Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι μέρες φιλε μου δεν παιζουν τοσο μεγαλο ρόλο.

Αν άφηνα την συσκευή μου όπως ηταν με 50% ακομα

μπαταρία, θα είχα και παλι 3 ωρες οθόνη σε συνολικά 5 7 μέρες :)

Οπως και να έχει, το smartphone δεν ειναι ταμπλετ, γι'αυτό καθε βράδυ φουλαρει.

Εδώ διαφωνούμε..

Για παράδειγμα στο σπίτι μου που έχω χάλια σήμα, ακόμα και σε 2G δίκτυο και μόνιμα σε wifi, βγάζω δύο μέρες συνολικής χρήσης με 2,5 περίπου ώρες οθόνης. Όταν πάω στους δικούς μου, πάλι μόνιμα σε wifi βγάζω με την ίδια χρήση περίπου 4 μέρες, δηλαδή τις διπλάσιες, με τις ίδιες ώρες οθόνης!

Ο λόγος φυσικά ότι εκεί έχει πολύ καλό σήμα η εταιρία κινητής

Τα λέω αυτά για να δείξω ότι η συνολικές ώρες αναμονής παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο αν δεν έχεις καλό σήμα

Αυτό φυσικά διαπιστωμένο όχι μόνο με το LG OG αλλά με όλα τα κινητά που έχουν περάσει που είχα τα τελευταία χρόνια

Edited by _XrS_

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καμια προσφορά όπως είχε βγάλει η vodafone στα 129 δεν παίζει να βρούμε ε;

Γενικά το κινητό πάει καλά; Δηλαδή αν είχα 280 ή όσο κάνει τί άλλες επιλογές θα είχα;

Γιατί το σκότωσε έτσι η vodafone τοτε;

Καμια προσφορά όπως είχε βγάλει η vodafone στα 129 δεν παίζει να βρούμε ε;

Γενικά το κινητό πάει καλά; Δηλαδή αν είχα 280 ή όσο κάνει τί άλλες επιλογές θα είχα;

Γιατί το σκότωσε έτσι η vodafone τοτε;

Το κινητό πάει πολύ καλά!

Απλά εγώ τώρα θα πήγαινα στο G2... ήδη είναι κάτω από τα 370.. και με τα S5/ G2 Pro κλπ να έρχονται, ίσως πέσει και άλλο

Εξαρτάται λοιπόν το budget σου, αν θες εδώ και τώρα αγορά, αν θα αγόραζες μετ/νο κλπ

Εδώ διαφωνούμε..

Για παράδειγμα στο σπίτι μου που έχω χάλια σήμα, ακόμα και σε 2G δίκτυο και μόνιμα σε wifi, βγάζω δύο μέρες συνολικής χρήσης με 2,5 περίπου ώρες οθόνης. Όταν πάω στους δικούς μου, πάλι μόνιμα σε wifi βγάζω με την ίδια χρήση περίπου 4 μέρες, δηλαδή τις διπλάσιες, με τις ίδιες ώρες οθόνης!

Ο λόγος φυσικά ότι εκεί έχει πολύ καλό σήμα η εταιρία κινητής

Τα λέω αυτά για να δείξω ότι η συνολικές ώρες αναμονής παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο αν δεν έχεις καλό σήμα

Αυτό φυσικά διαπιστωμένο όχι μόνο με το LG OG αλλά με όλα τα κινητά που έχουν περάσει που είχα τα τελευταία χρόνια

Κανένα απολύτως θέμα εδώ.

Χάλια σήμα Φλώρινα, καμπάνα λεπτοκαρυα. Ίδια απόδοση :)

Διαφωνω σε αυτο Νικο, στο εξοχικο με κακιστο 2G σημα, ανυπαρκτο 3G, ειδικα αν το αφησω στο αυτοματο, βλεπω 2-3 φορες την καταναλωση σε idle :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Κανένα απολύτως θέμα εδώ.

Χάλια σήμα Φλώρινα, καμπάνα λεπτοκαρυα. Ίδια απόδοση :)

Αυτο δεν μπορει να ισχυει. Η αποσταση απο την κεραια παιζει ρολο στην εκπομπη ισχυος. Οσο πιο μακρια και αδυνατο σημα εχεις, τοσο μεγαλυτερη ισχυ θα πρεπει να εκπεμπει το κινητο σου και αυτο σημαινει μεγαλυτερη καταναλωση. Αυτη η διαφορα δεν θα γινεται αντιληπτη σε λιγες μερες συνολικης χρησης και πολλες ωρες οθονη αλλα το αναποδο και ισως για αυτο εσυ να μην το βλεπεις. Οχι ομως οτι δεν υπαρχει διαφορα. Σιγουρα θα παιζει ρολο και η συσκευη αφου ολες δεν καταναλωνουν την ιδια ενεργεια για το σημα.

Κι σε μενα τα ιδια.Αν εχω χαλια σημα καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια στην αναμονη.

Εχω βγαλει 70 ωρες χωρις φορτιση αλλα με καλο σημα στις Σερρες

Εδω στην Αρτα και ειδικα στο χωριο που δουλευω δεν εχει ουτε καν 2g οποτε η αυτονομια παει περιπατο

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Παιδιά δεν είμαι χθεσινος :)

Όταν λέω η μπαταρία (μου) βγάζει "τόσο εκεί" και "τοσο εκεί" σημαίνει ότι έχω δοκιμάσει κάθε πιθανο σενάριο. Το ίδιο και για κάθε άλλη περίπτωση. Αερολογίες γενικά δεν είναι του στυλ μου.

Όλα αυτά για δικές μου συσκευές παντα. Γιατί ξέρω το δικό μου στήσιμο και δεν αλλάζει αυτό ακόμα και σε διαφορετική συσκευή.

Στο δεύτερο κομμάτι του ποστ σου έχεις δίκιο. Ίδια αυτονομία ΕΚΑΤΌ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΌ δεν έχεις ποτέ, λογικό. Μια απόκλιση μέχρι 5% σε οποιαδήποτε περίπτωση (εγω) δεν την θεωρώ διαφορά. Οπότε αν το G βγάζει 4% λιγότερο σε κακό σήμα, δεν το θεωρώ μείωση στην απόδοση.

Αυτά :)

Διαφωνω σε αυτο Νικο, στο εξοχικο με κακιστο 2G σημα, ανυπαρκτο 3G, ειδικα αν το αφησω στο αυτοματο, βλεπω 2-3 φορες την καταναλωση σε idle :p

Τώρα είδα το ποστ σου Πέτρο.

Εδώ δεν διαφωνώ. Στο αυτόματο ποτέ δεν είχα στάνταρ απόδοση σε καμια συσκευή. Γι'αυτό και δεν το χρησιμοποιώ.

Edited by nikos523

Το κινητό πάει πολύ καλά!

Απλά εγώ τώρα θα πήγαινα στο G2... ήδη είναι κάτω από τα 370.. και με τα S5/ G2 Pro κλπ να έρχονται, ίσως πέσει και άλλο

Εξαρτάται λοιπόν το budget σου, αν θες εδώ και τώρα αγορά, αν θα αγόραζες μετ/νο κλπ

Θα αγόραζα μεταχειρισμένο αλλά φοβάμαι για την κατάστασή του.

Επίσης αν κάποιος δίνει το optimus g στα 230 με 4-6 μήνες χρήσης και 270 το βρίσκω καινούργιο τί να το κάνω...

δεν είναι τα 40 ευρώ διαφορά αλλά αν δε το δεις από κοντά είναι θέμα ψυχολογίας, το ρισκάρεις...

Παιδιά δεν είμαι χθεσινος :)

Όταν λέω η μπαταρία (μου) βγάζει "τόσο εκεί" και "τοσο εκεί" σημαίνει ότι έχω δοκιμάσει κάθε πιθανο σενάριο. Το ίδιο και για κάθε άλλη περίπτωση. Αερολογίες γενικά δεν είναι του στυλ μου.

Όλα αυτά για δικές μου συσκευές παντα. Γιατί ξέρω το δικό μου στήσιμο και δεν αλλάζει αυτό ακόμα και σε διαφορετική συσκευή.

Εγω φιλε μου επιμενω οτι αυτο που λες ερχεται σε αντιθεση με τις τηλεπικοινωνιες. Το κινητο δεν εκπεμπει το ιδιο δυνατο σημα οταν η κεραια ειναι διπλα του και οταν η κεραια ειναι μακρια ή οταν εχει πολλα εμποδια. Και η ισχυς του σηματος εχει σχεση με την καταναλωση της ενεργειας.

Γιατί δεν το παίρνεις καινούργιο τότε;

Αν δεν το πήρε τσάμπα κάποιος, πως να το σκοτώσει;

Δεν είπα να το σκοτώσει, αλλά αν γίνεται το αντίθετο;

Το καλοκαιρι εμενα σε ενα σπιτι που με κλειστα πατζουρια ειχε 0-1 γραμμη (και η 1 οχι παντα, πολυυυυυ χαριστικα)

Το Ν8 δεν εβγαζε το βραδυ :p 2 πρωινα το βρηκα κλειστο και ψαχνομουν πρωινιατικα...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Εγω φιλε μου επιμενω οτι αυτο που λες ερχεται σε αντιθεση με τις τηλεπικοινωνιες. Το κινητο δεν εκπεμπει το ιδιο δυνατο σημα οταν η κεραια ειναι διπλα του και οταν η κεραια ειναι μακρια ή οταν εχει πολλα εμποδια. Και η ισχυς του σηματος εχει σχεση με την καταναλωση της ενεργειας.

Το καλοκαιρι εμενα σε ενα σπιτι που με κλειστα πατζουρια ειχε 0-1 γραμμη (και η 1 οχι παντα, πολυυυυυ χαριστικα)

Το Ν8 δεν εβγαζε το βραδυ :p 2 πρωινα το βρηκα κλειστο και ψαχνομουν πρωινιατικα...

Παιδια εγω δεν λεω για συχνες εναλλαγες σε 3g/2g και 2g/καθολου. Προφανως θα αδειασει η μπαταρια στο μισο χρονο σε μια απο αυτες τις δυο περιπτωσεις.

Μιλαω για μια συνχοτητα παντα (3g η 2g) και την διαφορα που εχει στην μια γραμμη με τις 3 4 ξερω γω.

Δεν είπα να το σκοτώσει, αλλά αν γίνεται το αντίθετο;

Ναι, αν το εχεις παρει 130, δεν σε πειραζει να το δωσεις τα διπλα. Αν το πηρες 500, δεν το δινεις για κανενα λογο :)

Επίσης αν κάποιος δίνει το optimus g στα 230 με 4-6 μήνες χρήσης και 270 το βρίσκω καινούργιο τί να το κάνω..

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου..

Ούτε εγώ θα αγόραζα μεταχειρισμένο για ένα σκάρτο 15% κάτω από την τιμή πώλησης του καινούριου (για ευρωπαϊκά κινητά μιλώντας πάντα έστω και παραεισαγωγής)...

Εκτός και αν μαζί δίνονταν απαραίτητα για μένα αξεσουάρ, σημαντικής αξίας, που θα αγόραζα έτσι και αλλιώς κλπ κλπ...

Βέβαια ο καθένας είναι ελεύθερος να κοστολογεί το κινητό του, όταν το βάλει για πώληση, όπως θέλει σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια! Δικαίωμα του!

Αλλά μην ξεχνάς ότι η τελική επιλογή είναι δική σου, οπότε μπορείς μην ασχοληθείς καν με περιπτώσεις που θεωρείς παράλογες :)

Παιδια καλησπερα,

ειμαι σε αναζητηση συσκευης και το optimus g ειναι μια συσκευη που μου αρεσει πολυ.Δυστυχως η ευτυχως δεν εχω τι δυνατοτητα να αλλαζω συχνα συσκευες,θα με καλυψει για κανα δυο χρονια ή να κοιταξω κατι αλλο?π.χ. Αscend P6?

Ευχαριστω πολυ!

Παιδια καλησπερα,

ειμαι σε αναζητηση συσκευης και το optimus g ειναι μια συσκευη που μου αρεσει πολυ.Δυστυχως η ευτυχως δεν εχω τι δυνατοτητα να αλλαζω συχνα συσκευες,θα με καλυψει για κανα δυο χρονια ή να κοιταξω κατι αλλο?π.χ. Αscend P6?

Ευχαριστω πολυ!

πιστεύω ότι με τα χαρακτηριστικά που έχει, θα σε καλύψει άνετα για 2 χρόνια.

όσον αφορά τις πωλήσεις, να το δώσεις 220 να πάρεις τι όταν το πιο κοντινό σε χαρακτηριστικά κάνει 300 ευρώ+ (μιλάμε για γνωστή μάρκα, όχι το δίνω και πάω σε κινέζικο τύπου zte)?? το κινητό είναι το απόλυτο vfm σε αυτή την τιμή!

θεωρητικα ειμαι της ιδιας αποψης!απλα ηθελα και μια επιβεβαιωση απο καποιους που εχουν δουλεψει τη συσκευη!

σε ευχαριστω!

@erico με την τιμη στα 270 (καινουριο) αυτη τη στιγμη, δεν εχεις παρα να προχωρησεις στην αγορα του.. 7,5 μηνες το εχω... Για 2 χρονια σου κραταει ανετα, αρκει να μη το σπασεις :p μια θηκουλα (αν και ειμαι κατα της θηκης, ο ιδιος χρησιμοποιω ) και εισαι αρχοντας! Η τελικη επιλογη ειναι δικη σου!

Παιδια καλησπερα,

Ευχαριστω πολυ!

Επειδη και εγω δεν αλλαζω συχνα συσκευες, σου λεω ανετα θα σε καλυψει.

Παιδια καλησπερα,

Ευχαριστω πολυ!

και εγώ συμφωνώ ότι θα σε καλύψει για δύο χρόνια σίγουρα.. αν πάρει μάλιστα και την 4.4 πραγματικά δε βλέπω το λόγο να αλλάξει κανείς κινητό...

Εγώ έδωσα το Note II, που αντικειμενικά ήταν μία από τις καλύτερες υλοποιήσεις της Samsung (ίσως η καλύτερη!) σε android τα τελευταία χρόνια και μπορώ να πω ότι δεν έχω μετανιώσει στιγμή :D

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το LG OG!

Επειδή δεν το βλέπω να παίρνει την 4.4 επίσημα, έχει δοκιμάσει κανείς καμια custom rom?

Επίσης δεν μπορώ να το βρώ πουθενά εκθεσιακό να το πιάσω στα χέρια μου να το δοκιμάσω.

Όλοι μου λένε πως δεν το φέρνουν πλέον. Και στα public που το βγάναν στα 261 λένε πως δεν θα το φέρουν

άλλο. :(

Παιδιά επειδή δεν μπορώ να δω τις αγγελίες πουλάω το og . Αγορασμένο τελος αυγουστου από birdphone σε αριστη κατασταση , λευκό μαζί με 2 θήκες γαλάζια και διαφανη. Δεν είναι root και τα σχετικά πειράγματα. Όποιος θέλει μου στέλνει p.m

Επειδή δεν το βλέπω να παίρνει την 4.4 επίσημα, έχει δοκιμάσει κανείς καμια custom rom?

Επίσης δεν μπορώ να το βρώ πουθενά εκθεσιακό να το πιάσω στα χέρια μου να το δοκιμάσω.

Όλοι μου λένε πως δεν το φέρνουν πλέον. Και στα public που το βγάναν στα 261 λένε πως δεν θα το φέρουν

άλλο. :(

Επισης φαινεται πως και το λευκο εχει εξαντληθει!!

• The title was changed to LG Optimus G (E975)