stathisso Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 (edited) Καλημέρα παιδιά. Το παρήγγειλα και εγώ από expansys Αγγλίας κ το περιμένω. Για να δούμε, έχω περιέργεια. Μετα το ideos x5 και ένα κινεζοφωνο, θα είναι το πρώτο ακριβό κινητό που πληρώνω. Γιατι το πηρες 385€ απο expansys και οχι 316 απο σκρουτζομαζα Ελλαδας; :blink: (εκτος αν εχεις καποιο κουπονι) Edit:Επιπλεον φαινονται δαχτυλιές στο μαυρο,ασπρο; Edited August 14, 2013 by stathisso Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Το patch της κάμερας πιο είναι? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2065799 Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2065799 Νόμιζα ότι το κατεβάζω και το τρέχω αμέσως. Έχω κάνει root με το fragma.βάζω recovery mode αφού πρώτα το χω βάλει το αρχείο στο κινητό,κάνω wipe και εγκαθιστώ? Βελτιώνει όντως η όχι? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Νόμιζα ότι το κατεβάζω και το τρέχω αμέσως. Έχω κάνει root με το fragma.βάζω recovery mode αφού πρώτα το χω βάλει το αρχείο στο κινητό,κάνω wipe και εγκαθιστώ? Βελτιώνει όντως η όχι? Πιο απλός είναι ο χειροκίνητος τρόπος. Κατεβάζεις το xml, τρέχεις έναν root explorer, copy / paste το original αρχειο κάπου να βρίσκεται (backup) και μετά copy / overwite το τροποποιημένο xml. Φτιάχνεις τα permission και reboot. That's it. Έχει τα step, ένα - ενα στο ίδιο link λίγο παρακάτω. Εγώ είδα βελτίωση και στην still camera. Οι γνώμες όμως είναι διχασμένες. Άλλοι λένε ναι, άλλοι λένε όχι. Όλοι όμως συμφωνούν ότι το video βελτιώνεται κατά πολύ. Και η εικόνα και ο ήχος. Η απόφαση είναι δική σου. Αρνητικό πάντως δεν προκείπτει κανένα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chr23 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 παιδιά το άσπρο είναι έτσι http://www.vnp.gr/lg-e975-optimus-g-white.html ή έτσι http://www.emark.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=2&page=shop.product_details&flypage=vmj_hunk_img1.tpl&product_id=11538&category_id=363 ? Το πρώτο είναι το g. Το δεύτερο είναι το l9. Το πήρα σήμερα, το έχω και φορτίζει και έχω καταενθουσιαστεί. Οι προσδοκίες μου ήταν χαμηλές για κινητό lg αλλά διαψεύσθηκα παταγωδώς. :D Εξωτερικά είναι πανέμορφο, αυτό το total black μπροστά και το λευκό πίσω το κάνει πολύ κλασάτο. Για τα υπόλοιπα τι να πω; Απίστευτα γρήγορο, χωρίς κανένα κόλλημα, τρομερή οθόνη (ανάλυση, χρώματα), φωτεινότητα υπεραρκετή στο 65-70%, όμορφο ui και πολλά άλλα που δεν έχω εξερευνήσει ακόμα. Σχετικά με τη φωτογραφική που το σχολιάζουν όλοι: μια φωτό έβγαλα σε σκιά σήμερα το μεσημέρι και ήταν πολύ πολύ καλύτερη από αυτό που περίμενα με όλο το σούσουρο που γίνεται με αυτό το θέμα. Ρεαλιστικότατη με καταπληκτική ανάλυση. Τώρα για βραδινές φωτό δεν έχω ακόμα γνώμη, αλλά αυτό είναι ένα πεδίο που ανήκει στις φωτογραφικές μηχανές και όχι στα κινητά. Όσοι το σκέφτεστε το συνιστώ ανεπιφύλακτα, άσε που η τιμή είναι στα πατώματα. :p Α, και να πω μπράβο στα μέλη του φόρουμ που ασχολούνται τόσο ενεργά με το συγκεκριμένο θέμα και απαντούν πάντα με ευγένεια σε όλες τις απορίες. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybervibe Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Έχω θέμα με την προστασία οθόνης.Παραμένει ενεργή μόνο η επιλογή κλειδώματος με pin ενω εγώ θέλω να ξεκλειδώνει μόνο με σύρσιμο.Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Γινεται ακριβως το αντιθετο.Με τον κοφτη πεφτει η συχνοτητα για να μην ανεβαζει θερμοκρασια.Το χειμωνα πιστευω και γω οτι δε θα χρειαζεται ουτε στα παιχνιδια.Οντωςπαιζει μεγαλο ρολο η θερμοκρασια περιβαλλοντος Μα οταν βγαζεις τον κοφτη δεν παιρνει τα πανω του? (δεν μιλαω για τον κοφτη της φωτεινοτητας αλλα της ταχυτητας) τουλαχιστον στο antutu δεν ειδατε διαφορα? Ειδα πριν κατι νουμερα 22000 και εχω την εντυπωση οτι το κινητο out of the box ειναι αρκετα πιο κατω. Mηπως το εχω καταλαβει λαθος...? Να αναφερω στον φιλο με τις φωτο απο το ηλιοβασιλεμα οτι ειναι μια χαρα! Ουτε θορυβο ουτε τιποτα...Μηπως εντελλει ειναι λιγο υπερβολικο το "κακη καμερα"? Στις φωτο με το ηλιοβασιλεμα εχεις κανει το κινητο root και εχεις περασει το patch η ειναι μαμα το τηλεφωνο? Kαι τελος θα συμφωνησω με τον φιλο παραπανω οτι το thread ειναι παραπανω απο active ολοι βοηθανε και ασχολουνται πολυ...Το ειχα αναφερει και παραπανω.. Exω αποφασισει με τοσα που διαβαζω (δεν μπορει τοσα μα τοσα ατομα να ειναι ευχαριστημενα - το κινητο πρεπει να ειναι αψογο) οτι θα το παρω σιγουρα απλα περιμενω το μαυρο. Βεβαια με τοσα που διαβαζω για το λευκο....με δελεαζει μπορω να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 (edited) Μα οταν βγαζεις τον κοφτη δεν παιρνει τα πανω του? (δεν μιλαω για τον κοφτη της φωτεινοτητας αλλα της ταχυτητας) τουλαχιστον στο antutu δεν ειδατε διαφορα? Ειδα πριν κατι νουμερα 22000 και εχω την εντυπωση οτι το κινητο out of the box ειναι αρκετα πιο κατω. Mηπως το εχω καταλαβει λαθος...? Να αναφερω στον φιλο με τις φωτο απο το ηλιοβασιλεμα οτι ειναι μια χαρα! Ουτε θορυβο ουτε τιποτα...Μηπως εντελλει ειναι λιγο υπερβολικο το "κακη καμερα"? Στις φωτο με το ηλιοβασιλεμα εχεις κανει το κινητο root και εχεις περασει το patch η ειναι μαμα το τηλεφωνο? Kαι τελος θα συμφωνησω με τον φιλο παραπανω οτι το thread ειναι παραπανω απο active ολοι βοηθανε και ασχολουνται πολυ...Το ειχα αναφερει και παραπανω.. Exω αποφασισει με τοσα που διαβαζω (δεν μπορει τοσα μα τοσα ατομα να ειναι ευχαριστημενα - το κινητο πρεπει να ειναι αψογο) οτι θα το παρω σιγουρα απλα περιμενω το μαυρο. Βεβαια με τοσα που διαβαζω για το λευκο....με δελεαζει μπορω να πω. Σε ιδια φάση ειμαι :happy: Μιπως ξερεις/ξερει καποιος αλλος για το αν φαινονται δαχτυλιές στο μαυρο/ασπρο; Ωστε να αποφασισω και σε τι χρωμα να το παρω :cool: Ευχαριστω! Edit:Και τα ακουστικα φαινονται καλα τοσο εμφανισιακα οσο και ποιοτικά Καποιος να μας πει αν αξιζουν. Edited August 14, 2013 by stathisso Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Να αναφερω στον φιλο με τις φωτο απο το ηλιοβασιλεμα οτι ειναι μια χαρα! Ουτε θορυβο ουτε τιποτα...Μηπως εντελλει ειναι λιγο υπερβολικο το "κακη καμερα"? Στις φωτο με το ηλιοβασιλεμα εχεις κανει το κινητο root και εχεις περασει το patch η ειναι μαμα το τηλεφωνο? Κανένα root, κανένα patch και γενικά κανένα πείραγμα. Απλά δοκίμαζα τις φωτογραφικές ικανότητες του κινητού σε "ειδικές" συνθήκες. Μία με την επιλογή HDR και μία με την επιλογή "ηλιοβασίλεμα". Το κινητό σπέρνει σε όλα σχεδόν τα σημεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Σε ιδια φάση ειμαι :happy: Μιπως ξερεις/ξερει καποιος αλλος για το αν φαινονται δαχτυλιές στο μαυρο/ασπρο; Ωστε να αποφασισω και σε τι χρωμα να το παρω :cool: Ευχαριστω! Edit:Και τα ακουστικα φαινονται καλα τοσο εμφανισιακα οσο και ποιοτικά Καποιος να μας πει αν αξιζουν. Στο μαυρο φαινοντε εντονα οι δαχτυλιες,ιδιως πισω που ειναι απο γυαλι...με ενα πανι ειμαι....,αλλα ειναι μαγεια,αυτα γυαλιστερα που κανει η πλατη στο μαυρο χρωμα..... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Στο μαυρο φαινοντε εντονα οι δαχτυλιες,ιδιως πισω που ειναι απο γυαλι...με ενα πανι ειμαι....,αλλα ειναι μαγεια,αυτα γυαλιστερα που κανει η πλατη στο μαυρο χρωμα..... Ωραιος ευχαριστώ για την απάντηση :) Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Ωραιος ευχαριστώ για την απάντηση :) Φίλε μου δαχτυλιές, λίγο πολύ, σε classy κινητά έτσι και στο G σε οποιοδήποτε χρώμα φαίνονται δαχτυλιές όταν δεν χρησιμοποιείς θήκη. Αυτοί που το κάνουν αυτό (χωρίς θήκη) είναι ελάχιστοι, για αυτό μη σκοτίζεσαι για τις δαχτυλιές παίρνεις μια θήκη και είσαι οκ. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Μα οταν βγαζεις τον κοφτη δεν παιρνει τα πανω του? (δεν μιλαω για τον κοφτη της φωτεινοτητας αλλα της ταχυτητας) τουλαχιστον στο antutu δεν ειδατε διαφορα? Ειδα πριν κατι νουμερα 22000 και εχω την εντυπωση οτι το κινητο out of the box ειναι αρκετα πιο κατω. Mηπως το εχω καταλαβει λαθος...? Ο κοφτης ειναι ενας.δεν εχει αλλο για τον επεξεργαστη και αλλο για τη φωτεινοτητα.Απλα οταν τον βγαζεις αφηνεις το κινητο να δουλευει στο 1.5ghz.Με τον κοφτη ο αισθητηρας της θερμοκρασιας ειναι ενεργος και ριχνει τη συχνοτητα οταν ζεσταθει.Αρα το κινητο δουλευει πιο χαμηλα απο αυτο που μπορει.Παρολα αυτα οσο και να το ζορισα δεν ειδα κατι ακραιο σε θερμοκρασια.Για καλο και για κακο ομως τον ενεργοποιω μονο οταν παιζω παιχνιδια γιατι με 40 βαθμους στην παραλια μπορει να παρουμε και φωτια :D.Το συμπερασμα ειναι οτι εχουμε το τριτο πιο δυνατο τηλεφωνο στην ελληνικη αγορα απο θεμα benchmark(βλεπε 22087 δικο μου best χωρις να το σκαλισω καθολου) και 2ο (το htc one ειναι απιστευτο) για τα δικα μου γουστα. Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Και ρωταω τωρα εγω ο περιεργος :D ειναι δυνατον να μην εχει ασχοληθει κανενας με custom rom-kernel-overclock????? Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Παιδιά μόλις μου ήρθε το κινητο και έχει manual σε κορεατικα η κάτι τέτοιο.γιατι?πως καταλαβαίνω από ποια χώρα είναι?έχει και ανταπτορα για τον φορτιστη που είναι με δύο pins. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Παιδιά κάποιον οδηγό για να βάλω custom recovery; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 (edited) Και ρωταω τωρα εγω ο περιεργος :D ειναι δυνατον να μην εχει ασχοληθει κανενας με custom rom-kernel-overclock????? Mα αμα δε χρειαζεται;;;;; Ουτε το ταμπλετ δε μου ανοιγει τοσο γρηγορα apps(facebook) και multitasking πολυ καλο. Να δωσω και το feedback μου για τα ακουστικα( χωρις Ιδιαιτερη εμπειρια με αλλα ακουστικα) Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης,λιγο στα μπασα πρεπει να υστερουν(τα συγκρινω με κατι σαμσουνγκ πουχω) Το καλο ειναι πως εχουν 3 πλαστικα ανταλλακτικα βυσματακια και ταιριαζουν σε καθε αυτι. Απομονωνουν πληρως εξωτερικους θορυβους Edited August 14, 2013 by venoos Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Επισης στο πίσω γυαλί σε εσάς είχε η όχι ζελατίνα?επειδή στο κουτί δεν βρίσκω πληροφορίες προέλευσης μπορώ να το τσεκαρω μέσω ιμει κάπως?όποιος γνωρίζει κάτι ας ενημερώσει γιατί είμαι σε αναμμένα κάρβουνα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Ουτε το ταμπλετ δε μου ανοιγει τοσο γρηγορα apps(facebook) και multitasking πολυ καλο. Για ποιο λογο ενα ταμπλετ να ειναι πιο γρηγορο απο ενα κινητο;;; Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Στο sndeep.info μου λέει οτο κατασκευάστηκε για την chunghwa telecom από ταϊβάν.τι κάνω τώρα?να φανταστώ δεν το ανοίγω θα εχω πρόβλημα? Υ.Γ. Σόρρυ για τα συνεχόμενα ποστ αλλά είμαι από κινητο και δεν μπορώ να κάνω τροποποίηση ας τα ενώσει κάποιος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 (edited) Παιδιά μόλις μου ήρθε το κινητο και έχει manual σε κορεατικα η κάτι τέτοιο.γιατι?πως καταλαβαίνω από ποια χώρα είναι?έχει και ανταπτορα για τον φορτιστη που είναι με δύο pins. Στο πίσω μέρος του κουτιού πάνω από το ΙΜΕΙ γράφει το χρωμα και με 3-4 γράμματα την χωρα για την οποία προορίζεται. Αυτό με τον αντάπτορα δεν είναι καλό σημάδι. Επισης στο πίσω γυαλί σε εσάς είχε η όχι ζελατίνα?επειδή στο κουτί δεν βρίσκω πληροφορίες προέλευσης μπορώ να το τσεκαρω μέσω ιμει κάπως?όποιος γνωρίζει κάτι ας ενημερώσει γιατί είμαι σε αναμμένα κάρβουνα.. Αν θυμάμαι καλά, ζελατίνες είχε παντού. Και ότασν λέμε παντού το εννοούμε. Ακόμη και στο bezel. Ρίξε όμως μια ματια στο youtube, έχει πολλά unboxing. Στο sndeep.info μου λέει οτο κατασκευάστηκε για την chunghwa telecom από ταϊβάν.τι κάνω τώρα?να φανταστώ δεν το ανοίγω θα εχω πρόβλημα? Υ.Γ. Σόρρυ για τα συνεχόμενα ποστ αλλά είμαι από κινητο και δεν μπορώ να κάνω τροποποίηση ας τα ενώσει κάποιος.. Κακό αυτό! Φοβάμαι ότι θα έχεις θέμα και με την εγγύηση εφόσον το κινητό δεν προορίζεται για την Ευρωπαική αγορά. Εγώ στην θέση σου δεν θα το άνοιγα και θα ερχόμουν σε επαφή με την εταιρεία για επιστροφή/αλλαγή με αλλο που προορίζεται για Ευρώπη. Παιδιά κάποιον οδηγό για να βάλω custom recovery; https://play.google.com/store/search?q=freegee&hl=el Απ' ότι ξέρω τα κάνει όλα και συμφέρει! Ξεκλειδώνει και βάζει CWM recovery.;) Edited August 14, 2013 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Και εγώ να μην το ανοίξω λέω ρε φίλε..ποιος ξέρει τι θέμα μπορεί να χει και να μείνω χωρίς εγγύηση.παίζει να χει και διαφορετικό software?να δούμε τι θα παιχτεί με την αλλαγή τέτοιες μέρες που ναι..από mobile14 το πήρα ενημερωτικα για ένα παιδί που ρώταγε παλιότερα.στην αρχική μας επικοινωνία ήταν ευγενικοί εύχομαι να μην προκύψει κανένα θέμα με την αλλαγή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Φίλε μου, αν ψάξεις λίγο πιο πίσω είχαμε ψάξει πολλά παιδιά το θέμα εγγύηση από την εδώ αντιπροσωπία. Ηταν ξεκάθαροι ότι καλύπτουν μόνον όσα προορίζονται για την Ευρωπαική αγορά. Στην θέση σου δεν θα το σκεφτόμουν καν. Θα έπερνα απόφαση ότι θα ταλαιπωρηθώ λίγο και θα προσπαθούσα να τους κάνω να δεσμευτούν για αντικατάσταση με συσκευή από Ευρώπη. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Για ποιο λογο ενα ταμπλετ να ειναι πιο γρηγορο απο ενα κινητο;;; Ελα ντε.θαλεγα ταχυτερος επεξεργαστης,καλυτερη "δουλεια" στο software αλλα τωρα που το σκεφτομαι....συγκρινω με το samsung galazy tab 2 p3110 πουχω........... Και εγώ να μην το ανοίξω λέω ρε φίλε..ποιος ξέρει τι θέμα μπορεί να χει και να μείνω χωρίς εγγύηση.παίζει να χει και διαφορετικό software?να δούμε τι θα παιχτεί με την αλλαγή τέτοιες μέρες που ναι..από mobile14 το πήρα ενημερωτικα για ένα παιδί που ρώταγε παλιότερα.στην αρχική μας επικοινωνία ήταν ευγενικοί εύχομαι να μην προκύψει κανένα θέμα με την αλλαγή.. Καλυτερα να το αλλαξεις.στο σαιτ ελεγαν για ευρωπαικης αντιπροσωπειας; Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 στο site τους που μπήκα δεν λέει εγγύηση αλλα όπως και να έχει δεν θα έπρεπε να ενημερώσουν το παιδί? δηλαδή αν ήταν ένας άσχετος θα του το πλασάρανε έτσι χωρίς εγγύηση... φιλε μου να απαιτήσεις αλλαγή αν είναι εκτος ευρώπης. εγώ θα γύρναγα τον κόσμο ανάποδα , και θα σου πρότεινα να το γράψεις και στην αξιολόγηση στο scrooge Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts