Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χαχα, και εγω απο Ν8 ερχομαι και το κινητο αυτο δεν μπορω να το αποχωριστω! μονο αν παω σε 808 για 2ο..

ετσι οπως τα λες ειναι και νομιζω ο φιλος θα το ευχαριστηθει πολυ το Τ..εγω πραγματικα αν δεν ειχα επιδοτηση θα ειχα ξενερωσει να δωσω 600 ευρω και να πεσει τοσο πολυ ομως στα 450 ειναι μια τιμη που του αξιζει. και κανει τα παντα..

για τη μουσικη, αν θελει ο φιλος να το δοκιμασει με καμια καρτα μνημης και τον βολευει καποια περιοχη, ισως να μπορουμε.. πχ αν θελει να ερθει καλλιθεα δεν εχω προβλημα να βαλουμε μεσα καρτα μνημης και να το ακουσει..

Βεβαια εδω θελω να μου λυσετε την απορια, γιατι υπαρχει ασυμβατοτητα ακουστικων???

Δηλαδη, εχω ακουστικα απο νοκια και δεν παιζουν στο Τ, και οσα εχω απο το Τ και το Ρ δεν επαιζαν στο νοκια..

ειναι 3pin πως το λενε ολα και αυτο που προσεξα ειναι οτι η μια ακιδα ειναι ελαχιστα πιο μεγαλη απο την αλλη.. δικαιολογειται ασυμβατοτητα ομως? ειναι σα να εχεις ενα φλασακι και να μην παιζει στο usb σου..

και εγω το εχω το Ν8 παρα πολυ καλο κινητο αλλα στο σερφαρισμα τραγικο ακομα και με τον opera mini

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για δες το mx player

bs player

σωθηκα, σκιζει

ζελατινα, θηκη βαλατε? εγω το χω ετσι οπως το αγορασα

στα notifications πως βγαζω την υπενθυμιση για την ενημερωση λογισμικου? δε βγαινει με τπτ

στα notifications πως βγαζω την υπενθυμιση για την ενημερωση λογισμικου? δε βγαινει με τπτ

Root και freeze με το titanium backup

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σου έχει βγάλει μήνυμα για αναβάθμιση;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι πριν αρκετες μερες

7.0.Α.3.223 νεα διαθεσιμη ενημερωση συστηματος

αλλα δε θα την κανω, δε ξερω γιατι, κολλαω

-ρε μαγκες πουθενα δε βρισκω, θηκη και μπαμπερ που θα βρω?

ναι πριν αρκετες μερες

7.0.Α.3.223 νεα διαθεσιμη ενημερωση συστηματος

αλλα δε θα την κανω, δε ξερω γιατι, κολλαω

-ρε μαγκες πουθενα δε βρισκω, θηκη και μπαμπερ που θα βρω?

Απο τον νοεμβριο ειναι ρε παιδες, αν ειχε προβλημα κατι θα ειχαμε ακουσει..εγω την εκανε σχεδον αμεσως και δεν ειδα καποια διαφορα, αλλα και κανενα προβλημα...

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

ναι και εγω την εκανα αμεσως χωρις προβλημα... παντος εγω το γυαλι της οθονης δεν το βλεπω για πολυ αντοχης αλλα δεν ξερω νομιζω θα χρειαστει προστασια ουτε εγω βρισκω θηκη,αλλα ειναι πολυ ομορφο για να το βαλω σε θηκη

ναι και εγω την εκανα αμεσως χωρις προβλημα... παντος εγω το γυαλι της οθονης δεν το βλεπω για πολυ αντοχης αλλα δεν ξερω νομιζω θα χρειαστει προστασια ουτε εγω βρισκω θηκη,αλλα ειναι πολυ ομορφο για να το βαλω σε θηκη

Δεν ξερω τι θηκη θελετε, εγω προτιμω τις golla που ειναι υφασμα και πεφτει ολο μεσα, και εχουν συνηθως και φερμουαρ για πορτοφολακι...

Μια τετοια λοιπον βρηκα στα media markt που το χωραει τελεια..κουβαλας πορτοφολι βεβαια,αλλα στο παρελθον με εχουν σωσει αυτες οι θηκες απο πεσιματα (πραγματικα αν πεσει απλα δε θα νιωσει τιποτα οπως και να πεσει, ή απο ποτα σε τραπεζι κτλ οπου δεν περναει αμεσως μεσα και προλαβαινεις ανετα να το βγαλεις..). Αν θελετε να την ανεβασω φωτο πειτε μου (στα media markt συγγρου η κοπελα που ειναι εκει με εμαθε βεβαια γιατι ειδαμε ολες τις θηκες μια μια...οποτε αν πατε με το Τ θα σας παει κατευθειαν σε αυτη που πηρα :lol::lol: :p

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

μπαμπερ παιζουν?

δεν ξερω τι εννοεις, αλλα απο τις 50 θηκες που βρηκα μονο σε αυτη εμπαινε χωρις να ζοριζεται η πισω επιφανεια (δε θελω να λιωσει και να γυαλισει απο το τριψιμο, αλλιως υπηρχαν και κανα 2 αλλες..)

http://www.golla.com/products/#/all/milton

Απο εκει και περα, ισως να κυκλοφορησουν σιγα σιγα θηκες μιας και ερχονται πολλα κινητα στις 5".. εγω ηθελα μια να προστατευεται και ταυτοχρονα να ευχαριστιεμαι την υφη του οταν το βγαζω και το χρησιμοποιω..

Εγώ πάλι θέλω σιλικονούχα, αν και βρήκα μία στα Media θα ήθελα να βρω κάποια λίγο πιο μαλακή για να πιέζονται εύκολα τα πλαϊνά κουμπιά, έτσι έχω φάει όλους τους λοιπούς γνωστούς οίκους αλλά τίποτα, η πλάκα είναι ότι εδώ και έναν μήνα ψάχνω και μου λένε ότι η συσκευή είναι ακόμα καινούργια και δεν έχουν παραλάβει, σε 6 μήνες θα μου λένε ότι η συσκευή είναι παλιά και δεν φέρνουν πλέον. :X

Κατοχος και εγω του κινητου εδω και μια εβδομαδα περιπου!

ειναι πολυ ωραιο,μεγαλη οθονη ανετη,ωραιο σχεδιο αν και το φοβαμαι μην το χτυπησω/χαλασω πουθενα..

το μονο που με χαλαει ειναι το android αλλα θα προσπαθησω για ακομα μια φορα να το φερω στα μετρα μου με τον καιρο και να το συνηθισω εστω σαν δευτερο(μαλλον δηλαδη)

μερικα πραγματα που θα ηθελα να μαθω μονο για αρχη τουλαχιστον(αρχιζω εξεταστικη σε λιγο και μετα θα ασχοληθω παραπανω,τωρα πιο πολυ ενημερωτικα :p)

ποση διαθεσιμη ram εχει? στα χαρτια 1gb αλλα απο οτι ειδα διαθεσιμα(οχι ελευθερα) ειναι καμια 600αρια? αν καταλαβα καλα..γιατι αυτο?

η κεραια του wifi δεν ειναι πολυ καλη ε? δεν πιανει πολυ καλα απο οτι βλεπω.. σκεφτηκα οτι ισως φταιει η θηκη που εχει μαγνητη αλλα δεν εχει σχεση λογικα ε..?

επειδη σκεφτομαι να το πειραξω,για να μαθω και καλυτερα το android αλλα να το φερω και στα μετρα μου οσο γινεται..

ηθελα να μου πειτε αν υπαρχουν τιποτα προτεινομενα mod,tricks διαφορα τελος παντων..

επισης με το root,ξεκλειδωμα bootloader ,διαφορετικους kernel και ρομ τι παιζει με την εγγυηση? και γενικα πως γινονται?

η τελευταια επαφη με android και δοκιμη roms και διαφορα ηταν με το hd2 και απο τοτε δεν θυμαμαι και πολλα

ειχα και ενα neo v για λιγο καιρο αλλα δεν το πειραξα!

καποια ρομ πληρως παραμετροποιησημη? αξιοπιστη και με οσο λιγοτερο ρισκο(εαν υπαρχει ρισκο ή η ρομ!)

αυτα τα λιγα!

Καμια ιδεα πως μπορουμε να γραφουμε 160 χαρακτηρες στα Ελληνικα?

τικαρε στις ρυθμισεις αυτο που λεει εξοικονομηση κοστους

μπαινω ινσταγκραμ και φεησμπουκ, 2 λεπτα. βλεπω 5-6 φωτος. μετραω, μου εφαγε 15 megabyte!!! τι γινεται ρε παιδια. ρυθμιση να απενεργοποιησω τις εικονες και να σερφαρω χαλαρος χωρις αγχος? 3 λεπτα μπαινω τη μερα και μου τρωει 15-20 mb τη φορα!

Καμια ιδεα πως μπορουμε να γραφουμε 160 χαρακτηρες στα Ελληνικα?

Αν δεν μπορείς να βρεις την επιλογή που σου λεει ο stef4 τότε είναι παραεισαγωγής το κινητό οπότε λύνεις το πρόβλημά σου με το handcent ή αν είσαι root με αυτό

1) ποση διαθεσιμη ram εχει? στα χαρτια 1gb αλλα απο οτι ειδα διαθεσιμα(οχι ελευθερα) ειναι καμια 600αρια? αν καταλαβα καλα..γιατι αυτο?

2) η κεραια του wifi δεν ειναι πολυ καλη ε? δεν πιανει πολυ καλα απο οτι βλεπω.. σκεφτηκα οτι ισως φταιει η θηκη που εχει μαγνητη αλλα δεν εχει σχεση λογικα ε..?

3) επειδη σκεφτομαι να το πειραξω,για να μαθω και καλυτερα το android αλλα να το φερω και στα μετρα μου οσο γινεται..

ηθελα να μου πειτε αν υπαρχουν τιποτα προτεινομενα mod,tricks διαφορα τελος παντων..

4) επισης με το root,ξεκλειδωμα bootloader ,διαφορετικους kernel και ρομ τι παιζει με την εγγυηση? και γενικα πως γινονται?

5) καποια ρομ πληρως παραμετροποιησημη? αξιοπιστη και με οσο λιγοτερο ρισκο(εαν υπαρχει ρισκο ή η ρομ!)

αυτα τα λιγα!

1) Δεσμευμένη από το λειτουργικό η υπόλοιπη

2) Δεν το έχω το κινητό για να σου πω ακριβώς. Είναι πιθανό να επηρεάζει λίγο η θήκη.

3) Οδηγός αρχαρίων

4) Η εγγύηση χάνεται. Δες εδώ για root και εδώ για τον bootloader

5) Δεν έχω κάποια υπόψη μου για το Τ

μπαινω ινσταγκραμ και φεησμπουκ, 2 λεπτα. βλεπω 5-6 φωτος. μετραω, μου εφαγε 15 megabyte!!! τι γινεται ρε παιδια. ρυθμιση να απενεργοποιησω τις εικονες και να σερφαρω χαλαρος χωρις αγχος? 3 λεπτα μπαινω τη μερα και μου τρωει 15-20 mb τη φορα!

Λογικό να τρώει τόσα αν βλέπεις φωτό. Με ποιον browser μπαίνεις;

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Zxr ευχαριστω για την απαντηση.

Συγχαρητηρια για τους οδηγους(ειδικα αυτων για τους αρχαριους,πολυ ωραιος!)

Δοκιμασα το root,δεν τα καταφερα αλλα ξαναπροσπαθησω.. Εχω την 7.0.α.3.3223 αν παιζει ρολο

Η μπαταρια ειναι καπως ε? Ενω stanby την παλευει αν ανοιξεις wifi η κανενα παιχνιδι την τελειωνει στο πι και φι!

Γενικά τα smartphone δεν φημίζονται για τη διάρκεια της μπαταρίας τους. Δώσε ωστόσο λίγο χρόνο στη μπαταρία ώστε να στρώσει μετά από μερικούς κύκλους φόρτισης-επαναφόρτισης.

Γενικά τα smartphone δεν φημίζονται για τη διάρκεια της μπαταρίας τους. Δώσε ωστόσο λίγο χρόνο στη μπαταρία ώστε να στρώσει μετά από μερικούς κύκλους φόρτισης-επαναφόρτισης.

οκ!

αποφασισα να περασω αυτη τη rom γιατι απο οτι καταλαβα το firmware που εχω 7.0.A.3.223 δεν ρουταρετε με τον οδηγο που δινεις..

και αφου πρεπει να κανω αυτη την διαδικασια ας βαλω μια αλλη ρομ κιολας :p

λοιπον το πρωτο βημα λεει "Use flashtool to flash any generic 7.0.A.1.303 ftf" πιο ftf ομως? οποιο να'ναι?

επισης αφου τα καταφερω τελος παντων.. πως μπορουμε να δαμασουμε το multitasking? δηλαδη να μην ανοιγει κατι μονο του?

θελω πχ να αλλαξω launcher να μην τρεχει και της sony απο πισω, η ολα αυτα τα προγραμματα/παιχνιδια που ανοιγουν μονα τους..

εκτος απο τα βασικα του κινητου δηλαδη, ολα τα υπολοιπα να κλεινουν και να ανοιγουν οταν θελω εγω..

task manager χρειαζομαι? η μονο το συρσιμο απο το panel φτανει? να το σβησω δηλαδη?

με chrome μπαινω αλλα μου ειπαν με οπερα να μπαινω

4 φωτο φεης και 8 ινσταγκρ, δικαιολογουν 20 mb σε 3 λεπτα? και εχω βγαλει και τον συγχρονισμο..αλλοι πως παιζουν παιχνιδια κτλ και ξοδευουν 3 mb ξερω γω..

με chrome μπαινω αλλα μου ειπαν με οπερα να μπαινω

4 φωτο φεης και 8 ινσταγκρ, δικαιολογουν 20 mb σε 3 λεπτα? και εχω βγαλει και τον συγχρονισμο..αλλοι πως παιζουν παιχνιδια κτλ και ξοδευουν 3 mb ξερω γω..

Κοιτα, γενικα οσο πιο πολυ χαζευεις σε fb, photo κτλ λογικο ειναι να καταπινει ΜΒ.. εγω πχ εχω 250ΜΒ και ανεβαζω photos στο instagram, μπαινω fb και μου αρκουν. ομως δε χαζευω φωτογραφιες.. και γενικα οτι ειναι ογκοβορο :p το αποφευγω. ο οπερα οντως χρησιμοποιει λιγοτερα ΜΒ αλλα ειναι κατωτερη η ποιοτητα που θα δεις τις φωτο. Επισης αν πηρες ανροιδ για να εχεις τον οπερα για σερφαρισμα,τοτε παρε ενα συμπιαν.. δεν εχει νοημα να βαζεις κατι κατωτερο..εγω λογω συνηθειας τον κατεβαζα αλλα δεν εχει καμια σχεση η εμπειρια χρησης απο το "ιντερνετ" του κινητο,δηλαδη τον μαμα browser και τον οπερα. επισης τον chrome πετα τον, πολλα ΜΒ ram για το τιποτα..

Οσο για τη μπαταρια που ανεφερες νωριτερα,θεωρω οτι ειναι πααααρα πολυ καλη εχοντας δοκιμασει 3-4 κινητα ανροιδ, και ειδικα αν δεν λιωνεις μπορει να βγαλει και 2,5 ημερες με χρηση τηλεφωνου...

Πχ αν λιωνεις φβ, και τετοια,μεχρι το βραδυ παιζει να αντεξει,αναλογα που εχεις τη φωτεινοτητα, εγω την εχω στη μεση ακριβως και ενεργοποιημενο το αυτοματο..

Αν απλα ανοιγεις που και που fb, instagram κτλ,αλλα δεν λιωνεις, τοτε μπορει να φτασεις το βραδυ με πανω απο 50%..

και ενα κανεις μονο τηλ, ελαχιστο ιντερνετ, fb, και γενικα σκαλισμα, τοτε φτανεις πανω απο 2 ημερες. εμενα μου εβγαλε σχεδον 3 οταν το δοκιμασα το προηγουμενο ΣΚ.. απλα ειχα ανοιχτο το Pc αντι να τα κανω απο το κινητο μες το σπιτι, και εξω δεν το σκαλιζα οπως συνηθιζεται πλεον στις βολτες μας,στην καφετερια κτλ.

οκ!

αποφασισα να περασω αυτη τη rom γιατι απο οτι καταλαβα το firmware που εχω 7.0.A.3.223 δεν ρουταρετε με τον οδηγο που δινεις..

και αφου πρεπει να κανω αυτη την διαδικασια ας βαλω μια αλλη ρομ κιολας :p

λοιπον το πρωτο βημα λεει "Use flashtool to flash any generic 7.0.A.1.303 ftf" πιο ftf ομως? οποιο να'ναι?

Προσωπικά θα φλάσαρα αυτό "[sTOCK FIRMWARE] LT30p_7.0.A.3.223_Generic.zip by Spectre 51" και ο Θεός βοηθός!

επισης αφου τα καταφερω τελος παντων.. πως μπορουμε να δαμασουμε το multitasking? δηλαδη να μην ανοιγει κατι μονο του?

θελω πχ να αλλαξω launcher να μην τρεχει και της sony απο πισω, η ολα αυτα τα προγραμματα/παιχνιδια που ανοιγουν μονα τους..

εκτος απο τα βασικα του κινητου δηλαδη, ολα τα υπολοιπα να κλεινουν και να ανοιγουν οταν θελω εγω..

task manager χρειαζομαι? η μονο το συρσιμο απο το panel φτανει? να το σβησω δηλαδη?

Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε τι είναι το multitasking. Multitasking είναι όταν το λειτουργικό μπορέί να τρέχει δυο διεργασίες ταυτόχρονα. Πολύ απλά να παίζει μουσική από κάποιον music player και ταυτόχρονα να σερφάρεις στο δίκτυο.

Αυτό που λες εσύ έχει να κάνει με task managing κι εκεί αρχίζει μια μεγάλη κουβέντα γύρω από τη φιλοσοφία του λειτουργικού. Η γενική συμβουλή είναι να μην απασχολείσαι με το ποιες εφαρμογές τρέχουν. Άσε το λειτουργικό να κάνει τη διαχείριση της μνήμης και μην μπαίνεις στη διαδικασία να κλείνεις εφαρμογές με το χέρι. Αφενός καταναλώνεις μπαταρία γιατί δουλεύει ο επεξεργαστής κι αφετέρου οι εφαρμογές θα ξανά ανοίξουν από μόνες τους οπότε πάλι καταναλώνεις μπαταρία.

• The title was changed to Sony Xperia T