rocobloco Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Συμφωνώ απόλυτα τα όποια προβλήματα στο κινητό ξεκινάνε μετά το root λόγω των δικαιωμάτων που αποκτούν κάποιες εφαρμογές που δεν πρέπει. Το κινητό είναι ίσως το μόνο που ΔΕΝ χρειάζεται root. Κάνει τα πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ακόμα και για hardcore χρήστες, επομένως μην πάτε σε καταστάσεις που είναι δυσάρεστες και χρονοβόρες. Το πρόβλημα όταν κάνεις root είναι ο ίδιος ο χρήστης πρώτα μαθαίνουμε τι κάνει η κάθε επιλογή και μετά πράττουμε. Για αυτό πάντα διαβάζουμε και μαθαίνουμε τυχών προβλήματα που θα συναντήσουμε Καμιά κατάσταση δεν έχει δυσάρεστα αποτελέσματα αν ξέρεις τι κάνεις, ακόμα και οι λάθος επιλογές πάντως διορθώνονται. Το Android είναι φτιαγμένο για να το φέρει ο καθένας στα μέτρα του. Προσωπικά η Rom της LG μου είναι τέλειος αδιάφορη, όχι κακία αλλά αδιάφορη με φτωχές επιλογές παραμετροποίησης, έβαλα την PAC Rom και έχω φτιάξει το κινητό όπως ακριβώς θα το ήθελα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaotikos Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Εγω ομως εκανα root κ unroot χωρις να πειραξω καποιο setting. Πως θα κανω backup/reset/restore χωρις να χασω επαφες μυνηματα κλπ κλπ αλλα να λυσω παραλληλα το προβλημα; Δεν το κατεχω το reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Μη νομιζεις.το ιδιο πραγμα λεμε αλλα απο αλλη οπτικη γωνια.αν μονο βαλεις titanium και μπλοκαρεις διαφημισεις δε θαχεις θεμα.το "κακο" ξεκινα οταν "πειραζει" καποιος πολλα πραγματα.ειδικα αν δεν ξερει. Παντως πιστευω οτι το κινητο εχει την καλυτερη out of the box εμπειρια. Και πιστευω θα συμφωνησεις μαζι μου. Συμφωνώ ότι είναι άψογη η rom. Σε ότι αφορά το root, όπως είπες κι εσύ, δεν φταίει αυτό αλλά ο χρήστης που δεν ξέρει τι πειράζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Συμφωνώ ότι είναι άψογη η rom. Σε ότι αφορά το root, όπως είπες κι εσύ, δεν φταίει αυτό αλλά ο χρήστης που δεν ξέρει τι πειράζει. οκ έτσι είναι αρχικά όπως τα λέτε ο χρήστης πρέπει να ξέρει κλπ, αν και κανένας δεν γεννήθηκε γνώστης εκ των προτέρων, στη συνέχεια όμως αργά ή γρήγορα με κάποιο install κάποιας νέας εφαρμογής που δεν έχουμε ελέγξει καλά ή οτιδήποτε άλλο πάντα μα πάντα παρουσιάζονται κάποια προβλήματα με μεγαλύτερη συχνότητα όσο είμαστε root και ξαναγυρίζουν όλοι σε stock κατάσταση και τότε θυμούνται όλοι την απλότητα το τι τα θέλεις τα πολλά κλπ. Δε λέω ναι το Android είναι διαθέσιμο για πειράγματα άλλα να λέμε και τα στραβά των πειραγμάτων που πολλές φορές είναι επώδυνα και χρονοβόρα. Βεβαίως ένα απλό root για να έχεις το TBU και ίσως μία δυο ακόμα εφαρμογές δεν βλάπτει άλλα κάποιες εφαρμογές ''κρυφά'' μέσω των δικαιωμάτων του root ''ξυπνούν'' συνέχεια το τηλέφωνο χωρίς να παίρνει κανείς χαμπάρι. Τέλος πάντων ο καθένας έχει τη γνώμη του άλλα επαναλαμβάνω το συγκεκριμένο τηλέφωνο έχει ίσως την καλύτερη εμπειρία χρήσης out of the box χωρίς να του λείπει κάτι που να κάνει την έλλειψη αυτή τόσο αναγκαία. Για μένα οι custom roms περισσότερο είναι αναγκαίες για χρήστες οι οποίοι θελουν συνέχεια να πειραματίζονται ή όταν σταματήσει η υποστήριξη από την επίσημη εταιρία, νωρίτερα δεν πιστεύω ότι χρειάζονται σε αυτό το τηλέφωνο με αυτή την rom που τρέχει απροβλημάτιστα. Βέβαια ο καθένας έχει τη γνώμη του και καταλλήλως πράττει ......!!!!!!!! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ftskamins Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 εχει εφαρμογη μεσα η lg για backup...κρατα μετα αυτον τον φακελο στο pc σου και πειραματισου.για τις επαφες κανε τες να συγχρονιστουν με το gmail σου και ξενοιαζεις μια για παντα με αυτο.οτι δεν ξερεις το googlαρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drsplayup Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Παιδια μια ερωτηση, εχω ενα Νοκια Ν79 και θελω να περασω τις επαφες μου στο LG, οι επαφες ειναι σε μορφη vCard File (.vcf). Θα τις δεχει το LG? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Επαναλαμβάνω ότι είναι ανεξάρτητο το root από το πόσο καλά τρέχει το κινητό. Καλώς ή κακώς, υπάρχουν κάποιες απαραίτητες εφαρμογές που απαιτούν root και δεν έχουν να κάνουν με την εμπειρία χρήσης του κινητού. Και το τέλειο κινητό Android να έχεις, χρειάζεται root. Επίσης ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα από εφαρμογή που ήθελε root. Προβλήματα είχα σε κινητό που του είχα περάσει custom rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Παιδια μια ερωτηση, εχω ενα Νοκια Ν79 και θελω να περασω τις επαφες μου στο LG, οι επαφες ειναι σε μορφη vCard File (.vcf). Θα τις δεχει το LG? θα κανεις upload το vcf στις επαφες στο gmail και θα τις δεις αυτοματα και στη συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drsplayup Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Ήρθε η ωρα να μπω στο club. Γνωρίζεται εαν είναι αξιόπιστο το site vnp; Μήπως δεν είναι ευρωπαϊκά; Σκέφτομαι να το παρω απο εκεί. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την procordia μου είπαν ότι καλύπτουν με εγγύηση τα προϊόντα της LG ακόμα και αν τα αγοράσεις από την Κίνα. Αυτό μου έκανε τόσο καλή εντύπωση, που το ρώτησα 3 φορές για επιβεβαίωση. Δεν ξέρω ακόμα αν θα το αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό, αλλά μ έψησε πάρα πολύ η επικοινωνία που είχα με το σέρβις της LG και φυσικά αυτά που διάβασα για το συγκεκριμένο κινητό. Εγω που πηρα τηλεφωνο και το παρηγγειλα απο vnp μου ειπαν οτι ειναι EU και συγεκριμενα για Αγγλια. Στο site ειχε επιλογη Λευκο/Μαυρο ομως μετα στο τηλεφωνο μου ειπαν οτι εχει μονο λευκο. Εσας τι σας ειπαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drsplayup Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 θα κανεις upload το vcf στις επαφες στο gmail και θα τις δεις αυτοματα και στη συσκευη ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adompros Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Παιδια μια ερωτηση, εχω ενα Νοκια Ν79 και θελω να περασω τις επαφες μου στο LG, οι επαφες ειναι σε μορφη vCard File (.vcf). Θα τις δεχει το LG? Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το PhoneCopy, σε περίπτωση που δεν θέλεις να ανεβάσεις τις επαφές σου στην Google.. Παράθεση η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drsplayup Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το PhoneCopy, σε περίπτωση που δεν θέλεις να ανεβάσεις τις επαφές σου στην Google.. αυτο μου ακουγεται καλυτερο ;) ty! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Βάλε το αρχείο στο κινητό, βρες το με τον file explorer που χρησιμοποιείς και πάτα πάνω του. So simple Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drsplayup Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Βάλε το αρχείο στο κινητό, βρες το με τον file explorer που χρησιμοποιείς και πάτα πάνω του. So simple διαβαζει .vcf αρχεια το LG? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 διαβαζει .vcf αρχεια το LG? Όλα τα κινητά, ευτυχώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drsplayup Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Όλα τα κινητά, ευτυχώς! κομπλε τότε! τι ταλαιπωρούμαστε?! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 ποια στοιχεια του G2 λετε να παρουμε? double tap φανταζομαι σιγουρα... ελπιζω για αυτο με τις εφαρμογες που τις κανεις swipe αλλα και παραπανω QSlide!! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Με double tap και επιλογή να βγάζω το qslide εγώ είμαι κομπλέ πάντως :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnik1 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Κι όμως, τελικά δεν είναι τέλειο! Το έχω περίπου 2 ενδομάδες τώρα και είμαι κατενθουσιασμένος. Τέλεια οθόνη, καλή αυτονομία, πανγρήγορο, super smooth (για μένα αυτό είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό του), μηδεν lag και καθόλου κολλήματα....έως ανακάλυψα ένα πρόβλημα: Όταν απενεργοποιώ τα δεδομένα πατώντας στην σχετική επιλογή από το notification bar, μετά όταν το ενεργοποιώ πάλι, συχνά κολλάει και δεν συνδέεται με τίποτα. Θέλει επανεκίνηση, όπου 9 στις 10 φορές όταν επανακινεί συνδέεται κανονικά, σήμερα όμως ούε με 2 επανεκινήσεις δεν συνδεόταν και το έκλεισα για 5 λεπτά, το ξανάνοιξα και συνδέθηκε κανονικά. Αν δεν απενεργοποιώ τα δεδομένα όταν το κλείνω το βράδυ, το πρωί (9 στις 10) δεν έχει πρόβλημα και συνδέεται με το που ανοίγει (μια φορά είχε κολλήσει και χρειάστηκε επανεκίνηση για να συνδεθεί με το internet). Όταν όμως απενεργοποιήσω τη σύνδεση δεδομένων (π.χ. το μεσημέρι στο σπίτι ώστε να κάψει λιγότερη μπαταρία) και απλά μετα΄πάω να την ενεργοποιήσω πάλι, συνήθως έχει πρόβλημα. Συβαίνει και σε άλλους αυτό? (το κινητό είναι μαμά). PS: Με το 4G το πρόβλημα συνεχίζεται, δηλ. δεν έχω 4G (από την κοτε λένε ότι φταίει που είναι το κινητό πολωνικό και έχει μάλλον άλλες συχνότητες), αλλά αυτό δεν με ενοχλεί και τόσο, μιας και λόγω μπαταρίας και χρεώσεων πάλι 3G θα επέλεγα. Το παραπάνω πρόβλημα με την συνδεση δεδομένων όμως είναι ενοχλητικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Εμένα μου το κανε 2-3 φορές όταν έκανα root και είπα να τα μαααας, αλλά μετά έστρωσε... Σημείωση δεν ανοιγοκλεινω ποτέ τα δεδομένα, πάντα ανοιχτά, απλά το χανε και τα ξαναβρισκε με άνοιγμα κλείσιμο δεδομένων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 μιας και πιάσαμε τα προβλήματα . μου είχε κλείσει 2 φορές χωρίς να ξερω το λόγο .στην αρχή είπα μήπως το πάτησα παραπάνω στον ύπνο μου ενω ηταν κλειδωμενο και έκλεισε , μετα μήπως ήταν κάποια εφαρμογή .... επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων διαγραφή όλα .και τα 2 ήταν παρατραβηγμένα άλλα ειπα μήπως!!! μετά καθώς το σκάλιζα είδα οτι είχε να ελέγχει για ενημερώσεις αυτόματα .(το απενεργοποίησα )η επομένη ημερομηνία ήταν για σήμερα 10/10/13 άρα αν δεν μου κλείσει το βράδυ ήταν απο αυτό αλλιώς σέρβις. τα δυο κλεισίματα δεν έγιναν καπάκια μετα απο κάποιες μέρες πριν δεν ειχα τσεκάρει κάθε πότε κοιτάει για αναβαθμίσεις. αναβαθμίσεις της lg οχι του Playstore . αν δεν κλεισει το βραδυ θα υποθέσω οτι ηταν -ειναι απο αυτο ,αλλα γιατι το κανει ; κατα τα αλλα δεν ειχε μασήσει πουθενά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drsplayup Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Ειμαι της αποψης οτι τα smartphones θελουν τουλαχιστον μια φορα την ημερα επανεκκινηση για να ξεκολλανε και να καθριζει η μνημη οπως και καθρισμα της ram (CleanMaster) μετα το κλεισιμο καθε εφαρμογης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 (edited) δεν έλεγα τίποτα αλλο ..... πηγα να παρω τηλ και ηταν κλειστο . τι μπορει να φταίει ρε παιδια; καμια ιδεα;;;; κοιτάω την μπαταριά και βλέπω αν το καταλαβαίνω καλά οτι ισα ισα ειχε σβήσει ούτε μισό λεπτό πριν Edited October 10, 2013 by tsamadas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatekeeper Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Οι συχνότητες που υποστηρίζει το πολωνικό LG optimus g E975 για lte δίκτυα: pclab.pl/art53526.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Οι συχνότητες που υποστηρίζει το πολωνικό LG optimus g E975 για lte δίκτυα: pclab.pl/art53526.html Οποτε, σύμφωνα με αυτο: http://www.4gltemall.com/blog/tag/4g-lte-frequency-in-greece/ Π@π@ριες του λενε του ανθρώπου. Μια χαρα τις υποστηρίζει. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts