krnl Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 (edited) Για εμάς τους μη επαγγελματιες είναι καλή η αυτονομία με 2.5 ώρες ανοιχτή οθόνη και ανοιχτά πάντα wifi, sync, 2g και gps; βάλε και 1.5 ώρα κλήσεις και πολλά άλλα. Εφαρμογές δεν θυμάμαι πόσες έχω. Θεωρώ πως δεν θα μπορούσα να έχω πιο ολοκληρωμένη out of the box συσκευή σε αυτά τα λεφτά. Τα applesung τα αφήνω για εσάς. :-) Edited December 17, 2013 by krnl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 1) μια χαρα ειναι ;) εγω με always-on wifi και πολυ gaming δεν εχω βγαλει κατω απο 4.5-5 ωρες! με 3-4g browsing στις 2 και κατι ψιλα ωρες ειχε φτασει 49% η μπαταρια.... συνεχομενο ομως! ε λογικο δεν ειναι???? ;) 2) ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ! 3 σελιδες τωρα ασχολουμαστε με το S3!! φτανει.... ας ανοιξει αμα θελει ενα θεμα στους διαξιφισμους και ας μας τρολαρει εκει..... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 1) μια χαρα ειναι ;) εγω με always-on wifi και πολυ gaming δεν εχω βγαλει κατω απο 4.5-5 ωρες! με 3-4g browsing στις 2 και κατι ψιλα ωρες ειχε φτασει 49% η μπαταρια.... συνεχομενο ομως! ε λογικο δεν ειναι???? ;) 2) ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ! 3 σελιδες τωρα ασχολουμαστε με το S3!! φτανει.... ας ανοιξει αμα θελει ενα θεμα στους διαξιφισμους και ας μας τρολαρει εκει..... Προφανώς. Η διαχείριση ενέργειας, μνήμης και επεξεργαστή είναι περισσότερο από υποδειγματική στο συγκεκριμένο τηλέφωνο. Αν είχαμε 3000mAh μπαταρία θα βγάζαμε καμία εβδομάδα με κανονική χρήση. Εδώ εγώ το φορτίζω κάθε 2,5-3 ημέρες. Κι ας επισημάνω πως όλα αυτά τα έχω με 129€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Πάμε πάλι στα δικά μας!!! Έχει βάλει κανείς τις τελευταίες nightlies CM11. Έχετε παρατηρήσει battery drains?? Γιατί νομίζω ότι έχει ένα θεματάκι. Αλλά κατά τα άλλα είναι σφαίρα το άτιμο, και ειδικά με το ART enabled... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_themis Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Για καλλίτερη διαχείριση μπαταρίας έχει βγάλει η Snapdragon το battery guru. Το συστήνω ανεπιφύλακτα το έχω βάλει και μετά από 3 εβδομάδες έχω περίπου 10 - 20% αύξηση αυτονομίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 sounik, βαλε αν θελεις το gsam να δουμε τι γινεται με τη συσκευη σου. Δεν γινεται να μην εχει θεμα! Οκ το εβαλα και θα ανεβασω φωτο να μου πειτε τη γνωμη σας Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Για εμάς τους μη επαγγελματιες είναι καλή η αυτονομία με 2.5 ώρες ανοιχτή οθόνη και ανοιχτά πάντα wifi, sync, 2g και gps; βάλε και 1.5 ώρα κλήσεις και πολλά άλλα. Εφαρμογές δεν θυμάμαι πόσες έχω. Θεωρώ πως δεν θα μπορούσα να έχω πιο ολοκληρωμένη out of the box συσκευή σε αυτά τα λεφτά. Τα applesung τα αφήνω για εσάς. :-) Αυτα ειναι ΠΑΠΑΣ !! Δειξε μου ακριβως τι κανεις αυτες τις 2 ημερες. Τα Stats να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 ρε ανθρωπε γιατι μιλας χωρις να εχεις καν δει απο κοντα τη συσκευη; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 ρε ανθρωπε γιατι μιλας χωρις να εχεις καν δει απο κοντα τη συσκευη; Γιατι το παραδειγμα ειναι ατυχες . θελω να δω στατιστικα μπαταριας . τι ακριβως κανει αυτες τις 2 ημερες το κινητο. Ηρεμησε ειπα θα το παρω αν βρεθει στη σωστη τιμη . Το θελω και εγω απλα δεν πιστευω οτι βγαζει τοσο η μπαταρια. Ηδη εχω βαλει Αγγελια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 μας εχεις σπασει τα...νευρα 3 σελιδες τωρα, μας βγαζεις και ψευτες (απο την αρχη κιολας...)!!! μη σωσεις και το παρεις! αντε στο θεμα της υπερδιαγαλαξιακης κινηταρας σου..... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 μας εχεις σπασει τα...νευρα 3 σελιδες τωρα, μας βγαζεις και ψευτες (απο την αρχη κιολας...)!!! μη σωσεις και το παρεις! αντε στο θεμα της υπερδιαγαλαξιακης κινηταρας σου..... Ενταξει ρε παιδια. Οταν το παρω θα γραψω εντυπωσεις ! :) Ηρεμηστε ! * εννοειται οτι το GS 3 δεν ειναι κινηταρα,απλα εχει μερικα πραγματα που μου αρεσουν και πολυ LAGGGGGGGGGGGG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 οριστε, απο τις 12 το πρωι περιπου, με always-on wifi, μιση ωρα κλησεις, 2+ ωρες οθονη με φωτεινοτητα ~40%, πολλα μηνυματα (~50), 2 email, κανα μισαωρο τιτσου+ 1-2 αλλα παιχνιδια (καταραμενα λεωφορεια) 15 λεπτα 3g browsing και αρκετο με wifi +2-3 ακομα... http://imageshack.us/a/img850/7006/tmyw.jpg Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 οριστε, απο τις 12 το πρωι περιπου, με always-on wifi, μιση ωρα κλησεις, 2+ ωρες οθονη με φωτεινοτητα ~40%, πολλα μηνυματα (~50), 2 email, κανα μισαωρο τιτσου+ 1-2 αλλα παιχνιδια (καταραμενα λεωφορεια) 15 λεπτα 3g browsing και αρκετο με wifi +2-3 ακομα... http://imageshack.us/a/img850/7006/tmyw.jpg ΕΓω μιλαω 2 ωρες καθημερινα,200 περιπου email,20-30 sms,3G ανοιχτο απο τις 9 το πρωι και σελιδες ( facebook και ιστοριες μονιμα ανοιχτα). Το πολυ να μου βγαλει 1μιση ωρα εμενα . Παλι καλα ειναι ομως,νομιζω το 8ωρο στη δουλεια θα το βγαζει εστω οριακα και εννοειται με φωτεινοτητα στο 10% . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Βρε άνθρωπε δεν βοηθάς στην εξέλιξη του topic. Όταν και αν το βρεις και όταν και αν το πάρεις εδώ θα είμαστε να το συζητήσουμε και να βρούμε τη βέλτιστη λύση για τη χρήση που του κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 μιαμιση μερα εννοεις.... ε το βραδυ φορτισε το ;) εμενα viber,twitter και 2-3 ακομα ειναι 24/7 ανοικτα.... 2 ωρες ομιλια= 15% το πολυ.... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 οριστε, απο τις 12 το πρωι περιπου, με always-on wifi, μιση ωρα κλησεις, 2+ ωρες οθονη με φωτεινοτητα ~40%, πολλα μηνυματα (~50), 2 email, κανα μισαωρο τιτσου+ 1-2 αλλα παιχνιδια (καταραμενα λεωφορεια) 15 λεπτα 3g browsing και αρκετο με wifi +2-3 ακομα... http://imageshack.us/a/img850/7006/tmyw.jpg Ουαου!Ζηλεψα τωρα,θελω και γω!Εμενα τωρα θα ηταν κοντα στο 30%...! Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 χαχαχα :p σοβαρα, παρε την LG και πες της το προβλημα σου ;) ειναι ανεκδιηγητο αυτο που περιγραφεις μεχρι τωρα :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 οριστε, απο τις 12 το πρωι περιπου, με always-on wifi, μιση ωρα κλησεις, 2+ ωρες οθονη με φωτεινοτητα ~40%, πολλα μηνυματα (~50), 2 email, κανα μισαωρο τιτσου+ 1-2 αλλα παιχνιδια (καταραμενα λεωφορεια) 15 λεπτα 3g browsing και αρκετο με wifi +2-3 ακομα... http://imageshack.us/a/img850/7006/tmyw.jpg Ουάου! Απλά, ουάου! Εμένα διαρκεί πάρα πολύ λιγότερο, δηλαδή, με ~3 ώρες μουσικής / ραδιοφώνου, μισή ώρα κλήσεις και περίπου μισή ώρα ίντερνετ (σε 2G), μου φτάνει στο 20% το βράδυ. Χθες, με 3G και μπαταρία στο 31%, άκουγα ραδιόφωνο μέσω ίντερνετ και μέσα σε 2 λεπτά η μπαταρία είχε "πέσει" στο 19%. Σήμερα, άκουσα 1,5 ώρα μουσική, έκανα κλήσεις διάρκειας 40 λεπτών, έστειλα 22 μηνύματα, μπήκα για 5 λεπτά στο ίντερνετ (2G), έβαλα το utorrent να "κατεβάζει" από τις 5 το απόγευμα και το έκλεισα στις 7, και έχω 67% μπαταρία. Πως σας φαίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 εξαιρετικα ;) 2 ωρες κατεβασμα ειναι αυτο :p επισης οχι, η μπαταρια σου δεν επεσε στο 19% :p αντε να ηταν 28-29..... δεν ανεβηκε μετα απο λιγο? γιατι τετοια κουλα μου κανει και μετα στο ακυρο ανεβαινει σιγα σιγα :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Για κάποιον που τον ενδιαφέρει η μπαταρία πολύ, αναπόφευκτα πρέπει να κατεβάσει green power premium, δηλαδή κλειστά data όταν είναι κλειστή η οθόνη και ανοίγουν αυτόματα με το ξεκλειδωμα οθόνης, παράλληλα βάζεις απο πίσω κάθε ποτέ θες να κανείς συγχρονισμό στις εφαρμογές ανεξάρτητα απο άνοιγμα-κλείσιμο οθόνης, κάπου 3€ έχει αλλά αξίζει με το παραπάνω, πολύ καλύτερο απο 3G watchdog με απίστευτες παραμετρόποιησεις, υπάρχει και free demo version Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 εξαιρετικα ;) 2 ωρες κατεβασμα ειναι αυτο :p επισης οχι, η μπαταρια σου δεν επεσε στο 19% :p αντε να ηταν 28-29..... δεν ανεβηκε μετα απο λιγο? γιατι τετοια κουλα μου κανει και μετα στο ακυρο ανεβαινει σιγα σιγα :p Κι όμως, φίλε μου, στο 19% πήγε μέσα σε δύο λεπτά. Το θυμάμαι επειδή είχα μείνει και το κοιτούσα. Η πορεία της ήταν η εξής, 31->29->27->23->19->18% κι εκεί "κόλλησε" για κάνα λεπτό. Μετά, κι ενώ έλεγα ότι θα κάνει αυτό που λες εσύ, θα "ανέβει" σιγά σιγά, μου εμφάνισε ένα ωραιότατο μήνυμα ότι η μπαταρία είναι στο 14% και θα πρέπει να το φορτίσω. Δηλαδή σε 4G τι θα έκανε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 κοιτα... προχθες κανω soft reboot και παει απο 31 σε 27.... με το δευτερο, παει 21, και ανα πεντε δευτερα >19>14>9>2 και εμεινε εκει κανα πενταλεπτο( χωρις να κανω τιποτα!) ουτε φωτο που χρειαζοταν δε μπορουσα να βγαλω :p 35 λεπτα μετα, ειχα 28% :lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toldiamant Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Kαλησπερα παιδιά. Να ρωτήσω πως μπορώ να βάλω ήχο κλήσης κάποιον που μου στείλανε με bluetooth; μου στέλνουν mp3 και όταν πάω να το ακούσω μου το παίζει σαν videaki. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 κοιτα... προχθες κανω soft reboot και παει απο 31 σε 27.... με το δευτερο, παει 21, και ανα πεντε δευτερα >19>14>9>2 και εμεινε εκει κανα πενταλεπτο( χωρις να κανω τιποτα!) ουτε φωτο που χρειαζοταν δε μπορουσα να βγαλω :p 35 λεπτα μετα, ειχα 28% :lol: Τι να πω, δεν ξέρω, δεν είχα την υπομονή να δω τι θα κάνει και το χρειαζόμουνα. Ένας Θεός ξέρει τί συμβαίνει μ'αυτό το κινητό. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Του αλλου του μιλαγε με ξενικη προφορα μονο του :lol: δαιμονισμενο :lol: Kαλησπερα παιδιά. Να ρωτήσω πως μπορώ να βάλω ήχο κλήσης κάποιον που μου στείλανε με bluetooth; μου στέλνουν mp3 και όταν πάω να το ακούσω μου το παίζει σαν videaki. η καταληξη ειναι σιγουρα .mp3?? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts