Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ημερομηνια παραγωγης ποσο καιρο σας βγαζει περιπου πισω με σχεση την ημερομηνια αγορας? εμενα λεει made for Greece(το αγορασα απο play247) αλλα με ημερομηνια παραγωγης 4μιση μηνες πισω απο την ημερα που το πηρα....μαλλον το ειχαν ξεχασμενο στις αποθηκες :p Edited by cryptonakias13

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ημερομηνια παραγωγης ποσο καιρο σας βγαζει περιπου πισω με σχεση την ημερομηνια αγορας? εμενα λεει made for Greece(το αγορασα απο play247) αλλα με ημερομηνια παραγωγης 4μιση μηνες πισω απο την ημερα που το πηρα....μαλλον το ειχαν ξεχασμενο στις αποθηκες :p

Ε δεν είναι τυρόπιτα να το πάρεις μόλις βγει από το εργοστάσιο! :lol:

Μάρτιο είναι το δικό μου.

Ε δεν είναι τυρόπιτα να το πάρεις μόλις βγει από το εργοστάσιο! :lol:

Μάρτιο είναι το δικό μου.

χαχαχαα οντως :p....και ποτε το αγορασες?

Πηγα σημερα και ειδα το G2 , περαν οτι το κινητο ειναι ποοοολυ ωραιο και το κουμπι πισω πολυ βολικο , εχει το ηχειο στον πατο και ξυπναει με διπλο ταπ ας παμε στα δικα μας.

Ετσι και κανει κανενα αστειο η LG και μας δωσει την 4.2.2 που φοραει το G2 θα κανω τουμπες για μια εβδομαδα.

Λοιπον να σας πω τι ειδα εγω βιαστηκα,

-διαφανης status bar

-μπορεις να αφαιρεσεις την qslide μπαρα με ενα κλικ

-στην qsilde μπαρα ειχε και τα sms και τα email και αλλα, ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟ!

-ξυπναει με διπλο ταπ

-δεν ειχα κουραγιο να δω αλλα γιατι το G2 μου αρεσε παρα πολυ!

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

χαχαχαα οντως :p....και ποτε το αγορασες?

15-20 Αυγούστου, δε θυμάμαι ακριβώς.

Μέχρι τον ένα μήνα και κάτι το μετρούσα από το up time αλλά μετά ήρθε αναβάθμιση και το έκανε reboot αναγκαστικά :lol:

Πηγα σημερα και ειδα το G2 , περαν οτι το κινητο ειναι ποοοολυ ωραιο και το κουμπι πισω πολυ βολικο , εχει το ηχειο στον πατο και ξυπναει με διπλο ταπ ας παμε στα δικα μας.

Ετσι και κανει κανενα αστειο η LG και μας δωσει την 4.2.2 που φοραει το G2 θα κανω τουμπες για μια εβδομαδα.

-διαφανης status bar

-ξυπναει με διπλο ταπ

Αυτά τα καλούδια του software να πάρουμε.. Ποιός το πιάνει μετά το κινητό!!

-διαφανης status bar

-ξυπναει με διπλο ταπ

Σε ποιο μαγαζι το ειδες;;;

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Πηρα τηλεφωνο σημερα στο smarties και αφου τους ρωτησα 100 φορες αν το κινητο ειναι ευρωπαικο και με διαβεβαιωσαν εκανα την παραγγελια!Αυριο που ειπαν οτι θα το εχω!Το κινητο ειναι λευκο..Δυο optimus g στην οικογενεια απο αυριο..για να δουμε

...Νίκος...

Ήρθε σήμερα το bumper (λευκό) απο expansys..Λές και άλλαξε το κινητό :eek: Προτείνεται ανεπιφύλακτα :D

Λοιπον, μολις το παρελαβα, made in Korea αλλα το IMEI βγαζει σε Chunghwa Telecom... τι παιζει τωρα? το επιστρεφω πισω?

ηρθε σημερα αναβαθμιση...τι κανει?ξερει κανεις?Μηπως ειναι για το 4G της Voda?

Ναι φιλε μου και παει.σφαιρα....

Edited by johmic
Γιαννης. Μ.

Λοιπον, μολις το παρελαβα, made in Korea αλλα το IMEI βγαζει σε Chunghwa Telecom... τι παιζει τωρα? το επιστρεφω πισω?

Στειλτο οπως σου ηρθε......

Γιαννης. Μ.

Πολυ καλησπερα σε ολους του συμφορουμιτες! Λοιπον, μολις πριν λιγο παρηγγειλα το κινητο απο το smarties, για παραλαβη απο το καταστημα μιας και μενω κοντα. Θα ηθελα να μου πει οποιος μπορει, τι πρεπει να τσεκαρω πριν το παραλαβω? οπως π.χ. το imei να ειναι ιδιο με την συσκευασια, απο ποια χωρα πρεπει να εχει προελευση? κτλπ.

μετα το vnp και το smarties δινει ασιατικη συσκευη

Πηρα τηλεφωνο σημερα στο smarties και αφου τους ρωτησα 100 φορες αν το κινητο ειναι ευρωπαικο και με διαβεβαιωσαν εκανα την παραγγελια!Αυριο που ειπαν οτι θα το εχω!Το κινητο ειναι λευκο..Δυο optimus g στην οικογενεια απο αυριο..για να δουμε

αν εισαι κοντα και μπορεις να πας να παραλαβεις, θα ειχε ενδιαφερον να τσεκαρεις για τι συσκευη προκειται..

αν το περιμενεις σπιτι φανταζομαι πιθανως να χεις ακυρωσει

Στειλτο οπως σου ηρθε......

+1

παρε τα χρηματα σου πισω και παρε απο αλλου EU συσκευη να χεις το κεφαλι σου ησυχο

Λευκο η μαυρο;συνηθως τα λευκα δεν ειναι ευρωπαικα..αυριο το περιμενω,λευκο απο smarties..θα το ανοιξω μπροστα στον πακετα να δω την χωρα που προοριζοταν.Αν δεν ειναι ευρωπη το στελνω πισω κατευθειαν!

edit: Στο κουτι πανω τι γραφει;Για ποια χωρα λεει οτι ειναι;Πανω απο το χρωμα το γραφει συνηθως..

Edited by sounik

...Νίκος...

sounik Κι εγω απο τα smarties το πηρα και σε μιση ωριτσα ακριβως τους το επεστρεψα. Να ξερεις ο παροχος θα ναι taiwan. Αδικως κοπος και ταλαιπωρια, κοροιδια μες τα μουτρα σου, του ρωτησα ποσες φορες και μου ειπαν οτι ειναι ελληνικος ο παροχος και μετα μου το παιζαν τρελλιτσα.

Καλα κανετε και τα λετε παιδια να βλεπουν και πιθανοι αγοραστες.

Vpn και smarties λοιπον δινουν μη ευρωπαικα.ωραια!

Υγ:πρεπει να κανουμε μια μερα προσκλητηριο να δουμε ποσοι ειμαστε.

Μεγαλωνει η παρεα των optimus-g-αδες(πως λεμε ροκαδες :lol: )

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

sounik Κι εγω απο τα smarties το πηρα και σε μιση ωριτσα ακριβως τους το επεστρεψα. Να ξερεις ο παροχος θα ναι taiwan. Αδικως κοπος και ταλαιπωρια, κοροιδια μες τα μουτρα σου, του ρωτησα ποσες φορες και μου ειπαν οτι ειναι ελληνικος ο παροχος και μετα μου το παιζαν τρελλιτσα.

Ρωτησες αν εχουν αλλο κινητο ευρωπαικο να σου δωσουν;;

...Νίκος...

Ρωτησες αν εχουν αλλο κινητο ευρωπαικο να σου δωσουν;;

δεν χρειαστηκε, μου ειπε απο μονος του οτι τα περνει ολα απο τον ιδιο προμηθευτη

καλα πρεπει να εισαι και υποψιασμενος οταν βλεπεις τον φτηνοτερο στο σκρουτζ με λιγες αξιολογησεις ή με 4 αστερια και κατω

(βαλτε και καμια βαθμολογια στο σκρουτζ παρολο που το επιστρεψατε, εξηγωντας το τι συνεβη)

15-20 Αυγούστου, δε θυμάμαι ακριβώς.

Μέχρι τον ένα μήνα και κάτι το μετρούσα από το up time αλλά μετά ήρθε αναβάθμιση και το έκανε reboot αναγκαστικά :lol:

Αυτά τα καλούδια του software να πάρουμε.. Ποιός το πιάνει μετά το κινητό!!

μιλάμε για LG οπότε αναβάθμιση ίσως δεν δούμε ποτέ και εάν δούμε καλό 2014!!!

μιλάμε για LG οπότε αναβάθμιση ίσως δεν δούμε ποτέ και εάν δούμε καλό 2014!!!

No problem.

Μια και καλή θέλω. Τα καλούδια του g2 (double tap κυρίως σαν χρήστης ν9) και να είναι όσο καλή είναι τώρα η συσκευή.

Ας μείνει με 4.1 :)

καλα πρεπει να εισαι και υποψιασμενος οταν βλεπεις τον φτηνοτερο στο σκρουτζ με λιγες αξιολογησεις ή με 4 αστερια και κατω

(βαλτε και καμια βαθμολογια στο σκρουτζ παρολο που το επιστρεψατε, εξηγωντας το τι συνεβη)

ισχυει..! εβαλα βαθμολογια, και περιμενω να δημοσιευθει εντος 10 ημερων

• The title was changed to LG Optimus G (E975)