ea6gka Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 την εχω δει οθονη, το γραφω κιολας οτι ειναι τραγικη σε σχεση με το Gnex και τις IPS/LCD2. Αυτο που με νοιαζει ειναι αν θα εχω το smoothness που εχω ηδη στο Gnex Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argirisps Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 οσον αφορα για την orange οσο μπορεσα να ψαξω αυτα της γαλλιας ο θεος ξερει μονο ποτε θα παρουν αναβαθμιση! για ελβετια που ειπε ο φιλος διαβασα οτι καποια στιγμη ξεκλειδωνει αυτοματα μετα απο ενα χρονικο διαστημα! ετσι καταλαβα τουλαχιστον! εγω προσωπικα ακολουθησα τον οδηγο που εχει εδω και αν και ασχετος το εκανα root και περασα την εκδοση που ειχε! android 4.1.2 εκδοση 9.1.A.1.140! ολα καλα μεχρι στιγμης και το τηλ εγινε πιο γρηγορο στην αποκριση και τρωει λιγοτερη ram! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parmenino Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 παιδια, εχω ενα Galaxy Nexus, μου προτεινετε ανταλλαγη με ενα Τ. Πιστευετε αξιζει την αλλαγη? Το ξενερωμα μου το απιστευτο με τα σονυ ειναι οι οθονες τους. Ειχε κανεις πριν το Τ, Gnex να μου πει τη γνωμη του? Το xperia t έχει πολύ καλή οθόνη για τα λεφτά του και το μονο σίγουρο είναι ότι θα μείνεισ ικανοποιημένος συγκριτικά με το galay nexus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 H Orange Ελβετίας δεν κλειδώνει τα κινητά οπότε από την πρώτη στιγμή μπορούσα να το δουλέψω με άλλη καρτα ΣΙΜ. Αλλά με τις τελευταίες αναβαθμίσεις γλυτώσαμε και το logo της Orange στην εκκίνηση. :) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Καλησπερα σας, χρησιμοποιει κανεις εφαρμογες οπως το runkeeper, sportstracker κτλ?? Ηθελα να δοκιμασω αν δουλευουν και τα 2 ταυτοχρονα, αλλα ακομα δεν εχω προλαβει.. ενας φιλος με το galaxy S3 τα ανοιγει παντα και τα 2 μαζι χωρις προβλημα, αλλα εμενα παλιοτερα επειδη μου κολαγε το runkeeper (κρασαρει και γυρνας σπιτι και εχει γραψει μιση διαδρομη χωρις ναχεις τρεξει τιποτα αλλο) δεν εχω προσπαθησει να τα βαλω μαζι ταυτοχρονα να γραφουν.. Τι λετε, τα σηκωνει? (λογικα θα επρεπε). το οτι χρησιμοποιουν και τα 2 δορυφορο, να δημιουργει θεμα? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Παιδιά καλησπέρα.Στο site της sony γράφουν ότι το sp είναι το καλύτερο φωτογραφικό κινητό και ότι σχεδιάστηκε για φωτογραφίες κλπ κλπ.Η κάμερα του όμως είναι 8 mp.Είναι δυνατόν να βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από το z ή από το t? Τα τελευταία όμως δεν τα διαφημίζουν σαν φωτογραφικά κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 ποτε θα αρχισει να πεφτει η ριμαδα η τιμη ;;;;;;;;;; ποτε θα το φερουν ρε παιδια ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Παιδιά καλησπέρα.Στο site της sony γράφουν ότι το sp είναι το καλύτερο φωτογραφικό κινητό και ότι σχεδιάστηκε για φωτογραφίες κλπ κλπ.Η κάμερα του όμως είναι 8 mp.Είναι δυνατόν να βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από το z ή από το t? Τα τελευταία όμως δεν τα διαφημίζουν σαν φωτογραφικά κινητά. Χοντρικα, τα mp δεν παιζουν ρολο. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Παιδιά καλησπέρα.Στο site της sony γράφουν ότι το sp είναι το καλύτερο φωτογραφικό κινητό και ότι σχεδιάστηκε για φωτογραφίες κλπ κλπ.Η κάμερα του όμως είναι 8 mp.Είναι δυνατόν να βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από το z ή από το t? Τα τελευταία όμως δεν τα διαφημίζουν σαν φωτογραφικά κινητά. Μην κοιτάς ποτέ τα MP εκτός κι αν θες να τυπώσεις αφίσες! Εκεί όντως θες μεγάλη ανάλυση για να μην χάνεις σε ποιότητα κατά τη μεγέθυνση. Μεγάλο ρόλο παίζει η ποιότητα του αισθητήρα. Τώρα αν ο αισθητήρας του SP είναι τόσο καλός μόνο όταν το πιάσουμε στα χέρια και δούμε τις φωτό του με τα μάτια μας θα μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα. ποτε θα αρχισει να πεφτει η ριμαδα η τιμη ;;;;;;;;;; ποτε θα το φερουν ρε παιδια ; Άσε να κυκλοφορήσει πρώτα και μετά συζητάμε για την πρώση της τιμής. Αν δεν κάνω λάθος αναφέρθηκε ότι τέλος αυτού του μήνα αρχές του επόμενου θα είναι στις βιτρίνες. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Μνήμη έχει οπότε λογικά θα τα τρέχει. Η μπαταρία όμως θα τελειώνει σε χρόνο dt ειδικά αν η προπόνησή σου διαρκεί όσο η δική μου!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Μνήμη έχει οπότε λογικά θα τα τρέχει. Η μπαταρία όμως θα τελειώνει σε χρόνο dt ειδικά αν η προπόνησή σου διαρκεί όσο η δική μου!!! προχθες εκανα 110 χλμ σε 5 ωρες παρα ενα τεταρτο και επεσε 40%..λες να μην την βγαλει αμα τα εχω και τα 2? αυτος ο φιλος στο S3 για 2-3 ωριτσες του τρωει 20% περιπου..δεν το εχουμε μετρησει ακριβως. Επισης, ειναι θεμα ραμ ή κυριως επεξεργαστη? ειδικα το runkeeper μου κρασαρει για πλακα (ακομα και οταν παω να ανοιξω μια διαδρομη, εχω βαρεθει να βλεπω loading και πρεπει νασαι στην τσιτα μη σβησει η οθονη και ξαναρχισει..εκει πανε συνεφο τα κλεισιματα αν δεν εχεις υπομονη. Επομενως τι φταιει στο δικο μας που δεν κωλωνει το S3? ) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Παίζει ρόλο και ο επεξεργαστής φυσικά αλλά ούτε και σε αυτό κολώνει το Τ. Είπες ότι κλείνει οπότε ο πιο πιθανός λόγος για να κάνει το Android forced close είναι η έλλειψη μνήμης. Λύνεται πειράζοντας το minfree αρχείο αλλά για την περίπτωσή σου δεν το συζητώ, δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Αφού λες ότι το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν κλείσει η οθόνη σημαίνει ότι το κινητό σταματά τις εφαρμογές που τρέχουν προκειμένου να εξοικονομεί μπαταρία. Το Τ έχει λειτουργία stamina; Αν ναι παίξε με τις ρυθμίσεις για να μην παγώνει το runkeeper. Δες επίσης αν το runkeeper έχει επιλογή ώστε να μην γίνεται forced close όταν μπαίνει το κινητό σε standby. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Το xperia T δεν εχει λειτουργια stamina προς το παρον....Ισως σε επομενη αναβαθμιση Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Κάποια καλή aosp έχει δοκιμάσει κάποιος παιδιά που να δουλεύει χωρίς bugs και battery drain? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Παίζει ρόλο και ο επεξεργαστής φυσικά αλλά ούτε και σε αυτό κολώνει το Τ. Είπες ότι κλείνει οπότε ο πιο πιθανός λόγος για να κάνει το Android forced close είναι η έλλειψη μνήμης. Λύνεται πειράζοντας το minfree αρχείο αλλά για την περίπτωσή σου δεν το συζητώ, δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Αφού λες ότι το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν κλείσει η οθόνη σημαίνει ότι το κινητό σταματά τις εφαρμογές που τρέχουν προκειμένου να εξοικονομεί μπαταρία. Το Τ έχει λειτουργία stamina; Αν ναι παίξε με τις ρυθμίσεις για να μην παγώνει το runkeeper. Δες επίσης αν το runkeeper έχει επιλογή ώστε να μην γίνεται forced close όταν μπαίνει το κινητό σε standby. Λες οτι ειναι αρκετα δυνατος ο επεξεργαστης μας? Το runkeeper μου κανει συχνα forced close ειδικα οταν πχ ανοιξω μια δραστηριοτητα μου (οκ δεν ειναι μιας ωρας, μπορει ναναι 100χλμ 4-5 ωρες ας πουμε) και καθως την ανοιγει να μου πει οτι δεν αποκρινεται, αλλα αν πατησω αναμονη ανοιγει κατευθειαν... επισης οταν κλεισει η οθονη παλι φορτωνει μολις την ανοιξεις. αυτο μου τη σπαει, πρεπει ναναι θεμα της εφαρμογης, αν σβηνει η οθονη και κατι πουχε φορτωσει να το ξαναφορτωνει..και εκει παλι παει για force..παλι παταω αναμονη και την ανοιγει κατευθειαν μετα. Γενικα δεν ξερω τι παιζει αλλα εχω περασει την JB 2-3 φορες με seus τον τελευταιο καιρο και δεν ειδα αλλαγη στο runkeeper, οποτε εχω αρχισει να πιστευω οτι ειναι βαρια εφαρμογη και ισως λιγο προβληματικη σε τετοια θεματα και οτι ισως το S3 την σηκωνει λιγο πιο ανετα?? δεν ξερω τι αλλο να σκεφτω. το minifree αρχειο τι ειναι? Επισης πριν 10 μερες περασα φρεσκια την JB γιατι δοκιμαζα εφαρμογες 1 μηνα και το ειχα μπουκωσει λιγο και ειδα οτι αυξηθηκε η εμβελεια του wifi λιγο... Πχ στο ιδιο σημειο στο μπαλκονι του σπιτιου μου που το εχανε, τωρα δειχνει 1 γραμμη! κουφο (αν σκεφτουμε οτι δεν αλλαξε κατι, απλα το ξεφορτωσα λιγο).. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagemm Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 382 στο Σκρουτζ για αρχη http://www.skroutz.gr/s/3053134/Sony-Xperia-SP.html?from=most-popular&keyphrase=xperia+sp Παράθεση Βαγγέλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 O επεξεργαστής είναι μια χαρά. Μάλλον είναι θέμα εφαρμογής ή θέμα υλοποίησης της Sony για το πως θα διαχειρίζεται το λειτουργικό τις εφαμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο. To minfree είναι ένα αρχείο μέσα στο οποίο γράφει από ποια επίπεδα και μετά θα αρχίζει να κλείνει το λειτουργικό τις ανοιχτές εφαρμογές ανάλογα με τη σημαντικότητά τους. Θέλει root για το πειράξεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 O επεξεργαστής είναι μια χαρά. Μάλλον είναι θέμα εφαρμογής ή θέμα υλοποίησης της Sony για το πως θα διαχειρίζεται το λειτουργικό τις εφαμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο. To minfree είναι ένα αρχείο μέσα στο οποίο γράφει από ποια επίπεδα και μετά θα αρχίζει να κλείνει το λειτουργικό τις ανοιχτές εφαρμογές ανάλογα με τη σημαντικότητά τους. Θέλει root για το πειράξεις. και τι μπορω να επιλεξω με αυτο? ποσες θα τρεχουν πχ? (γιατι ο αριθμος νομιζω καθοριζεται και σε κατι ρυθμισεις που εχει για προγραμματιστες), ή ποσο σημαντικες ειναι καποιες? και να αλλαζω τη σημαντικοτητα τους? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 360€ στο birdphone. Πολύ γρήγορα έπεσε η τιμή του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 360€ στο birdphone. Πολύ γρήγορα έπεσε η τιμή του. Το είδα,αλλά και πάλι ακριβό.όταν με λίγα λεφτά παραπάνω μπορεί κάποιος να πάρει το πολύ καλύτερό optimus g Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Καλά νέα είναι αυτά. Όπως πάει θα φτάσει την τιμή του Τ στα κάτω από 300 σε κανα μήνα-δίμηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Καλά νέα είναι αυτά. Όπως πάει θα φτάσει την τιμή του Τ στα κάτω από 300 σε κανα μήνα-δίμηνο. Εγώ νομίζω ότι το Τ είναι καλύτερο τηλέφωνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 (edited) Εγώ νομίζω ότι το Τ είναι καλύτερο τηλέφωνο... Το χρωματιστό LED είναι η πιο ουσιαστική διαφορά (πέρα από χωρητικότητα, μπαταρία κλπ.) Θα έχει ένα γούστο να το προγραμματίζεις π.χ. άλλο χρώμα σε αναπάντητες, sms κλπ. EDIT: Comparison SP/T specs http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5364&idPhone2=4899 Edited May 31, 2013 by Logi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Διάβασε αυτό Νίκο και νομίζω θα καταλάβεις. :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3939562#post3939562 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Εγώ νομίζω ότι το Τ είναι καλύτερο τηλέφωνο... Εγώ πάλι όχι.φαίνεται ότι η Sony έχει κάνει πολύ καλή δουλειά πάνω στο sp.ας περιμένουμε βεβαία να το δούμε κι από κοντά για επιβεβαίωσή. Τελικά το περίβλημα είναι αλουμίνιο η πλαστικό? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts