Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aν δηλαδή βάλω κάρτα Vodafone ή Cosmote θα μου βγάλει και την επιλογή 4G?

cosmote 100% θα εχεις.

vodafone 50-50 για την ωρα

σε καθε περιπτωση πρεπει να ζητησεις ενεργοποιηση του 4g απο οποιο δικτυο επιλεξεις

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μιας και η Otterbox μου φαινόταν ογκώδης για τα γούστα μου αποφάσισα να την αντικαταστήσω με μια Diztronic.

Απο όλες τις TPU που έχουν περάσει απο τα χέρια μου, μου φάνηκε πιο ποιοτική,λεπτή και φινετσάτη.Φαίνεται ικανή σε περίπτωση στραβής να σώσει το κινητό.Επίσης σε συνδιασμό με screen protector της Spigen δεν ανασηκώνει πουθενά την ζελατίνα περιμετρικά.

Μιας και η Otterbox μου φαινόταν ογκώδης για τα γούστα μου αποφάσισα να την αντικαταστήσω με μια Diztronic.

Απο όλες τις TPU που έχουν περάσει απο τα χέρια μου, μου φάνηκε πιο ποιοτική,λεπτή και φινετσάτη.Φαίνεται ικανή σε περίπτωση στραβής να σώσει το κινητό.Επίσης σε συνδιασμό με screen protector της Spigen δεν ανασηκώνει πουθενά την ζελατίνα περιμετρικά.

Την ειχα τσεκαρει κα εγω ,φαινεται φοβερη. Απο που την πηρες γιατι απο ebay που ειδα εγω δεν εστελναν ελλαδα....

Γιαννης. Μ.

Παιδια ολη αυτη η αγωνια για να παρουμε 4.1.2 με υποστηριξει 4G;

Οσοι εχουν root το χανουν;

Εγω θα περιμενω να βγαλει καποια πιο καλη αναβαθμιση η LG εκτος βεβαια αν μας ξεχασει και παω καποια στιγμη σε 4.3 custom.

Αφού διαφορά δεν θα είχε η συσκευή. Μόνο για το νούμερο;

Όχι, δεν χάνεται το ρουτ.

Η αναβάθμιση μέσω Pc Suite πόσο καθυστέρησε ; Το έχω δοκιμάσει 2 φορές και μου γράφει " Έλεγχος ενημέρωσης.... Παρακαλώ περιμένετε..." για πάνω από 20 λεπτά. Σε εσάς ;

Και σε μενα κανει το ιδιο για παραπανω ωρα..δοκιμασα να κανω και ενημερωση το pc suite και μου γραφει οτι δεν ειναι δυνατη η συνδεση στο ιντερνετ ενω εχω κανονικα ιντερνετ στον υπολογιστη..ξερει κανεις γιατι το κανει αυτο;;

edit: πρεπει να εχουμε και το mobile support tool για να γινει η αναβαθμιση η μονο με το pc suite γινεται;;

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Αφού διαφορά δεν θα είχε η συσκευή. Μόνο για το νούμερο;

Όχι, δεν χάνεται το ρουτ.

Και σε μενα κανει το ιδιο για παραπανω ωρα..δοκιμασα να κανω και ενημερωση το pc suite και μου γραφει οτι δεν ειναι δυνατη η συνδεση στο ιντερνετ ενω εχω κανονικα ιντερνετ στον υπολογιστη..ξερει κανεις γιατι το κανει αυτο;;

edit: πρεπει να εχουμε και το mobile support tool για να γινει η αναβαθμιση η μονο με το pc suite γινεται;;

Το ροοτ εμενα χαθηκε με το που εβαλα την 10H...

Sounik κατι γινεται με το pc σου και σου βγαζει το προβλημα...για δοκιμασε αλλο pc...εγω μονο την σουιτα κατεβασα και τα δειξε ολα κανονικα

Ομοίως και σε μένα που το δοκίμασα ξανά πριν μια ώρα. Για την αναβάθμιση του Pc Suite γράφει ότι δεν είναι δυνατή η σύνδεση με το διακομιστή. Επίσης δε προχωράει η αναβάθμιση του κινητού.

Το ροοτ εμενα χαθηκε με το που εβαλα την 10H...

Sounik κατι γινεται με το pc σου και σου βγαζει το προβλημα...για δοκιμασε αλλο pc...εγω μονο την σουιτα κατεβασα και τα δειξε ολα κανονικα

Το ιδιο μου λεει και σε αλλο pc..ιντερνετ ομως εχω κανονικα!Λογικα δεν μπορει το pc suite να συνδεθει στο ιντερνετ..γιατι ομως;;

...Νίκος...

Ρε παιδια γιατι ασχοληστε με το pc suite; Εγω απο κινητο τσεκαρα για ενημερωση και μπηκε τσακ μπαμ...

Στο κινητο μου λεει οτι χρησιμοποιω την τελευταια εκδοση android...

...Νίκος...

στο δικο μου,ελληνικη συσκευη,μολις ενημερωθηκα μεσω κινητου τσακ μπαμ απο την ενημερωση λογισμικου,με wifi...οι μονες αλλαγες που ειδα ειναι οτι προστεθηκαν το βιβλια play και το μουσικη play....:P Edited by cryptonakias13

Στο κινητο μου λεει οτι χρησιμοποιω την τελευταια εκδοση android...

τι εθνικοτητας ειναι?

πιστευω μες την εβδομαδα να την εχουμε ολοι

Ποιά έκδοση του Pc Suite έχετε ; Η δική μου είναι η 5.2.37 και δε μπορεί να ψάξει για αναβάθμιση.

Εγω κατεβασα αυτην που εχει στο σιτε η lg...μια χαρα επαιξε.

Κατι αλλο συμβαινει...ελα στο δικο μου pc να κανουμε το update :eek:

Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα! Από σήμερα ευτυχής κάτοχος της αναβάθμισης για το 4G της Vodafone. Η πρώτη προσπάθεια με το PC Suite ήταν ανεπιτυχής καθώς δεν βρήκε κάποια ενημέρωση. Αντιθέτως, μέσω της ίδιας της συσκευής πραγματοποιήθηκε προ ολίγου η πολυπόθητη αναβάθμιση η οποία είχε και θέμα Internet!!!

Και για του λόγου το αληθές:

Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα! Από σήμερα ευτυχής κάτοχος της αναβάθμισης για το 4G της Vodafone. Η πρώτη προσπάθεια με το PC Suite ήταν ανεπιτυχής καθώς δεν βρήκε κάποια ενημέρωση. Αντιθέτως, μέσω της ίδιας της συσκευής πραγματοποιήθηκε προ ολίγου η πολυπόθητη αναβάθμιση η οποία είχε και θέμα Internet!!!

Και για του λόγου το αληθές:

Καλοριζικος φιλε μου.

*Σημερα περασα απο birdphone και ενα αλλο παιδι μολις τοχε παρει και εκανε unboxing.

Αυξανομαστε και "πληθυνομαστε"

:lol:

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Με μια mercury με 6,50€ flip καλυφθηκα πληρως (+δωρο screen protector) αλλα και η σιλικονης του πλαισιου που εχει ενας φιλος μου ειναι κομπλε νομιζω.Αν δε σου αρεσει η flip πας σε σιλικονης. Αυτα τα νερα που λες , οντως γινονται χωρις επιπτωσεις. Για το otg δεν υπαρχει υποστηριξη οπως ειχαμε αποφανθει σε παλιοτερα post :( Απλα ειμαι και εγω οπως και αλλοι κατα των θηκων (χανει την ομορφια του το κινητο οσο ομορφη και εαν ειναι η θηκη που χρησιμοποιουμε) αλλα επειδη δε ξερεις τι μπορει να γινει....

πολυ εκνευριστικα τα παντως τα νερα..σου χαλανε την αισθητικη :mad: αν και η αληθεια ειναι πως και να μην εκανε τα νερα παλι με την θηκη το κινητο χανει πολυ σε ομορφια!αλλα φυλαγε τα ρουχα σου...για το otg θυμαμαι απο παλια οτι δεν υποστηριζεται αλλα ειπα μην εμφανιστηκε καμια πατεντα.

κανα νεο απο αυτους που βαλανε την v10h? καμια βελτιωση εχει ή μονο βαζει προγραμματα της google?

να ξερω αν ειναι μη το ξερουταρω και δεν εχει τιποτα

παιδιά έκανα μια γκάφα μάλλον

ξετσέκαρα

δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και αυτόματη επαναφορά

η επαναφορά έγινε κανονικά δίνω email αλλά δεν μου αφήνει να μπω μέσα στο λογισμικό μου ξανα ζητάει πάλι από την αρχή υπάρχον η νέο email και ξανα η ίδια διαδικασία τι μπορώ να κάνω να το επαναφέρω δεν μου βγάζει ούτε παράληψη ?

πολυ εκνευριστικα τα παντως τα νερα..σου χαλανε την αισθητικη :mad: αν και η αληθεια ειναι πως και να μην εκανε τα νερα παλι με την θηκη το κινητο χανει πολυ σε ομορφια!αλλα φυλαγε τα ρουχα σου...για το otg θυμαμαι απο παλια οτι δεν υποστηριζεται αλλα ειπα μην εμφανιστηκε καμια πατεντα.

Όχι, δυστυχώς otg γιοκ!

Αυτός ήταν και ο λόγος που τελικά έδωσα τα δικά μου og. Το εξαιρετικό (κατά τα άλλα) αυτό τηλέφωνο, είναι σοβαρά αποκομμένο από τον έξω κόσμο.

Η απουσία sd μαζί με την μη υποστήριξη του otg, πραγματικά είναι σοβαρό πρόβλημα. Για να μεταφέρεις κάτι προς τα έξω πρέπει οπωσδήποτε να είσαι κοντά σε υπολογιστή. Στην αρχη, εντάξει το παραβλεπεις (όσο μπορείς) αλλα από κάποιο σημείο και μετά, αυτό δυστυχώς κουράζει και προβληματίζει.

Σοβαρότατο φάουλ της LG. Που δεν φρόντισε καν να το διορθώσει μετέπειτα.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• The title was changed to LG Optimus G (E975)