l_kostas Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Αν δεις φίλε στους όρους χρήσης του σαιτ αναφέρει ότι όλα τα προϊόντα τους ειναι ευρωπαικα.είμαι σε επικοινωνία μαζί τους και θα ενημερώσω για την οποία εξέλιξη.εννοείται ότι χρειάζεται αντικατασταση.εγγύηση είναι αυτή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Ελα ντε.θαλεγα ταχυτερος επεξεργαστης,καλυτερη "δουλεια" στο software αλλα τωρα που το σκεφτομαι....συγκρινω με το samsung galazy tab 2 p3110 πουχω........... Λογικα θα κανεις πλακα ετσι;;;Και γω νομιζα θα μου πεις κανενα ipad.τουλαχιστον με του αδερφου μου το ipad συγκρινεται ανετα σε θεμα αποκριση εφαρμογων και browsing. Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 στο site τους που μπήκα δεν λέει εγγύηση αλλα όπως και να έχει δεν θα έπρεπε να ενημερώσουν το παιδί? δηλαδή αν ήταν ένας άσχετος θα του το πλασάρανε έτσι χωρίς εγγύηση... φιλε μου να απαιτήσεις αλλαγή αν είναι εκτος ευρώπης. εγώ θα γύρναγα τον κόσμο ανάποδα , και θα σου πρότεινα να το γράψεις και στην αξιολόγηση στο scrooge Αν δεις φίλε στους όρους χρήσης του σαιτ αναφέρει ότι όλα τα προϊόντα τους ειναι ευρωπαικα.είμαι σε επικοινωνία μαζί τους και θα ενημερώσω για την οποία εξέλιξη.εννοείται ότι χρειάζεται αντικατασταση.εγγύηση είναι αυτή.. Ειχα κανει ενα thread,σαν γκαλοπ για τα παραεισαγωγης,και αναφερω καποια πραγματα,διοτι δουλευε ο κουνιαδος μου σε αυτα,φανταστειτε,οτι πηρα 2 απο γνωστη αλυσιδα,και πληρωσα στο καθενα,140 ευρω παραπανω,δηλ αμα επερνα απο καταστημα παραεισαγωγης,θα ειχα και ενα ακομα,για αν πουλησω,δεν το εκανα για να εχω υσηχο το κεφαλι μου....δεν ΤΡΟΛΛΑΡΟ,το αναφερω να προσεχετε.....ο καθενας κανει τις επιλογες του,απο που θα αγορασει,αλλα μην περνετε ανακτασκευασμενα για καινουργια..... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Παρά το περασμένο της ώρας οι άνθρωποι μου απάντησαν και μου είπαν ότι παρέχουν μόνο ευρωπαικα κινητά ώστε να έχουν εγγυηση και ότι κάποιο δικό τους λάθος θα έχει γίνει.συνενοηθηκαμε να τ στείλω πίσω δευτέρα και να γίνει αντικατάσταση.μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος τουλάχιστον από την εξυπηρετικότητα τους!να τελειώσω με την ιστορία να σας πω και τελική εντύπωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Ελα ντε.θαλεγα ταχυτερος επεξεργαστης,καλυτερη "δουλεια" στο software αλλα τωρα που το σκεφτομαι....συγκρινω με το samsung galazy tab 2 p3110 που εχω. Μα αυτο ειναι 2πυρινο! Απο το note 10.1 (4 πυρινες) που εχω εγω, ειναι σαφως ταχυτερο το OG. Α, και ακομη και στο νοουτ, τα λαγκ καλα κρατουν! O tw παιζει τελικα να ειναι ο πιο κακογραμενος launcher. Δεν ξερω, δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως. Ελεγαν στο s3 για το 1gb μνημη αλλα το note εχει 2. Ε, τα λαγκ ειναι εκει. Ζουν και βασιλευουν Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Αν δεις φίλε στους όρους χρήσης του σαιτ αναφέρει ότι όλα τα προϊόντα τους ειναι ευρωπαικα.είμαι σε επικοινωνία μαζί τους και θα ενημερώσω για την οποία εξέλιξη.εννοείται ότι χρειάζεται αντικατασταση.εγγύηση είναι αυτή.. δεν είχα δει τους ορους. κοίταξα μονο τι έγραφε για το OG. ευτυχώς δεν σου δημιούργησαν πρόβλημα. πάντως όπως και να έχει δεν πιστεύω ότι είναι λάθος μιας και αποκλείεται να μην ξέρουν τι κινητά πουλάνε.... Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 δεν είχα δει τους ορους. κοίταξα μονο τι έγραφε για το OG. ευτυχώς δεν σου δημιούργησαν πρόβλημα. πάντως όπως και να έχει δεν πιστεύω ότι είναι λάθος μιας και αποκλείεται να μην ξέρουν τι κινητά πουλάνε.... Δεν κανουν λαθος αλλα μιας που το αναφερεις,δενωιελω να ανψω φωτιες,αλλα οπως ειπες ξερουν τι πουλανε,και αλλαζουν αρκετα πραγματα για να μην ανγνωριζετε,απο που ειναι και τι ειναι,μαλλον αυτο το κομματι θα ξεφυγε....θα το δωσεις πισω,και παλι δεν θα ξερει ο φιλος και αυτο που θα του δωσουν τι θα ειναι,μεχρι να το ανοιξει.....αλλα μετα δεν ανγνωριζουν τιποτα.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Ξέρεις κάτι και είσαι τόσο εναντίον η απλά υποπτευεσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Λογικα θα κανεις πλακα ετσι;;;Και γω νομιζα θα μου πεις κανενα ipad.τουλαχιστον με του αδερφου μου το ipad συγκρινεται ανετα σε θεμα αποκριση εφαρμογων και browsing. Μα αυτο ειναι 2πυρινο! Απο το note 10.1 (4 πυρινες) που εχω εγω, ειναι σαφως ταχυτερο το OG. Α, και ακομη και στο νοουτ, τα λαγκ καλα κρατουν! O tw παιζει τελικα να ειναι ο πιο κακογραμενος launcher. Δεν ξερω, δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως. Ελεγαν στο s3 για το 1gb μνημη αλλα το note εχει 2. Ε, τα λαγκ ειναι εκει. Ζουν και βασιλευουν Επρεπε στο πρωτο μηνυμα να βαλω πιο πολλες τελιτσες ή να μαθω απεξω τα emoticon(ατιμο tapatalk).ναι πλακα εκανα. Εννοουσα πως ουσιαστικα δεν εχω μετρο συγκρισης. Τοχω συγκρινει μονο με αλλα κινητα πουπιασα στα χερια μου για λιγο. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Δεν κανουν λαθος αλλα μιας που το αναφερεις,δενωιελω να ανψω φωτιες,αλλα οπως ειπες ξερουν τι πουλανε,και αλλαζουν αρκετα πραγματα για να μην ανγνωριζετε,απο που ειναι και τι ειναι,μαλλον αυτο το κομματι θα ξεφυγε....θα το δωσεις πισω,και παλι δεν θα ξερει ο φιλος και αυτο που θα του δωσουν τι θα ειναι,μεχρι να το ανοιξει.....αλλα μετα δεν ανγνωριζουν τιποτα.... Παιδια, στο πισω μερος του κουτιου και πανω απο το ΙΜΕΙ γραφει με μεγαλα γραμματα το χρωμα και για το ποια χωρα προοριζεται. Στο μαυρο μου ελεγε, blue/blue και nor (Νορβιγια) ενω στο λευκο μου, ελεγε: blance και fra. Δηλαδη λευκο και Γαλλια. Για κοιταξτε τα δικα σας. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Και αμα το λέει στα ταιβανεζικα τρεχα γυρευε! :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Και αμα το λέει στα ταιβανεζικα τρεχα γυρευε! :-P Χα, χα, χα!!!! Οντως, αυτο δεν το σκεφτηκα!!! Εχεις δικιο!! :p Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Παρομοιως BLUE BLUE NLD (ολλανδια). Το καταλαβα και απο το εγχειριδιο που ηταν στα Ολλανδικα. @fanatikos , στο site με τα firmware που παρεθεσες υπαρχει αυτο στο κομματι της Ολλανδιας " 105 VDN/VODAFONE(NETHERLANDS) 10G LGE975 1.04 GiB" τι μπορει να σημαινει αυτο; λες να ερχεται κατι; (στο κινητο εχω λογικα οπως καταλαβαινω το 10D) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Αλόχα παίδες Έχει πάρει κανείς κάποιο μεταλλικό bumper για τη συσκευή; Λέει ή δίνει πολύ βάρος και δεν προστατεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Sfr μονο σε γαλλικο....βονταφον πουθενα... Παει το 4ggggg.... :cry: Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Ξέρεις κάτι και είσαι τόσο εναντίον η απλά υποπτευεσαι? Δεν ειμαι ατομο που λεω κατι χωρις να εχω δει,η να το ξερω σιγουρα 100%,ψαξε στα ποστ μου,διοτι δεν θελω να ανοιξω παλι τους ασκους του αιολου...το εκανα μια φορα,και βρηκα το μπελα μου,λες και κερδιζω κατι απο αυτο.....:( Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 μου εχει βγαλει αυτο με το λογισμικο της LG...Τι μπορει να ειναι;;; Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 μου εχει βγαλει αυτο με το λογισμικο της LG...Τι μπορει να ειναι;;; Κανα leak μηπως; Γιατι οταν πατησα να το ανανεωσω , μου ειπε οτι εχω το τελευταιο λογισμικο αναβαθμισης...Μηπως ειναι στα σκαρια καμμια 4.2 ? Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 ....με το λογισμικο της Lg Μπορεις να βαλεις λινκ για να κατεβασω το λογισμικο της lg(windows xp εχω) γιατι εψαξα στο σαιτ της και βρηκα καποια που λεει δεν ειναι συμβατα με ics(αν και εχω 4.1.2 δεν το κατεβασα)!!!! Ευχαριστω Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Μπορεις να βαλεις λινκ για να κατεβασω το λογισμικο της lg(windows xp εχω) γιατι εψαξα στο σαιτ της και βρηκα καποια που λεει δεν ειναι συμβατα με ics(αν και εχω 4.1.2 δεν το κατεβασα)!!!! Ευχαριστω εγω το κατεβασα απο εδω και εβαλε μονο του κατοπιν τους drivers usb. http://www.lg.com/gr/support-mobile/lg-Optimus-G-E975 Παραθετω και φωτο για να δεις πως ειναι περιπου αυτο που πρεπει να κατεβασεις.Αφου τα κατεβασεις πανε και εκει που λεει "Pc Sync" ,κατεβασε το pc suite (αν θυμαμαι καλα το ειχα κατεβασει και αυτο-το ειχα κανει τις πρωτες 2-3 μερες που ειχα το κινητο) και οταν θα συνδεσεις το κινητο, επελεξε απο ρυθμισεις-συνδεση pc-τυπος συνδεσης usb το "λογισμικο LG" . Ετσι με συνδεσε κανονικα και εκανε αναζητηση μεσω του tool της LG. Σε καποια φαση οπως θα ειδες μου ειπε οτι εχω ενημερωση, αλλα φοβηθηκα να το πατησω. Οταν ξαναμπηκα ελεγε οτι εχω το τελευταιο λογισμικο. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 εγω το κατεβασα απο εδω και εβαλε μονο του κατοπιν τους drivers usb. http://www.lg.com/gr/support-mobile/lg-Optimus-G-E975 Παραθετω και φωτο για να δεις πως ειναι περιπου αυτο που πρεπει να κατεβασεις.Αφου τα κατεβασεις πανε και εκει που λεει "Pc Sync" ,κατεβασε το pc suite (αν θυμαμαι καλα το ειχα κατεβασει και αυτο-το ειχα κανει τις πρωτες 2-3 μερες που ειχα το κινητο) και οταν θα συνδεσεις το κινητο, επελεξε απο ρυθμισεις-συνδεση pc-τυπος συνδεσης usb το "λογισμικο LG" . Ετσι με συνδεσε κανονικα και εκανε αναζητηση μεσω του tool της LG. Σε καποια φαση οπως θα ειδες μου ειπε οτι εχω ενημερωση, αλλα φοβηθηκα να το πατησω. Οταν ξαναμπηκα ελεγε οτι εχω το τελευταιο λογισμικο. ευχαριστω πολυ :):):) καιμενα βγαζει οτι εχω το τελευταιο λογισμικο. κατεβαζω το pc suite (176 mb!!!!!) Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 (edited) ευχαριστω πολυ :):):) καιμενα βγαζει οτι εχω το τελευταιο λογισμικο. κατεβαζω το pc suite (176 mb!!!!!) :) Μεχρι και το OSP κατεβασα και εχει και αυτο την φαση του αλλα ξοδευει αρκετα την μπαταρια! (οsp = on screen phone). Δουλευει χωρις προβληματα και αυτο :) ΥΓ: Εαν καταφερες να λειτουργησεις το pc suite μεσω WiFi πες μου ... Δε το καταφερα (τωρα το πρωτοδοκιμασα, ηταν κατι που δε χρειαστηκε , τωρα το εκανα δοκιμαστικα και μονο). Edited August 15, 2013 by tommybertsen Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 :) Μεχρι και το OSP κατεβασα και εχει και αυτο την φαση του αλλα ξοδευει αρκετα την μπαταρια! (οsp = on screen phone). Δουλευει χωρις προβληματα και αυτο :) ΥΓ: Εαν καταφερες να λειτουργησεις το pc suite μεσω WiFi πες μου ... Δε το καταφερα (τωρα το πρωτοδοκιμασα, ηταν κατι που δε χρειαστηκε , τωρα το εκανα δοκιμαστικα και μονο). Οχι δεν το βρισκει (το pc suite το κινητο μεσω wifi) Με καλωδιο δουλευουν ολα.καιτο on screen και το suite. Θα δοκιμασω και αυριο. Τωρα βρεχει νυστα. Καληνυχτες Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 (edited) Οχι δεν το βρισκει (το pc suite το κινητο μεσω wifi) Με καλωδιο δουλευουν ολα.καιτο on screen και το suite. Θα δοκιμασω και αυριο. Τωρα βρεχει νυστα. Καληνυχτες Και εγω με usb το συνδεσα κανονικα. Για ψιλοπαρατημενο μου φαινεται το pc suite, αν και ειναι συμπαθητικο το interface του! EDIT: με το LG Smartshare μπορω να κανω απλα αναπαραγωγη των φωτο-βιντεο-μουσικης στο κινητο μου και αντιστροφα καθως και ληψη. Δλδ μεσω αυτου λειτουργει κανονικα! Αντε καληνυχτες σε ολους (καλημερες μαλλον :p ) Edited August 15, 2013 by tommybertsen Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Και εγω με usb το συνδεσα κανονικα. Για ψιλοπαρατημενο μου φαινεται το pc suite, αν και ειναι συμπαθητικο το interface του! EDIT: με το LG Smartshare μπορω να κανω απλα αναπαραγωγη των φωτο-βιντεο-μουσικης στο κινητο μου και αντιστροφα καθως και ληψη. Δλδ μεσω αυτου λειτουργει κανονικα! Αντε καληνυχτες σε ολους (καλημερες μαλλον :p ) δε συνδεεται με wifi προσπαθησα να βαλω και το smartshare αλλα στο pc ( μεσω pc suite ) μου ζητα να κανω account εδω https://homecloud.lgsmartshare.com:553/cloud/engservice/main/signUpForm.lg αλλα η ελλαδιτσα δεν ειναι στις home cloud supported countries!! τι πρωτοτυπο... ψιλοπαρατημενο οντως καλημερες Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts