giwrgos1111 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 να ρωτήσω όποιος το έχει δει από κοντά το άσπρο πίσω το καπάκι είναι σαν του μαύρου (έτσι όπως και στο nexus4) η είναι απλά άσπρο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν υποστήριζει την συνομιλεια live στο Facebook, α ρε Nokia ποσό μπροστά ήσουν με το Maemo! Τι εννοεις?εχεις κατεβασει το messenger? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybervibe Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=261212225228 Thanks !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos1111 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 παιδιά σχετικά με το θέμα με τις εγγυήσεις διαβάστε αυτό Καλησπέρα Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις . Σκέπτομαι να αγοράσω κινητό από την εταιρία σας και θα ήθελα να μάθω πληροφορίες πάνω στην εγγύηση . Αν το παραγγείλω από ΕΛΛΗΝΙΚΌ κατάστημα (χωρίς να ξέρω αν είναι εισαγόμενα ή όχι ) η εγγύηση θα ισχύει στην Ελλάδα ? Δευτερον στην ίδια πάλι περίπτωση αν το κινητό είναι ελλατωματικό θα μου γίνει αντικατάσταση από την Ελληνική αντιπροσωπία ? Ευχαριστώ και η απάντησή τους Γιώργο καησπέρα Σχετικά με την ερώτηση σου: Η LG Electonics δεν παρέχει διεθνή εγγύηση, εφόσον παράγει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων και για κάθε χώρα είναι πιθανόν να υπάρχουν ιδιαιτερότητες (λογισμικό, χρωματισμοί, συμβατότητες με άλλα προϊόντα κ.α.) τις οποίες αν κάποια άλλη θυγατρική δεν εισάγει το συγκεκριμένο μοντέλο, δεν μπορεί να τις υποστηρίξει. Εφόσον το μοντέλο που έχεις στην κατοχή σου εισάγεται και από την ελληνική αντιπροσωπεία, τότε θα προσπαθήσουμε να σε εξυπηρετήσουμε εντός εγγύησης, αν και εφόσον δεν υπάρχει σημαντική διαφοροποίηση στο υλικό και στο λογισμικό της συσκευής σου. Οι όροι που αποτελούν την εγγύηση μας διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο (Ν.2251/94) που εναρμονίζεται με την Κοινοτική Οδηγία 199/44/ΕΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 οποτε αφου το τηλεφωνο εισάγεται και από την ελληνική αντιπροσωπεία ασχετα απο ποιο μαγαζι το πηρες η εγγυηση ισχυει.ετσι το καταλαβαινω εγω. Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Ωραία. Μια χαρά απαντούν. Ξέρεις τι σου λένε? αν εσύ μας φέρεις το μοντέλο optimus L12, το οποίο φίλε μου δεν πωλείται στην Ελλάδα και δεν το ξέρουμε, δεν θα μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε. Αλλά, αν μας φέρεις το μοντέλο e975 που πωλείται και Ελλάδα και το ξέρουμε και μπορούμε να το φτιάξουμε, θα το φτιάξουμε και μέσα στην εγγύηση. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos1111 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Ωραία. Μια χαρά απαντούν. Ξέρεις τι σου λένε? αν εσύ μας φέρεις το μοντέλο optimus L12, το οποίο φίλε μου δεν πωλείται στην Ελλάδα και δεν το ξέρουμε, δεν θα μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε. Αλλά, αν μας φέρεις το μοντέλο e975 που πωλείται και Ελλάδα και το ξέρουμε και μπορούμε να το φτιάξουμε, θα το φτιάξουμε και μέσα στην εγγύηση. το g το πουλάνε στην Ελλάδα άρα δεν υπάρχει πρόβλημα ...σωστά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 το g το πουλάνε στην Ελλάδα άρα δεν υπάρχει πρόβλημα ...σωστά ? Αυτό καταλαβαίνω. Από αυτό που γράφουν, καταλαβαίνω ότι η αγωνία τους είναι μην τους πας κανένα περίεργο μοντέλο, που δεν υπάρχει στην Ελλάδα και δεν το ξέρουν. Πχ, αν τους πας ένα optimus g της verizon, που έχει διαφορετικό πίσω καπάκι, ακόμη και αν έχουν την τεχνογνωσία, δεν θα έχουν ανταλλακτικά για να στο φτιάξουν. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsab114 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Μιας και δεν μου απαντησε κανεις, ξαναρωταω: Παιδια μπορει να προτεινει καποιος screen protector με το οποιο εμεινε ευχαριστημενος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Μιας και δεν μου απαντησε κανεις, ξαναρωταω: Παιδια μπορει να προτεινει καποιος screen protector με το οποιο εμεινε ευχαριστημενος; Πάρε από το πλαίσιο, μια χαρά είναι. Επίσης, να βάλεις, μην το παραλείψεις... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 απο το πλαισιο ειναι δυο κοματια στην συσκευασια.μια χαρα ειναι Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos1111 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 παιδιά σχετικά με το θέμα με τις εγγυήσεις διαβάστε αυτό Καλησπέρα Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις . Σκέπτομαι να αγοράσω κινητό από την εταιρία σας και θα ήθελα να μάθω πληροφορίες πάνω στην εγγύηση . Αν το παραγγείλω από ΕΛΛΗΝΙΚΌ κατάστημα (χωρίς να ξέρω αν είναι εισαγόμενα ή όχι ) η εγγύηση θα ισχύει στην Ελλάδα ? Δευτερον στην ίδια πάλι περίπτωση αν το κινητό είναι ελλατωματικό θα μου γίνει αντικατάσταση από την Ελληνική αντιπροσωπία ? Ευχαριστώ και η απάντησή τους Γιώργο καησπέρα Σχετικά με την ερώτηση σου: Η LG Electonics δεν παρέχει διεθνή εγγύηση, εφόσον παράγει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων και για κάθε χώρα είναι πιθανόν να υπάρχουν ιδιαιτερότητες (λογισμικό, χρωματισμοί, συμβατότητες με άλλα προϊόντα κ.α.) τις οποίες αν κάποια άλλη θυγατρική δεν εισάγει το συγκεκριμένο μοντέλο, δεν μπορεί να τις υποστηρίξει. Εφόσον το μοντέλο που έχεις στην κατοχή σου εισάγεται και από την ελληνική αντιπροσωπεία, τότε θα προσπαθήσουμε να σε εξυπηρετήσουμε εντός εγγύησης, αν και εφόσον δεν υπάρχει σημαντική διαφοροποίηση στο υλικό και στο λογισμικό της συσκευής σου. Οι όροι που αποτελούν την εγγύηση μας διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο (Ν.2251/94) που εναρμονίζεται με την Κοινοτική Οδηγία 199/44/ΕΚ. και τους ρώτησα αυτό για να καταλάβουμε όλοι τι ακριβός εννοούν! δηλαδή με τα παραπάνω αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι η lg hellas μπορεί να μου επισκευάσει οποιοδήποτε πρωιόν (με τη εγγύηση ) το οποίο πωλείται στην Ελλάδα . Συγκεκριμένα αν αγοράσω το lg optimus g E975 από Ελληνικό κατάστημα το οποίο θα το έχει κάνει εισαγωγή από το εξωτερικό (ευρωπαική χώρα όπως Γερμανία , Γαλλία κλπ ). Το συγκεκριμένο πρωιόν πωλείται και στην Ελλάδα . Θα μου το επισκευάσει η αντιπροσωπία στην Ελλάδα σωστά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 (edited) ναι σωστα ετσι πως το λενε μαλλον θα το επισκευασουν.αλλα εγω κραταω και μια επυφυλαξη. Edited July 25, 2013 by mpacardi Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos1111 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 ναι σωστα ετσι πως το λενε μαλλον θα το επισκευασουν.αλλα εγω κραταω και μια επυφυλαξη. τώρα θα μου απαντήσουν και θα είμαστε σίγουροι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 οκ αντε για να ησυχασουμε ολοι γιατι ειναι κριμα να εχουμε παρει το τηλεφωνο και αντι να το χαρουμε μας εχει τρελανει το θεμα της εγγυησης.ας ελπισουμε να μην ισχυει τιποτα απο αυτα τα ασχημα που σκεφτομαστε. Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 να ρωτήσω όποιος το έχει δει από κοντά το άσπρο πίσω το καπάκι είναι σαν του μαύρου (έτσι όπως και στο nexus4) η είναι απλά άσπρο ? Όπως στο μαύρο και στο νεξους είναι, κάνει αυτά τα διαμάντια στον ήλιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 H συνεχεια στη δικη μου ιστορια ειναι φρικιαστικη πλεον. Το κινητο επεστρεψε στο καταστημα κι απο εκει εφυγε...στην Arvato. Μολις ξεκινησε o προσωπικος μου εφιαλτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 H συνεχεια στη δικη μου ιστορια ειναι φρικιαστικη πλεον. Το κινητο επεστρεψε στο καταστημα κι απο εκει εφυγε...στην Arvato. Μολις ξεκινησε o προσωπικος μου εφιαλτης. Πού κολλάει η arvato???? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 ναι που κολαει η arvato δεν καταλαβα με το σερβις της LG Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 To επισημο service της LG δεν ειναι η Arvato ; Εγω αυτο ειχα την εντυπωση πως ισχυει. Το οποιο αν ειναι ετσι, ειναι το λιγοτερο τραγικο διοτι η Arvato ειναι βρωμικη, υπουλη και σαπια επιχειρηση-φαντασμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 To επισημο service της LG δεν ειναι η Arvato ; Εγω αυτο ειχα την εντυπωση πως ισχυει. Το οποιο αν ειναι ετσι, ειναι το λιγοτερο τραγικο διοτι η Arvato ειναι βρωμικη, υπουλη και σαπια επιχειρηση-φαντασμα. Το σέρβις της lg, αν ισχύει ακόμα, είναι στους Αμπελόκηπους. Καμία σχέση με την αρβάτο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Η επισημη αντιπροσωπεια της lg η procordia δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apa Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Τι εννοεις?εχεις κατεβασει το messenger? Δεν ήξερα ότι χρειάζετε, θα το δοκιμασω, ευχαριστώ! Παράθεση Οτι πάρεις 100... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 πριν λίγο γύρισα απο public οπου είχε ενα G και μπορεσα να παίξω λίγο. μπράβο με το κινητό πραγματικά! πολύ καλή υλοποίηση. για λίγο που το δούλεψα η κύλιση στο μενού είναι εξίσου καλή με το One μου. απίστευτο vfm κινητό! Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apa Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Τι εννοεις?εχεις κατεβασει το messenger? Το κατεβασα αλλά δεν είναι ενσωματωμένο στη σελίδα του fb οπως στο N900. Κανω κατι λαθος; Παράθεση Οτι πάρεις 100... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts