juventinos Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 το galaxystore δεν αναφερει απ οτι ειδα τιποτα περι προελευσης της συσκευης το kaizerstore νομιζω θεωρειται εμπιστο και αναφερει EU (οποτε κομπλε) το media ram αναφερει ελληνικο μενου, κατι που δε λεει απολυτως τιποτα.. (και το γιαπωνεζικο θα εχει ελληνικα, αλλα ως μη ευρωπαικη συσκευη δε θα καλυπτεται εδω απο εγγυηση) Ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου θα λάβω υπόψιν την προτασή σου και θα το πάρω από το καιζερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Καλησπέρα σε όλους,θα ήθελα τη βοήθεια σας.Σκέφτομαι να αγοράσω το LG Optimus G E975,και ήθελα να ρωτήσω όποιον γνωρίζει αν αξίζει να το πάρω από το σκρουτζ και τα ηλεκτρονικά μαγαζιά που το έχουν φθηνότερα?Επίσης διάβασα σε διάφορα δικάς σχόλια στο φόρουμ ότι πρέπει το κινητό να είναι Ευρωπαικής αντιπροσωπίας,ποιά η διαφορά με της Ελληνικής?Και ένα τρίτο ερώτημα όταν λένε με Ελληνικό μενού τη πάει να πεί?π.χ Ελληνικής αντιπροσωπίας η όχι?Το βρίσκω σε τρία μαγαζία με τιμή από 315 εως 320 στο σκρουτζ αν μπορεί κάποιος να δει και να μου προτείνει σε ποιό από τα τρία ηλεκτρονικά μαγαζιά να καταλήξω.Ευχαριστώ. όταν λέμε ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία εννοούμε ότι το κινητό προορίζεται για χωρα της ευρώπης , αυτό θα πει ότι η εγγύηση του ισχύει και στην ελλάδα.καμια φορα μερικές αντιπροσωπείες κάνουν λίγες κόνξες αλλα βάση νομου εφόσον η συσκευή εισάγεται και στην ελλάδα πρέπει να την δεχτούν. ελληνικής αντιπροσωπείας είναι το κινητό που προορίζεται συγκεκριμένα για την ελλάδα. το ελληνικό menu δεν έχει να λέει κάτι. όλα τα android έχουν. όσο για τα μαγαζιά δεν έχω ψωνίσει από κανένα από αυτά αλλα θα προτιμούσα το kaizerstore επειδή έχω ακούσει καλά λόγια. όπως και να έχει πριν το πάρεις θα ρωτήσεις για πια χωρα προοριζότανε και θα το τσεκάρεις πάνω στο κουτάκι. επίσης βάλε και το imei εδώ : http://sndeep.info/en ps: κανονίστε να το πάρετε όλοι από το kaizerstore και να μην έχει μέχρι την τρίτη που θέλω να παω να το πάρω εγω χάχα :lol::lol: ps2 : τα παραπάνω δεν ισχύουν αν είσαι ο τύπος που είχε πάρει γιουβέντους στο fifa (λόγο του nickname σου) και μόλις μου έριξε πέντε goal. αν είσαι αυτός τότε να σου προτείνω να το πάρεις από το πλαίσιο με 599 ειδάλλως θα καείς στην κόλαση ps3: μόλις είδα ότι με προλάβε ο jpsih :D Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 σε καθε περιπτωση κανε τηλεφωνο, ρωτα απο που προερχεται η συσκευη και κατα την παραλαβη της (αν δεν επιλεξεις αποστολη/αντικαταβολη) τσεκαρε τη και ο ιδιος για να επιβεβαιωσεις ή οχι τα λεγομενα του καταστηματος ας μας ενημερωσουν οι κατοχοι αν (εκτος του ιμει) υπαρχει αλλος τροπος να μαθει κανεις την προελευση της συσκευης διχως να ανοιξει τη συσκευασια της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juventinos Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 όταν λέμε ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία εννοούμε ότι το κινητό προορίζεται για χωρα της ευρώπης , αυτό θα πει ότι η εγγύηση του ισχύει και στην ελλάδα.καμια φορα μερικές αντιπροσωπείες κάνουν λίγες κόνξες αλλα βάση νομου εφόσον η συσκευή εισάγεται και στην ελλάδα πρέπει να την δεχτούν. ελληνικής αντιπροσωπείας είναι το κινητό που προορίζεται συγκεκριμένα για την ελλάδα. το ελληνικό menu δεν έχει να λέει κάτι. όλα τα android έχουν. όσο για τα μαγαζιά δεν έχω ψωνίσει από κανένα από αυτά αλλα θα προτιμούσα το kaizerstore επειδή έχω ακούσει καλά λόγια. όπως και να έχει πριν το πάρεις θα ρωτήσεις για πια χωρα προοριζότανε και θα το τσεκάρεις πάνω στο κουτάκι. επίσης βάλε και το imei εδώ : http://sndeep.info/en ps: κανονίστε να το πάρετε όλοι από το kaizerstore και να μην έχει μέχρι την τρίτη που θέλω να παω να το πάρω εγω χάχα :lol::lol: ps2 : τα παραπάνω δεν ισχύουν αν είσαι ο τύπος που είχε πάρει γιουβέντους στο fifa (λόγο του nickname σου) και μόλις μου έριξε πέντε goal. αν είσαι αυτός τότε να σου προτείνω να το πάρεις από το πλαίσιο με 599 ειδάλλως θα καείς στην κόλαση ps3: μόλις είδα ότι με προλάβε ο jpsih :D Σε ευχαριστώ και εσένα φίλε μου,μην φοβάσαι δεν νομίζω να τελειώσουν τα optimus g,δεν είμαι ο τύπος που αναφέρεις,απλά έβαλα αυτο το nickname λόγω της καψούρας προς τη Γιουβέντους.Τη χρώμα προτείνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 δεν έχω γνώμη μιας και έχω δει μονο το μαύρο. οι τιμές που βλέπεις πάντως στο κάιζερ κτλ αναφέρονται στο άσπρο. το μαύρο δεν το έχουν. τώρα το αν θα το φέρουν δεν το ξέρω Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juventinos Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 δεν έχω γνώμη μιας και έχω δει μονο το μαύρο. οι τιμές που βλέπεις πάντως στο κάιζερ κτλ αναφέρονται στο άσπρο. το μαύρο δεν το έχουν. τώρα το αν θα το φέρουν δεν το ξέρω Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juventinos Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Κάποιος φίλος να βοηθήσει σε ότι έχει να κάνει με το χρώμα,θα μου πείτε γούστα είναι αυτά,αλλά θα ήθελα να διαβάσω μερικές γνώμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Κάποιος φίλος να βοηθήσει σε ότι έχει να κάνει με το χρώμα,θα μου πείτε γούστα είναι αυτά,αλλά θα ήθελα να διαβάσω μερικές γνώμες. Αφού είσαι Juventus σου προτείνω το λευκό, που είναι ασπρόμαυρο ουσιαστικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juventinos Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Αφού είσαι Juventus σου προτείνω το λευκό, που είναι ασπρόμαυρο ουσιαστικά! Ευχαριστώ φίλε μου δεν το είχα σκεφτεί κατά αυτόν τον τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 To imei αναγραφεται στο κουτι απεξω οποτε δε χρειαζεται να ανοιχθει. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aard Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 καλησπερα.σημερα παρελαβα απο galaxy store το κινητο ειναι eu και συγκεκριμενα απο Γαλλια.ελληνικο μενου ολα κομπλε ως τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 καλησπερα.σημερα παρελαβα απο galaxy store το κινητο ειναι eu και συγκεκριμενα απο Γαλλια.ελληνικο μενου ολα κομπλε ως τωρα... Άσπρο είναι φίλε; καλορίζικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Εγω παλι υποπτευομαι οτι οταν δημιουργηθηκε η ελειψη θα πρεπει να ξαμοληθηκαν στις αγορες της Ασιας. Γι' αυτο και κρατηθηκαν οι τιμες χαμηλα. Λογικα οτι εχει ζητηση και η προσφορα δεν επαρκει, η τιμη του περνει την ανηφορα. Εδω συνεχιζαν να πεφτουν κιολας! Οσο για τις συσκευες αυτες απλα δεν θα εχουν εγγυηση απο την LG Ελλας. Θα το πσς στο μαγαζι που το πηρες και αυτοι σε καμοια Arvato και εχει ο Θεος. Θα θελει υπομονη. Τραβας φωτο και βιντεο και τα συγκρινεις με παλιοτερα. Ακομη στο βιντεο μπορεις να δεις τι sampling rate και τι bit rate ειχες τοτε και τι τωρα. Πως το βλέπω αυτό?το bit rate? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Παιδια μπορει να μου δωσει καποιος το τηλ της LG HELLAS ? Διοτι γδαρθηκε το πισω μερος απο το κινητο της γυναικας μου...και η γκρινια παει συννεφο,το εχει αλλαξει κανεις? Ποσο κοστιζει...? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aard Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Άσπρο είναι φίλε; καλορίζικο. Ναι φιλε πισω ασπρο μπροστα μαυρο.Να σαι καλα ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 lg hellas 2104800564,80111200900 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Παιδια μπορει να μου δωσει καποιος το τηλ της LG HELLAS ? Διοτι γδαρθηκε το πισω μερος απο το κινητο της γυναικας μου...και η γκρινια παει συννεφο,το εχει αλλαξει κανεις? Ποσο κοστιζει...? οχ φιλε και σαβ/κο επεσες....βαλτο μια θηκη μην το κοιταει η γυναικα σου και απο Δευτερα βουρ.... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 lg hellas 2104800564,80111200900 Ευχαριστω φιλε μου,πηρα τηλ και μου εδωσαν ενα αλλο τηλ που ξεκιναει απο 7777067,θα παρω απο Δευτερα να δω και ποσο κοστιζει.... Μηπως ξερει κανενας απο εδω η εχει ρωτησει ποσο παει η λυπητερη? Εχει γδαρθει απο το πισω μερος σε ενα σημειο το περιγραμμα....γυρω απο την πλατη....οχι αυτο που ειναι με την οθονη μαζι.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chr23 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Καλησπέρα σε όλους,θα ήθελα τη βοήθεια σας.Σκέφτομαι να αγοράσω το LG Optimus G E975,και ήθελα να ρωτήσω όποιον γνωρίζει αν αξίζει να το πάρω από το σκρουτζ και τα ηλεκτρονικά μαγαζιά που το έχουν φθηνότερα?Επίσης διάβασα σε διάφορα δικάς σχόλια στο φόρουμ ότι πρέπει το κινητό να είναι Ευρωπαικής αντιπροσωπίας,ποιά η διαφορά με της Ελληνικής?Και ένα τρίτο ερώτημα όταν λένε με Ελληνικό μενού τη πάει να πεί?π.χ Ελληνικής αντιπροσωπίας η όχι?Το βρίσκω σε τρία μαγαζία με τιμή από 315 εως 320 στο σκρουτζ αν μπορεί κάποιος να δει και να μου προτείνει σε ποιό από τα τρία ηλεκτρονικά μαγαζιά να καταλήξω.Ευχαριστώ. Καλησπέρα, Τα διάφορα kaizer είναι αξιόπιστα αλλά προτείνω 100% το birdphone: http://www.birdphone.gr/gr/prdid/4dbb0d7124ec4ae7a0f52f8e1901f376/productinfo.aspx Εάν το έχεις αποφασίσει καλό είναι να κάνεις σύντομα την παραγγελεία γιατί στο συγκεκριμένο κατάστημα τελειώνει γρήγορα το απόθεμα λόγω ζήτησης. Ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας σημαίνει ότι το καλύπτει πανευρωπαϊκή εγγύηση για 2 χρόνια, δεν έχει καμία απολύτως διαφορά από της ελληνικής, η συσκευή είναι ακριβώς η ίδια. Αν είναι από Ασία ή Αμερική δεν καλύπτεται και για αυτόν τον λόγο όταν το παραλάβεις ελέγχεις αν είναι σφραγισμένο με τα αυτοκόλλητά του και ποιά είναι τα αρχικά της χώρας πάνω στο κουτί π.χ. fra για Γαλλία ή παίρνεις τηλέφωνο την lg και δίνεις τον αριθμό ΙΜΕΙ που βρίσκεται και αυτός στο πίσω μέρος. Ελληνική γλώσσα έχουν όλα τα android. Γενικά το θέμα έχει συζητηθεί πολύ στο φόρουμ, κάνε μια μικρή αναζήση για περισσότερες λεπτομέρειες. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Πως το βλέπω αυτό?το bit rate? Περνας ενα βιντεο στο pc και με δεξι κλικ-ιδιοτητες στην καρτελα details(λεπτομερειες) σου δειχνει το bitrate. Δε ξερω εαν υπαρχει αλλος τροπος (εχω δει καποια bitrate calculators αλλα δε τα δοκιμασα). Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Πως το βλέπω αυτό?το bit rate? Εγω χρεισιμοποιω το mx player pro. Ανοιγεις το βιντεο, πας εργαλεια, ιδιοτητες και κλεικαρεις το περισσοτερα. Σου δεινει και τις δυο πλειροφοριες. Και το bit rate και το sample rate. Τα παντα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 (edited) Και μια φωτο εσωτερικου χωρου, με εντελως auto ρυθμησεις. Για τις δικες μου απαιτησεις ειναι κατι παραπανω απο ικανοποιητικη. Και βεβαια φωτογραφησα την μελοντικη τηλεωραση για το σαλονακι μου! Ψιλοπραγματα, οπως βλεπετε και εσεις!!!! :D [ATTACH]35024[/ATTACH] ------------------------------ EDIT: Γιατι εχει ανεβει τοσο χαλια? Πρεπει να κανω καποια ρυθμιση? Με tapatalk την ανεβασα! Edited August 16, 2013 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 δεν έχει ανεβεί χαλια. μια χαρά είναι ;) μάλλον αύριο θα το αποκτήσω και εγώ. το ένα χέρι λέει δώσε το τρακοσάρι , το άλλο φωνάζει. χαχαχα. το ξέρω πως αξίζει αλλα τι να κάνουμε και εμείς οι φτωχοί smartphone lovers :lol::lol: Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chr23 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 δεν έχει ανεβεί χαλια. μια χαρά είναι ;) μάλλον αύριο θα το αποκτήσω και εγώ. το ένα χέρι λέει δώσε το τρακοσάρι , το άλλο φωνάζει. χαχαχα. το ξέρω πως αξίζει αλλα τι να κάνουμε και εμείς οι φτωχοί smartphone lovers :lol::lol: :lol::lol: Εγώ προσωπικά πάντα τη χάνω αυτή τη μάχη. Και σε αυτήν την περίπτωση είχα ορκιστεί ότι θα πάρω καινούργιο κινητό κατά τα Χριστούγεννα αλλά δεν άντεξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 (edited) δεν έχει ανεβεί χαλια. μια χαρά είναι ;) μάλλον αύριο θα το αποκτήσω και εγώ. το ένα χέρι λέει δώσε το τρακοσάρι , το άλλο φωνάζει. χαχαχα. το ξέρω πως αξίζει αλλα τι να κάνουμε και εμείς οι φτωχοί smartphone lovers :lol::lol: Παιδια δεν κανω πλακα. Ειναι καλυτερη στο αρχειο. Να δοκιμασω λετε με browser. Μηπως το tapatalk την κανει αυτοματα downscale? Edited August 16, 2013 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts