Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια ενημέρωση για το δικό μου θέμα, έχω στείλει μήνυμα σε 3 πωλητές στο ebay και κανένας δε μου έχει πει τι ανάλυση έχει η οθόνη που πουλάει.

Τελικά μου απάντησε ένας, λέει 1200x700 είναι η ανάλυση.Σκέφτομαι τελικά να πάρω μια με frame γιατί διαβάζω αρκετά post που λένε ότι η οθόνες που τους έρχονται είναι μικρές για το e975 (μάλλον είναι φτιαγμένες για τα άλλα μοντέλα e970, F180 κτλ) και αφήνουν κενό με το αρχικό frame. Η

φαίνεται αρκετά χρονοβόρα αλλά σίγουρα doable με προσοχή. Το volume button με προβλημάτισε λίγο (@11:10) γιατί δεν είμαι σίγουρος πόσο ευαίσθητο είναι αυτό το καλώδιο.

Καμιά συμβουλή για το τι πρέπει να προσέξω από κάποιον που έχει κάνει αυτή τη δουλειά?

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικά μου απάντησε ένας, λέει 1200x700 είναι η ανάλυση.Σκέφτομαι τελικά να πάρω μια με frame γιατί διαβάζω αρκετά post που λένε ότι η οθόνες που τους έρχονται είναι μικρές για το e975 (μάλλον είναι φτιαγμένες για τα άλλα μοντέλα e970, F180 κτλ) και αφήνουν κενό με το αρχικό frame. Η
φαίνεται αρκετά χρονοβόρα αλλά σίγουρα doable με προσοχή. Το volume button με προβλημάτισε λίγο (@11:10) γιατί δεν είμαι σίγουρος πόσο ευαίσθητο είναι αυτό το καλώδιο.

Καμιά συμβουλή για το τι πρέπει να προσέξω από κάποιον που έχει κάνει αυτή τη δουλειά?

και γω στην ιδια φαση ειμαι. αν βρεις τιποτα καλο σε καλη τιμη πες!

Kαλησπερα, πηρα πριν μερες απο αγγελια ενα G E975 , ολα καλα ...αλλα .... το κινητο ειναι μονο 3G ??????

γιατι μεχρι 3G και Η βλεπω πανω το συμβολακι

στο πρωτιμωμενη λειτουργια δυκτιου εχει 3 επιλογες

Αυτοματο GSM/WCDMA

Μονο WCDMA

Μονο GSM

και το εχω στο αυτοματο , αλλα δεν εχω 4G ! ! Σε αλλα κινητα κανονικα με την καρτα εχω 4G μια χαρα ! !

Δηλαδη το κινητο δεν ειναι LTE ??

Edited by jimmis1974

3G μονο θα ηταν αν εχεις vodafone και εχεις μια παρα πολυ παλια εκδοση android , οπου ειχε θεματα με το 4G της vodafone (4.1.2 , απλα δε θυμαμαι εκδοση ακριβως). Λογικα οτιδηποτε περα απο αυτο θα ενεργοποιει κανονικα το 4G.

Ειμαι με 4.4.2 και εχω whats UP cosmote, και ειμαι μονο 3G .

εχω δοκιμασει και σε αλλα κινητα ( G2 , G3, V10 , S4 ) και κανονικα βλεπω 4G !

Μηπως απο το μενου μου που ειπα πιο πανω λείπει καπια στηλη απο τις επιλογες ? ( π.χ. να ειχε και για LTE ) , δηλαδη να ειναι θεμα rom ? ( official μαμα ειναι , ουτε το εχω root ουτε εχω βαλει καμια custom )

Δοκίμασες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Μήπως φρικαρε; Ίσως να υπήρξε ως θέμα στην 4.4.2 αλλά τη μαμά ρομ 4.4.2 δεν την είχα ποτέ μου !!!

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλησπέρα. έχω στην κατοχή μου ένα lg optimus g ενός φίλου. έχει ένα θέμα τα 3 κουμπιά που υπάρχουν στο κάτω μέρος δεν λειτουργούν. φωτίζονται αλλά δεν λειτουργούν. σκέφτηκα να περάσω καμιά καινούργια ρομ μήπως στρώσει εάν δεν έχει κάποια βλάβη η συσκευή. υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει? ευχαριστώ.

• 4 weeks later...

Αν είναι χαλασμένα, τότε από θέμα λειτουργικού μπορείς να ψάξεις μια custom rom που έχει επιλογή για software κουμπιά.

Μπορείς να το κάνεις και με edit στο build.prop ή με εφαρμογές, xposed framework κλπ, αλλά με custom λογικά θα έχει γίνει καλύτερη δουλειά με τα on screen κουμπιά (να ρυθμίζεις ποια θες κλπ).

Με μαμα ρομ και ον σκριν κουμπια απο το xposed - gravitybox ειναι μια χαρα.

καλησπέρα. έχω στην κατοχή μου ένα lg optimus g ενός φίλου. έχει ένα θέμα τα 3 κουμπιά που υπάρχουν στο κάτω μέρος δεν λειτουργούν. φωτίζονται αλλά δεν λειτουργούν. σκέφτηκα να περάσω καμιά καινούργια ρομ μήπως στρώσει εάν δεν έχει κάποια βλάβη η συσκευή. υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει? ευχαριστώ.

Είχα ακριβώς το ίδιο θέμα

On screen...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Kαλησπερα, πηρα πριν μερες απο αγγελια ενα G E975 , ολα καλα ...αλλα .... το κινητο ειναι μονο 3G ??????

γιατι μεχρι 3G και Η βλεπω πανω το συμβολακι

στο πρωτιμωμενη λειτουργια δυκτιου εχει 3 επιλογες

Αυτοματο GSM/WCDMA

Μονο WCDMA

Μονο GSM

και το εχω στο αυτοματο , αλλα δεν εχω 4G ! ! Σε αλλα κινητα κανονικα με την καρτα εχω 4G μια χαρα ! !

Δηλαδη το κινητο δεν ειναι LTE ??

Πόσο το πήρες, αν επιτρέπεται;

Btw η συσκευή είναι κανονικά 4G.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Καλησπέρα,

από τον Απρίλιο είμαι με άλλη συσκευή (V10), αλλά δεν έχω αποχωριστεί το αγαπημένο optimus g, και που και που το χρησιμοποιώ για διάφορα πράγματα. Όμως πλέον δεν το ανοίγω κάθε μέρα και αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι αν δεν το ανοίξω για αρκετές μέρες, η μπαταρία αδειάζει εντελώς. Π.χ. τελευταία φορά το άνοιξα μετά από μία εβδομάδα και ενώ ήταν φορτισμένο πάνω από 50%, είχε μηδενιστεί η μπαταρία. Επειδή δεν μου φαίνεται λογικό να χάνει τόσο πολύ η μπαταρία όταν το κινητό είναι κλειστό, ηθελα να ρωτήσω αν το έχει πάθει κανένας άλλος; Μήπως είμαι για αλλαγή μπαταρίας;

Καλησπέρα,

από τον Απρίλιο είμαι με άλλη συσκευή (V10), αλλά δεν έχω αποχωριστεί το αγαπημένο optimus g, και που και που το χρησιμοποιώ για διάφορα πράγματα. Όμως πλέον δεν το ανοίγω κάθε μέρα και αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι αν δεν το ανοίξω για αρκετές μέρες, η μπαταρία αδειάζει εντελώς. Π.χ. τελευταία φορά το άνοιξα μετά από μία εβδομάδα και ενώ ήταν φορτισμένο πάνω από 50%, είχε μηδενιστεί η μπαταρία. Επειδή δεν μου φαίνεται λογικό να χάνει τόσο πολύ η μπαταρία όταν το κινητό είναι κλειστό, ηθελα να ρωτήσω αν το έχει πάθει κανένας άλλος; Μήπως είμαι για αλλαγή μπαταρίας;

Αν δεν εχεις αλλαξει καθολου μπαταρια, λογικο ειναι. Και εγω το παρατηρω, απλα αργει να πεσει , αλλα πεφτει σταδιακα. :)

Καποιος εψαχνε ενα optimus G για αγορα.

Δινω το δικο μου μιας και εχω βρεθει με 3 συσκευες.

Κατασταση βιτρινας,αγρατσουνιστο παντου,προστασια οθονης θηκη σιλικονης,ειναι με τα 32gb

Στο κουτι του με τα χαρτια και τον γνησιο φορτιστη.Αθηνα ειμαι.

τιμη 2ψηφια :lol:

pm

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

• 2 weeks later...

Καλησπέρα.Έχω απο το 2013 ένα optimus g και τον τελευταίο καιρό (εδώ και κάποιους μήνες) έχω ένα θέμα...

Δεν έχω καλό σήμα στο κινητό ειδικά μέσα στο σπίτι, εάν τυχόν μπω σε ασανσέρ κάνει πάρα πολύ ώρα να ξαναβρεί σήμα κλπ.

Cosmote έχω και σε σημεία που άλλα κινητά μέσα στο σπίτι έχουν φουλ σήμα εγώ έχω μία ή καμία γραμμή.

Μόνο έξω έχω φουλ σήμα αλλά και πάλι παίζεται...Γενικά δεν θυμάμαι να ήταν έτσι από όταν το πήρα.

Άσχετο αλλά επίσης δεν μου έρχονται καν τα μηνύματα από τις κλήσεις που χάνω λόγω σήματος.Έχει κανένας άλλος θέμα με το σήμα;Τι μπορώ να κάνω για να το φτιάξω;

Μερικά ακόμη πράγματα μήπως παίζουν ρόλο:

Γενικά το κινητό το λιώνω σε χρήση αλλά από τι στιγμή που το πήρα δεν έχω κάνει ούτε μία αναβάθμιση.Έχω ακόμη την 4.1.2 να φανταστείτε :lol: Εννοείται ούτε custom rom κλπ.

Το προσέχω σαν τα μάτια μου και για λόγους εξοικονόμησης μπαταρίας έχω συνέχεια (πολύ σπάνια την βγάζω) την eco λειτουργία που κλείνει πυρήνες κλπ.

Ξέρω μπορεί να ακουστούν χαζά εδώ μέσα αλλά όντως δεν έχω ασχοληθεί με τίποτα από όλα αυτά :p

Πιστεύετε ότι παίζει κάτι τέτοιο ρόλο;Να κάνω κανα update;Να βγάλω την eco και να κάνω reset to factory settings κλπ;

Απλά δεν θέλω να κρατάει λιγότερο η μπαταρία μιας και το λιώνω στο browsing.

Να σημειώσω επίσης ότι παρόλου που δεν έχω αναβαθμίσει και έχω eco κλπ το κινητό μόνο τελευταία άρχισε να κάνει κάποια κολλήματα.Γενικά πετάει!

Edited by djnick

Αν το εχεις 3 χρονια χωρις factory reset, ε καποια στιγμη θα "την ακουσει" :p

Και εγω ελεγα οτι "πεταει" το κινητο, μεχρι που πηρα το G4 ,και καταλαβα την διαφορα του πεταει απο το "πεταει".

Αλλα βεβαια το Optimus G ειναι πραγματικα οτι πιο τιμιο ειχε κυκλοφορησει η LG μαζι με το G2. Τα αλλα τα 'χει φαει η μαρμαγκα με τοσα προβληματα που δεν λυθηκαν ποτέ.

Δοκιμασε μια επαναφορα και δες αν στα κανει. Και εγω με 4.1.2 μαμα ρομ το ειχα επι 3 σχεδον χρονια. Μετα αποφασισα να του περασω custom rom , εγινε ενα μικρο G3 με την artmod !!

Αλλα το εχω παρατησει, το'χω στο συρταρι για παν ενδεχομενο!

Αν το εχεις 3 χρονια χωρις factory reset, ε καποια στιγμη θα "την ακουσει" :p

Και εγω ελεγα οτι "πεταει" το κινητο, μεχρι που πηρα το G4 ,και καταλαβα την διαφορα του πεταει απο το "πεταει".

Αλλα βεβαια το Optimus G ειναι πραγματικα οτι πιο τιμιο ειχε κυκλοφορησει η LG μαζι με το G2. Τα αλλα τα 'χει φαει η μαρμαγκα με τοσα προβληματα που δεν λυθηκαν ποτέ.

Δοκιμασε μια επαναφορα και δες αν στα κανει. Και εγω με 4.1.2 μαμα ρομ το ειχα επι 3 σχεδον χρονια. Μετα αποφασισα να του περασω custom rom , εγινε ενα μικρο G3 με την artmod !!

Αλλα το εχω παρατησει, το'χω στο συρταρι για παν ενδεχομενο!

Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος για factory reset? Να μην το σετάρω ξανά από την αρχή, τόσες ρυθμίσεις και εφαρμογές.

Κάνε backup από την εφαρμογή της LG με όλες τις επιλογές, δύο μη σου πω γιατί κολλάει καμία φορά και κάνε επαναφορά

Το νόημα είναι να σου σβήσει εφαρμογές και ρυθμίσεις :p ρυθμίσεις δε θα έκανα backup προσωπικά

4.1.2 είναι πιο γρήγορο, artmod πιο "λειτουργικό"

Ειμαι με 4.4.2 και εχω whats UP cosmote, και ειμαι μονο 3G .

εχω δοκιμασει και σε αλλα κινητα ( G2 , G3, V10 , S4 ) και κανονικα βλεπω 4G !

Μηπως απο το μενου μου που ειπα πιο πανω λείπει καπια στηλη απο τις επιλογες ? ( π.χ. να ειχε και για LTE ) , δηλαδη να ειναι θεμα rom ? ( official μαμα ειναι , ουτε το εχω root ουτε εχω βαλει καμια custom )

Αν και έχει περάσει καιρός από το μήνυμα αυτό, να πω και εγώ ότι με Wind στο κινητό δεν έχω 4G, ενώ με Cosmote κανονικά.

مفاجأة

• 1 month later...

Καλή χρονιά σε όλους!

Έκανα τελικά μετά απο πολύ καιρό factory reset αλλά δυστηχώς δεν άλλαξε τίποτα...Πάλι πρόβλημα με το σήμα...

Καμια άλλη ιδέα;

Κανείς;;;;;;

Edited by djnick

• 8 months later...

Μια καλησπέρα στην παλαιά παρέα :)

Α ρε Νίκο προσπαθείς να εξηγήσεις για το Ν9 σε άτομα που νομίζουν ότι βγήκε νωρίς το Note 9...

:lol:

Είναι αδύνατο να καταλάβει κάποιος την εμπειρία χρήσης μιας συσκευής Πέτρο όταν δεν την έχει δουλέψει ποτέ..

Το ν9 είναι ακόμα η δεύτερη συσκευή μου, ενώ η πρώτη μόνο αλλάζει. Γιατί ακόμα και τα βασικά για non-smartphone να κάνεις (πλέον), ο τρόπος που θα τα κάνει ένα άψογο UI όπως το meego, είναι απολαυστικός!

Κάπως έτσι και με το G εδω.

Την (android) εμπειρία χρήσης που είχε αυτή η συσκευή μέχρι ΚΑΙ το 14, δεν την συνάντησα σε άλλη συσκευή. Πραγματικά απροβλημάτιστη και χωρίς να έχει το τρελό hardware, μιας και εκείνη την εποχή έκανε άλματα η τεχνολογία.

Κι όμως, όπως και το προηγούμενο το 4X, λίγοι τα δούλεψαν και κατάλαβαν τι σημαίνει ΣΩΣΤΗ υλοποίηση android..

Sent from my LG-V500 using Tapatalk

Ακόμη ζει και έχω για 2ο το optimus g... Είναι μια εξαιρετική συσκευή. Κομψή και τα έκανε όλα πολύ καλά :)

Έχω ένα πλήρως λειτουργικό, το δεύτερο με σπασμένο γυαλί, το τρίτο με χαλασμένο το digitizer..

Με 30-40 ευρώ θα έχω 3 πλήρως λειτουργικά, αλλά βαριέμαι και μόνο στην ιδέα :lol:

Sent from my LG-V500 using Tapatalk

• The title was changed to LG Optimus G (E975)