sounik Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Ποιο recovery εχεις; Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 TWRP...... :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 TWRP...... :) Λες να φταει αυτο;Εγω εχω το cwm... Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Στο xda ειδα ειχαν και αλλοι θεματα με αυτο, δοκιμασε TWRP η Touch CWM Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrismaster Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Ερωτηση,με cyanogen, υπαρχει quick memo και Qslide? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 (edited) Το touch εχω... Να περασω twrp και να φλασαρω τον kernel;;η ξανα απο την αρχη ολα; Να κανω και wipe τπτ; ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ερωτηση,με cyanogen, υπαρχει quick memo και Qslide? Οχι δυστυχως Edited March 16, 2014 by sounik Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Απλά πέρνα το... Κάνε ένα backup το σύστημα και κάνεις install ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Καλημερα και απο μενα! Αν και το εχω ξανααναφερει, οτι οταν το φορτιζω το βραδυ και το αφησω περισσοτερο χρονο να γεμισει (το βγαζω τις πρωτες πρωινες ωρες), μετα ενω το εχω βγαλει απο την φορτιση, αναβοσβηνει για λιγο χρονο το πρασινο λαμπακι της φορτισης. Μπορει να φταιει καποια εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Λες να φταει αυτο;Εγω εχω το cwm... Και εγώ με cwm τον έβαλα (τον απλό όχι τον touch). Βασικά έχει πρόβλημα με την τελευταία έκδοση του. Απλά βάζεις μια παλιότερη και είσαι οκ. Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείτε εσείς το trickster ή το kerner tweeker? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Όταν λες τελευταία; ruby? Γιατί τώρα έχει 2 αρχεία, δηλαδή kernel+ modules, το τα κάνουμε αυτά; Το πρώτο Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Και γω το trickster έχω αλλά μου χάνει τις ρυθμίσεις κάθε φορά που κάνω restart.Το κανει και σε σας; Ρε παιδιά τον cyano δεν περνάμε;Αφού ο ruby είναι για stock rom ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εγώ με cwm τον έβαλα (τον απλό όχι τον touch). Βασικά έχει πρόβλημα με την τελευταία έκδοση του. Απλά βάζεις μια παλιότερη και είσαι οκ. Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείτε εσείς το trickster ή το kerner tweeker? Οταν λες τελευταια εκδοση εννοεις του cmw η του kernel;; Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Α, Εγώ stock έχω :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 (edited) Εννοω του cmw (συγκεκριμένα έχει πρόβλημα με την 6.0.47). Εμένα η εκδοση ruby μου είχε προβληματάκια οπότε έμεινα με την 0,43st (αν και λένε ότι η 0,30st ήταν η πιο σταθερή μέχρι τώρα. Όποιος την έχει ας κάνει έναν κόπο να την ανεβάσει γιατι εγώ δεν την πρόλαβα). Άμα θέλετε να βάλετε την τελευταία ruby πρέπει μετά να φλασάρετε και τα modules. Πάντως ο δημιουργός του λέει ότι σε 1-2 μέρες θα ανεβάσει stable έκδοση. Τώρα όσον αφορά τα προγραμματάκια εγώ χρησιμοποιώ kerner tweeker και δεν έχω θέμα με restart απλά όταν είναι σε deep sleep το κινητό ξυπνά με triple (και βάλε) tap. Μάλλον όμως αυτό δεν είναι θέμα της εφαρμογής αλλά του kernel... Edited March 17, 2014 by chrisdela Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrismaster Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Οι εχοντες δικιμασει CM εχουν δει χειροπιαστες αλλαγες στην ταχυτητα,στην αυτονομια και στην συνολικη αποδοση του τηλεφωνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Ναι σε όλα, αλλά σε όχι τρέλα πράγματα. Καλώς η κακώς το g είναι γρήγορο και smooth από τη μανα του, οπότε δεν μπορείς να δεις διαφορές πέρα από κάποιες εφαρμογές κυρίως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Με λιγα λογια δηλαδή και συ chrisdela είσαι stock unlocked;Δεν εχεις παει σε 4.4.2; Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Χρήστο (?) Εγώ με trickster δεν έχω θέμα με το dttw Η πιο αισθητή διαφορά που έχω δει, στην μάνrα εφαρμογή email όταν πατάω να κατεβάσει συνημμένο, το κάνει πια αμέσως Όποιος μπορεί, ας στείλει ένα titanium την εφαρμογή βίντεο και την διαχείριση εργασιών... μόνο έτσι επαναφέρω την κάμερα που χαλάει όλη την ώρα (λέει δεν είναι εγκατεστημένη...!) Με τα .apk δε κατάφερα τίποτα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 (edited) Με λιγα λογια δηλαδή και συ chrisdela είσαι stock unlocked;Δεν εχεις παει σε 4.4.2; Yep! Stock, unlocked, xposed framework, custom kernel, και ποιος εχει ανάγκη τις custom roms. Δοκιμάζω trickster και σας λέω. Edit: Στο πεδίο dt2w δεν εχει on-off αλλά νουμερα. Τι σημαίνουν αυτά? Edited March 17, 2014 by chrisdela Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 βρε παιδιά εσείς που έχετε ενεργοποιήσει το dttw , όταν κάνετε μια επανακίνηση το κινητό και bootarei κανονικά σας έχει τύχει ποτε αν ΔΕΝ πειράξετε την οθόνη όταν bootarei να κολλήσει εκει.σε εμενα συμβαίνει συνεχεια μονο αν έχω ενεργό το dttw.... Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Δεν έχω τέτοιο θέμα με 5-6 επανεκκινήσεις Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 βρε παιδιά εσείς που έχετε ενεργοποιήσει το dttw , όταν κάνετε μια επανακίνηση το κινητό και bootarei κανονικά σας έχει τύχει ποτε αν ΔΕΝ πειράξετε την οθόνη όταν bootarei να κολλήσει εκει.σε εμενα συμβαίνει συνεχεια μονο αν έχω ενεργό το dttw.... Το έχουν αναφέρει και άλλοι στο xda. Είναι Bug των τελευταίων εκδόσεων του kernel. Η εκδοση 0,30ST λένε ότι δεν το είχε, για αυτο και την ψαχνω... Τελικά ρε παιδιά στον trickster εκεί που έχει το dt2w σου δινει να επιλέξεις ανάμεσα σε 0,1,2. Εντάξει το 0 ξέρουμε τι είναι. Το 1 και το 2 τι διαφορές έχουν? (Όπως και να 'χει δεν βλέπω διαφορές με τον Kernel tweaker όπως και αναμενόταν...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Εγώ στο 1 το έχω πάντως... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntoyma Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Εγινε update ο chrome στην έκδοση 33.0.1750.166 και σε καποια forum λενε οτι λύνει το προβλημα της ανοικτής ακρόασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 (edited) Εγώ που ΔΕΝ τον έχω τι να κατηγορήσω; Κάποιος το back up από Titanium? :O Edited March 18, 2014 by pgetsopoulos Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Εγώ που ΔΕΝ τον έχω τι να κατηγορήσω; Κάποιος το back up από Titanium? :O Έχεις pm για το titanium Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts