fanatikos Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 (edited) το μοτορλα εχει 3/5 Η και το LG εχει 4/5 G. Δυσκολη περιοχη βεβαια, αλλα περιμενα κατι καλυτερο. Για το μοτορολα το ξερω οτι εχει ΤΟΝ δεκτη. Ειναι απιστευτο το σημα του. Defy 5/5 OG 3/5, H+ και τα δυο. Δεν ειχα καν σκεφτει να τα συγκρινω! Το πτωχο και ταπεινο defy να του ριχνει στ' αυτια!!!!!:blink: Ανεβηκε πολυ στην εκτιμηση μου το Μοτορολακι! Να εστελνε και mms ....... :lol: Επισης εχει και υψηλο sar, το defy πρεπει να ειναι κοντα στα ευρωπαικα ορια. Γι' αυτο υπαρχουν τα hf. Εχω παρα πολυ καιρο ν' ακουμπισω κινητο στο αυτι μου. Εχω παρει ενα Πλακτρονικς και τερμα. Εδωσα κατι παραπανω αλλα δουλευει με ολα τα τηλεφωνα που εχω αψογα. Edited August 6, 2013 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Παιδια παρακαλώ βοήθεια. Έκανα μακακία και άλλαξα fonts και τώρα δεν μου ξεκινάει. Τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση; Eχω bootloop... Μην αγχώνεσαι φίλε. Το είχα πάθει τις πρώτες μέρες που το είχα πάρει για τον ίδιο λόγο που το έπαθες κι εσύ. Ένας φίλος αρκετά posts πιο πίσω είχε βάλει ένα link για unbrick. Θα ξαναπεράσεις την official rom έτσι. Είναι πολύ εύκολο και το κυριότερο δεν θα χαθεί τίποτα από το κινητό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Μην αγχώνεσαι φίλε. Το είχα πάθει τις πρώτες μέρες που το είχα πάρει για τον ίδιο λόγο που το έπαθες κι εσύ. Ένας φίλος αρκετά posts πιο πίσω είχε βάλει ένα link για unbrick. Θα ξαναπεράσεις την official rom έτσι. Είναι πολύ εύκολο και το κυριότερο δεν θα χαθεί τίποτα από το κινητό σου. Οταν λεει ο φιλος αλλαγη στα fonts τι εννοει? Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 (edited) Λοιπόν, μετά από πολύ ψάξιμο αυτά που δούλεψαν σε μένα και είπα να τα ποστάρω μπας και τα χρειαστείτε είναι αυτά: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2010624 και το firmware από εδώ: http://lg-phone-firmware.com/index.php?mod=Lg+Optimus+G&paese=GRC%2FGREECE&id_mod=20 τώρα μια απορία με το internet τι παίζει; έχει προφίλ Cosmote internet που είναι κενό, δεν παραμετροποιήται, και είναι το μόνο που μπορεί να επιλεχθεί. Από κάτω τώρα έχει το Cosmote mms που είναι σωστό κατά την Cosmote, αλλά δεν μπορώ να το επιλέξω... Καμιά ιδέα;;; Ναι το είδα και το κατεβάζω τώρα. Ποιό firmware κατέβασες το 10B ή το 10D? ΥΓ) Το να μην αγχώνομαι ωραίο ακούγεται σαν θεωρία αλλά σαν πράξη... απλά το προσπαθώ ;-) Βασικά ξενέρωσα και εκνευριστηκα επειδή έγινε από ΤΡΕΛΗ μακακία μου... (πήγα να αντικαταστήσω το roboto με το rosemary ενώ προφανώς δεν γίνεται... Παρακαλώ κάντε facepalm ελεύθερα...) Edited August 6, 2013 by chrisdela Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Οταν λεει ο φιλος αλλαγη στα fonts τι εννοει? Αλλαγή της γραμματοσειράς του τηλεφώνου. Θέλει προσοχή όμως. Ναι το είδα και το κατεβάζω τώρα. Ποιό firmware κατέβασες το 10B ή το 10D? ΥΓ) Το να μην αγχώνομαι ωραίο ακούγεται σαν θεωρία αλλά σαν πράξη... απλά το προσπαθώ ;-) Βασικά ξενέρωσα και εκνευριστηκα επειδή έγινε από ΤΡΕΛΗ μακακία μου... (πήγα να αντικαταστήσω το roboto με το rosemary ενώ προφανώς δεν γίνεται... Παρακαλώ κάντε facepalm ελεύθερα...) Το ευρωπαϊκό είχα βάλει. Κι εγώ από λάθος χειρισμό του font installer την πάτησα. Ότι θα ανοίξει είναι σίγουρο. Δεν έχει πάθει ζημιά το κινητό, αλλά θέλει πέρασμα η rom πάλι. Μην ξεχάσεις να επιλέξεις να σου κρατήσει όλα τα αρχεία για να μην τα χάσεις και στο κάνει σαν καινούργιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Ολα οκ σε ευχαριστώ dude! A και καλώς σας βρήκα :-D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Ολα οκ σε ευχαριστώ dude! A και καλώς σας βρήκα :-D Καλως ηρθες και καλο ξεμπερδεμα. Πηγες δηλαδη να διαγραψεις γραμματοσειρα απο φακελο συστηματος ή αλλανταλλων λεω? Ρωταω για να μην το κανω και γω... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Καλως ηρθες και καλο ξεμπερδεμα. Πηγες δηλαδη να διαγραψεις γραμματοσειρα απο φακελο συστηματος ή αλλανταλλων λεω? Ρωταω για να μην το κανω και γω... Σωστά το λες.:O Ναι καλό θα ήταν να μην το κάνεις...:p pektis7 Τελικά έβαλες έσυ άλλη γραμματοσειρά με κάποιον (ακίνδυνο) τρόπο; Μου έχει λείψει η Rosemary ρε ****το και αυτές που έχει το LG δεν μου αρέσουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Σωστά το λες.:O Ναι καλό θα ήταν να μην το κάνεις...:p pektis7 Τελικά έβαλες έσυ άλλη γραμματοσειρά με κάποιον (ακίνδυνο) τρόπο; Μου έχει λείψει η Rosemary ρε ****το και αυτές που έχει το LG δεν μου αρέσουν... Αντικατέστησα αυτές που έχει το σύστημα με το font installer. Αυτό το πρόγραμμα μου είχε κάνει τη ζημιά, αλλά έφταιγα εγώ που το πείραξα στις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Και αφού γίνεται η κουβέντα για τα Fonts με τα τραγούδια μας στα player τι κάνουμε για να μην τα βλέπουμε στα Ιαπωνικά; Το id3 fixer λύνει ορισμένα ζητήματα αλλά όχι όλα. π.χ. του βάζεις μέσα την μπαλάντα των αισθήσεων και τον παραισθήσεων και από το πολύ ιδεόγραμμα έχεις παραισθήσεις. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Αντικατέστησα αυτές που έχει το σύστημα με το font installer. Αυτό το πρόγραμμα μου είχε κάνει τη ζημιά, αλλά έφταιγα εγώ που το πείραξα στις ρυθμίσεις. Έχει Rosemary; Να το αποτολμήσω λες (χωρίς να σκαλίσω ρυθμίσεις) ή μπα;:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Έχει Rosemary; Να το αποτολμήσω λες (χωρίς να σκαλίσω ρυθμίσεις) ή μπα;:X Του έριξα μια ματιά αλλά δεν είδα κάτι. Κατέβασε την εφαρμογή και δες μήπως σε καλύψει κάποια άλλη γραμματοσειρά. Έχει πολλές. Τόλμα το. Το χειρότερο που μπορούσες να πάθεις το έπαθες! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Μαρεσει παρα πολυ ο stock browser.δεν τον εχω τσεκαρει σε flash παρα πολυ(αν και μπηκα σε ενα σαιτ με flash banners και ταδειχνε κανονικοτατα).ομως ειναι γρηγορος,οχι βαρυς και με πολυ καλη πλοηγηση.ισως παψω (ή μετριασω) την χρηση next,uc,chrome ;) Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Εγώ έχω απενεργοποιησει πλήρως τον Chrome, παίζω μόνο stock.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Εγώ έχω απενεργοποιησει πλήρως τον Chrome, παίζω μόνο stock.. Εγω κρατω τον chrome για την ανωνυμη περιηγηση και τους αλλους γιατι οταν κολλα ο ενας δουλευει ο αλλος :lol: Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Εχει βρει κανείς τρόπο να ανάβουν τα μπροστινά πλήκτρα αφής μετά από αναπάντητη κλήση ή μήνυμα (όπως γίνεται στο Galaxy s με το bln)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Το μαμά υλοποίηση του πράσινου Led δε σε εξυπηρετεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Παιδια καλησπερα σας απο μενα και sorry για το offtopic. Ειμαι κατοχος ενος optimus 4x και γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος εκτος απο την καμερα του. Μηπως τυχον μπορει καποιος να με ενημερωσει για την καμερα του g σε σχεση με αυτη του 4x? Αξιζει τον κοπο η μεταβαση? (στο hardware ok δεν το συζητω αξιζει- αλλα με ενδιαφερει κυριως η καμερα.) Ξερω οτι δεν εχει και το g την καλυτερη καμερα απλα η καμερα του 4x τραβαει με το μαμα προγραμμα της lg 1080p video me 30fps ΑΛΛΑ 10-11000kbps bitrate με αποτελεσμα την εμφανιση ενοχλητικων artifacts. Το g με ποσο τραβαει? (kbps) Ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Το μαμά υλοποίηση του πράσινου Led δε σε εξυπηρετεί; Στην ανάγκη ναι αλλα τα μπροστινά πλήκτρα αφής ειναι πολύ πιο βολικά. Αν ξέρει κάποιος κάτι ας ποσταρει να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Παιδια καλησπερα σας απο μενα και sorry για το offtopic. Ειμαι κατοχος ενος optimus 4x και γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος εκτος απο την καμερα του. Μηπως τυχον μπορει καποιος να με ενημερωσει για την καμερα του g σε σχεση με αυτη του 4x? Αξιζει τον κοπο η μεταβαση? (στο hardware ok δεν το συζητω αξιζει- αλλα με ενδιαφερει κυριως η καμερα.) Ξερω οτι δεν εχει και το g την καλυτερη καμερα απλα η καμερα του 4x τραβαει με το μαμα προγραμμα της lg 1080p video me 30fps ΑΛΛΑ 10-11000kbps bitrate με αποτελεσμα την εμφανιση ενοχλητικων artifacts. Το g με ποσο τραβαει? (kbps) Ευχαριστω προκαταβολικα Φίλε μου ήμουνα ένας όπως εσύ, έχω το G περίπου 2 βδομάδες και μπορώ να σου πω ότι εκτός ότι δεν έχουν καμία σχέση τα δύο κινητά στα πάντα (σαφώς κλάσεις ανώτερο το G), έχει και πολύ καλύτερη κάμερα από το 4Χ. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CKB Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Καλησπέρα. Από χθες κάτοχος του τηλεφώνου και ειλικρινά είμαι ενθουσιασμένος. Είναι νωρίς σιγουρα αλλά ως χρήστης πολλών android τηλεφωνων από το 2010 είμαι για πρώτη φορά, μετά το Desire, εκστασιασμενος. Η οθόνη είναι κορυφαία! Όλα τα τηλέφωνα που είχα, με εξαίρεση το Nexus S, είχαν Αmoled και νόμιζα ότι ηταν καλύτερες συνολικά. Μέγιστο σφάλμα! Με αυτόματη φωτεινότητα στο 50% βλέπω καλύτερα από ότι στο S3 το οποίο αντάλλαξα. Η συνολική απόδοση είναι κι αυτή εξαιρετική. Εύχομαι να παραμείνω με την ίδια εντύπωση στο πέρασμα του χρόνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Καλησπέρα. Από χθες κάτοχος του τηλεφώνου και ειλικρινά είμαι ενθουσιασμένος. Είναι νωρίς σιγουρα αλλά ως χρήστης πολλών android τηλεφωνων από το 2010 είμαι για πρώτη φορά, μετά το Desire, εκστασιασμενος. Η οθόνη είναι κορυφαία! Όλα τα τηλέφωνα που είχα, με εξαίρεση το Nexus S, είχαν Αmoled και νόμιζα ότι ηταν καλύτερες συνολικά. Μέγιστο σφάλμα! Με αυτόματη φωτεινότητα στο 50% βλέπω καλύτερα από ότι στο S3 το οποίο αντάλλαξα. Η συνολική απόδοση είναι κι αυτή εξαιρετική. Εύχομαι να παραμείνω με την ίδια εντύπωση στο πέρασμα του χρόνου. Καλως ηρθες φιλε.θα το φχαριστηθεις,νασαι σιγουρος. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Φίλε μου ήμουνα ένας όπως εσύ, έχω το G περίπου 2 βδομάδες και μπορώ να σου πω ότι εκτός ότι δεν έχουν καμία σχέση τα δύο κινητά στα πάντα (σαφώς κλάσεις ανώτερο το G), έχει και πολύ καλύτερη κάμερα από το 4Χ. και μπαταρια Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chr23 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Off topic alert :ninja: Πάω σήμερα να δω το κινητό από κοντά, να το επεξεργαστώ σε γνωστή αλυσίδα. Με ρωτάει υπάλληλος τι θα ήθελα, απαντάω ότι θέλω να δω το lg optimus g. Ποιό; μου λέει. Δεν ξέρω, δεν έχουμε όλα τα lg λέει. Μήπως θέλετε να δείτε το l5 που είναι πολύ καλή συσκευή; :hypno: :lol: Το μόνο που ήθελε ήταν να με "ενημερώσει" για το τάδε καρτοσυμβόλαιο. Γιατί εγώ να αγοράσω από κάποιον που ξέρει λιγότερα από αυτά που ξέρω εγώ; Τέλοσπάντων, πήγα αλλού και το είδα, δυστυχώς ήταν μόνο σε μαύρο, αλλά το λάτρεψα - έχει το ιδανικό μέγεθος. Και πάλι σόρι για το άσχετο. Το σίγουρο είναι ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα ενδώσω στην αγορά του. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekos94 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Ποιος μπορει παιδες να ανεβασει εδω απο τους φακελους συστηματος του G με διαδρομη system/framework/framework-res.apk αυτο το αρχειο να δοκιμασουμε κατι στο 4χ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts