Jump to content

skanell

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About skanell

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

skanell's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ευχαριστώ πολύ!
  2. Γνωρίζουμε για το πότε θα γίνει -αν δεν έχει γίνει ήδη και δεν το έχω πάρει είδηση εγώ- αναβάθμιση του android σε 5.0 για το xperia z3c ?
  3. skanell

    Sony Xperia T

    Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Nikos_Mpl Αποστολή εξετελέσθη. Σε ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες· τις ακολούθησα σχεδόν όλες. Και το φορμάρισμα της SD. Περιμένω πλέον να δω τώρα τη συμπεριφορά του τηλεφώνου. (Για την ιστορία, είχα και έχω ρυθμίσει το τηλέφωνο και κάνει σταθερά backup στο google. Έτσι, δεν χρειάστηκε το backup που έκανα στον υπολογιστή) Ήδη έχουν περάσει σχεδόν 20 ώρες χωρίς πρόβλημα. (Ίσως ένα μικρό πρόβλημα με το Runkeeper αλλά σε αυτό θέλω να ελέγξω την αιτία...) Και πάλι ευχαριστώ πολύ.
  4. skanell

    Sony Xperia T

    Κατ' αρχήν Nikos_Mpl χίλια συγγνώμη! Προς εσένα είναι το μεγάλο ευχαριστώ. Το πρωί ήμουν κάπως (;) αφηρημένος. Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να συνεχίσω το backup, αφού δεν έχω το SUS, αλλά ούτε και το pc companion μπορώ να χρησιμοποιήσω, γιατί έχω mac. (και δεν του έχω περάσει windows) Ψάχνω όμως να βρω μια λύση (Φυσικά είναι ευπρόσδεκτη η όποια υπόδειξη. Για την υπερθέρμανση εννοώ ότι όχι συνέχεια αλλά κάποιες φορές, εν ώρα λειτουργίας, ζεσταίνεται. Λογικό βεβαίως αν τρέχει περισσότερες από μια εφαρμογές ταυτόχρονα, αλλά δεν συμβαίνει πάντα. Εννοώ ότι υπάρχουν περιπτώσεις που ξέρω ότι τρέχει περισσότερες από μια εφαρμογές και δεν ζεσταίνεται και σε άλλες περιπτώσεις υπερθερμαίνεται ενώ είμαι σίγουρος ότι τρέχει μια μόνον εφαρμογή. Τέλοςπάντων, αυτό με την υπερθέρμανση δεν είναι τόσο σοβαρό όσο το ότι κάνει τις διακοπές που είπα στην αρχή. (Επανεκκινήσεις χωρίς αιτία. Κάποια στιγμή, επειδή την πρώτη φορά που συνέβη έτυχε να είμαι κοντά σε ηχεία, σκέφτηκα ότι μπορεί να επηρεάστηκε από τα ισχυρά μαγνητικά πεδία. Μετά όμως, όταν το έκανε και άλλες φορές, και συνεχίζει να το κάνει, αναθεώρησα -χωρίς να απορρίψω εντελώς την ιδέα των μαγνητικών πεδίων- αυτή τη σκέψη.
  5. skanell

    Sony Xperia T

    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. al3x1k0 Την κάρτα sim την έχω από τον Φεβρουάριο του 2013. Μάλλον δεν είναι παλιά. Θα επιχειρήσω να κάνω το "format" (την επανεγκατάσταση) και βλέπουμε... Θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα... (Ένα σημαντικό πρόβλημα επίσης που επίσης έχω είναι ότι υπερθερμαίνεται το τηλέφωνο, χωρίς πρακτικά να φαίνεται ότι τρέχει κάποια εφαρμογή. Θα κάνω όμως την επανεγκατάσταση -ελπίζω να τα καταφέρω- και επανέρχομαι) Και πάλι ευχαριστώ
  6. skanell

    Sony Xperia T

    Καλημέρα σας Εδώ και αρκετό καιρό, και τελευταία πιο συχνά, το κινητό μου xperia T με android 4.3, σβήνει ξαφνικά και χρειάζεται να του κάνω επανεκκίνηση, συνήθως χωρίς να μου ζητάει κωδικό για την κάρτα SIM. Ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει; Και διαβάζω σε σχόλια εδώ ότι αρκετοί σημειώνετε ως "Αριθμό έκδοσης" έναν αριθμό της μορφής 10.Χ.Χ.Χ.ΧΧΧ Στο δικό μου κινητό διαβάζω (στις πληροφορίες τηλεφώνου, ) Έκδοση Αndroid 4.3 ενώ στην τελευταία σειρά: Αριθμός έκδοσης 9.2.Α.1.205 Είναι λογικός αυτός ο αριθμός; Πρέπει να κάνω ανανέωση; (όταν του ζητάω να ελέγξει το σύστημα για αναβαθμίσεις μου βγάζει μήνυμα ότι έχω τις τελευταίες εκδόσεις) Επειδή ξέρω ελάχιστα από κινητά θα σας ήμουν υπόχρεως αν μου δίνατε πληροφορίες. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...