Androides Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Γουστα ειναι αυτα ;) για μενα ειναι το ομορφοτερο που κυκλοφορει :) Και για μένα το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 για να δουμε ποτε θα θυμηθουν να το φερουν και προς ελλαδα,παντως για σχεδον 600 ευρω κινητο η γνωμη μου ειναι οτι δεν αξιζει,υπερτιμημενο και αρκετα μαλιστα.με ενα κατοσταρι πιο κατω κατι γινεται. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 21, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Εδω ενα αναλυτικο review με φωτο και video: http://www.engadget.com/2012/09/21/sony-xperia-t-review-a-new-4-5-inch-smartphone-flagship-that-is/ Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnnaPodi Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Kai review από το Phonearena!!! :D http://www.phonearena.com/reviews/Sony-Xperia-T-Review_id3131 Καλό μέγεθος, καλή κάμερα, το κουμπί για φωτό. Αλλά μέτρια ποιότητα ήχου στα τηλεφωνήματα και η οθόνη γυαλίζει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Πάντως ενας Recognized Developer ( codeworkx) απο την ομαδα CyanogenMod φεύγει απο το s3 και πάει στο xperia T http://codeworkx.de/wordpress/2012/09/23/having-a-look-at-my-magical-orb/ Για να δούμε τι υποστηρίξει θα έχει το T απο το xda . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Kai review από το Phonearena!!! :D http://www.phonearena.com/reviews/Sony-Xperia-T-Review_id3131 Καλό μέγεθος, καλή κάμερα, το κουμπί για φωτό. Αλλά μέτρια ποιότητα ήχου στα τηλεφωνήματα και η οθόνη γυαλίζει!!! Αυτη η μέτρια ποιότητα ήχου στα τηλεφωνήματα θα κυνηγαει μου φαινετε και τη πιο νεα γενια απ τα sole και Ρ!!;) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Κυκλοφορησε σε αγγλια και γερμανια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Kai review από το Phonearena!!! http://www.phonearena.com/...-Review_id3131 ωραίο φαίνεται και πάλι το hardware του ειναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. ελλάδα πότε να το περιμένουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Ένα ωραίο hands on Δεν βλεπω να διατίθεται στις χώρες που κυκλοφόρησε χωρίς συμβόλαιο και δεν καταλαβαίνω γιατί .:confused: Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 25, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Ενα ακομα αναλυτικοτατο review εδω. Ενδιαφερον χαρακτηριστικο ειναι η υποστηριξη USB OTG και τα βαζει στα ισια με τα τετραπυρινα κινητα. http://www.gsmarena.com/sony_xperia_t-review-820.php Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Ένα ωραίο hands on γρήγορο φαίνεται. άντε να το δούμε και στην αυτονομία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htchris Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 (edited) Περίμενα και το review του gsmarena μήπως και βγάλω τελικά συμπεράσματα αλλά μπερδεύτηκα περισσότερο. Πάντως παραμένει η NO1 υποψήφια συσκευή προς αγορά αφού από τις υπόλοιπες highend συσκευές που κυκλοφορούν απουσιάζουν χαρακτηριστικά που για μένα είναι βασικά και αδιαπραγμάτευτα. Σε γενικές γραμμές αυτή τη στιγμή στην αγορά ανταγωνιστές είναι: 1)samsung galaxy s3: γενικά τα έχει όλα και συμφέρει αλλά αποκλείεται λόγω: - pentile οθόνης (καλές οι pentile amoled για video και foto αλλά όπως και να το κάνουμε στην ανάγνωση κειμένων τα Pixels φαίνονται. - της γνωστής απαίσιας ποιότητα κατασκευής της samsung με τα "παιδικά πλαστικά" στο case - επέκταση με κάρτα sd υπάρχει αλλά όχι hot swap. 2)htc one x: πρώην αγαπημένη η htc με πολύ καλά υλικά κατασκευής και εμφάνιση, υπέροχη οθόνη, αλλά πολλοί οι περιορισμοί της συσκευής: - απουσία επέκτασης μέσω hd card - απουσία usb host on the go (otg) που σε συνδιασμό με την απουσία hd slot κάνει το κινητό αποκομμένο από τον έξω κόσμο. (έχω πεί στο παρελθόν οτι πλέον το κινητό υποκαθιστά το pc και ζητώ από τους αγοραστές να σκεφθούν και να απαντήσουν αν ποτέ θα αγόραζαν PC χωρίς usb port για μεταφορά δεδομένων). Τι να την κάνω την υπέροχη οθόνη αν για να μπορέσω να δώ μια ταινία στη συσκευή από ένα flashάκι για παράδειγμα, θα πρέπει πρώτα να μεταφέρω την ταινία στη μνήμη της συσκευής? Παρόμοιες ελλείψεις έχουν και οι high end συσκευές άλλων κατασκευαστών (lg, motorola). Σε ότι αφορά apple και nokia απορρίπτονται και λόγω των ίδιων ελλείψεων αλλά και λόγω διαφορετικού λογισμικού (μιλάω μόνο για android) ερχόμαστε τώρα στο sony xperia t το οποίο για μένα παίζει μόνο του για τους εξής λόγους: - παρέχει όλα όσα δεν παρέχουν samsung και htc δηλαδή έχει - no pentile οθόνη (ίσως όχι τόσο ποιοτική όσο του one x αλλά πάντως no pentile) - πολύ καλή ποιότητα υλικών και κατασκευής (πλαστικό μεν αλλά ποιοτικό και όχι φθηνιάρικο όπως τα samsung) - δυνατότητα επέκτασης μνήμης και μάλιστα hot swap - δυνατότητα usb on the go (αδιαπραγμάτευτο προσωπικά για εμένα) - σε ότι αφορά τη μη αποσπόμενη μπαταρία, υποκειμενικά το θεωρώ στα θετικά μιας και δίνει πιο συμπαγή κατασκευή στη συσκευή. επίσης η χωρητικότητα της μπαταρίας δείχνει να συμπεριφέρεται αξιοπρεπώς σε σχέση με τον ανταγωνισμο. - dedicate camera capture button (σπάνιο σε android συσκευές) - σε ότι αφορά στον επεξεργαστή είναι πλεον σύγχρονος και παρότι διπύρηνος και όχι τετραπύρηνος χτυπάει στα ίσια τους τετραπύρηνους των άλλων. (εντάξει όποιος θέλει την κορυφή των επεξεργαστων για λόγους prestige ας πάει αλλού.) Θα ήθελα επίσης exmor rs camera αλλά δεν μπορείς να ζητάς κάτι το οποίο ακόμα δεν υπάρχει. Κι εκεί που η sony πιστεύω οτι θα έπαιζε εκτός ανταγωνισμού σε όσους θέλουν κάτι ισορροπημένο και κορυφαίο ταυτόχρονα που να παρέχει επιτέλους τα πάντα, έρχεται και μας τα χαλάει στην ποιότητα των φωτογραφιών και του video. H ειρωνία είναι ότι οι ανταγωνιστές έχουν καλύτερη ποιότητα και χαρακτηριστικά χρησιμοποιόντας αισθητήρες της sony. Έτσι λοιπόν δεν υπάρχει δυνατότητα hdr mode (έστω αυτού του psevdo hdr που μας δίνουν οι apple, samsung και htc) και κυρίως από τα μέχρι σήμερα reviews φαίνεται να μην υπάρχει καλή ποιότητα φωτογραφίας και video όση στις άλλες high end συσκευές. Μόνη μου ελπίδα είναι το γεγονός ότι δεν εμπιστεύομαι και πολύ τα reviews των διαφόρων sites. Ειδικά αυτοί στο Phonearena θα έπρεπε να το κλείσουν το μαγαζί. Εβγαλαν review που υποστήριζε ότι η συσκευή δήθεν διαθέτει το νεο module exmor rs τη στιγμή που και ο απλός αναγνώστης γνώριζε από τη μέρα της παρουσίασης ότι αυτά θα παραχθούν το 2013 και μάλιστα στο white page της συσκευής ανέφερε καθαρά gia κάμερα exmor r και όχι exmor rs. προσπάθησα να κάνω ένα μινι review με όσα έχω διαβάσει και υπόσχομαι να σας εκφράσω τις απόψεις μου μόλις αγοράσω τη συσκευή (μονόδρομος για τα σημερινά δεδομένα) υπενθυμίζω οτι όσα αναφέρω βασίζονται στα προσωπικά μου κριτήρια και ανάγκες, γι αυτό ας αποφύγουμε τις αντιπαραθέσεις. Παρακαλώ μόνο όσους ενδιαφέρονται και έχουν άποψη λόγω χρήσης κάποιας sony συσκευής να μου πούν την άποψη τους σχετικά με την εμπειρία τους σε camera συσκευών xperia. Διότι υπάρχει και η άποψη οτι η ποιότητα των φωτογραφιών των συσκευών sony είναι κορυφαία και απλά υστερεί σε προβολή μεγάλης ανάλυσης λόγω μεγάλης συμπίεσης. Θα με ενδιέφερε η άποψη των κατόχων xperia συσκευών σε αυτον τον τομέα όπως και σε θέματα ταχύτητας κλειστρου και λήψης σε χαμηλό φωτισμό. Ευχαριστώ και συγνώμη για το μακροσκλές post (έγινε για να μην επανέρχομαι). Edited September 26, 2012 by htchris Παράθεση Πρώτο μου PC: commodore 64 (την amiga την εχω ακόμα :D) Πρώτο μου PDA-PHONE: qtek S100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Φιλε Χρηστο (λογικα) ησουν απολαυστικος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 25, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Να συμπληρωσω οτι το Xperia T εχει και usb mass storage(pdf manual απο Sony.uk) που επισης λειπει απο τους αντιστοιχους ανταγωνιστες που ανεφερε ο φιλος παραπανω Και επισης βασικο οτι η αποδοση σε ευκρινεια σε εξωτερικους χωρους ειναι καλυτερη σε σχεση με τον ανταγωνισμο που ανεφερε. Πιστευω οτι ειναι μια πολυ ισορροπημενη προταση και δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απολυτος απο τον ανταγωνισμο. Αν ειχε και την 4.1 θα ηταν για μενα η καταλληλη προταση που θα με καλυπτε σε ολα τα επιπεδα. Οσον για τις φωτο βγαζει πολυ καλες(ειχα το xperia s) αν και εγω δεν εχω καποιες τρελες απαιτησεις στο τομεα αυτο σε κινητα,αρκει να βγαζει σε νορμαλ επιπεδα. Παντως γενικα Sony εγγυηση στο τομεα αυτο. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Το gsmarena έκανε κάποια τεστ σχετικά με την αυτονομία που εχει το τηλέφωνο σε χρόνο ομιλίας ,Web Broesing και αναπαραγωγή video . Εδώ ειναι τα αποτελέσματα http://blog.gsmarena.com/sony-xperia-t-battery-life-test-completes-results-are-inside/ Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htchris Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 (edited) Εντάξει παιδιά. Κορυφή και στο θέμα φωτογραφίας. Είδα αυτό και είμαι πλέον οκ. Για δείτε κι εσείς. http://pureviewclub.com/2012/6243 Τουλάχιστον στα χαρτιά το xperia t είναι υπερπληρες παντού όπως έγραψα και στο παραπάνω post μου. Πλέον περιμένω πότε θα φανεί στο πλαίσιο για να τρέξω. Να έδιναν και κανένα tv dock για δώρο. Πάντως αν και στην πράξη το κινητό είναι τόσο καλό όσο δείχνει θα αρχίσω να πιστεύω αυτούς που γράφουν ότι τα μεγάλα review sites τα "παίρνουν" από τις παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου ΜΕ κατασκευασμένες βαθμολογίες στα reviews. Μάλλον ήρθε ώρα για τη sony να γίνει παραδοσιακή δύναμη και στα κινητά για να τη σέβονται περισσότερο. Edited September 26, 2012 by htchris Παράθεση Πρώτο μου PC: commodore 64 (την amiga την εχω ακόμα :D) Πρώτο μου PDA-PHONE: qtek S100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Απίθανες φωτογραφίες...γενικά το κινητό το έχω ερωτευτεί και σπάνια έχω επιθυμήσει τόσο ένα ακριβό κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 δυνατότητα usb on the go από τα καλύτερα features που μπορεί να έχει ένα κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Η φωτογραφίες φαίνονται καλές.Με το video τι γίνεται,δεν έχω δεί κάτι ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 όντως φίλε Χρήστο ήσουν απολαυστικός. Εμένα πάντως από τις φωτό μου δίνει την αίσθηση ότι το πλαστικό του μοιάζει με μέταλλο. Πράγματικά φαίνεται πολύ καλή κατασκευή. Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Εντάξει παιδιά. Κορυφή και στο θέμα φωτογραφίας. Είδα αυτό και είμαι πλέον οκ. Για δείτε κι εσείς. http://pureviewclub.com/2012/6243 . φαίνεται πως βγάζει πολύ real colors το οποίο δεν έχουν πολλά κινητά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Όποιος θελει μπορεί να το παραγγείλει απο κατάστημα στην Aγγλια είναι sim-free και πρέπει να στέλνει Ευρώπη . Διατίθεται γύρω στα 510 ευρώ http://www.unlocked-mobiles.com/sim-free-mobile-phones/sony-xperia-t-sim-free-p-84243.html?ref=techblog.gr Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htchris Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 (edited) Όποιος θελει μπορεί να το παραγγείλει απο κατάστημα στην Aγγλια είναι sim-free και πρέπει να στέλνει Ευρώπη . Διατίθεται γύρω στα 510 ευρώ http://www.unlocked-mobiles.com/sim-free-mobile-phones/sony-xperia-t-sim-free-p-84243.html?ref=techblog.gr Ωραία, τα πιάσαμε τα λεφτά μας. Συνεπώς στην Ελλάδα θα κάνει την εμφάνισή του στη γνωστή τιμή των 599 ευρώ. :mad: Ας ελπίσουμε μόνο να μην έχει τίποτα προβλήματα τύπου κιτρινίλες οθόνης, καμένα Pixels και τέτοια. Ε ρε jumbo που μας χρειάζεται. Για όσους δεν το έχουν προσέξει, ο τύπος που έκανε το συγκριτικό μεταξύ nokia 808 pureview και xperia t, έχει ανεβάσει και δύο νέες φωτογραφίες με το σκυλάκι όπου προσωπικά πιστεύω πως το xperia t έχει πιο καθαρή εστίαση. Προσέξτε τον αντικατοπτρισμό στο μάτι του σκύλου. http://pureviewclub.com/2012/6289 Φυσικά δε θέλω να υποστηρίξω οτι η camera του xperia t θα ξεπερνά αυτήν του 808 pureview, απλά και μόνο που πλησιάζει (στη συγκεκριμένη φώτο ίσως ξεπερνά) αυτή του pureview δείχνει αξιόλογη δουλειά από τη sony. Σκέφτομαι τι καταπληκτική απόδοση θα έχουν οι αισθητήρες exmor rs όταν θα κυκλοφορήσουν. Αν δεν είχα το πρόβλημα χωρητικότητας μνήμης με το desire μου ίσως και να περίμενα το 2013 για συσκευή sony με exmor rs. Φυσικά φοβάμαι μήπως όταν μου δώσουν exmor rs μου κόψουν τίποτα sd slot η usb host και τραβάω τα βυζιά μου. :) Edited October 1, 2012 by zxr Παράθεση Πρώτο μου PC: commodore 64 (την amiga την εχω ακόμα :D) Πρώτο μου PDA-PHONE: qtek S100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Φυσικά φοβάμαι μήπως όταν μου δώσουν exmor rs μου κόψουν τίποτα sd slot η usb host και τραβάω τα βυζιά μου. :) Εχουν μια περιεργη ταση τελευταια οι κατασκευαστες να περικοβουν βασικα πραγματα... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: για το bold Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htchris Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Εχουν μια περιεργη ταση τελευταια οι κατασκευαστες να περικοβουν βασικα πραγματα... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: για το bold Το κακό ξεκίνησε από τότε πού έγινε μόδα το "ΣΑΠΙΟ ΜΗΛΟ" Δεν πειράζει όμως, ας αφήσουμε τα trendy κοριτσάκια και τους γιάπηδες να κρατάνε κινητό και να νομίζουν οτι έχουν pda. Αλλωστε όλα είναι θέμα επιλογών και προτεραιοτήτων. Οσο δεν μπορούμε να τους καταλάβουμε, άλλο τόσο πιστεύω δεν μπορούν να καταλάβουν κι αυτοί εμάς του απέναντι στρατοπέδου. Παράθεση Πρώτο μου PC: commodore 64 (την amiga την εχω ακόμα :D) Πρώτο μου PDA-PHONE: qtek S100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts