Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νικο, με το widget καιρου εχουν προβλημα και το sole και το U. Καποιο προβλημα θα υπαρχει με την υπηρεσια. Σιγουρα θα φτιαχτει.
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημερα σε ολους .

Χρονια Πολλα με Υγεια και Ευτυχια ......

Εχω ενα προβλημα και θελω τη συμβουλη σας .

Εχω το Xperia T εδω και κανα μηνα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος σαν τηλεφωνο .

Το προβλημα μου ειναι η συνδεση του στον υπολογιστη .

Κατεβασα το Pc Companion απο το internet και συνδεσα το τηλ.

Μου ζητησε να κανω ενα update που ηθελε και το εκανε με επιτυχια .

Οταν ομως μετα προσπαθησα να βαλω κατι βιντεακια και φωτο απο τον υπολογιστη στο τηλεφωνο , μου εβγαλε ο υπολογιστης μπλε οθονη και εκανε επαννεκινηση .

Το τηλεφωνο μια χαρα .

Δεν συνεχισα την προσπαθεια και μετα απο καποιες μερες ξαναπροσπαθησα να περασω ενα βιντεακι και παλι τα ιδια .....

Μπλε οθονη ο υπολογιστης και επαννεκινηση .

Και η τελευταια φορα σημερα .

Συνδεσα το τηλεφωνο παλι για να δω αν εχει καμια ενημερωση , μου εβγαλε μια ειδοποιηση για καινουργια ενημερωση και χωρις να κανω τιποτα ο υπολογιστης παλι μπλε οθονη και επαννεκινηση .

Ο υπολογιστης δεν εχει βγαλει εδω και δυο χρονια που τον εχω κανενα προβλημα σε καμμια εφαρμογη και ποτε πριν μπλε οθονη .

Τι κανω λαθος ;

Μπορει καποιος να βοηθησει ;

Το τηλεφωνο οταν το συνδεω δεν πρεπει να ειναι αναμενο ;

Τι διαολο γινεται ;

Υ.Γ. Και το δικο μου εχει θεμα με τα εικονιδια του καιρου .

Μου λεει οτι δεν υπαρχει δικτυο ενω ειμαι στο internet απο wi-fi ......

ωραια, ευτυχως που ρωτησα γιατι ημουν ετοιμος να το κανω ρεσετ! εβλεπα το neo V του πατερα μου που δειχνει κανονικα και νομιζα πως σκαλωσε το δικο μου..οσον αφορα το widget.

Και δεν ερχεται και η αναβαθμιση....να δοκιμασουμε την 4.1

Καλημερα σε ολους .

Οταν ομως μετα προσπαθησα να βαλω κατι βιντεακια και φωτο απο τον υπολογιστη στο τηλεφωνο , μου εβγαλε ο υπολογιστης μπλε οθονη και εκανε επαννεκινηση .

Το τηλεφωνο μια χαρα .

Δεν συνεχισα την προσπαθεια και μετα απο καποιες μερες ξαναπροσπαθησα να περασω ενα βιντεακι και παλι τα ιδια .....

Συνδεσα το τηλεφωνο παλι για να δω αν εχει καμια ενημερωση , μου εβγαλε μια ειδοποιηση για καινουργια ενημερωση και χωρις να κανω τιποτα ο υπολογιστης παλι μπλε οθονη και επαννεκινηση .

Ο υπολογιστης δεν εχει βγαλει εδω και δυο χρονια που τον εχω κανενα προβλημα σε καμμια εφαρμογη και ποτε πριν μπλε οθονη .

Τι κανω λαθος ;

Τι διαολο γινεται ;

Φιλε μου αυτο που περιγραφεις μου κανει εντυπωση!

Δηλαδη ενω τοχεις βαλει με το καλωδιο, οταν πας να κανεις κατι μεσα απο το pc companion ή στους φακελους του κινητου πεταει την μπλε?

Δοκιμασεις να ξαναπερασεις το pc companion?

Επισης δοκιμασες να κανεις κανα ρεσετ το κινητο?εγω με αυτα θα ξεκινουσα, και μετα φορματ :P --> δυο χρονια εισαι χωρις! :p :lol:

Α! δοκιμασε αν θες το myphone explorer, ειναι προγραμματαρα, συγχρονιζω εδω και 10 χρονια με αυτο και εκτος οτι ειναι πανευκολο στη χρηση (ειδικα αν το ξερεις απο τα πρωτα χρονια γτ τωρα τοχουν κανει λιγο πιο περιεργο στο συγχρονισμο)

αλλα και πιο γρηγορο.

αν με αυτο δε σου κανει τιποτα φταιει το pc companion.

το κατεβαζεις απο εδω:

http://www.fjsoft.at/en/

δοκιμασε το, ειναι must για καθε ιδιοκτητη sony-ericsson...

και επισης updates απο εδω:

http://www.sonymobile.com/gb/tools/update-service/

ειναι το γνωστο seus (seupdateservice), κανονικα sus τωρα :P

κατεβασε το και κανε απο εκει. κανει καλυτερη δουλεια.

το pc companion απορω ποιος το σκεφτηκε! μεγαλυτερη βλακεια δεν ειχαν κανει ποτε..

Edited by Nikos_Mpl

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Εδώ και δύο μέρες μου κάνει νέα κόλπα! Εκεί που μιλάω στο τηλέφωνο μου γράφει στην οθόνη "η εφαρμογή com. Android. Phone έχει σταματήσει. Και παπαλαααα! Σήμερα εκεί που τράβαγα βίντεο μου γράφει πάλι" η εφαρμογή com. Android. Camera έχει σταματήσει. Ενοειται ότι όσα έγραφα χάθηκαν και η camera ξαναδουλεψε.αφου έκανα reset.

Λοιπόν, το έφερα από εδώ, το έφερα από εκεί, τελικά αποφάσισα να το κρατήσω!

Οπότε παρ'τε και το νέο avatar. :happy:

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα σε ολους .

Το τηλεφωνο μια χαρα .

Τι κανω λαθος ;

Τι διαολο γινεται ;

Τελικα το προβλημα λυθηκε ή τουλαχιστον ετσι φαινεται .

Το Xperia το ειχα συνδεδεμενο σε θυρα Usb με καλωδιο επεκτασης . ( Ο υπολογιστης ειναι γυρω στα δυο μετρα μακρυα )

Πολλες φορες ενω ηταν συνδεδεμενο κανονικα , ακουγοταν ο ηχος των Windows σαν να το εβαζα και να το εβγαζα .

Πιστευα οτι ειναι φυσιολογικο ( :p ) αλλα τελικα δεν ηταν .....

Εσβησα και επανεγκατεστησα το PC Companion και το δοκιμασα σε θυρα usb χωρις καλωδιο προεκτασης .

Κατεβασε την αναβαθμιση πολυ γρηγορα χωρις κανενα προβλημα .

Επισης περασα και τα βιντεακια που ηθελα παλι χωρις προβλημα .

Οποτε , οπως ολα δειχνουν , μαλλον η προεκταση με καλωδιο της usb ηταν το προβλημα ...

Και επισης , τα widget καιρου δουλευουν παλι κανονικα ........:)

Λοιπόν, το έφερα από εδώ, το έφερα από εκεί, τελικά αποφάσισα να το κρατήσω!

Οπότε παρ'τε και το νέο avatar. :happy:

Κακως.. πουλησε το μου!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιζει να εχουμε γρατσουνιες στην οθονη?βασικα δεν θελω να βαλω την ζελατινα αλλα σαν να εχω κατι πολυ ψιλες και ανησυχω.Δεν ξερω ειχα το Ν8 2 χρονια χωρις θηκη και ηταν σαν καινουργιο

έχει στην οθόνη κάτι σαν μεμβράνη (φαίνεται αν το κοιτάξεις προσεκτικά από το πλάι) αλλά η συσκευασία είχε και screen protector. Μάλλον κάτι άλλο είναι αυτό που φαίνεται

έχει στην οθόνη κάτι σαν μεμβράνη (φαίνεται αν το κοιτάξεις προσεκτικά από το πλάι) αλλά η συσκευασία είχε και screen protector. Μάλλον κάτι άλλο είναι αυτό που φαίνεται

οχι, αποσο εχω δει ερχεται η ζελατινα ξεχωριστα και τη βαζεις..αλλα ειναι τοσο κακης ποιοτητας που χαλαει ολη την οθονη..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

οχι, αποσο εχω δει ερχεται η ζελατινα ξεχωριστα και τη βαζεις..αλλα ειναι τοσο κακης ποιοτητας που χαλαει ολη την οθονη..

Για δες το προσεκτικα γυρο-γυρο απο το ακουστικο και στις γωνιες της οθονης μηπως εχει εργοστασιακη.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Σκέφτομαι την αγορά του Τ, είστε ικανοποιημένοι από την ποιότητα συναρμολόγησης ;

ναι, θεωρω οτι η ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ καλη.. και επισης μαρεσει η πισω επιφανεια γιατι δεν γλιστραει, δεν λερωνει δεν κανει δαχτυλιες. το εχω ευχαριστηθει σε αυτο το κομματι. δειχνει πολυ στιβαρο και ομορφο.

Για δες το προσεκτικα γυρο-γυρο απο το ακουστικο και στις γωνιες της οθονης μηπως εχει εργοστασιακη.

Εχεις δικιο!Δεν φαινοταν..και εβαλα κατευθειαν την ζελατινα που ειχε στο κουτι πριν κατσει σκονη στην οθονη.

ΑΡΑ εχω 2 τωρα!τη μια πανω στην αλλη???φτουυυ

μαλλον πρεπει να την βγαλω τη 2η

Σκέφτομαι την αγορά του Τ, είστε ικανοποιημένοι από την ποιότητα συναρμολόγησης ;

όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής, εμένα μου φαίνεται πολύ καλό.

τώρα, κατά πόσο είναι βολικό στο χέρι, σίγουρα θα πρέπει να το δοκιμάσεις και εσύ αλλά εγώ έχω μείνει ευχαριστημένος

οπως και στο S ετσι και στο T υπαρχει εργοστασιακη ζελετινα που προστατευει εκτος απο γρατσουνιες και απο μικροχτυπηματα , ειναι πιο χοντρη απο τις απλες που κυκλοφορουν ,αλλα δεν κολαει και δεν αλλαζει την αισθηση στο χερι ,δεν χρειαζετε να βαλετε και αλλη απο πανω

Εχουμε κανα νεο απο την JB??? την βλεπω για αποκριατικο δωρο ετσι οπως πανε!

συνδεσουμε με SEUS λετε να τη δινει? Δεν λεει ποια περναει,απλα κανει τη διαδικασια οποτε αν δεν την κανεις δεν ξερεις.

οπως και στο S ετσι και στο T υπαρχει εργοστασιακη ζελετινα που προστατευει εκτος απο γρατσουνιες και απο μικροχτυπηματα , ειναι πιο χοντρη απο τις απλες που κυκλοφορουν ,αλλα δεν κολαει και δεν αλλαζει την αισθηση στο χερι ,δεν χρειαζετε να βαλετε και αλλη απο πανω

Εγώ δοκίμασα να δω αν ξεκολάει αυτή η ζελατίνα που έχει πάνω αλλά δεν βγαίνει.Μήπως είναι κάποια επικάλυψη της οθόνης και πρέπει να βάλουμε απο πάνω άλλη?

Εγώ δοκίμασα να δω αν ξεκολάει αυτή η ζελατίνα που έχει πάνω αλλά δεν βγαίνει.Μήπως είναι κάποια επικάλυψη της οθόνης και πρέπει να βάλουμε απο πάνω άλλη?

ειναι η εργοστασιακη ειναι κολημενη πανω οχι απλα τοποθετημενη αν θελεις και καλα να τη βγαλεις πρεπει να σηκωσεις προσεχτηκα τη μια ακρη με μια οδοντογλυφιδα η κατι αλλο για να κανεις την αρχη .[[γιατι θελεις να τη βγαλεις ??]]

ειναι η εργοστασιακη ειναι κολημενη πανω οχι απλα τοποθετημενη αν θελεις και καλα να τη βγαλεις πρεπει να σηκωσεις προσεχτηκα τη μια ακρη με μια οδοντογλυφιδα η κατι αλλο για να κανεις την αρχη .[[γιατι θελεις να τη βγαλεις ??]]

Δεν θέλω να την βγάλω.Απλά νόμιζα ότι είναι στοιχίο που δεν βγαίνει απο το κινητό.Και αν δεν βάλουμε άλλη μεμβράνη από πάνω και δεν βγαίνει και αυτή που ήδη έχει και κάνει γρατσουνιές την βάψαμε!:blink:

Τελικα τη βγαζουμε τη ζελατινα η την κραταμε?

εχω ηδη μια ψιλη γρατσουνια απο φερμουαρ τσεπης

μια αλλη ερωτηση

μπηκα 4-5 φορες απο 10 λεπτα ιντερνετ και εχω καψει ηδη 80mb ενω φιλοι αραζουν με τις ωρες και εχουν καψει 50 σε μισο μηνα

και μιλαμε για απλες ιστοσελιδες ε

καμια ρυθμιση να μη καταναλωνω τοσα πολλα? πχ απενεργοποιηση εικονων?

χτες ξετσεκαρα το συγχρονισμο λογαριασμων fb κτλ

Τελικα τη βγαζουμε τη ζελατινα η την κραταμε?

εχω ηδη μια ψιλη γρατσουνια απο φερμουαρ τσεπης

μια αλλη ερωτηση

μπηκα 4-5 φορες απο 10 λεπτα ιντερνετ και εχω καψει ηδη 80mb ενω φιλοι αραζουν με τις ωρες και εχουν καψει 50 σε μισο μηνα

και μιλαμε για απλες ιστοσελιδες ε

καμια ρυθμιση να μη καταναλωνω τοσα πολλα? πχ απενεργοποιηση εικονων?

χτες ξετσεκαρα το συγχρονισμο λογαριασμων fb κτλ

εξαρταται που μπηκες. δοκιμασε με τον Opera να δεις ποσο θα πεσει η καταναλωση, αλλα δεν ειναι το ιδιο σαν εμπειρια χρησης..εγω απλα τον εχω οταν ειμαι με data και μπαινω απο τον κανονικο οταν ειμαι με wifi..

οσο για τη ζελατινα, αν και η 2η που κολησα δε μαρεσει, χαλαει την ποιοτητα της οθονης, κανει περιεργες αντανακλασεις κτλ, τωρα δεν την βγαζω..ισως σε κανα 8μηνο που θα μενει λιγος καιρος για την αντικατασταση του κινητου :p και εφοσον οντως η κατω ειναι ζελατινα που βγαινει ευκολα.γιατι αν δεν βγαινει θα ειναι σαν χαραγμενη οθονη.

Για ποια ζελατίνα μιλάτε, το δικό μου δεν είχε...

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Xperia T