδεσει με mac.. Απο εκει και περα για το back, αυτο που κανω εγω ειναι να σωζω τις επαφες στην καρτα μνημης και το αρχειο που δημιουργειται να το περναω και στο pc ωστε αν καποια στιγμη χασω τη συσκευη να εχει μεινει ενα αρχειο με επαφες, και το κανω συχνα σαν back up, οι συγχρονισμοι παλια μου τα εχουν κανει μπαχαλο καθως εχω 2 συσκευες και απο τοτε τους εχω κοψει.. Το αρχειο το δημιουργεις πηγαινοντας επαφες, πας στις 3 κουκιδες και πατας εξαγωγη επαφων ειτε στην καρτα μνημης ειτε στη μνημη της συσκευης (εσωτερικη τη λεει νομιζω) αν δεν εχεις SD. θα δημιουργησει το αρχειο στον φακελο System/Pim και θα ονομαζεται ΡΙΜ000001 πχ κτλ αν κανεις και αλλα back up. Αυτο το αρχειο ειναι οι επαφες σου. Τωρα αν θες ΣΜΣ και ημερολογιο, εγω αυτα τα παιρνω με το Myphone explorer Που ειναι προγραμμα φτιαγμενο για sony (ericsson) Κινητα.. αλλα εχω μια υποψια οτι δεν παιζει σε mac. ΙΣως το pc companion να σωζει τα ΣΜΣ αλλα δεν το γνωριζω. Οσο για τα αρχεια σου, και αυτα στο pc..Θεωρω οτι καλο ειναι να φορμαρουμε και την SD αν εχουμε καιρο να το κανουμε καθως ξαναστηνεται ολο απο την αρχη και μπορει να υπαρχει και καποιο αρχειο στην SD Που να δημιουργει προβληματα και επανεκινησεις.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skanell Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Nikos_Mpl Αποστολή εξετελέσθη. Σε ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες· τις ακολούθησα σχεδόν όλες. Και το φορμάρισμα της SD. Περιμένω πλέον να δω τώρα τη συμπεριφορά του τηλεφώνου. (Για την ιστορία, είχα και έχω ρυθμίσει το τηλέφωνο και κάνει σταθερά backup στο google. Έτσι, δεν χρειάστηκε το backup που έκανα στον υπολογιστή) Ήδη έχουν περάσει σχεδόν 20 ώρες χωρίς πρόβλημα. (Ίσως ένα μικρό πρόβλημα με το Runkeeper αλλά σε αυτό θέλω να ελέγξω την αιτία...) Και πάλι ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Nikos_Mpl Αποστολή εξετελέσθη. Σε ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες· τις ακολούθησα σχεδόν όλες. Και το φορμάρισμα της SD. Περιμένω πλέον να δω τώρα τη συμπεριφορά του τηλεφώνου. (Για την ιστορία, είχα και έχω ρυθμίσει το τηλέφωνο και κάνει σταθερά backup στο google. Έτσι, δεν χρειάστηκε το backup που έκανα στον υπολογιστή) Ήδη έχουν περάσει σχεδόν 20 ώρες χωρίς πρόβλημα. (Ίσως ένα μικρό πρόβλημα με το Runkeeper αλλά σε αυτό θέλω να ελέγξω την αιτία...) Και πάλι ευχαριστώ πολύ. νασαι καλα φιλε. καλο ειναι να παιρνεις και στον υπολογιστη back up, εγω τα βρισκω πιο ευκολα και γρηγορα, και ασφαλη κυριως γιατι ελεγχω εγω την κατευθυνση των δεδομενων.οι συγχρονισμοι ονλινε με αγχωνουν απο μια φορα που μου τα εμπλεξε. Οσο για το κινητο, ελπιζω να σου δουλεψει καλα. το runkeeper δεν ειναι και η πιο σταθερη εφαρμογη οποτε μην σε αγχωνει, βαλε sportstracker. Εγω τις τρεχω και τις 2 ταυτοχρονα και τις μισες φορες η 1η απλα πεθαινει, κρασαρει δηλαδη και χανω τη διαδρομη. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 (edited) Το service στην Πατρα ηπιε κανα τσιπουρο?2012 συσκευη και τρεμοπαιζει σαν [ATTACH]49444[/ATTACH] παμε καλα? Δεν μπορούν λέει να αναπαράξουν το πρόβλημα. Το πούλησα και ησύχασα. Ο νέος κάτοχος είναι ευχαριστημένος. Edited September 9, 2014 by al3x1k0 Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 ρε παιδιά άλλαξε το όνομα του θέματος;Xperia SP δεν ήταν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Έχει αναφερθεί ξανά ότι υπήρξε προσωρινό πρόβλημα με τα δύο αυτά θέματα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Έχει αναφερθεί ξανά ότι υπήρξε προσωρινό πρόβλημα με τα δύο αυτά θέματα. άρα για το sp να ρωτήσω εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Όχι βέβαια. Υπάρχει θέμα για το SP όπου μπορείς να θέσεις το ερώτημά σου. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=398673 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Υπήρξε ένα μικρό πρόβλημα αλλά πλέον το θέμα του SP έχει επανέλθει. Συνεχίζετε κανονικά την κουβέντα σας για το Τ και σιγά σιγά θα επανέλθουμε στη φυσιολογική μας λειτουργία. :) Καλησπέρα, από ότι φαίνεται από το θέμα του SP υπάρχουν 2 σελίδες ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=398673 Οι υπόλοιπες χάθηκαν ή συνενώθηκαν με του Τ Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisrx8 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 λοιπον παιδια,εδω και μια εβδομαδα περιπου πηγα σε htc one.το xperia t ειπα να το σημαζεψω λιγακι και να το δωσω στην συζυγο. επειδη ειχε ενα ραγισματακι στο back cover που μετα εσπασε,κατω αριστερα στο σημειο που ενωνεται με το πανω μερος(τωρα πως εγινε δεν ξερω),επικοινωνησα με την σονυ και με προετρεψε στο επισημο service στα ιωαννινα... παρεγγειλα το backcover (22 ευρω)και σημερα κατα την τοποθετηση απο τον μαστορα,εκανε 3-4 ραγισματακια το πανω γυαλιστερο πλαστικο(σε ενα σημειο ξεκολησε κιολας),και σαν μην εφτανε αυτο δεν μπορεσε να το κουμπωσει καλα(ισως φοβηθηκε μην σπασει τελειως το πανω πλαστικο).. Αγανακτησμενος,επειδη δεν ηθελα φωναξω,του ειπα πως θα το παρω ετσι,μου ειπε να επικοινωνησω με sony,μπας και βγαλω ακρη... Τωρα εγω τι να κανω ετσι που εμπλεξα...Με αρβατο ουτε καν το σκεφτομαι,θα με αφησουν χωρις κινητο κανα διμηνο και θα πληρωσω και απο πανω,με την sony δεν πιστευω να βγαλω ακρη και τα εχω παρει αγρια. Βεβαια εχω φωτο πριν και μετα,αλλα τι να το κανεις... ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ εαν δεν δωσουν λυση δεν προκειτε ουτε μπαταριες να ξαναγορασω σονυ,θα κινηθω μεσω προστασιας καταναλωτη και οτι προκυψει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 λοιπον παιδια,εδω και μια εβδομαδα περιπου πηγα σε htc one.το xperia t ειπα να το σημαζεψω λιγακι και να το δωσω στην συζυγο. επειδη ειχε ενα ραγισματακι στο back cover που μετα εσπασε,κατω αριστερα στο σημειο που ενωνεται με το πανω μερος(τωρα πως εγινε δεν ξερω),επικοινωνησα με την σονυ και με προετρεψε στο επισημο service στα ιωαννινα... παρεγγειλα το backcover (22 ευρω)και σημερα κατα την τοποθετηση απο τον μαστορα,εκανε 3-4 ραγισματακια το πανω γυαλιστερο πλαστικο(σε ενα σημειο ξεκολησε κιολας),και σαν μην εφτανε αυτο δεν μπορεσε να το κουμπωσει καλα(ισως φοβηθηκε μην σπασει τελειως το πανω πλαστικο).. Αγανακτησμενος,επειδη δεν ηθελα φωναξω,του ειπα πως θα το παρω ετσι,μου ειπε να επικοινωνησω με sony,μπας και βγαλω ακρη... Τωρα εγω τι να κανω ετσι που εμπλεξα...Με αρβατο ουτε καν το σκεφτομαι,θα με αφησουν χωρις κινητο κανα διμηνο και θα πληρωσω και απο πανω,με την sony δεν πιστευω να βγαλω ακρη και τα εχω παρει αγρια. Βεβαια εχω φωτο πριν και μετα,αλλα τι να το κανεις... ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ εαν δεν δωσουν λυση δεν προκειτε ουτε μπαταριες να ξαναγορασω σονυ,θα κινηθω μεσω προστασιας καταναλωτη και οτι προκυψει.... ΚΑΚΩΣ παρέλαβες το κινητό σε αυτήν την κατάσταση. Άντε βγάλε άκρη τώρα αν δεν το πάρουν πάνω τους στην sony στα Γιάννενα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisrx8 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 ΚΑΚΩΣ παρέλαβες το κινητό σε αυτήν την κατάσταση. Άντε βγάλε άκρη τώρα αν δεν το πάρουν πάνω τους στην sony στα Γιάννενα. μιλησα με τα κεντρικα της sony και μου ειπαν οτι εφοσον το back cover τοποθετηθηκε απο εξουσιοδοτημενο service,η ευθυνη δεν ειναι δικια μου και με προετρεψαν να το αφησω στο service στα γιαννενα για να "δουνε" πως θα λυθει το προβλημα... Αντε τωρα να δω τι με περιμενει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 μιλησα με τα κεντρικα της sony και μου ειπαν οτι εφοσον το back cover τοποθετηθηκε απο εξουσιοδοτημενο service,η ευθυνη δεν ειναι δικια μου και με προετρεψαν να το αφησω στο service στα γιαννενα για να "δουνε" πως θα λυθει το προβλημα... Αντε τωρα να δω τι με περιμενει.... Σωστά σου είπαν αλλά το ζήτημα είναι πόσο εύκολα θα το δεχτούν στο σέρβις των Ιωαννίνων. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 (edited) Παιδιά ποια custom Rom ψηφίζετε για την καλύτερη?root συσκευή κλπ.. Edited September 11, 2014 by g3o1982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
originalxda Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Καλησπέρα σε όλους! Αποφάσισα χθες να περάσω στο T μία custom rom και πιο συγκεκριμένα την cm11. Αφού λοιπόν ακολούθησα κατά γράμμα τον αναλυτικό οδηγό root που υπάρχει στο myphone.gr, έκανα όντως root, πέρασα και την cwm recovery, αλλα όταν προσπάθησα μέσα από την recovery να κάνω install το zip της rom μου πέταξε ένα error και δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω τη διαδικασία. Καμία ιδέα για το τι δεν πήγε καλά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Καλησπέρα σε όλους! Αποφάσισα χθες να περάσω στο T μία custom rom και πιο συγκεκριμένα την cm11. Αφού λοιπόν ακολούθησα κατά γράμμα τον αναλυτικό οδηγό root που υπάρχει στο myphone.gr, έκανα όντως root, πέρασα και την cwm recovery, αλλα όταν προσπάθησα μέσα από την recovery να κάνω install το zip της rom μου πέταξε ένα error και δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω τη διαδικασία. Καμία ιδέα για το τι δεν πήγε καλά? Για να περαστεί η CM11 και κάποιες άλλες rom θελει unlocked bootloader! Εσυ τον εχεις ξεκλείδωτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
originalxda Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Η αλήθεια είναι ότι δεν το τσέκαρα γιατί είχα την εντύπωση ότι εφόσον έχω περάσει recovery, θα έχει ξεκλειδωθεί και ο bootloader. Δεν ισχύει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Η αλήθεια είναι ότι δεν το τσέκαρα γιατί είχα την εντύπωση ότι εφόσον έχω περάσει recovery, θα έχει ξεκλειδωθεί και ο bootloader. Δεν ισχύει αυτό? Καμια σχέση το ενα με το άλλο! Ειναι άλλη διαδικασία και χάνεται και η εγγύηση! Βεβαία υπάρχει τρόπος να ξανακλειδωθει ο bootloader! Επίσης να σου πω οτι η cm rom ναι μεν ειναι όντως πολυ καλές, αλλά δεν υπάρχει ακόμα stable έκδοση και υπαρχουν μερικά bugs! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts