johmic Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 DjTony said: Πως ? πως ενεργοποιησες φιλε μου την Επιλογη LTE μεσα στο menu ????????????????????????????? Αυτο ρωταω ο κακομοιρης απο χθες και παιρνω ΑΚΥΡΕΣ απαντησεις... τοσο ακαταλαβιστικα τα λεω ? Καταρχήν φαντάζομαι είσαι στην τελευταία firmware E97510vH. Δεύτερον δοκίμασε να βγάλεις την σιμ από το κινητο και να την ξαναβάλεις (σε εμένα έτσι δούλεψε). Και τρίτον ρώτησε αν η σιμ που έχεις είναι τελευταίας γενιάς και υποστηρίζει 4G. Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 johmic said: Καταρχήν φαντάζομαι είσαι στην τελευταία firmware E97510vH. Δεύτερον δοκίμασε να βγάλεις την σιμ από το κινητο και να την ξαναβάλεις (σε εμένα έτσι δούλεψε). Και τρίτον ρώτησε αν η σιμ που έχεις είναι τελευταίας γενιάς και υποστηρίζει 4G. Ναι υποστηριζει 4G η SIM μου.... ΚΑΝΟΝΙΚΑ... Αφου επιανα κανονικα σε ΑΛΛΗ συσκευη... http://i.cubeupload.com/1N1MrO.png Αυτη την εκδοση εχω... Προφανως και ΔΕΝ εχω την τελευταια που μου ειπες... μπορεις να με βοηθησεις που θα την βρω κιολας ? nikos523 said: Με μια αναζήτηση μπορούσες να δεις αν δουλεύει το 4g. Το ίδιο και για το unlock αφου σου έγραψα ότι γίνεται με freegee. Κατά πάσα πιθανότητα λοιπόν έχεις μη-ελληνική συσκευή που δεν έχει πάρει update για το 4g της βοντα η κάτι τέτοιο. Ούτε βοντα εχω ουτε 4g ούτε ξένη συσκευή. Αυτά έχουν αναφερθεί από άλλους εδώ στο θέμα. Μην ξεχνάς ότι τα φορουμ δεν είναι chat rooms. Τα ποστ μένουν για να μπορεί ο καθένας να έχει πρόσβαση σε άπειρες πληροφορίες με μια απλή αναζήτηση και όχι απλά για να ανεβαίνουν οι counters. Επίσης εδώ είμαστε όλοι μέλη και γράφουμε/μαθαίνουμε/βοηθάμε από χόμπι και γιατί το θέλουμε, όχι αναγκαστικά. Φιλικά Φιλε μου ΦΥΣΙΚΑ και δεν σας υποχρεωνει κανεις ΑΛΛΑ, ειμαστε εδω για να βοηθαμε ο ενας τον αλλον... οταν εγω παιρνω χθες τοκινητο ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ την επιλογη LTE, και εχω πιεση 40, νομιζεις εχω την υπομονη να ψαξω ? ΜΙΑ ΑΠΛΗ απαντηση θελω αν δουλευει η οχι ή αν πηρα μουφα κινητο να παω να τον πεταξω στον πειραια... Αυτο ηθελα μονο... Αν ψαξεις στο section του S2 πριν 5-6 μήνες να δεις πως βοηθουσα τους συμforumites εκει περα... θα καταλαβεις οτι δεν εχεις να κανεις με ατομο που τα θελεις ολα στο πιατο... απλα εδωσα 280 και δεν εχω επιλογη LTE ενω θα επρεπε.... ηταν απλη η ερωτηση μου νομιζω... εννοω ΔΕΝ ηθελα καμια επιστιμονικη αναλυση... ενα ναι η ενα οχι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Σε οποιαδήποτε περίπτωση, σου απάντησα ήδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Απλα να μου πει ο φιλος που θα βρω το τελευταιο firmware να εχω την επιλογη LTE και θα ζητησω απο καποιον MOD να διαγραφουν τα μυνηματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Αν είχες ελληνική συσκευή θα έρεπε να σου είχε βγάλει software update. Προφανώς δεν έχεις. Οπότε μια λυση που μπορώ να σκεφτώ έιναι να ξεκλειδώσεις το κινητό (με freegee)και να βάλεις custom rom όπως αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2515156. Και εγώ αυτήν έχω τον τελευταίο καιρό και μάλιστα έιναι πολύ καλή. Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 DjTony said: Απλα να μου πει ο φιλος που θα βρω το τελευταιο firmware να εχω την επιλογη LTE και θα ζητησω απο καποιον MOD να διαγραφουν τα μυνηματα.... E975-10h.απο αυτην την εκδοση και μετα ενεργοποιηθηκε το 4γ της βονταφον.σου βγαζει αναβαθμιση ota?ή εστω συνδεοντας το με pc? Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 johmic said: Αν είχες ελληνική συσκευή θα έρεπε να σου είχε βγάλει software update. Προφανώς δεν έχεις. Οπότε μια λυση που μπορώ να σκεφτώ έιναι να ξεκλειδώσεις το κινητό (με freegee)και να βάλεις custom rom όπως αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2515156. Και εγώ αυτήν έχω τον τελευταίο καιρό και μάλιστα έιναι πολύ καλή. Οκ, εβαλα Freegee, εβαλα Recovery, τωρα φλασαρω ? αυτο ηταν ξεκλειδωθηκε ? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- venoos said: E975-10h.απο αυτην την εκδοση και μετα ενεργοποιηθηκε το 4γ της βονταφον.σου βγαζει αναβαθμιση ota?ή εστω συνδεοντας το με pc? Όχι δεν εχω OTA... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2417376 Αυτή εδώ έλεγα να βάλω... και αυτη που μου εδωσε ο φιλος πριν vb ειναι... αυτη εδω vD... Δεν θα εχω 4G ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 DjTony said: Αυτή εδώ έλεγα να βάλω... και αυτη που μου εδωσε ο φιλος πριν vb ειναι... αυτη εδω vD... Δεν θα εχω 4G ? Δε ξερω να σου πω για custom rom. :( Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 venoos said: Δε ξερω να σου πω για custom rom. :( Εντάξει ενταξει ΔΕΝ πειραζει φιλε... βασικα ελατε διπλα στο τροποποιησεις... θα ενημερωσω εκει τι εγινε μολις περασω την ROM! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Αυτή που σου έδωσα εγώ έχει 4G ..... ας έιναι 10b... 100% Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 DjTony said: Εντάξει ενταξει ΔΕΝ πειραζει φιλε... βασικα ελατε διπλα στο τροποποιησεις... θα ενημερωσω εκει τι εγινε μολις περασω την ROM! Κανε ο,τι σου πουν τα παιδια για ρομ και θασαι οκ. αν -πριν τα κανεις αυτα- συνεδεσες το κινητο με το πισι και δε σουβγαλε αναβαθμιση τοτε μαλλον το κινητο σου ειναι απο χωρα που δεν την εχει παρει ακομα.ετσι και μενα πριν ερθει δεν ειχα 4γ.τωρα να φανταστεις μουχει ερθει η e975-10i. Και εννοειται το 4γ της βονταφον δουλευει μια χαρα. Γαλλικο το δικο μου Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 (edited) DjTony said: Απλα να μου πει ο φιλος που θα βρω το τελευταιο firmware να εχω την επιλογη LTE και θα ζητησω απο καποιον MOD να διαγραφουν τα μυνηματα.... Σου ειχα πει απο χθες οτι πρεπει να κανεις αναβαθμιση λογισμικου για να εχεις 4g! Τεσπα,για ποια χωρα προοριζοταν το κινητο σου και ποια εκδοση λογισμικου εχεις; Μπες στο sndeep.info για να δεις την χωρα αν δεν εχεις το κουτι του κινητου. Πρεπει να ειναι μετα την 10d για να σου εμφανισει το 4g. Αστο το κινητο λιγο καιρο μαμα να δεις πως δουλευει και μετα ασχολησου αν θες με customization αφου αποτι καταλαβα τωρα το πηρες. Αν και σου λεω οτι δεν αξιζει να ασχοληθεις γιατι το κινητο ειναι ηδη ΤΟΥΜΠΑΝΟ! Δεν καταλαβαινει τπτ λεμε! Edited January 31, 2014 by sounik Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 pgetsopoulos said: εισαι σιγουρος; γιατι θυμαμαι να το εχω διαβασει οτι παει μεχρι το 1.5... under κανεις και ετσι :) Ναι ειμαι σιγουρος φιλε μου! Κι οταν ειπα under εννοουσα να κατεβεις κατω απο τα 384! Και για over μεχρι 1.8 νομιζω πηγαινει!Δεν σε βλεπω ενημερωμενο! Το μαμα kernel εχει αυτα τα ορια.Αν βαλεις custom θα εχεις και αλλες τιμες συχνοτητων! Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 1.8 κιολας;;; αποκλειεται :p 1.7 μπορει, ειχα διαβασει ενα pdf της Qualcomm και ελεγε max 1.7 (και προετρεπε να μην το φτασει καποιος πανω απο 1.5 λογω κινδυνου του chip) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 pgetsopoulos said: 1.8 κιολας;;; αποκλειεται :p 1.7 μπορει, ειχα διαβασει ενα pdf της Qualcomm και ελεγε max 1.7 (και προετρεπε να μην το φτασει καποιος πανω απο 1.5 λογω κινδυνου του chip) Παρ'το επειδη φαγωθηκες!Το βρηκα σε 5 δευτερολεπτα,οποτε δεν σε συμφερει να κατσω να ψαξω! forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2572380 Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos_sd Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 παιδιά το μόνο που με αποτρέπει να πάρω το κινητό και με προβληματίζει ειναι το πίσω γυαλί, καθώς διάβασα οτι σπαει εύκολα. Υπάρχει κατι που να βάλω απο πίσω, πχ κανα σκληρό αυτοκολλητό ή κατι τέτοιο που να το προστατεύει??δε θελω να βάλω πλαστική θήκη γιατί μεγαλώνει το κινητό και μαρέσουν οι θήκες που μπαίνει το κινητό όλο μέσα. Οταν θα το χω ομως εκτως της θήκης αμα μου φύγει...? παντα μιλαω για το πισω γυαλί γιατί μπροστά έχουν ολα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 (edited) Del please! Edited January 31, 2014 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 sounik said: Παρ'το επειδη φαγωθηκες!Το βρηκα σε 5 δευτερολεπτα,οποτε δεν σε συμφερει να κατσω να ψαξω! forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2572380 :blink::blink: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 καλημέρα σε όλους, ξεκλείδωσα τον bootloader με την εφαρμογή freegee απο το playstore,ξέρετε αν αφαιρέθηκε και το security check που κάνει το κινητό στο bootαρισμα? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yonah Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Υπάρχει security check στα LG; Εκτός και αν εννοείς το recovery integrity check που κάνει το Android μήπως και τυχών έχει περαστεί custom recovery για να το γυρίσει στο στοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Οχι δεν λεω αυτο,ναι υπαρχει κ οταν διαγραφης τα bloatware δεν bootαρη κ γραφει security check erorr,brikαρι δηλαδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Παιδια με το gps εχει κανεις προβλημα;σημερα το χρειαστηκα και δεν κλειδωνει με τιποτα.ουτε εξω.υπαρχει κανενα προγραμμα που να βοηθαει το gps να κλειδωνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zbutlr Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 agrimis said: Παιδια με το gps εχει κανεις προβλημα;σημερα το χρειαστηκα και δεν κλειδωνει με τιποτα.ουτε εξω.υπαρχει κανενα προγραμμα που να βοηθαει το gps να κλειδωνει; Έχω δοκιμάσει αρκετά. Πιστεύω ότι καλύτερο είναι το Faster GPS... :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Παίζει να μην δούλεψα ποτέ το gps στο G.. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Πάντως το κινητό δεν έχει θέμα με το GPS. Κλειδώνει γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts