thalassi Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Καλημερα! Εχω παρει το τηλεφωνο απο το πλαισιο (εισαγωγη LG). Ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου που κυκλοφορει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 παιζει να φταιει ο φορτιστης?σημερα ξαναμετρησα τον χρονο φορτισης και εκανε 3 ωρες και 10 λεπτα απο το 5 % ανοιχτο το κινητο,αλλα χωρις να το πειραζω καθολου....τοσο πολυ κανει και εσας? Λοιπον σημερα φορτισα με το μαμα φορτιστη της LG, απο 17% στις 10.38 πηγε 100% στις 13.02. Με wifi και data κλειστα και μετριο σημα. Οποτε πηρε σχεδον 2,5 ωρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Δεν είναι απαραίτητο αλλα είναι καλό να δηλώσεις το ΙΜΕΙ ότι σου ανήκει. Εντάξει, ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να βοηθήσει σε μια περίπτωση κλοπής. το οποιο που το δηλωνω? Τελικα το δοκιμασα και σε αλλο ρουτερ με παρομια αποτελεσματα διπλα στο ρουτερ παιζει στο φουλ και στο μειον μια γραμμη.Οταν φευγω κανενα 6μετρο σε ανοιχτο χωρο πιανει μια γραμμη και ανοιγοκλεινει καπειες φορες και αν παω λιγο πιο περα τελος.Μιλησα παλι με το σερβις και θα το στειλο απο δευτερα ξανα να το ξαναδουν.Πολυ γκαντεμια....... Μπορειτε να μου πειτε σε τις αποστασεις πιανουν τα δικα σας και αν εχουν δυνατο σημα? νομιζω οτι και μενα σε μια αποσταση περιπου 6 μετρων πιανει 1 με 2 γραμμες και μου ανοιγοκλεισε και δυο φορες απο χτες που το εχω.προβλημα λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Καλημερα! Εχω παρει το τηλεφωνο απο το πλαισιο (εισαγωγη LG). Ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου που κυκλοφορει? Η έκδοση είναι 4.1.2 και λένε ότι θα αναβαθμιστεί σύντομα. Από χθες ευτυχής κάτοχος της CyanogenMod 10.2 με την έκδοση 4.3 μετά από σχετικά εύκολη διαδικασία εγκατάστασης! Μια διαφορά που παρατηρώ πέρα τον λειτουργικών αλλαγών είναι η καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Η έκδοση είναι 4.1.2 και λένε ότι θα αναβαθμιστεί σύντομα. Από χθες ευτυχής κάτοχος της CyanogenMod 10.2 με την έκδοση 4.3 μετά από σχετικά εύκολη διαδικασία εγκατάστασης! Μια διαφορά που παρατηρώ πέρα τον λειτουργικών αλλαγών είναι η καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας. Ειναι η τελευταια η Ε97510d-EUR-XX και έκδοση Kernel 3.4.0? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Ναι, απο'τι ξέρω αλλά δεν είναι και η μοναδική, για Αμερική και Ασία έχουν άλλο γράμμα αντί του 10d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Η έκδοση είναι 4.1.2 και λένε ότι θα αναβαθμιστεί σύντομα. Από χθες ευτυχής κάτοχος της CyanogenMod 10.2 με την έκδοση 4.3 μετά από σχετικά εύκολη διαδικασία εγκατάστασης! Μια διαφορά που παρατηρώ πέρα τον λειτουργικών αλλαγών είναι η καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας. ωx.... με πριζονεις τώρα... χάχα. από διαχείριση μνήμης και ταχύτητα πως πάει? και επίσης πια 4.3 έκδοση έχεις βάλει? (link xda , παρακαλώ :D :D ) Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Μια ερωτηση. Πισω στο τζαμακι της καμερας υπαρχει αρχικα ζελατινα που πρεπει να αφαιρεσουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Μια ερωτηση. Πισω στο τζαμακι της καμερας υπαρχει αρχικα ζελατινα που πρεπει να αφαιρεσουμε; Νομίζω ναι. Γενικά, έχει παντού ζελατίνες. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 ωx.... με πριζονεις τώρα... χάχα. από διαχείριση μνήμης και ταχύτητα πως πάει? και επίσης πια 4.3 έκδοση έχεις βάλει? (link xda , παρακαλώ :D :D ) Μια χαρά είναι η Rom καλύτερη από την αρχική Butter που λέμε ( πριν με το Swype έτρωγε κολλήματα που και που τώρα τίποτα) πολύ "ελαφριά". Τρέχω τη 10.2 NIGHTLY. Σαν το tablet μου nexus 7 σε εμφάνιση.Χωρίς τα πολλά καλούδια που έχει βάλει η LG. Οδηγοί εδώ: http:// http://wiki.cyanogenmod.org/w/Install_CM_for_e975 και εδώ http:// http://wiki.cyanogenmod.org/w/Install_CM_for_e975 θέλει ΜΕΓΆΛΗ προσοχή και σωστά βήματα μπορεί να έχεις δυσάρεστα αποτελέσματα αν δεν το κάνεις σωστά! Εννοείτε 1.root και 2.Unlock Bootloader με το FreeGee φυσικά! Και μερικές φωτο παρακάτω, δεν έχω φωτο από launcher γιατί τρέχω Nona και Widgetlocker. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 CyanogenMod 10.2 4.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Συνέχεια εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 @rocobloco Οι εφαρμογες qslide δουλευουν με αυτη τη ρομ? To quickmemo? Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CKB Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Σε απάντηση στα παιδιά που αντιμετωπίζουν θέμα με το WiFi. Το κινητό εξακριβωμένο 100% έχει πιο αδύναμο σήμα απο τα περισσότερα κινητά της αγοράς. Μην πεσετε να με φάτε. Το είχα για ενα μήνα. Το καλυτερο τηλεφωνο αλλά αδύναμο Wi-Fi και μετα την περιπέτεια που ακούει στο όνομα Procordia έκανε και αποσυνδέσεις συνεχεια με το που έπεφτε το σήμα στα 2/4. Πηγε 4 φορες, μου έλεγαν οτι είναι μια χαρά, τους έλεγα οτι δεν ειναι. Επειδή δε έβρισκα άκρη, πήγα στο μαγαζί που το πήρα και ζήτησα επιστροφή χρημάτων. Μου τα έδωσαν και αγορασα Nexus 4. Εξίσου αδύναμο σήμα άλλα καμια αποσύνδεση. Τι να πω δεν ξέρω. Πραγματικα....έφτιαξε η LG το καλυτερο τηλέφωνο και γα....σε το πιο ευκολο; το Wi-Fi; Έλεος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Ενα κλικ κάτω από το s3 βλέπω το wifi εγώ πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 @rocobloco Οι εφαρμογες qslide δουλευουν με αυτη τη ρομ? To quickmemo? Φυσικά ΌΧΙ είναι εντελώς άλλη Rom, δεν έχει Τίποτα από LG, μόνο το λογότυπο στην έναρξη της συσκευής υπάρχει πριν να εμφανιστεί κινούμενο εικονίδιο της Cyanogen. Ένας από τους λόγους που ήθελα να αλλάξω ήταν η qSlide εφαρμογή μου ήταν εντελώς άχρηστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Ενα κλικ κάτω από το s3 βλέπω το wifi εγώ πάντως. Και εγώ πάντως, από τον 2ο όροφο στον δρόμο έξω είμαι και έχω κανονικά Wi-Fi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 σε CM θα κινηθω και εγω μελλοντικα οταν η lg μας ξεχασει επισημως.. αληθεια με cyanogen να δουλευει το 4G της βονταφον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 @rocobloco Έχεις βρει κάνα safe τρόπο να επανέρχεσαι σε stock κατάσταση; Ψήνομαι και εγώ να βάλω αλλά θέλω να έχω την επιλογή αν χρειαστεί να επανέλθω στην πρωτεύον κατάσταση... Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 σε CM θα κινηθω και εγω μελλοντικα οταν η lg μας ξεχασει επισημως.. αληθεια με cyanogen να δουλευει το 4G της βονταφον? Δεν ξέρω φίλε μου δεν έχω Vodafone αλλά λογικά θα δουλεύει, με την Cosmote που έχω έχει πάντως. @rocobloco Έχεις βρει κάνα safe τρόπο να επανέρχεσαι σε stock κατάσταση; Ψήνομαι και εγώ να βάλω αλλά θέλω να έχω την επιλογή αν χρειαστεί να επανέλθω στην πρωτεύον κατάσταση... Ναι υπάρχει τρόπος μέσα από την εφαρμογή FreeGee και υπάρχουν οδηγοί αν το ψάξεις. Δεν το έχω τεστάρει όμως. Γενικά είναι πολύ εύκολο να εγκαταστάσεις μια άλλη Rom αλλά θέλει να κάνεις τα βήματα ευλαβικά διαφορετικά θα υπάρξει θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
posidoni Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 το οποιο που το δηλωνω? νομιζω οτι και μενα σε μια αποσταση περιπου 6 μετρων πιανει 1 με 2 γραμμες και μου ανοιγοκλεισε και δυο φορες απο χτες που το εχω.προβλημα λετε? και μενα το ιδιο μου κανει και το εχω στειλει ειδη μια φορα στην lg αφου το κοιταξαν και μου ξαναπερασαν την rom ξανα και το εβαλαν για 48 ωρες να ειναι στο ιντερνετ μου ειπαν οτι ολα ειναι καλα.Αυριο το κινητο ξαναπαει παλι στο σερβις αλλα τωρα θα τους την πω οτι αν δεν το φτιαξουν θα απαιτησω να μου το αντικαταστησουν και βλεπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CKB Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 (edited) και μενα το ιδιο μου κανει και το εχω στειλει ειδη μια φορα στην lg αφου το κοιταξαν και μου ξαναπερασαν την rom ξανα και το εβαλαν για 48 ωρες να ειναι στο ιντερνετ μου ειπαν οτι ολα ειναι καλα.Αυριο το κινητο ξαναπαει παλι στο σερβις αλλα τωρα θα τους την πω οτι αν δεν το φτιαξουν θα απαιτησω να μου το αντικαταστησουν και βλεπουμε. Ξέχασα να αναφέρω οτι μετα την 4η φόρα που γύρισε από το service και δεν ειχε λυθει το θέμα απαιτησα αντικατασταση. Μου ειπαν οτι είναι λογιστικά αδύνατο μιας και δεν έχει κοπεί τιμολογιο απο αυτους για την εισαγωγή του κινητού. Σε σχέση τωρα με άλλα κινητά πολύ πιο αδύναμο WiFi. Με Galaxy S & S3, L7, Padfone και Archos tablet γύρω στο -25% έως -50% λιγοτερο σήμα (μετρημένο με το Wi-Fi analyzer). Edited September 22, 2013 by CKB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Ενδιαφερομαι να το παρω,αλλα σχεδον σε ολα τα site αναφερονται με αρνητικα σχολια στην καμερα του.Ισχυει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Ενδιαφερομαι να το παρω,αλλα σχεδον σε ολα τα site αναφερονται με αρνητικα σχολια στην καμερα του.Ισχυει; Στις πρωινές λήψεις δεν θα'χεις πρόβλημα (αυτό είναι υποκειμενικό, εμένα μου αρέσουν, εσένα μπορεί να μην σε καλύπτει), αλλά στις βραδινές λήψεις υπάρχει μια "αδυναμία" ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 (edited) Ενδιαφερομαι να το παρω,αλλα σχεδον σε ολα τα site αναφερονται με αρνητικα σχολια στην καμερα του.Ισχυει; Σημερα τις εβγαλα,δεν εκατσα να βγαλω 5-6 για να δω ποια θα βγει καλυτερη και να την επιλεξω,ουτε ειμαι φωτογραφος :) (https://www.dropbox.com/sh/skatw0n7t213fl4/4r0KJo2mUY) Στις νυχτερινες δεν ειναι και οτι καλυτερο σε σχεση με τον ανταγωνισμο παντα. Edited September 22, 2013 by stathisso Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts