Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και γω το βγαλα το screen protector, το χω με τη θήκη σιλικόνης του eclick και μια pouch για παραλία...

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στην παραλια με 40 βαθμους με βγαλμενο τον κοφτη.Πρωτα εκανα το quadrant (8004) αμεσως μετα το geekbench (2324) και καπακι το antoutou (21853). Το κινητο ζεματισε αλλα τι να καταλαβει το σκυλι :D

[ATTACH]34941[/ATTACH]

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Τι ρυθμίσεις έχεις κάνει; Θέλει root?

δεν θελει ρουτ. η εφαρμογη λειτουργει πολυ καλα, ακομη και αν μιλας με bluetooth.

δεν θελει καποια ιδιαιτερη ρυθμιση.

Αυτοματα ηχογραφει ολες τις κλησεις

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Μόλις το κατέβασα και μου έβγαλε μήνυμα οτι πρέπει να είμαι rooted!!! :confused:

Είσαι σίγουρος οτι δεν πρέπει να είσαι rooted???

Επίσης από οτι βλέπω θέλει να ρυθμίσεις χειροκίνητα ποια συσκευή έχεις, και δεν βρίσκω πουθενά το δικό μας κινητό.....

Μπορείς να μου πεις τι ρυθμίσεις έκανες και δούλεψε;

Edited by dr_themis

για την βιντεοκληση δεν ξερω να σου πω γιατι δεν ασχοληθηκα.οσο για την vodafone αστα να πανε οι ανθρωποι δεν ξερουν τι τους γινεται.εγω ακομα περιμενω για το 4G.ευτυχως εβαλα καρτα cosmote και ενεργοποιηθηκε το 4G.
salonika city :thanks:

για την βιντεοκληση δεν ξερω να σου πω γιατι δεν ασχοληθηκα.οσο για την vodafone αστα να πανε οι ανθρωποι δεν ξερουν τι τους γινεται.εγω ακομα περιμενω για το 4G.ευτυχως εβαλα καρτα cosmote και ενεργοποιηθηκε το 4G.

Απο περιεργεια και μονο θελω να ρωτησω οχι μονο εσενα αλλα ολους οσους διαμαρτυρονται για το 4G της Vodafone, κατα ποσο το χρησιμοποιειτε , και ποση καλυψη εχει.. Επειδη δε βλεπω το λογο να παραπονιομαστε για 4G οταν το 3G ειναι μετριοτατο ακομη και σε κεντρικα σημεια καποιες φορες... Ειδικα εδω πανω, το 3G της κοσμοτε ειναι μετριοτατο , καλο μονο σε συγκεκριμενα σημεια. Για 4G δε γνωριζω καν , αλλα δε μπορω να ξερω καν που θα βρω 4G και ποια θα ειναι η χρηση του...

Native βιντεοκληση δε κανει κανενα κινητο , θελει 3G-WiFi και εφαρμογες οπως το Skype, Τango και αλλα...Εαν ξερει καποιος καποια συσκευη που κανει native video call ας μας πει :)

Απο περιεργεια και μονο θελω να ρωτησω οχι μονο εσενα αλλα ολους οσους διαμαρτυρονται για το 4G της Vodafone, κατα ποσο το χρησιμοποιειτε , και ποση καλυψη εχει.. Επειδη δε βλεπω το λογο να παραπονιομαστε για 4G οταν το 3G ειναι μετριοτατο ακομη και σε κεντρικα σημεια καποιες φορες... Ειδικα εδω πανω, το 3G της κοσμοτε ειναι μετριοτατο , καλο μονο σε συγκεκριμενα σημεια. Για 4G δε γνωριζω καν , αλλα δε μπορω να ξερω καν που θα βρω 4G και ποια θα ειναι η χρηση του...

Native βιντεοκληση δε κανει κανενα κινητο , θελει 3G-WiFi και εφαρμογες οπως το Skype, Τango και αλλα...Εαν ξερει καποιος καποια συσκευη που κανει native video call ας μας πει :)

Δεν ειχα ποτε 4g οποτε δεν μπορω να σου απαντησω.οσον αφορα το 3g οντως σε καποιες περιοχες ειναι μετριο,αλλα εκει που κινουμαι συνηθως τρεχει στα 13mbps.

Και θαθελα ναχω 4g.οχι για να κατεβαζω ταινιες αλλα γιατι θελω ναχω την επιλογη.να δω πως ειναι...

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Δεν ειχα ποτε 4g οποτε δεν μπορω να σου απαντησω.οσον αφορα το 3g οντως σε καποιες περιοχες ειναι μετριο,αλλα εκει που κινουμαι συνηθως τρεχει στα 13mbps.

Και θαθελα ναχω 4g.οχι για να κατεβαζω ταινιες αλλα γιατι θελω ναχω την επιλογη.να δω πως ειναι...

Και εγω πιστευω ο μονος λογος για τον οποιο θα βαλω καποια στιγμη το 4G ειναι ακριβως αυτος. Δηλαδη να το δοκιμασω απλα και μονο επειδη η συσκευη μου το υποστηριζει και τιποτα παραπανω. Απλα το θεμα ειναι να βρω και που υπαρχει καλυψη :p

Native videoκληση, προς samsung πλευρα. S2, s3, s4.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Kαλησπερα και παλι απο μενα.

Διαβαζω εδω και αρκετα ποστ κατι για απενεργοποιηση κοφτη (thermal).

Εχει το κινητο απο την μανα του καποιον κοφτη στην cpu+gpu?

Τον βγαζετε και εχει διαφορα? γιατι ειδα πιο πανω του φιλου το bench 21000+ sto antutu ενω μαμα πρεπει να παιζει γυρω στα 17-18000...

Αν ισχυει αυτο για λογους αυτονομιας-θερμοκρασιας το κινητο ειναι ψιλοφρεναρισμενο? Αν ισχυει οντως αυτο τοτε το κινητο ειναι τερας απλα το εχουν κοψει...

Επισης θελω να επισημανω οτι εδωσα το 4x και πηγα να παρω το g αλλα ενω το παραγγειλα σε μαυρο τελευταια στιγμη μου ειπαν οτι δεν υπαρχει. Τσαντιστηκα και πηγα και πηρα το S4.

Πολυ καλο κινητο. Φοβερη οθονη και καμερα. Και γρηγορο αρκετα.

Το αποτελεσμα?

Το κρατησα 3 μερες και το εδωσα. Το lag της αρκουδας και οι αισθητηρες αχρηστοι τελειως. Εχω πολλα να σας πω οποιος ενδιαφερεται.

Θεωρω πολυ πιο τιμιο το g παρολο που δεν το εχω αλλα κατα βαθος το ξερω οτι ειναι πολυ πιο τιμιο.

Το μονο που με κολλαει και δεν το εχω παρει ακομα, ειναι η καμερα που διαβαζω σε ξενα φορουμ αρνητικα σχολια.

Α και κατι αλλο:

Την ανταποκριση και την υποδοχη που βρηκα στο συγκεκριμενο φορουμ του optimus g (και χωρις να ειμαι κατοχος του ακομα) δεν την βρηκα ουτε στο 1% στο φορουμ του s4 και ημουν και κατοχος.

Το παρω η δεν το παρω το κινητο χαρηκα πολυ που σας γνωρισα. Ελπιζω να συνεχισετε να βοηθατε ο ενας τον αλλον και να χερεστε την κινηταρα σας.

Φιλικα

Γιωργος

Α και κατι αλλο:

Την ανταποκριση και την υποδοχη που βρηκα στο συγκεκριμενο φορουμ του optimus g

Το παρω η δεν το παρω το κινητο χαρηκα πολυ που σας γνωρισα. Ελπιζω να συνεχισετε να βοηθατε ο ενας τον αλλον και να χερεστε την κινηταρα σας.

Φιλικα

Γιωργος

Νασαι καλα γιωργο.

Ποτε δεν ειναι αργα (για να παρεις το g)

;)

Ποστ #2328

Η κάμερα του είναι κακή για μένα... Πριν αρκετά ποστ ανέβασα δύο φωτογραφίες στο ίδιο σημείο βραδυνές σε σύγκριση με s3, του οποίου η φώτο είναι με ένα κλικ, εγώ τράβηξα ίσα με 10 φορές, το καθάριζα το τζάμι, πολλές δοκιμές χειροκίνητα και αυτόματα focus αλλά τίποτα...διαχεει το φως όπως να ναι

Kαλησπερα και παλι απο μενα.

Διαβαζω εδω και αρκετα ποστ κατι για απενεργοποιηση κοφτη (thermal).

Εχει το κινητο απο την μανα του καποιον κοφτη στην cpu+gpu?

Τον βγαζετε και εχει διαφορα? γιατι ειδα πιο πανω του φιλου το bench 21000+ sto antutu ενω μαμα πρεπει να παιζει γυρω στα 17-18000...

Αν ισχυει αυτο για λογους αυτονομιας-θερμοκρασιας το κινητο ειναι ψιλοφρεναρισμενο? Αν ισχυει οντως αυτο τοτε το κινητο ειναι τερας απλα το εχουν κοψει...

Επισης θελω να επισημανω οτι εδωσα το 4x και πηγα να παρω το g αλλα ενω το παραγγειλα σε μαυρο τελευταια στιγμη μου ειπαν οτι δεν υπαρχει. Τσαντιστηκα και πηγα και πηρα το S4.

Πολυ καλο κινητο. Φοβερη οθονη και καμερα. Και γρηγορο αρκετα.

Το αποτελεσμα?

Το κρατησα 3 μερες και το εδωσα. Το lag της αρκουδας και οι αισθητηρες αχρηστοι τελειως. Εχω πολλα να σας πω οποιος ενδιαφερεται.

Θεωρω πολυ πιο τιμιο το g παρολο που δεν το εχω αλλα κατα βαθος το ξερω οτι ειναι πολυ πιο τιμιο.

Το μονο που με κολλαει και δεν το εχω παρει ακομα, ειναι η καμερα που διαβαζω σε ξενα φορουμ αρνητικα σχολια.

Α και κατι αλλο:

Την ανταποκριση και την υποδοχη που βρηκα στο συγκεκριμενο φορουμ του optimus g (και χωρις να ειμαι κατοχος του ακομα) δεν την βρηκα ουτε στο 1% στο φορουμ του s4 και ημουν και κατοχος.

Φιλικα

Γιωργος

Ετσι οπως τα λες ειναι, φιλε. Το κινητο ειναι οντως καραφρεναρισμενο απο την μαμα του. Και σκεψου μονο ποτε εχει βγει το OG και το οτι ειναι μονο στον 1.5GHz χρονισμενο. Εναι οντως κτηνακι.

Το κινητο λεει πολλα και σε λευκο. Διχνει πολυ πολυτελες και κλασατο! Εγω προσωπικα το εχω και σε ασπρο και σε μαυρο και δεν σου κρυβω οτι περισσοτερο τραβαει το ματι το λευκο. Η αντιθεση του full black face με το λευκο πισω ειναι πολυ eye catching.

Οπως και να εχει, εδω μια παρεα ειμαστε ολοι. Ειτε το παρεις ειτε οχι, να ερχεσαι να τα λεμε!

Ποστ #2328

Η κάμερα του είναι κακή για μένα... Πριν αρκετά ποστ ανέβασα δύο φωτογραφίες στο ίδιο σημείο βραδυνές σε σύγκριση με s3, του οποίου η φώτο είναι με ένα κλικ, εγώ τράβηξα ίσα με 10 φορές, το καθάριζα το τζάμι, πολλές δοκιμές χειροκίνητα και αυτόματα focus αλλά τίποτα...διαχεει το φως όπως να ναι

Ναι το εχουμε πει επανηλιμενα. Αν και υπαρχουν καποια patch, η καμερα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο στις φωτο. Σιγουρα δεν φταιει το hardware γιατι στο βιντεο ειναι τελειως διαφορετικα τα πραγματα. Το software ομως δεν ειναι καθολου προσεγμενο. Αν για σενα ειναι πρωταρχικης σημασιας οι φωτο τοτε σιγουρα το OG δεν ειναι το κινητο σου.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ναι το εχουμε πει επανηλιμενα. Αν και υπαρχουν καποια patch, η καμερα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο στις φωτο. Σιγουρα δεν φταιει το hardware γιατι στο βιντεο ειναι τελειως διαφορετικα τα πραγματα. Το software ομως δεν ειναι καθολου προσεγμενο. Αν για σενα ειναι πρωταρχικης σημασιας οι φωτο τοτε σιγουρα το OG δεν ειναι το κινητο σου.

Έχει αγοράσει κανείς εφαρμογή για κάμερα σαν την Camera Zoom FX και να έχει δει μεγάλη διαφορά στις λήψεις;

Εγώ πάντως αυτόν τον λεγόμενο κόφτη,thermal,δεν τον βγάζω.έχει τον λόγο του κι αυτός.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Εγώ πάντως αυτόν τον λεγόμενο κόφτη,thermal,δεν τον βγάζω.έχει τον λόγο του κι αυτός.

Παρομοιως.αν το κανω,μονο και μονο για να δω πως ειναι χωρις αυτον (οχι μονιμα).

Αλλωστε η φωτεινοτητα του κινητου -ακομη και οταν ειναι περιορισμενη- με καλυπτει απολυτα.

Καλησπέρα!

Σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω το G αλλά κολλάω λίγο στο λευκό...

Ξέρετε κάποιο μαγαζί στο οποίο να μπορώ να το πιάσω στα χέρια μου για να αποφασίσω?

Τα μεγάλα καταστήματα έχουν μόνο το μαύρο και τα μικρά δεν έχουν κινητά ανοιχτά... (δεν είμαι και σίγουρος)

Επίσης, ξέρουμε τίποτα αρνητικό για το Mobile14 από Θεσσαλονίκη που λέει 1-3 ημέρες παράδοση για το μαύρο?

Ευχαριστώ

Edited by GiwrgosSketos

Αναγνώστης εποχής Unwired... με wap :P

2001-Σήμερα :Ericsson T68m, Sony Ericsson K700, Sony Ericsson P1i, HTC Wildfire, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S5, Lenovo K3 Note, Xiaomi RN2 Prime / Cube iWork10 flagship dual OS

Παιδια χωρις πλακα το κινητο απογειωνεται χωρις τον κοφτη!Του κοβουν αρκετη δυναμη και οπως λεει ο fanatikos παραπανω ειναι το μονο κινητο τοσο χαμηλα χρονισμενο!Βασικα δε χρειαζεται κατι παραπανω απλα ετσι το αναφερουμε!Τον κοφτη τον βαζω οταν παιζω παιχνιδια γιατι πραγματικα ανεβαζει αρκετη θερμοκρασια αν παιζω πολυ ωρα

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Παιδια χωρις πλακα το κινητο απογειωνεται χωρις τον κοφτη!Του κοβουν αρκετη δυναμη και οπως λεει ο fanatikos παραπανω ειναι το μονο κινητο τοσο χαμηλα χρονισμενο!Βασικα δε χρειαζεται κατι παραπανω απλα ετσι το αναφερουμε!Τον κοφτη τον βαζω οταν παιζω παιχνιδια γιατι πραγματικα ανεβαζει αρκετη θερμοκρασια αν παιζω πολυ ωρα

Απο το Secret menu απενεργοποιεις το

Thermal mitigation daemon??

Ή εισαι ρουτ και πειραζεις τιποτ'αλλο;

Έχει αγοράσει κανείς εφαρμογή για κάμερα σαν την Camera Zoom FX και να έχει δει μεγάλη διαφορά στις λήψεις;

Εγω αγορασα την εφαρμογη της LG (τρομαρα τους) και ........ πεταξα τα λ7. Εχει καποια καλα, οπως το να βαζει ημερομηνια στις φωτο αλλα μεχρι εκει. Καποιο φεγγαρι ειχε και το pause στην ληψη βιντεο (πολυ καλο), αλλα το αφαιρεσαν. Τιποτα ομως περισσοτερο.

Τη στοκ την βρισκω καλυτερη. Ειδικα με το patchακι, το βιντεο γινεται πραγματικα άψογο! Ενταξει, τις φωτο τις ξερουμε, ομως δεν βελτιωνουν κατι οι αγοραστες εφαρμογες. Τουλαχιστον αυτη που δοκιμασα εγω.

----------------------------------------------------------------

Απο το Secret menu απενεργοποιεις το

Thermal mitigation daemon??

Ή εισαι ρουτ και πειραζεις τιποτ'αλλο;

Μονο secret menu και reboot. Τοσο απλα!:p

Edited by fanatikos

Εδω τα καλα FIRMWARE! Μονο τα καλυτερα .......λεμε!

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=20

Edited by fanatikos

Μονο secret menu και reboot. Τοσο απλα!:p

Και στο "κραταει"?

Γιατι διαβασα πριν ενα παιδι να λεει πως πρεπει νασαι ρουτ για να μεινει "κρατημενο".

Αν καταλαβα καλα...

Και στο "κραταει"?

Γιατι διαβασα πριν ενα παιδι να λεει πως πρεπει νασαι ρουτ για να μεινει "κρατημενο".

Αν καταλαβα καλα...

Καμια σχεση. Ειναι διακοπτης, on / off. Τον κραταει μια χαρα. Δεν χρειαζεται ρουτ, μονο γι' αυτο.

Καμια σχεση. Ειναι διακοπτης, on / off. Τον κραταει μια χαρα. Δεν χρειαζεται ρουτ, μονο γι' αυτο.

Υπαρχει κανενας οδηγος γιαυτο το "κρυφο μενου" ,για το τι κανουν τα τεστ πουχει ή για το τι μπορει να πειραχθει;

Παιδιά αυτό το έχετε διαβάσει εσείς που πειράζετε τον κοφτή; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2021651

• The title was changed to LG Optimus G (E975)