oregon Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 vnp.gr Οτι ειναι ''καθαρο'' και προοριζοταν για μια εταιρια κινητης της Ταιβαν Πήγαινε το πίσω όπως είσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Κάτι γρήγορο, πως βγάζουμε screenshot ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantoudis Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 (edited) μμμμ...λιγο δυσκολο...το εχω κανει root, του εχω ανοιξει το bootloader και πραγματικα δεν εχω καμια ορεξη να κατεβαζω kdz για να το επαναφερω σε stock. Ηλπιζα να βρω μια λυση...Λογικα το μαγαζι δεν μου ειπε ψεματα για το 4g.Αν εχει κανενας αλλος καμια προταση.....αλλιως αναγκαστικα αυριο μεθαυριο θα το στειλω. http://postimg.org/image/z7ralxy31/ Edited September 24, 2013 by Pantoudis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 (edited) Αν μισή ώρα από το χρόνο σου στοιχίζει περισσότερο από ~400€ τότε κράτησε το. Αν όχι, να ξέρεις ότι αν πάθει κάτι η συσκευή σου την πετάς γιατί δεν έχει εγγύηση. Τα μαγαζιά που πουλάνε συσκευές δεν δίνουν εγγύηση. Μόνο doa. Αν το πας χαλασμένο σε αυτούς, το στέλνουν στον service της εταιρείας (lg στην περίπτωση αυτή). Και με σχιστομάτικο κινητό, δε έχεις εγγύηση εδώ.. Keep that in mind Edited September 24, 2013 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Εντάξει βρήκα πως γίνεται. Εδώ φαίνεται η ταχύτητα που έχω στο σαλόνι του σπιτιού μου. Μόλις κάνω το update θα δω πως πάει και θα ποστάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 μα φιλε μου Pantoudi ...έχεις ένα κινητό που δεν έχει εγγύηση. οι εγγυήσεις είναι πανευρωπαϊκές...ποσο καιρό το έχεις? ξαναγύρισε το πίσω σε stock όπως το πήρες και ζητα αλλαγή με ευρωπαϊκό... Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 vnp.gr Οτι ειναι ''καθαρο'' και προοριζοταν για μια εταιρια κινητης της Ταιβαν αυτο το vnp τελικα πασαρει ταιβανεζικες συσκευες φουλ μου φαινεται πιθανοτατα δε καλυπτεσαι και απο το σερβις της lg εδω δες μερικες σελιδες πιο πισω για παρομοια περιπτωση με τη δικια σου Πήγαινε το πίσω όπως είσαι. +1 Κάτι γρήγορο, πως βγάζουμε screenshot ; volume up & down ταυτοχρονα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 volume up & down ταυτοχρονα Αυτό είναι για quickmemo πάνω στο ss. Ss γίνεται κλασικά με vol down+power :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Κάτι γρήγορο, πως βγάζουμε screenshot ; Power button + volume down μαζι :) Εδιτ:Δεν ειδα πως απαντήθηκε.. Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantoudis Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 μα φιλε μου Pantoudi ...έχεις ένα κινητό που δεν έχει εγγύηση. οι εγγυήσεις είναι πανευρωπαϊκές...ποσο καιρό το έχεις? ξαναγύρισε το πίσω σε stock όπως το πήρες και ζητα αλλαγή με ευρωπαϊκό... Αυτο για την εγγυηση δεν το ηξερα...Το μαγαζι μου ειπε 2 χρονια εγγυηση απο την LG....Οποτε θα παρω τηλ αυριο στην LG για να το σιγουρεψω και μετα το καταστημα για να μου αλλαξει την συσκευη.... Το κινητο το εχω 2 βδομαδες και κατι.Το ειχα στειλει πισω μια φορα για το 4g αλλα απο την στιγμη που δεν υπαρχει εγγυση ενω στο σαιτ λεει 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ τοτε θα απαιτησω αλλαγη.Αν ομως αρνηθει..τοτε ποιος φταιει; εγω που δεν το πηρα χαμπαρι νωριτερα η το καταστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 εφόσον λέει 2 χρονια εγγύηση από την lg , φυσικά και φταίει το κατάστημα... αν και να σου πω την αλήθεια και να μην το έλεγε εγώ θα απαιτούσα αντικατάσταση διότι δεν θα με είχαν ενημερώσει. όπως και να έχει απέτισε αλλαγή και ρίσκε και ένα review στο scoutz.... Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantoudis Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 εφόσον λέει 2 χρονια εγγύηση από την lg , φυσικά και φταίει το κατάστημα... αν και να σου πω την αλήθεια και να μην το έλεγε εγώ θα απαιτούσα αντικατάσταση διότι δεν θα με είχαν ενημερώσει. όπως και να έχει απέτισε αλλαγή και ρίσκε και ένα review στο scoutz.... Ευχαριστω πολυ παιδια...Αυριο κιολας θα το στειλω πισω ...θελουν δεν θελουν Οπως ειπαν και πιο πανω...4 κατοσταρικα εδωσα..οχι χαρτοπετσετες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 γυρνα το σε stock όμως ,και κλείδωσε τον bootloader μην σου κάνουν τσαλιμάκια... Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantoudis Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Πήρα μόλις τηλέφωνο και μου είπαν ότι έχει εγγύηση αλλά μέσω του καταστήματος. Τους ειπα για αντικατασταση και μου είπαν ότι δεν είναι ο υπεύθυνος εκεί αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα μου το αλλάξουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Πήρα μόλις τηλέφωνο και μου είπαν ότι έχει εγγύηση αλλά μέσω του καταστήματος. Τους ειπα για αντικατασταση και μου είπαν ότι δεν είναι ο υπεύθυνος εκεί αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα μου το αλλάξουν... Το vnp ειναι πολυ αξιολογο καταστημα. Εγγυηση θα εχεις σιγουρα. Οσο αναφορα το 4g, πηγαινε γερμανο και με 5ευρω βγαλε μια σιμ....με τις κομμενες ειχαν προβλημα κι αλλοι. Cosmote εχεις,σωστα? Εχεις παρει τηλ cosmote να σου ενεργοποιησουν το 4g ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Το vnp ειναι πολυ αξιολογο καταστημα. Εγγυηση θα εχεις σιγουρα. αυριο κλεινει το vpn. μεθαυριο του χαλαει η συσκευη. παραμεθαυριο τι κανει με χαλασμενη ταιβανεζικη συσκευη στα χερια του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 αυριο κλεινει το vpn. μεθαυριο του χαλαει η συσκευη. παραμεθαυριο τι κανει με χαλασμενη ταιβανεζικη συσκευη στα χερια του? Συμφωνω αλλα μπορει να παρει arvato-procordia η οποιος φτιαχνει τα lg, και να ρωτησει... Φαντζομαι δεν θα χει προβλημα.,.αν του πουν και απο κει διαφορα, τοτε να επιμεινει για αντικατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantoudis Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Ναι κοσμοτε... Θα το ελέγξω αυτό με την σιμ... Όσο για την συσκευή δεν το συζητώ... Θα την αλλάξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Η αναβάθμιση μέσω Pc Suite πόσο καθυστέρησε ; Το έχω δοκιμάσει 2 φορές και μου γράφει " Έλεγχος ενημέρωσης.... Παρακαλώ περιμένετε..." για πάνω από 20 λεπτά. Σε εσάς ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Ναι κοσμοτε... Θα το ελέγξω αυτό με την σιμ... Όσο για την συσκευή δεν το συζητώ... Θα την αλλάξω Φίλε μου, καλησπέρα. Εφόσον έχεις ενεργοποιήσει το 4g από την κοσμοτε, εχεις κάνει restart και δεν ..... άλλαξε σιμ. Αν είναι πολύ παλιά δεν μπορεί να σε γυρίσει σε 4g λόγω ασυμβατότητας κάποιων κωδικών που χαρακτηρίζουν την καρτα. 5 ευρώ είναι το κόστος. Για την συσκευή, συμφωνώ και εγώ με όλους τους προλαλησαντες! Γύρισε την πίσω, αφού φυσικά την επαναφέρεις στην μαμά κατάσταση. Όσο για το αν το vnp είναι καλό κατάστημα ή όχι, προσωπικά δεν θα το χαρακτήριζα καλό. Απ' την στιγμή που αρχικά μου λένε για 2 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας και μετέπειτα, όταν τους πιεσω, μου τα γυρνάνε και λένε για δικιά τους εγγύηση (βλέπε arvato δηλαδή γιατί procordia ούτε γι' αστείο), πως να τους χαρακτηρίσω? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantoudis Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Εχω μονο ενα τελευταιο θεμα... Για να το γυρισω σε μαμα κατασταση χρειαζεται kdz updater και κατι αλλα αρχεια...το οποιο απο οτι διαβασα ειναι λιγο επιφοβο... Εγω ελεγα να του κλειδωσω το bootloader με freeGee και μετα να του κανω unroot και τελος ενα factory reset. Λετε να εχω καποιο θεμα με το μαγαζι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantius12 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Παιδιά καλησπέρα! Έχουμε κανα καλό προγραματακι που να καθαρίζει την ραμ; Γιατί 6 μέρες που το είχα συνέχεια ανοιχτό έφτασα στα 200 ΜΒ ελεύθερα! Όταν έκανα επανεκκίνηση το κινητό πήγε στα 1,6 GB. Τι στα κομμάτια μου φτάνει την ραμ στα 200 ΜΒ; :mad: Παράθεση If something goes wrong at the plant, blame the guy who can’t speak English. :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Έχει μαμά πρόγραμμα μέσω widget Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantius12 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Ναι αλλά δεν βλέπω να κάνει και πολύ δουλεία.. Μπορώ να κάνω κάτι άλλο; Παράθεση If something goes wrong at the plant, blame the guy who can’t speak English. :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Παιδιά καλησπέρα! Έχουμε κανα καλό προγραματακι που να καθαρίζει την ραμ; Γιατί 6 μέρες που το είχα συνέχεια ανοιχτό έφτασα στα 200 ΜΒ ελεύθερα! Όταν έκανα επανεκκίνηση το κινητό πήγε στα 1,6 GB. Τι στα κομμάτια μου φτάνει την ραμ στα 200 ΜΒ; :mad: αν εχεις μια σχετικη εμπειρια freezαρεις τα περιττα processes και μενεις εκει.. αντε και μια επανεκκινηση καθε πρωι μην κολλας στα νουμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts