dgeorge4 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 χαχαχα :p δεν εκανες ξεκλειδωμα τον bootloader ε? την ιδια βλακεια με μενα :p δες το μηνυμα μου εδω, εχει οδηγο, οπως και 2 μηνυματα πιο κατω :) ποια kdz έβαλες για να το ξεμπρικάρεις; επίσημη ελλάδας; η αλλης χωρας; γιατι μου βγάζει συνέχεια kdz file extract error... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Να περάσω στοκ ξανα πριν το στείλω για σέρβις; δεν έχω ξεκλειδώσει bootloader μόνο root που θα το βγάλω και επαναφορά. Πσ Παιδιά τι εξυπηρέτηση είναι αυτή από το service?! Όλα τέλεια!! Τόσο απλά! Αν γίνει και με την μια η συσκευή χωρίς να την γυρίσουν πίσω με reflash, θα είναι πραγματικά το νούμερο 1 σέρβις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Παιδιά χάσαμε την συζήτηση νομίζω! Το κρυφό μενού που λέω για να ενεργοποιήσεις το 4G στην AOSP KITKAT 4.4 απο τον Houstonn για το παλληκάρι που ρώτησε. Όχι για την stock ROM, για την stock είναι 3845#*975# ή 970 αν θυμάμαι καλά. 3845#*975# Μια χαρα θυμασαι. Παρεπιπτοντως και εμενα με τον κωδικο που αναφερθηκε προηγουμενως σφαλμα μου βγαζει Stock rom.root οχι. Για να μην ανησυχουν τα παιδια το λεω... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool_J Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Άλλο πάλι και τούτο.. στην καινούρια αναβαθμισμένη έκδοση του Viber (με τα νέα stickers) όταν πάω να καλέσω με μαμα ακουστικά ακούω χαμηλό ήχο με παράσιτα... δοκιμάστε το και πείτε μου κ εσεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Εμένα παίζει να χάλασε η μπαταρία.. 3μιση ώρες δε βγάζω με χρήση/setup που μου έβγαζε 6μιση.. Που να πάρω τηλέφωνο για να έρθουν να το μαζέψουν; τι του εκανες? :p Γνωρίζει κανείς ποιο είναι το κόστος για αλλαγή μπαταρίας στο επίσημο service? Δεν έχω κάποιο πρόβλημα, απλά επειδή θέλω να την κρατήσω πολύ τη συσκευή, με ενδιαφέρει το κόστος της αλλαγής μπαταρίας που σίγουρα θα χρειαστεί. αυτο??? Να περάσω στοκ ξανα πριν το στείλω για σέρβις; δεν έχω ξεκλειδώσει bootloader μόνο root που θα το βγάλω και επαναφορά. Πσ Παιδιά τι εξυπηρέτηση είναι αυτή από το service?! Όλα τέλεια!! Τόσο απλά! Αν γίνει και με την μια η συσκευή χωρίς να την γυρίσουν πίσω με reflash, θα είναι πραγματικά το νούμερο 1 σέρβις! φανταζομαι δωρεαν, ετσι? :) ποια kdz έβαλες για να το ξεμπρικάρεις; επίσημη ελλάδας; η αλλης χωρας; γιατι μου βγάζει συνέχεια kdz file extract error... στο 1ο βημα σου εχει μια εφαρμογη. την κατεβαζεις, ανοιγεις, βαζεις imei νομιζω και κατεβαζει το αντιστοιχο .kdz ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosathns Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 ολα τελεια με cyanogenmod το μονο κακό είναι οτί δεν έχει πλεον fm radio. υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω; χωρίς φυσικά να γυρίσω στην custom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 ναι κατέβασε το Spirit fm Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drsplayup Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 ποια kdz έβαλες για να το ξεμπρικάρεις; επίσημη ελλάδας; η αλλης χωρας; γιατι μου βγάζει συνέχεια kdz file extract error... κανε οτι ακριβως λεει στο αρθρο του xda αδερφε μου, κατεβασε οτι ακριβως λεει εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drsplayup Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 ολα τελεια με cyanogenmod το μονο κακό είναι οτί δεν έχει πλεον fm radio. υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω; χωρίς φυσικά να γυρίσω στην custom και με την pac rom δεν θα παιζει το ραδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 και με την pac rom δεν θα παιζει το ραδιο? Όχι δεν έχει εφαρμογή για ράδιο. Υπάρχει εφαρμογή ανεξάρτητη για ράδιο αλλά δεν θυμάμαι όνομα η οποία λένε οτι δουλεύει άψογα αλλά κοστίζει 7€ :( πολλά λεφτά μόνο για ράδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 σκέφτομαι να ρουτάρω το κινητο με το framaroot και θα ήθελα να μάθω αν είναι εύκολο το unroot, σε περιπτωση που χρειαστει να το κάνω. Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 σκέφτομαι να ρουτάρω το κινητο με το framaroot και θα ήθελα να μάθω αν είναι εύκολο το unroot, σε περιπτωση που χρειαστει να το κάνω. Όσο εύκολο είναι και το root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Όσο εύκολο είναι και το root. μου φαινεται οτι διαβασα οτι δεν ειναι και πολυ καλο το unroot.λαθος μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apa Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Γνωρίζει κανείς ποιο είναι το κόστος για αλλαγή μπαταρίας στο επίσημο service? Δεν έχω κάποιο πρόβλημα, απλά επειδή θέλω να την κρατήσω πολύ τη συσκευή, με ενδιαφέρει το κόστος της αλλαγής μπαταρίας που σίγουρα θα χρειαστεί. Ειχα ρωτησει τον αυγουστο και μου ειχαν πει οτι δεν ειχαν ακομη τιμολογιση λογω νεου μοντελου. Παράθεση Οτι πάρεις 100... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 μου φαινεται οτι διαβασα οτι δεν ειναι και πολυ καλο το unroot.λαθος μου? Unroot απο το framaroot με 2 κλικ και unroot μέσα από supersu με 2 κλικ πάλι. Αυτό χρειάστηκε σε μένα για να φύγει. τι του εκανες? :p φανταζομαι δωρεαν, ετσι? :) Τίποτα. Έτσι ξαφνικά έπεσε η αυτονομία στο μισό! Εννοείται τσάμπα!! Τα σπάει η σιχαμένη lg στο aftersales :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Σιγουρα δωρεαν; Γιατι γενικα οι μπαταριες εχουν μονο 6 μηνες εγγυηση, αυτο αλλαζει επειδη το στο κινητο μας δεν ειναι αφαιρουμενη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 δε νομιζω να αλλαζει.... ο νικος <6 μηνες δε το εχει? το καλοκαιρι δε το πηρε? ασε ομως που τετοιο προβλημα αν δε σε καλυψει, του βαρας :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 3 μήνες ακριβώς το έχω. Το κούριερ έλεγα ότι είναι δωρεάν. Και όταν έρθουν να το πάρουν και όταν το φέρουν. Η επισκευή εννοείται πώς είναι δωρεάν :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthPeter Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Παιδιά για να πιάσει "καλά" η αναβάθμιση OTA θέλει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πριν τη βάλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drsplayup Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Ποιος συμφορουμιτης ειχε παραγγειλει αυτο το screen protector? http://www.ebay.com/itm/161014591101?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Αν μπορει να μου πει το κοστος των μεταφορικων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mctheos7 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Ποιος συμφορουμιτης ειχε παραγγειλει αυτο το screen protector? http://www.ebay.com/itm/161014591101?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Αν μπορει να μου πει το κοστος των μεταφορικων. Μην μπεις στον κόπο. Είχα πάρει για το p880. Πολύ χοντρή η ζελατίνα, γρατζουνίζεται αμέσως και μάλιστα ήταν μεγαλύτερη κατα 2mm... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drsplayup Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Μην μπεις στον κόπο. Είχα πάρει για το p880. Πολύ χοντρή η ζελατίνα, γρατζουνίζεται αμέσως και μάλιστα ήταν μεγαλύτερη κατα 2mm... να φανταστω ειχες παρει για το p880 και οχι την συγκεκριμενη που εχω στο link ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Επειδη θα δωσω στον αδερφο μου το G, το οποιο ειναι και rooted, πως γινεται το factory reset? Πρεπει να κανω και unroot ή δεν παιζει ρολο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Κλειστό τηλέφωνο, volume down και power ταυτόχρονα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_ts Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Eχει παραγγειλει κανενας, ακουστικα για τη συσκευη, να μου προτεινει καποιο μοντελο?? Τα στοκ ακουστικα ειναι απαραδεκτα κατασκευαστικα, συμφωνα με την κατασκευη του αυτιου μου... :cry: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts