stavrosspil Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Περίμενα τόσο καιρό για 4.4...τώρα που έβαλα custom και πήγα να διαλυσω το κινητό έβγαλαν την ανακοίνωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Ο solid έχει. Για ρομ δεν ξέρω άλλη aosp να σου προτείνω. Καμία δεν δούλευε σε μένα όπως η cm11 οπότε και αραξα στις νυχτερινές. Τα "καλα μαντάτα" βλέπω δείχνουν το g pro και όχι το δικό μας :lol: Επίσης μερικές φορές οι εταιρείες παίρνουν πίσω αυτά που λένε, οπότε κρατήστε και μια πισινή :p Alex21 η cm δεν δούλεψε σε μένα και έχω omni+f93 aosp kernel και είμαι ευχαριστημένος.Έχει και s2w. Αν βάλεις cm συνδιαζεται με τον solid cyano kernel που έχει και s2w Πιστεύω αυτές είναι οι καλες 4.4 ευχαριστώ και τους 2. πέρασα την omni με f93 μιας και την cm ήταν είχα και παλαιότερα. έχω ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα όμως. δεν μπορώ να κάνω με tpt το lte να δουλέψει.πάω στο secret menu. βάζο lte/gsm. λειτουργεί κανονικά το lte αλλα στο reboot χάνεται ξανά... Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Οταν θα βγει ομως θα χρειαστει να κανουμε roll back οσοι ειμαστε σε aosp και θα εχουμε 4.4.3 τοτε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 τι εννοεις secret menu? Τον ak f93 aosp b2 περασες;; Απο τις ρυθμισεις επιλεγεις το δικτυο που θες. Δεν χανεται,το κραταει!! Οτι και να επιλεξεις εσυ θα σου βγαζει 2g/3g prefered αλλα εχει κρατημενη την επιλογη σου. Εγω ας πουμε το εχω μονιμα στο 2g αλλα μου λεει 2g/3g prefered.Το εχω τσεκαρει ομως οτι εχω οντως μονο 2g Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 όντως εκεί το κρατουσε, αλλα όταν το έβαζα lte only δεν έδειχνε καθόλου σήμα. μπήκα στο secret menu (*#*#4636#*#*) και ενεργοποίησα το lte και από εκεί. στην αρχή δεν λειτουργούσε ούτε έτσι , μετά από 2 3 "πανακινισεις φαίνεται να έχει στρώσει :P θα το έλεγξω και θα σας πω, παιδιά :happy: Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Οταν θα βγει ομως θα χρειαστει να κανουμε roll back οσοι ειμαστε σε aosp και θα εχουμε 4.4.3 τοτε :lol: Μια ερώτηση αλλά μην με βρίσεις! :p Πρώτη φορά ασχολούμαι με customs,root κτλ. Τι είναι το AOSP? κάποια rom ή καμία σχέση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Καλά τα νέα αλλά έχουμε ήδη πολύ καλές 4.4 που βελτιώνονται μέρα με τη μέρα. Οπότε μέχρι το καλοκαίρι βλέπω να μην πιάνει μια η stock της LG μπροστά στις ήδη υπάρχουσες. @nikos523 τα καλά μαντάτα δείχνουν το lg optimus g e970. Δεν μας νοιάζει από ποιον πάροχο θα πάρει 4.4 η κινητάρα μας, το θέμα είναι να πάρει! Μια ερώτηση αλλά μην με βρίσεις! :p Πρώτη φορά ασχολούμαι με customs,root κτλ. Τι είναι το AOSP? κάποια rom ή καμία σχέση? Android Open Source Project Πες το "ξερό Android" όπως το γέννησε η μαμά (Google) του. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Πρώτη μέρα με cm11 last nightly. 4 ώρες οθόνη .1ω20λ κλήσεις,λίγο gaming,30λ 3G browsing,άπειρη μουσική,αρκετές ώρες wifi on. Γενικά σε σχέση με την stock νομίζω έχει διαφορά στην μπαταρία + τις άπειρες μόντες. Το μόνο που με χάλασε είναι οι 63 χαρακτήρες ανά sms , σε αντίθεση με της stock που ήταν 160(!) και ότι νομίζω πως τα 3 touch πλήκτρα δεν δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο όπως πριν. Κατά τα άλλα την συνιστώ ανεπιφύλακτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Δεν θυμάμαι να έχει 160 χαρακτήρες η στοκ. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να έχεις 160 χαρακτήρες στα sms. Προσωπικά προτιμώ το go sms γιατί έχει πολλα εξτρα που χρειάζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Γίνεται να μην έχει βρε Νίκο; :p Θα τους κυνηγούσε κόσμος! Με το καλό να έρθει μαζί με τις "τσαχπινιές" του G2 :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Δεν θυμάμαι να έχει 160 χαρακτήρες η στοκ. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να έχεις 160 χαρακτήρες στα sms. Προσωπικά προτιμώ το go sms γιατί έχει πολλα εξτρα που χρειάζομαι. Έχεις παρατηρήσει αν σου φορτίζει αργά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Πρώτη μέρα με cm11 last nightly. 4 ώρες οθόνη .1ω20λ κλήσεις,λίγο gaming,30λ 3G browsing,άπειρη μουσική,αρκετές ώρες wifi on. Γενικά σε σχέση με την stock νομίζω έχει διαφορά στην μπαταρία + τις άπειρες μόντες. Το μόνο που με χάλασε είναι οι 63 χαρακτήρες ανά sms , σε αντίθεση με της stock που ήταν 160(!) και ότι νομίζω πως τα 3 touch πλήκτρα δεν δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο όπως πριν. Κατά τα άλλα την συνιστώ ανεπιφύλακτα! Δεν θυμάμαι να έχει 160 χαρακτήρες η στοκ. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να έχεις 160 χαρακτήρες στα sms. Προσωπικά προτιμώ το go sms γιατί έχει πολλα εξτρα που χρειάζομαι. Αδιάβαστοι σήμερα! :mad: Στο στοκ sms app της CM: Ρυθμίσεις >>> Αφαίρεση Unicode >>> "Αφαίρεση χαρακτήρων που δεν μπορούν να κωδικοποιηθούν" ή για να είσαστε σίγουροι "Αφαίρεση όλων των χαρακτήρων" και... Voila! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Αδιάβαστοι σήμερα! :mad: Στο στοκ sms app της CM: Ρυθμίσεις >>> Αφαίρεση Unicode >>> "Αφαίρεση χαρακτήρων που δεν μπορούν να κωδικοποιηθούν" ή για να είσαστε σίγουροι "Αφαίρεση όλων των χαρακτήρων" και... Voila! Εγώ εγώ δάσκαλε! Ο Νίκος δεν έφταιγε. Πολύ χρήσιμο tip. Μου γλύτωσε πολλά μηνύματα να σαι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 :lol: Εννοώ στην στοκ εφαρμογή της lg, οχι της cm βρε :p Σε οποιαδήποτε περίπτωση, go sms χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια γι'αυτό και το πρότεινα :) Σταύρο δεν φορτίζει αργά. Το καλώδιο της συσκευής όμως είναι γτπ και αν σου κάνει πολλές ώρες για να φορτίσει φταίει αυτό. Εγώ χρησιμοποιώ του g pad που είναι μικρό μπροστά και ταιριάζει όπως το μαμα χωρίς να χρειάζεται να βγάλω το bumper. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 :lol: Εννοώ στην στοκ εφαρμογή της lg, οχι της cm βρε :p Σε οποιαδήποτε περίπτωση, go sms χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια γι'αυτό και το πρότεινα :) Χωρίς να θέλω να γίνω σπασικλας υπάρχει και εκεί επιλογή αλλά δεν την θυμάμαι. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Μπα δεν θυμάμαι να έχει. Φυσικά μπορεις να το κάνεις με xposed framework αλλά δεν νομίζω να αξίζει ο κόπος εφόσον υπάρχει και η προγραμματαρα το go sms :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Μπα δεν θυμάμαι να έχει. Φυσικά μπορεις να το κάνεις με xposed framework αλλά δεν νομίζω να αξίζει ο κόπος εφόσον υπάρχει και η προγραμματαρα το go sms :p Σίγουρα υπάρχει μιας και αν δεν υπήρχε θα χρησιμοποιούσα άλλη εφαρμογή. Πάντως ενημερωτικά είχα σταματήσει προ πολλού να χρησιμοποιώ third party εφαρμογές για sms γιατί είχα σε όλες μου τις συσκευές το cerberus και έκανε conflict με τα sms apps. Δεν ξέρω αν έχει επιλυθεί αυτό (είχε θέμα με τις προτεραιότητες θυμάμαι) αλλά καλό είναι να το γνωρίζετε αν κάποιοι χρησιμοποιείτε τέτοιου είδους εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Έχω εδώ και δύο χρόνια το Cerberus. Δεν είχα κάποιο θέμα ποτέ και το έχω εγκατεστημένο σε 4 συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Έχω εδώ και δύο χρόνια το Cerberus. Δεν είχα κάποιο θέμα ποτέ και το έχω εγκατεστημένο σε 4 συσκευές. Περίεργο. Επί εποχής froyo είχα το handcent και το cerberus και είχα στείλει από άλλο "εξουσιοδοτημένο" κινητό sms για να μου στείλει πίσω το δικό μου τις συντεταγμένες και δεν χαμπάριαζε με την καμία. Το αναφέρει άλλωστε και στο επίσημο faq: https://www.cerberusapp.com/help.php Problems with GO SMS/Handcent If you have installed GO SMS on your device, Cerberus remote control via sms messages might not work. Please uninstall and reinstall GO SMS to fix this problem. You can backup your settings from within the app before uninstalling and restore them after reinstalling. If Cerberus remote control by sms messages still doesn't work, try this: open the stock Messaging app, press MENU -> Settings -> uncheck "Notifications". Then open GO SMS and uncheck "Disable other notifications" in the "Receive settings" section of its configuration. If you use Handcent, open the app settings and enable the option "Lower priority". Τέσπα μάλλον παρέσυρα το θέμα σε offtopic απλά καλό είναι να το γνωρίζουν όσοι το χρησιμοποιούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 :lol: Δεν κατάλαβες πως πέρασαν τα χρόνια μάλλον. Παθών και εγώ :lol: Η Froyo είναι του 10, εγώ δύο χρόνια το χρησιμοποιώ (με ics στο sgs τότε) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 :lol: Δεν κατάλαβες πως πέρασαν τα χρόνια μάλλον. Παθών και εγώ :lol: Η Froyo είναι του 10, εγώ δύο χρόνια το χρησιμοποιώ (με ics στο sgs τότε) :p Ισχύει... :lol::lol: Από τότε έχω να χρησιμοποιήσω handcent και go sms. Μου δημιούργησαν ψυχολογικό! :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Νίκο, εγώ με στοκ είμαι και στέλνω 160 κανονικά :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ε θα εχει τοτε. Γιατι μου κολλησε εμενα ετσι ομως; Μαλλον θα το ειδα σε αλλη συσκευη και μπερδευομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yonah Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Μερικές παρατηρήσεις, Πρώτον, SMS; ντερνετι και im. Τι σμσ άνθρωποι των σπηλαίων; Τι, δεν είναι συνδεδεμένοι όλοι στον ιστό; Αααα, πρόβλημα τους, να εκτρέφουν καλύτερα περιστέρια, μιας και οι καιροί είναι δύσκολοι. :lol: Δεύτερον, κακώς ασχολείστε... Έρχεται και η 4.4.2 το καλοκαίρι και όλα θα φτιαχτούν, αμάν, Γιάννη θέλω τώρα τον θέλω τς τς τς :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 (edited) Καλημέρα. Πήρα εχτές το G (μου είχε διαφύγει :) ) και πραγματικά μου έχει κάνει εντύπωση το πόσο καλό φαίνεται να είναι. Πολύ γρήγορο και είναι σχεδόν πλήρης συσκευή με καλό μέγεθος, βολικό. Μπορώ να πω οτι μου αρέσει και ως stock UI. Λίγο καλύτερη κάμερα θα έπρεπε να είχε, χάνει λίγο στο processing, δηλαδή βλέπεις αρχικά τη φωτο που τραβάει καλύτερη στην οθόνη και μετά το processing τη χαλάει λίγο. Το βασικότερο όμως που μου έχει κάνει εντύπωση στο θέμα φωτογραφίας είναι οτι σε νυχτερινή λήψη, δεν ανάβει το φλας στιγμιαία για να βοηθήσει το φακό να εστιάσει καλύτερα, οπότε η φωτο δεν βγαίνει σωστά νεταρισμένη. Γιατί όμως άραγε; Συνήθως στις συσκευές με καλή κάμερα αυτό έτσι γίνεται, και έτσι πρέπει να γίνεται. Επίσης λίγο μεγαλύτερη μπαταρία και λίγο πιο δυνατό ήχο. Μόνο αυτά τα τρία μπορώ να πω οτι "πάσχει" λίγο, κατά τα άλλα είναι σφαίρα. EDIT: Απο οτι κατάλαβα η κάμερα εστιάζει τελικά με το διπλό άναμμα του φλας. Ο ήχος, όντως δεν είναι κακός. Edited March 27, 2014 by keras Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts