Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω όχι αλλά το έχω δει πολλές φορές. Από την χρήση που είχες κάνει ήταν λογικό να έχει 65%?? Μήπως έπρεπε να είναι πιο κάτω και απλά είχε κολλήσει να δείχνει πολύ ? Από την άλλη μήπως κάποια εφαρμογή το βράδυ το ξεζούμισε??

Εφαρμογη που να τρεχει οχι. Αλλα και το 65% μου φαινεται φυσιολογικο με την χρηση που ειχα κανει χθες. Δεν ειμαι απο αυτους που ξεζουμιζουν τα κινητα με εφαρμογες και παιχνιδια. Τι να πω.

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εφαρμογη που να τρεχει οχι. Αλλα και το 65% μου φαινεται φυσιολογικο με την χρηση που ειχα κανει χθες. Δεν ειμαι απο αυτους που ξεζουμιζουν τα κινητα με εφαρμογες και παιχνιδια. Τι να πω.

Ας ελπίσουμε να έτυχε..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλησπέρα σε όλους αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα με το xperia sp.Χτες έκανα επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων κι απο εκείνη την ώρα το τηλέφωνο δεν ανοίγει.Μου βγάζει το sony το xperia τα χρώματα που βγάζει πριν ανοίξει και ξανά πάλι απο την αρχή κανει συνέχεια τα ίδια.Εκανα reset και πάλι τα ίδια.Μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί το κάνει αυτο;

Το γιατί άγνωστο, πολλά μπορεί να είναι. Η λύση να το φλασαρεις με το sus ή με το pc companion και τι πιο πιθανό είναι ότι θα σου ανοίξει

Δεν ξέρω για το pc companion αλλά κατεβάσε το sus από τη Sony και θα κάνεις δουλειά με σβηστό το κινητό.

Ακολούθησε τις οδηγίες

Καλησπέρα....

Υπάρχει κάποιο app για να δω ποια εφαρμογή μου αδειάζει τη μπαταρία σε χρόνο dt? Από το κακό στο χειρότερο πάει... Το Samsung galaxy s2 το οποίο είναι και μια τριετία παλιότερο έχει καλύτερες επιδόσεις...

skorpio

Καλησπέρα....

Υπάρχει κάποιο app για να δω ποια εφαρμογή μου αδειάζει τη μπαταρία σε χρόνο dt? Από το κακό στο χειρότερο πάει... Το Samsung galaxy s2 το οποίο είναι και μια τριετία παλιότερο έχει καλύτερες επιδόσεις...

Gsam battery. Είσαι root μήπως;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Όχι.. Όπως το πήρα είναι το κινητό.... Μόνο τις αναβαθμίσεις έχω περασμένες

skorpio

Καλησπερα παιδια.Εχω την 199(δεν θυμαμαι ποια εκδοση) εδω και 2 εβδομαδες και δεν μπορω να πω οτι ειναι και ασχημη αλλα υπαρχουν καποια θεματακια που προσεξα.Οταν κανω ενα reboot πεφτει η σταθμη της μπαταριας υπερβολικα πολυ για reboot.Επισης καποιες εφαρμογες οπως το youtube καθηστερει 1-2 δευτερολεπτα για να ανοιξει.Και τελος οταν ειμαι σε κληση και παταω το πληκτρολογιο για να σημειωσω εναν αριθμο δεν τους βγαζει στην οθονη.Αλλα δουλευει οταν πχ θελω να βαλω καρτα.Υπαρχει καποια καλυτερη εκδοση?Η εγω ειμαι υπερβολικος με αυτα..Ελπιζω να μην σας ζαλισα..

Εγώ που είμαι

root;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

Έχω το Sony Xperia T σε έκδοση android 4.1.2 με αριθμό έκδοσης 9.1.Α.1.140 και δεν μου έχει έρθει ακόμα η αναβάθμιση. Πρέπει να κάνω κάτι εγώ; Το κινητό μου δεν είναι rootarismeno.

Εγώ που είμαι

root;;

Μπορείς να βάλεις το wakelock detector να δεις τι ξυπνάει το κινητό.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Μπορείς να βάλεις το wakelock detector να δεις τι ξυπνάει το κινητό.

Σε ευχαριστώ πολύ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

Καλησπερα παιδια.Εχω την 199(δεν θυμαμαι ποια εκδοση) εδω και 2 εβδομαδες και δεν μπορω να πω οτι ειναι και ασχημη αλλα υπαρχουν καποια θεματακια που προσεξα.Οταν κανω ενα reboot πεφτει η σταθμη της μπαταριας υπερβολικα πολυ για reboot.Επισης καποιες εφαρμογες οπως το youtube καθηστερει 1-2 δευτερολεπτα για να ανοιξει.Και τελος οταν ειμαι σε κληση και παταω το πληκτρολογιο για να σημειωσω εναν αριθμο δεν τους βγαζει στην οθονη.Αλλα δουλευει οταν πχ θελω να βαλω καρτα.Υπαρχει καποια καλυτερη εκδοση?Η εγω ειμαι υπερβολικος με αυτα..Ελπιζω να μην σας ζαλισα..

Αυτό με το πληκτρολογιο κατά την ώρα της κλήσης μου το κάνει τωρα και μένα. Δεν μπορώ να κρατήσω σημείωση πχ. έναν αριθμό κατά τη διάρκεια μιας κλήσης. Μόλις τελειώσω με το τηλεφώνημα, όλα ΟΚ... Σπαστικό.

Καλησπέρα....

Επειδή έχω εγώ και η γυναίκα μου το SP αλλά αυτή δεν ανοίγει ποτέ το wifi, νομίζω ότι εκεί φεύγει η πιο πολλή ενέργεια.

Τα φορτίζουμε μαζί, και το απόγευμα το δικό της είναι στο 75-80% ενώ το δικό μου κάτω από 50%.

Από 8έμα κλήσεων περίπου στα ίδια είμαστε, ενώ παίζει και κανέναν καρχαρία μέσα στην ημέρα...

Ρε παίδες αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα από χθες. Όποιος μπορεί ή έχει τη γνώση βοηθάει.

Χθες το απόγευμα τελείωσε η μπαταρία και όταν πλέον έσβησε το κινητό, το έβαλα στο ρεύμα για να φορτίσει αλλά για κάποιον λόγο το κινητό αντί να ξεκινήσει τη φόρτιση προσπάθησε να ανάψει! Μπήκε λοιπόν στην οθόνη που ζητάει Pin και μετά από λίγο έσβησε καθώς δεν είχε μπαταρία. Μετά από αυτό άρχισε να κάνει συνεχώς επανεκκινήσεις και μόλις έφθανε στο Pin έσβηνε αμέσως λόγω μπαταρίας. Τελικά κάποια στιγμή μετά από πολύ ώρα κατάφερα να το κάνω να ανάξει το led το οποίο παρέμεινε κόκκινο με σβηστή οθόνη και το παράτησα να δω τι θα συμβεί. Όταν γύρισα μετά από μερικές ώρες είχε σβήσει τελείως και το κινητό ήταν αφόρτιστο. Το έβαλα ξανά στην πρίζα και εφόσον είχε συσωρεύσει λίγη μπαταρία άναψε και μπήκε πάλι στο Pin όπου και το άφησα να φορτίζει.

Δεν είναι εντελώς κουφό όταν το βάζω στο ρεύμα να ανάβει μόνο του; Τι μπορεί να συμβαίνει;

Έχω περάσει την 4.3 του SubWrc και έχω κάνει encrypt.

Proud to be an anime otaku! Judge me if you dare! :yinyang:

Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5

Δυστυχώς δεν είναι κουφό. Το SP δεν φορτίζει κλειστό. Ακόμα κι αν το απενεργοποιήσεις κανονικά και ηθελημένα και το βάλεις στην πρίζα αυτό θα ενεργοποιηθεί μόνο του.

Δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι σου έσβησε επειδή εξαντλήθηκε η μπαταρία.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Δυστυχώς δεν είναι κουφό. Το SP δεν φορτίζει κλειστό. Ακόμα κι αν το απενεργοποιήσεις κανονικά και ηθελημένα και το βάλεις στην πρίζα αυτό θα ενεργοποιηθεί μόνο του.

wtf;; ειναι η μονη συσκευη της sony που το κανει αυτο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ισχύει αυτό που λες. Το SP μια χαρά φορτίζει όταν είναι κλειστό, βγαίνει κανονικά εκέινη η μεγάλη μπαταρία με τον κεραυνό στη μέση. Μιλάω πάντα για κινητό χωρίς root, recovery και τέτοια, για stock λογισμικό. Ενδεχομένως το πρόβλημα να εμφανίζεται λόγω ύπαρξης κάποιου recovery σε ρουταρισμένο κινητό, το οποίο δεν υποστηρίζει offline charging (κάτι το οποίο συνέβαινε στο προηγούμενο κινητό μου με CWM εγκατεστημένο).

Sony Ericsson W800i --> Sony Ericsson K800i --> Sony Ericsson Yari --> Sony Ericsson Live with Walkman --> Sony Xperia SP --> Sony Xperia XZ1

Καλησπέρα παιδιά επειδή έχω μέρες να ασχοληθώ με τα του κινητού λόγω δουλειάς, τελικά θα πάρουμε κιτκατ η όχι; Έχει βγει κάτι τελικό από την σονυ;
Another day in paradise...

wtf;; ειναι η μονη συσκευη της sony που το κανει αυτο.

Ρε zxr μην με κουφαίνεις περισσότερο! :!:

Το κινητό όσο είχα την 4.1.2 φόρτιζε σβηστό κανονικότατα χωρίς πρόβλημα και με την 4.3 που πέρασα όλα καλά στην αρχή. Το θέμα παρουσιάστηκε ξαφνικά χθες το απόγευμα. Δεν ήταν ότι έγινε κάτι μετά την αναβάθμιση.

Proud to be an anime otaku! Judge me if you dare! :yinyang:

Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5

• The title was changed to Sony Xperia T