Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιάννη, από δικά σου κυρίως σχόλια (λόγω της εμπειρίας σου διότι αλλάζεις κινητά σαν τα πουκάμισα) αγόρασα την πατάτα το 4Χ (βέβαια δεν φταις εσύ, μην παρεξηγηθούμε:):)), πες μας ειλικρινά τη γνώμη σου γιατί εγώ δοκίμασα τρία κινητά ταυτόχρονα το One, το G και το S4 και σου μιλάω ευθέως χωρίς κανένα κόλλημα το g δεν μου άρεσε καθόλου σε σχέση με τα άλλα. Με σειρά προτεραιότητας για μένα τα καλύτερα είναι: 1) S4, 2) One, 3) G. Για να προλάβω μερικούς, δεν είμαι fan της Sammy αντιθέτως έχω αγοράσει 3 ναυαρχίδες της LG και την έχω πατήσει ισάριθμες φορές.

Στο 4x το βασικό του μείον ήταν η αυτονομία και δεύτερον,η απόστασή της οθόνης με το γυαλί.

Πάμε όμως στο θέμα μας.

Κι εγώ με την σειρά πού τα έβαλες θα τα έβαζα.

Καλώς η κακώς το s4 έχει κάποια θετικά στοιχεία πού τα υπόλοιπα δεν έχουν.

Πάντως το g δεν μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσει,αντιθέτως,είναι το πιο ολοκληρωμένο κινητό της lg ως τώρα.η κάμερα βέβαια είναι το μελανό σημείο.κάτι πού ούτε με αναβάθμιση δεν πρόκειται να φτιάξει,ανήκει στο προπέρσινο έτος,τόσο απλά.

Σε όλα τα υπόλοιπα όμως το κινητό δίνει ρέστα,λίγο πιο δυνατό ηχείο να είχε μόνο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Kαλημερα και απο μενα! Υπαρχει προβλημα στην φωτεινοτητα της οθονης του κινητου οταν ζεσταινεται?

Αν ζεσταθεί πολύ και για ώρα ρυθμίζει την φωτεινότητα αυτόματα στο 63%.

Αν ζεσταθεί πολύ και για ώρα ρυθμίζει την φωτεινότητα αυτόματα στο 63%.

Aρα δεν μιλαμε για προβλημα αλλα για μια αυτοματη ρυθμιση της φωτεινοτητας οταν ζεσταινεται το κινητο... Σωστα?

Δεν έχει θέμα με τη φωτεινότητα... Όταν πχ το έχεις 60% στο σπίτι και βγεις στον ήλιο, θα πάει την φωτεινότητα μόνο του στο υψηλότερο δυνατό, δίχως να φαίνεται σε μας ότι μετακινείται η μπάρα όπως πχ στο iPhone...αν το χεις συνέχεια 100% πρώτο στραβωνεσαι μέσα σε χώρους και δεύτερο όντως όταν ζεσταθεί τη ρίχνει στο 83%.. Edited by dgeorge4

εγγυηση διετης, κανονικα,με αποδειξη δεχετε η lg ελλας φτανει να ειναι το E975 δλδ να το φερνει η αντιπροσωπεία για να εχει ανταλακτικα.το μονο με τα σκρουτσομαγαζα δεν εχεις την δυνατοτητα αντικαταστασεις,το DOA δηλ.

Ακριβώς αυτές τις πληροφορίες πήρα κι εγώ σε τηλεφωνική επικοινωνία με την ελληνική LG.

Ειναι πολυ πιθανο να κοβει ή να κατεβαζει καποιον/καποιους πειρηνες. Δεν γινεται ομως αντιληπτο στη χρηση. Οποτε ή η διαχειρηση που κανει ειναι πολυ καλη ή πραγματικα υπαρχει πολυ raw ισχυς απο την cpu.;)

Οσο, για τα skroutzoμαγαζα και το DOA, δεν μπορω βεβαια να πω για ολα αλλα τα σοβαρα εχουν κανονικοτατα. Αγορασα απο συγκεκριμενο μαγαζι και δεν δουλευαν τα πληκτρα του volume. Μου το αλλαξαν χωρις δευτερη κουβεντα.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ειναι πολυ πιθανο να κοβει ή να κατεβαζει καποιον/καποιους πειρηνες. Δεν γινεται ομως αντιληπτο στη χρηση. Οποτε ή η διαχειρηση που κανει ειναι πολυ καλη ή πραγματικα υπαρχει πολυ raw ισχυς απο την cpu.;)

Οσο, για τα skroutzoμαγαζα και το DOA, δεν μπορω βεβαια να πω για ολα αλλα τα σοβαρα εχουν κανονικοτατα. Αγορασα απο συγκεκριμενο μαγαζι και δεν δουλευαν τα πληκτρα του volume. Μου το αλλαξαν χωρις δευτερη κουβεντα.

Εχεις την καλοσυνη να πεις απο ποιο,γιατι ενδιαφερομαι?

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Αν θυμάμαι καλά Kaiser & birdphone έχουν. Κανε τους ένα τηλεφώνημα να σου πουν για καλύτερα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Παιδια, βλεπω ορισμενα μαγαζια στο σκρουτζ, κανουν λογω για χρωμα μπλε!

Επειδη τετοια ωρα μαλλον ειναι κλειστα, μηπως ξερει κανεις, κυκλοφορει σε χρωμα μπλε, ή ειναι τυπογραφικο λαθος? εχει παρει κανεις και ηταν μαυρο τελικα?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Το πήρα από kaizershop και έγραφε πίσω blue blue NL, αλλά είναι κατάμαυρο..

Να σαι καλα:)

Birdphone.gr

Παιδια, βλεπω ορισμενα μαγαζια στο σκρουτζ, κανουν λογω για χρωμα μπλε!

Επειδη τετοια ωρα μαλλον ειναι κλειστα, μηπως ξερει κανεις, κυκλοφορει σε χρωμα μπλε, ή ειναι τυπογραφικο λαθος? εχει παρει κανεις και ηταν μαυρο τελικα?

BLUE-BLUE γραφει αλλα ειναι μαυρο. Το γιατι το γραφει, καπου διαβασα μια αποψη που ελεγε οτι αν το δεις στο φως, υπο γωνια, το πισω μερος κανει καποια σχεδια και ιριδιζει προς το μπλε σκουρο.

Προσωπικα δεν το προσεξα, δεν ασχολιθηκα καν, αν και ειναι πανεμορφο το πισω καπακι με το γυαλι και τα σχεδια που κανει, του φορεσα μια otterbox και καθαρισα και με το θεμα προστασιας του. Οποτε δεν βλεπω τιποτα. :D

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Birdphone.gr

BLUE-BLUE γραφει αλλα ειναι μαυρο. Το γιατι το γραφει, καπου διαβασα μια αποψη που ελεγε οτι αν το δεις στο φως, υπο γωνια, το πισω μερος κανει καποια σχεδια και ιριδιζει προς το μπλε σκουρο.

Προσωπικα δεν το προσεξα, δεν ασχολιθηκα καν, αν και ειναι πανεμορφο το πισω καπακι με το γυαλι και τα σχεδια που κανει, του φορεσα μια oterbox και καθαρισα και με το θεμα προστασιας του. Οποτε δεν βλεπω τιποτα. :D

Και εγω κατι τετοιο θα κανω. Αν και βλεπω , απο θηκες, ξεραιλα... Δεν κυκλοφορει τπτ...

Και εγω κατι τετοιο θα κανω. Αν και βλεπω , απο θηκες, ξεραιλα... Δεν κυκλοφορει τπτ...

http://viewitem.eim.ebay.gr/Otterbox-Commuter-Protector-Case-for-Sprint-LG-Optimus-G-E973-LS970-Hard-Cover/200919985159/item?transId=890808966010

Παιδιά μην το βάζετε σε θήκες που το παχαίνουν και το κάνουν πιο άσχημο. Το κινητό χαίρεσαι να το κρατάς όπως είναι. Βάλτε το σε θήκη τύπου pouch να το ευχαριστηθείτε και να είναι και προστατευμένο.

Η otterbox το παραπαχαινει για μένα, πήρα σιλικόνης από eclick αλλά σηκώνει τη μεμβράνη... Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα

Θήκη μόνο στην θάλασσα και σε περίεργες καταστάσεις τύπου ποτό το βράδυ χωρίς να ξέρεις τι θα σου ξημερώσει :p Στην δουλειά και γενικά τον περισσότερο καιρό χωρίς θήκη, είναι πολύ όμορφο για θήκη.

Ποτέ δεν ήμουν της θηκης αν το προσέχεις λίγο.

Γελάω με αυτούς που έχουν λεπτό κινητό και ειδικά με τους κατόχους iPhone που εξυμνούν το ντιζάιν του κινητού τους και πόσο λεπτό είναι και πάνε και τους βάζουν αμέσως θήκη και τι θήκη, κουμουτσα. :sly:

Θήκη μόνο στην θάλασσα και σε περίεργες καταστάσεις τύπου ποτό το βράδυ χωρίς να ξέρεις τι θα σου ξημερώσει :p Στην δουλειά και γενικά τον περισσότερο καιρό χωρίς θήκη, είναι πολύ όμορφο για θήκη.

Ποτέ δεν ήμουν της θηκης αν το προσέχεις λίγο.

Γελάω με αυτούς που έχουν λεπτό κινητό και ειδικά με τους κατόχους iPhone που εξυμνούν το ντιζάιν του κινητού τους και πόσο λεπτό είναι και πάνε και τους βάζουν αμέσως θήκη και τι θήκη, κουμουτσα. :sly:

Ξερεις τι ειναι να γδαρεις 800 ευρω? Αστο καλυτερα!:p

Οσο για μενα, δεν προσεχω καθολου τα κινητα μου. Εχει φαει ηδη καμποσες τουμπες. Πιστευω οτι χωρις την otterbox θα ηταν στο σερβις τωρα. Ετσι οπως ειναι εμπρος-πισω γυαλι ....... δυσκολα τα πραγματα:D

Otterbox εχω βαλει στο defy+ , αλλα για ενα κοσμημα σαν το G δεν νομιζω οτι ταιριαζει. Ενταξει, δεν θα το κακομεταχειριζομαι κιολας.

Ας το παρω πρωτα και θα δω τι θα κανω...

Ξερεις τι ειναι να γδαρεις 800 ευρω? Αστο καλυτερα!:p

Οσο για μενα, δεν προσεχω καθολου τα κινητα μου. Εχει φαει ηδη καμποσες τουμπες. Πιστευω οτι χωρις την otterbox θα ηταν στο σερβις τωρα. Ετσι οπως ειναι εμπρος-πισω γυαλι ....... δυσκολα τα πραγματα:D

Είναι κινητό, το οποίο θα το αλλάξει σε 2 το πολύ 3 χρόνια και το περνούμε και για το ντιζάιν του.

Αν είναι να κλαίει τα λεφτά του με ένα γδαρσιμο ας μην το πάρει.

Με ψήνει και εμένα η αγορά του g για να αντικαταστήσω το γερικο, πλέον, nexus s.

Προς κατόχους, από μπαταρία πως πάει; Δεν εννοώ λιώσιμο, άλλα καθημερινή χρήση. Κανένα Viber κλπ.

Πλην από την κάμερα, έχετε κανένα παράπονο;

κανα κρουσμα στο e975 με σπασμενο γυαλι εχουμε? στο xda υπαρχουν πολλες περιπτωσεις αλλα για τα αλλα μοντελα...

Η otterbox το παραπαχαινει για μένα, πήρα σιλικόνης από eclick αλλά σηκώνει τη μεμβράνη... Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα

Καλησπερα και απο μενα. Τι εννοεις οταν λες οτι η θηκη σιλικονης σου βγαζει την μεμβρανη?

• The title was changed to LG Optimus G (E975)