pgetsopoulos Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Φιλε μου καλημερα την μπαταρηα την πινει και το δικοσου σαν νερακι ? Ω ναι, λεπτο και της % παει σχεδον :lol::lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpall13 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Ω ναι, λεπτο και της % παει σχεδον :lol::lol: Ε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα !!!!!:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Κατι εκανε η CM πιστευω... την ωρα οθονης την εδειξα καθως το φορτιζα διοτι εκλεισε πριν προλαβω να βγαλω Screen :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 50% φωτεινότητα [ATTACH]41121[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 με 60% φωτεινοτητα δε πεφτω κατω απο 4 ωρες οθονη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 με 60% φωτεινοτητα δε πεφτω κατω απο 4 ωρες οθονη... Αυτόματο το εχω εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Ανοιχτό το 3G; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Ναι και Wifi & 3G ανοιχτα συνεχως, και επιλεγμενο για 4G οπου υπαρχει καλυψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Φιλε μου καλημερα την μπαταρηα την πινει και το δικοσου σαν νερακι ? Όλα τα games τέτοιου τύπου την ρουφάνε πολύ.. παίζω πχ περίπου 2 ώρες και 45 λπτ dungeon hunter 4 και περίπου το ίδιο gta. Λογικο αν το καλοσκεφτείς.. αλλά αν είναι να παίξεις κάτι, το ευχαριστιεσαι!! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpall13 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Καλησπερα εκανα τεστ με το antutu την προτη φορα εβγαλε 10500 και την δευτερη 18750 γιατη τοσο χαμηλα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Καλησπερα εκανα τεστ με το antutu την προτη φορα εβγαλε 10500 και την δευτερη 18750 γιατη τοσο χαμηλα ? Μηπως την πρωτη φορα ειχες την εξοικονομηση ενεργοποιημενη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpall13 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Μηπως την πρωτη φορα ειχες την εξοικονομηση ενεργοποιημενη; Τωρα εβγαλε 20875. Ειχα την eco λειτουργια οχι την εξοικονομηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Σου έχω λύση. Μην τρέχεις benchmarks :) Ότι και να δείξουν, το g είναι πιο smooth και γρήγορο από αρκετά νεότερα μοντέλα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpall13 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Σου έχω λύση. Μην τρέχεις benchmarks :) Ότι και να δείξουν, το g είναι πιο smooth και γρήγορο από αρκετά νεότερα μοντέλα ;) Και ποιο να τρεξω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Τωρα εβγαλε 20875. Ειχα την eco λειτουργια οχι την εξοικονομηση Την εκο θα εννοουσε ο αγριμις... Σου έχω λύση. Μην τρέχεις benchmarks :) Ότι και να δείξουν, το g είναι πιο smooth και γρήγορο από αρκετά νεότερα μοντέλα ;) Σωστος ο νικος.μην ασχολειστε παιδια.μονο για εγκυκλοπαιδικους λογους...τι φτανει στα χερια σας κοιτατε,τη συνολικη εμπειρια χρησης. Φιλικα. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 50% φωτεινότητα [ATTACH]41121[/ATTACH] Νικο μας κοροιδευεις ετσι;;ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ουτε με το g pad βγαζω τοσο που εχει διπλασια μπαταρια και παραπανω! Πραγματικα θελω να μου πεις το μυστικο.. Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 ειναι συνεχης χρηση 3+ ωρων σε 5μιση ωρες :p βιντεο αν θυμαμαι με 50% βγαζουμε 6-7 ωρες... μια φορα εβγαλα 7 ωρες και ενα λεπτο σε μια μερα και απο τοτε παλευω να το κανω 2η φορα :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Αυτό με το gta δε το κατάλαβα και γω γιατί βγαίνει ασύμβατο,ενώ παίζει. Μπες piratebay. . Σε αναγκάζει το ατιμουλικο :P Μέσω torrent θα δουλεύει κανονικά δηλαδή? Δωρεάν είναι γενικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Δεν ξέρω ρε παιδιά, τι να σας πω :p Έχω στήσει όπως θέλω το greenify και το autostarts όπως σε κάθε συσκευή. Αυτο! Σε καμία περίπτωση aggressive στήσιμο εννοείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 (edited) Μέσω torrent θα δουλεύει κανονικά δηλαδή? Δωρεάν είναι γενικά? Ναι δούλεψε μια χαρά,όχι μόνο σε μένα αλλά και στους υπόλοιπους. Γενικά δεν είναι δωρεάν,απλά ενώ στης rockstar έχει το OG στις υποστηριζόμενες συσκευές, στο store ανύπαρκτο το game. Το βάζεις από τορρεντ και το βλέπεις :) @Nikos Χρησιμοποιείς system tuner? Αν ναι τι ρυθμίσεις ώστε να έχεις τέτοια στατς ; με θαμπωσες με αυτά που είδα :p Edited February 10, 2014 by tommybertsen Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Καλημερα, επανηλθε στο Media-Ram στα 273.50ε αυτη τη φορα...¨http://www.media-ram.gr/phones-and-accessories/mobiles-phones/lg-el/lg-e975-optimus-g-eu.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Καλημερα, επανηλθε στο Media-Ram στα 273.50ε αυτη τη φορα...¨http://www.media-ram.gr/phones-and-accessories/mobiles-phones/lg-el/lg-e975-optimus-g-eu.html Το δινω πιο φθηνα αν ενδιαφερεται καποιος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savdown Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Πήγα σήμερα να κάνω αναβάθμιση απο το LG PC Suite απο το 10D στο 10F (πολωνικό κινητό) αλλά μου βγάζει συνέχεια πρόβλημα στην "ανάλυση περιβάλλοντος" στο 53% ακριβώς πριν αρχίσει η αναβάθμιση. Έχει τύχη σε κανέναν ή καμιά ιδέα πως να το αντιμετωπίσω; Κατέβασα και τον driver της LG και τον έκανα install αλλά πάλι τα ίδια.:mad: Παράθεση Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Πήγα σήμερα να κάνω αναβάθμιση απο το LG PC Suite απο το 10D στο 10F (πολωνικό κινητό) αλλά μου βγάζει συνέχεια πρόβλημα στην "ανάλυση περιβάλλοντος" στο 53% ακριβώς πριν αρχίσει η αναβάθμιση. Έχει τύχη σε κανέναν ή καμιά ιδέα πως να το αντιμετωπίσω; Κατέβασα και τον driver της LG και τον έκανα install αλλά πάλι τα ίδια.:mad: Δοκιμασες καθαρο install? Κανε μια επαναφορα πρωτα μηπως κατι τρεχει,και μετα ξαναδοκιμασε. Φανταζομαι οτι δεν εισαι root (εμενα δε με αφηνε καν να προχωρησω στην ενημερωση) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Χρησιμοποιείς system tuner? Αν ναι τι ρυθμίσεις ώστε να έχεις τέτοια στατς ; με θαμπωσες με αυτά που είδα :p Δεν το εχω δει καν σαν εφαρμογή :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts