Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρίχνω το επίπεδο μου όταν ποστάρω σε θέμα από συσκευές που έχω; Όχι είχα, έχω.

Ενδιαφέρον!

Βεβαίως ρίχνεις το επίπεδο. Μου ρίχνεις μπηχτές σε θέμα smartphone για κάτι που έγραψα σε θέμα υπολογιστή... :!::lol:

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ηταν γαλλικο

Η τωρινη μητρικη του κινητου βγηκε απο το εργοσταστιο πριν 20 κατι μερες :D

Το ρωτησα γιατι καλο ειναι να βλεπουμε πως συμπεριφερονται οι εταριες σε αυτα τα θεματα. "Καλοριζικο" λοιπον.

Δυστυχως με GPS Status το βγαλα χτες σε ξαστερο ουρανο και στα 20 λεπτα που το αφησα δε βρηκε τιποτα.

Κακο αυτο και μυριζομαι επιστροφη στην LG.

:wacko: factory reset εχεις κανει;

Με το gps εγω παρατήρησα στο cerberus πως μεγάλωσε τρέλα το range που δείχνει που είναι η συσκευή. Δεν το χρησιμοποιώ για πλοήγηση, οπότε στον δρόμο δεν ξέρω τι παίζει.

Πάντως από ακρίβεια λογικά έχασε πολύ.

thanks Niko δηλαδη εχουμε νεα εκδοση σε λιγο?

Για μια χώρα νομίζω πως βγήκε ήδη η 20b.

Όπως φαίνεται δεν θα μείνει έτσι η συσκευή (ελπίζω :p)

Βεβαίως ρίχνεις το επίπεδο. Μου ρίχνεις μπηχτές σε θέμα smartphone για κάτι που έγραψα σε θέμα υπολογιστή... :!::lol:

Αγορινα μου, στα participated μου βλέπω κάθε μέρα από σένα το σπαμ το ατέλειωτο.

Έχουμε πολλούς σπαμερ στο φορουμ. Καλά κάνουν και σπαμαρουν όλη μέρα άχρηστα πράματα εφόσον είναι οκ σύμφωνα με τους οπχ.

Αλλά σε θέματα ΣΥΣΚΕΥΏΝ δεν μπαίνει κανείς να τα γ...σει.

:wacko: factory reset εχεις κανει;

Δε το θεωρησα απαραιτητο μιας και μεσω του KDZ Updater τα καθαρισε ολα!

Θα κανω μια τελευταια προσπαθεια μολις γυρισω απο διακοπες αλλα η απογοητευση εχει ηδη ζωγραφιστει.

Δε το θεωρησα απαραιτητο μιας και μεσω του KDZ Updater τα καθαρισε ολα!

Θα κανω μια τελευταια προσπαθεια μολις γυρισω απο διακοπες αλλα η απογοητευση εχει ηδη ζωγραφιστει.

Επειδη δεν γνωριζω τι ειναι το kdz updater, δεν εχεις παρει την επισημη εκδοση της χωρας του κινητου σου πχ. με ΟΤΑ; Απλα περασες μια kitkat εκδοση απο καποια αλλη χωρα;

Η απόδοση της συσκευής και πάλι είναι πολύ καλύτερη από όλες τις σύγχρονες ναυαρχίδες (πλην n5) που μιλάνε ακόμα για lags (jesus..) αλλά με την 4.1 ήταν πολύ μπροστά το κινητό.

Νίκο επειδή το εσπασα το δικο μου το g και πήγα σε g2 εδώ και κάνα μήνα να ξέρεις δεν έχει έχει καμια επαφη σε θέμα ταχυτητας.

Το g2 είναι πολύ ανώτερο.

Το παρακολουθώ ακόμα το θέμα γιατί έχει ο αδερφός μου ακόμα το g για να ενημερωνομαι για τα νέα της αναβαθμισης

Φιλικά απο εναν πρωην ενεργό μέλος του νηματος

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Το συγκρίνω με το n5 που έχω φίλε μου.

Το g2 άργησα να το πιάσω. Οταν το είδα σε ένα γνωστό και πήγα να το δουλέψω, είδα lags σχετικά άμεσα σε στοκ ρομ. Το έδωσα στο παιδί που το είχε γελώντας και έφυγα από την ταβέρνα xD.

Γενικά το μόνο που είδα να δουλεύει παρόμοια ήταν το μ8. Δεν είχα χρόνο να το δουλέψω πολύ όμως για να είναι σίγουρος.

Και το ν5 φυσικά που θεωρώ τοπ συσκευή of all times.

Αδερφε, απλα ακολουθησα αυτον τον οδηγο.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=379566

Αρα δεν σου ηρθε επισημο update μεσω ota. Απλα ειναι μια V20A εκδοση.

Θα ξαναπω οτι εχει σημασια να γραφουν οσοι αναφερουν προβληματα αν εχουν κανει hard reset στη συσκευη και αν πηραν το επισημο update ή αν εβαλαν παραπλευρως μιας αλλης χωρας. Γιατι αν ολα τα επισημα update με hard reset δεν εμφανιζουν τα διαφορα προβληματα τοτε δεν μιλαμε για εκδοση με bugs. Τουλαχιστον οχι τοσα οσα γραφονται. Πχ. αλλος εχει προβλημα με τα led, αλλος οχι, αλλος εχει προβλημα με το gps, αλλος οχι. Διαφορετικα δεν θα βγαλουμε καμια ακρη.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παντως βλεπω σε χωρες οπως Ολλανδια/Ιταλια που ειχε κυκλοφρησει η v20A, οτι βγηκε και η v20b.

Edited by runner70

Το συγκρίνω με το n5 που έχω φίλε μου.

Το g2 άργησα να το πιάσω. Οταν το είδα σε ένα γνωστό και πήγα να το δουλέψω, είδα lags σχετικά άμεσα σε στοκ ρομ. Το έδωσα στο παιδί που το είχε γελώντας και έφυγα από την ταβέρνα xD.

Γενικά το μόνο που είδα να δουλεύει παρόμοια ήταν το μ8. Δεν είχα χρόνο να το δουλέψω πολύ όμως για να είναι σίγουρος.

Και το ν5 φυσικά που θεωρώ τοπ συσκευή of all times.

Το m8 επειδή το έχει φίλος είναι με διάφορα ο,τι πιο γρήγορο κυκλοφορεί και μετα έρχεται το n5.

Απο εκεί και πέρα το χάος! Με το g να είναι αν όχι στην 5αδα κάπου εκεί κοντά.Το οποιο για κινητο 2,5 χρονων ειναι θαυμα!Να θυμησω οτι το g βγηκε μαζι με το s3 που ουτε να αναψεις φωτια για να το καψεις δεν αξιζει! :p

Μιλάω παντα για επώνυμα κινητά για να μην παρεξηγηθω

Edited by sounik

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Νταξει η αληθεια ειναι οτι βγηκε καποιους μηνες πιο μετα απο το S3 και δεν εχει κλεισει ουτε 2 χρονια στην κυκλοφορια. Νοεμβριο του 2012 βγηκε.

Αγορινα μου, στα participated μου βλέπω κάθε μέρα από σένα το σπαμ το ατέλειωτο.

Έχουμε πολλούς σπαμερ στο φορουμ. Καλά κάνουν και σπαμαρουν όλη μέρα άχρηστα πράματα εφόσον είναι οκ σύμφωνα με τους οπχ.

Αλλά σε θέματα ΣΥΣΚΕΥΏΝ δεν μπαίνει κανείς να τα γ...σει.

Πραγματικά θα ήθελα να μου πεις που σπαμάρω. Μάλλον με κανέναν άλλο θα με μπέρδεψες. Άλλοι είναι οι ασύστολοι spammers και τα fanboys.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Επειδή το έχω παρατήσει το θέμα με τα updates και είμαι ακόμα με CM11 που ταλαιπωρεί εμένα και την μπαταρία της συσκευής, έχει βγει επίσημη KK για την Ελλάδα; Σας έχει γίνει OTA update;

Επειδή το έχω παρατήσει το θέμα με τα updates και είμαι ακόμα με CM11 που ταλαιπωρεί εμένα και την μπαταρία της συσκευής, έχει βγει επίσημη KK για την Ελλάδα; Σας έχει γίνει OTA update;

το εχουν φιλοι μου το g , οποτε δεν ξερω ..

την v20 θες ; εχει βγει για ελλαδα

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=20

για ελβετια που εχει ο ενας φιλος μου δεν εχει βγει ακομα αλλα για ελλαδα οπως και τις περισσοτερες χωρες εχει βγει

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

Σε ελληνική συσκευή αναβάθμιση ναι έχει βγει κανονικά.

Practice what you preach

το εχουν φιλοι μου το g , οποτε δεν ξερω ..

την v20 θες ; εχει βγει για ελλαδα

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=20

για ελβετια που εχει ο ενας φιλος μου δεν εχει βγει ακομα αλλα για ελλαδα οπως και τις περισσοτερες χωρες εχει βγει

την περναμε με το προγραμμα kdz?

και κατι ακομα...το gps μου δε βρισκει καθολου δορυφορους, τι μπορει να φταιει?

Edited by sakis88888

Σε εμενα παντως η κιτκατ λειτουργει τελεια αν εξαιρ. λιγο το σμοοθ της σε σχεση με την προηγ. εκδοση αλλα και παλι δεν ειναι και τοσο αισθητο-ενοχλητικο, για μενα τουλαχιστον το προβλημα.

+Ολα τα καλουδια που προσφερει :)

Edit:Μιση ωρα Asphalt 8 μου εφαγε 10% μπαταρια.

Edited by stathisso
http://i.imgur.com/hIe7XW1.png

Τι έχασες μετά το hard reset?

Εκτος από κάτι επαφες που δεν σκεφτηκα να σωσω στο gmail, σχεδον τιποτα.

Δεν ειχα και αγορασμένες app οποτε ιζυ μπιζυ τζαπανιζι...

Γενικα εγω το βρισκω καλυτερο τωρα τουλαχιστον σε αποδοση μπαταριας που ειναι πολυ σημαντικο.

the more you ignore me the closer I get

Έχει βγει ωραία MIUI για το κινητό μας αν θέλετε

Δορυφόρους πιάνω κανονικά

Άρχισε να μου κάνει κουλά το κουμπί, βλέπω να το στέλνω σύντομα...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Οσοι εχετε την κιτκατ πηγαινετε στις ρυθμισεις και απενεργοποιηστε το eco mode,μαλλον για αυτο δεν σας ειναι τοσο smooth.
http://i.imgur.com/hIe7XW1.png

Καλησπερα και απο μενα.Ειμαι root και εδω και πολλες μερες κανω ενημερωσεις για την k.k αλλα ακομα τιποτα και μεσω wifi και μεσω υπολογιστη.Το εκανα και unroot αλλα και παλι τιποτα.Το τηλεφωνο ειναι εισαγωγης Γαλλικο αγορασμενο απο Ελλαδα.Λογω καποιον προβληματων ειχα περασει την Ελληνικη και μεχρι τωρα εχω παρει ολες τις αναβαθμισεις κανονικα.Τωρα εχω την E97510J-EUR-XX.Εχει παρει κανεις αναβαθμιση με Γαλλικο?Λετε να εχει κολησει?

Καλησπερα και απο μενα.Ειμαι root και εδω και πολλες μερες κανω ενημερωσεις για την k.k αλλα ακομα τιποτα και μεσω wifi και μεσω υπολογιστη.Το εκανα και unroot αλλα και παλι τιποτα.Το τηλεφωνο ειναι εισαγωγης Γαλλικο αγορασμενο απο Ελλαδα.Λογω καποιον προβληματων ειχα περασει την Ελληνικη και μεχρι τωρα εχω παρει ολες τις αναβαθμισεις κανονικα.Τωρα εχω την E97510J-EUR-XX.Εχει παρει κανεις αναβαθμιση με Γαλλικο?Λετε να εχει κολησει?

Και γω γαλλικο εχω και ακομα ναρθει...

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

• The title was changed to LG Optimus G (E975)