Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, κάλεσα την κοσμοτέ και θα μου το ενεργοποιήσουν σε 5 λεπτά μου είπαν...

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι κανονικά clear cache Κλπ

Στην 10.2 υπάρχουν devs που θα υποστηρίξουν το T; Στο xda ένας λέει οτι θα συνεχίσει την ανάπτυξη για το xperia T αλλα σε κάποια άλλη rom όχι cyanogenmod(η αλλαγή τους σε εταιρεία μάλλον έχει προβληματίσει αρκετά τον χώρο).

Θελω να πιστευω πως κατι θα γινει δεν εχει παλιωσει και τοσο η συσκευη απλα η σονυ εχει βγαλει απειρες(γλυκοκοιταω το Ζ1 :p ).

σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, κάλεσα την κοσμοτέ και θα μου το ενεργοποιήσουν σε 5 λεπτά μου είπαν...

Με 4G 45mbps εχω δει με Vodafone! Οσο για την υπερθερμανση αν ειναι ΣΥΝΕΧΕΣ & καθημερινη να το κοιταξεις

καλησπέρα...ξέρει κανείς διεύθυνση και ώρες για το service σε αθήνα και αν χρειάζεται κάποιο τηλέφωνο για να πάω το κινητό?είναι για το συνηθισμένο πρόβλημα που βλέπω και στο forum με τις επαννεκινήσεις..

Για μένα μόνο στην arvato. Δες στο Google που είναι. Τα κεντρικά τους είναι πάνω από τα κτελ του Κηφισού. Από εκεί που μπαίνουν τα λεωφορεια, αριστερά έχει μια είσοδο για τα γραφεία.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Το δικό μου δεν ζεσταίνεται κατά τη φόρτιση, αλλά όταν το έχω στο χέρι και το σκαλίζω συνέχεια (ιντερνετ, παιχνίδια και βαριές εφαρμογές). Ειδικά όταν μπαίνω ιντερνετ από το δίκτυο τότε καταλαβαίνω να ζεστένεται αρκετά.
Sony Ericsson W800i --> Sony Ericsson K800i --> Sony Ericsson Yari --> Sony Ericsson Live with Walkman --> Sony Xperia SP --> Sony Xperia XZ1

Για μένα μόνο στην arvato. Δες στο Google που είναι. Τα κεντρικά τους είναι πάνω από τα κτελ του Κηφισού. Από εκεί που μπαίνουν τα λεωφορεια, αριστερά έχει μια είσοδο για τα γραφεία.

δηλαδή εκεί πηγαίνω κανονικά με την εγγύηση του κινητού από το πλαίσιο έτσι? βολεύει είναι και κοντά :P

Παιδιά να ρωτήσω κάτι? Έχει διορθωθεί καθόλου η ποιότητα της φωτογραφικής στις νυχτερινές λήψεις?

Οταν είχα δοκιμάσει ενός φιλου, ήταν αρκετά κάτω του μετρίου για την τιμή της συσκευής. Πώς τα πάει τώρα?:)

History: Nokia 5210, samsung e720, s.ericsson w810, s.ericsson w705, LG optimus black, LG optimus L9 ii

Current device: LG G4 Dual

Προσωπικά εμένα όχι ούτε η φώτο ούτε το βίντεο. Άσε που στα βίντεο που τραβάς σε χώρο με μεγάλη ένταση π. Χ σε ένα κλαμπ ακούγετε μετά ο ήχος παραμορφωμενος.

Ναι πας με την απόδειξη και πιστεύω θα ξεμπλέξειΣ πιο γρήγορα από οπουδήποτε αλλού..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλησπερα σε ολους! Εχω την συσκευη 1 μηνα περιπου. Προςαθω ομως συνεχεια να το ρουταρω, αλλά καθε φορα που νομιζω πως εγιναν ολα σωστα ολο και κατι δεν δουλευει σωστα. Σημερα ξαναπροσπαθησα (με μια μεθοδο απο xda) και ουτε (παλι) το super user εγκατασταθηκε σαν system app αλλά και δικαιωματα... εδινε μονο στην επιλογη προτροπη και οχι στην επιλογη επετρεψε. Και εκανα μια επαναφορα... του κινητου και το (υποτιθεμενο) ρουτ χάθηκε. Υπαρχει καποιος τροπος να το ρουταρο σωστα? Φοραει την 9.1.Α.0.489 και εχω εγκαταστησει και CWM 6.0.3.0 . Η αν ειναι ευκολο να του φλασαρω απο CWM καμια stock rom που να ειναι ρουταρισμενη?

Συγγνωμη ζηταω αν σας κουραζω, αλλα δεν τα καταφερνω καλα και το κινητακι μου αρεσει αλλα εχω κουραστει με το ολο θεμα!

Edited by memostrikas

Πάντως εγώ δεν προβλέπω άλλες αναβαθμίσεις για το Τ μας. Η Sony μας έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοια. Δίνει αναβαθμίσεις μόνο στα νεότερα μοντέλα και τα προηγούμενα πάνε στο χρονοντούλαπο.

Καμία σχέση στο SP

Θες να μου πεις οτι καταναλωνει το ιδιο με το 3G

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θες να μου πεις οτι καταναλωνει το ιδιο με το 3G

Θέλω να πω οτι η μπαταρια του SP ειναι τερας... Ειχα Galaxy S2 παλια & η μπαταρια δε κραταγε 1 μερα... 2 ωρες οθονη αντε 2μιση με το ζορι... τωρα βγαζω 2 μερες χαλαρα & 4-5 ωρες οθονη με 3 γραμμες 4G σπιτι μου ενω πριν ημουν με full 3G απλά

Θέλω να πω οτι η μπαταρια του SP ειναι τερας... Ειχα Galaxy S2 παλια & η μπαταρια δε κραταγε 1 μερα... 2 ωρες οθονη αντε 2μιση με το ζορι... τωρα βγαζω 2 μερες χαλαρα & 4-5 ωρες οθονη με 3 γραμμες 4G σπιτι μου ενω πριν ημουν με full 3G απλά

Ααα αλλο αυτο αγαπητε. Γενικα δεν ξερω για την μπαταρια του SP αλλα συγκριτικα το 3G με το 4G διαφερουν στην καταναλωση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά να ρωτήσω κάτι? Έχει διορθωθεί καθόλου η ποιότητα της φωτογραφικής στις νυχτερινές λήψεις?

Οταν είχα δοκιμάσει ενός φιλου, ήταν αρκετά κάτω του μετρίου για την τιμή της συσκευής. Πώς τα πάει τώρα?:)

Ασχετα με τον φωτισμο, η καμερα ειναι αθλια... πολυ απογοητευμενος απο αυτο το κομματι της συσκευης...

Σήμερα μου το φέρανε για root το σκαλισα λιγάκι μέχρι να το δώσω δύο θέματα παρατήρησα

1. Φωτογραφίες βγάζει άθλιες καμιά σχέση με xperia p

2. Κάτι παίζετε με το wifi πολλές φορές αργεί να συνδεθεί και λέει μόνιμα connecting και κάποιες φορές ενώ συνδέομαι στο wifi για μερικά δευτερόλεπτα χάνω τελείως το σήμα του δικτύου κινητής

Πάντως εγώ δεν προβλέπω άλλες αναβαθμίσεις για το Τ μας. Η Sony μας έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοια. Δίνει αναβαθμίσεις μόνο στα νεότερα μοντέλα και τα προηγούμενα πάνε στο χρονοντούλαπο.

το πιο πιθανο ειναι αυτο.. αλλα εχω μια ελπιδα οτι θα παρει εως και 4.3. ο λογος ειναι οτι το Τ ειναι περισυνο μοντελο και ακομα πουλαει πολυ, επισης η σονυ πιστευω οτι βλεπει οτι ο ανταγωνισμος πονταρει και σε αυτο το κομματι (η htc δεν ειχε τι αλλο να κανει και εδωσε 4.3 στο One) οποτε μηπως βαλλουν μυαλο και το κανουν το καλο..

http://forum.xda-developer....php?t=2372006

http://forum.xda-developer....php?t=2378862

Για το WiFi καντε αυτα τα δυο και το wifi σας θα πηγαινει κομματια & δε θα ξαναδειτε αποσυνδεση ΠΟΤΕ! Τα ειχα ξαναγραψει σε προηγουμενα ΠΟΣΤ μου

Οσο για την καμερα δεν εχετε δικιο... την εχω συγκρινει με Xperia Z & Galaxy S3 με ακριβω ΙΔΙΟ φωτισμο ΙΔΙΟ ΤΟΠΙΟ & το SP τα παταει ολα... ο κολλητος μου μονο που δεν το εσπασε ΤΟ Z 700€ κινητο & το SP τραβαει καλυτερα!

Κατεβαστε το One Shot & βαλτε 100% την ποιοτητα εικονας απο 80 που ειναι στο μαμα προγραμμα καμερας... θα δειτε διαφορα στις εικονες

Τα αλλα κινητα που ηταν στην λιστα της Sony για αναβαθμιση νομιζω την πηραν. Κατι Z, ZL, ετσι δεν ειναι;
Samsung S21 Ultra

Τα αλλα κινητα που ηταν στην λιστα της Sony για αναβαθμιση νομιζω την πηραν. Κατι Z, ZL, ετσι δεν ειναι;

Κατι ακουγεται για 4.3 απευθειας στο SP! Θα δειξει

http://forum.xda-developer....php?t=2372006

http://forum.xda-developer....php?t=2378862

Για το WiFi καντε αυτα τα δυο και το wifi σας θα πηγαινει κομματια & δε θα ξαναδειτε αποσυνδεση ΠΟΤΕ! Τα ειχα ξαναγραψει σε προηγουμενα ΠΟΣΤ μου

Οσο για την καμερα δεν εχετε δικιο... την εχω συγκρινει με Xperia Z & Galaxy S3 με ακριβω ΙΔΙΟ φωτισμο ΙΔΙΟ ΤΟΠΙΟ & το SP τα παταει ολα... ο κολλητος μου μονο που δεν το εσπασε ΤΟ Z 700€ κινητο & το SP τραβαει καλυτερα!

Κατεβαστε το One Shot & βαλτε 100% την ποιοτητα εικονας απο 80 που ειναι στο μαμα προγραμμα καμερας... θα δειτε διαφορα στις εικονες

Σε τι είδους οθόνη υπολογιστή είδατε της φωτογραφίες?

• The title was changed to Sony Xperia T