Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κανένα θέμα απολυτως. Να πω ότι το περίμενα; όχι :p

Χθες χαλασε το usb στο πρώτο που πήρα. Ότι και αν δοκίμασα, δεν φορτίζει για πάνω από 2 3 δευτερόλεπτα ούτε το αναγνωρίζει το pc..

Το καλό της υπόθεσης είναι:

1. Είχα την πρώτη μπαταρία ( έβαλα καινούργια τον Αύγουστο ) φουλ, οπότε έκανα συγχρονισμους, backups και μεταφορά ασύρματα όλα τα αρχεία μου.

2. Όλο το κομμάτι της μικρής πλακέτας που είναι το usb, έκανε μόνο 9,90 οπότε το παρήγγειλα ήδη :p

Τσίμπησα και ένα κουμπί από nexus 4 ( ίδιο έχουν ) με κάτι ψίχουλα να το αλλάξω και αυτό γιατί καμία φορά δεν πιάνει με τη μια το power.

Δεν το αφήνω να πεθάνει πάντως. Εκει θα του βαράω ηλεκτροσόκ με μικροεπισκευές να ζωντανέυει :lol:

Χθες χαλασε το usb στο πρώτο που πήρα. Ότι και αν δοκίμασα, δεν φορτίζει για πάνω από 2 3 δευτερόλεπτα ούτε το αναγνωρίζει το pc..

Το καλό της υπόθεσης είναι:

1. Είχα την πρώτη μπαταρία ( έβαλα καινούργια τον Αύγουστο ) φουλ, οπότε έκανα συγχρονισμους, backups και μεταφορά ασύρματα όλα τα αρχεία μου.

2. Όλο το κομμάτι της μικρής πλακέτας που είναι το usb, έκανε μόνο 9,90 οπότε το παρήγγειλα ήδη :p

Τσίμπησα και ένα κουμπί από nexus 4 ( ίδιο έχουν ) με κάτι ψίχουλα να το αλλάξω και αυτό γιατί καμία φορά δεν πιάνει με τη μια το power.

Δεν το αφήνω να πεθάνει πάντως. Εκει θα του βαράω ηλεκτροσόκ με μικροεπισκευές να ζωντανέυει :lol:

Του δινεις και καταλαβαινει λεμε :D

Εμενα συνεβη το εξης παραδοξο. Το ειχα 5 μερες χωρις φορτιση, ανοιχτο, δε το δουλευα. Δε διαπιστωσα ουτε ενα restart απο αυτα τα κουλα που εκανε. Ειδα το uptime και ηταν κανονικα οσες ωρες το ειχα αφησει ανοιχτο. Τι διαολο ρε φιλε; Ο αγιος φοβερα θελει;

Πηρα το G4 και εκτοτε δεν εκανε κιχ. Μηπως τελικα εφταιγε καμμια κεραια για τα restart; (γιατι ειναι χωρις sim τωρα το κινητο). Τι να πω. Οπως και να'χει , παραμενει ως 2ο , και εχω δεθει τοσο μαζι του που θα μεινει για παντα στο συρταρι μεχρι να πεθανει!!

παίδες αγόρασα ένα tempted glass από ebay αλλά τζίφος.στις 4 γωνίες όταν μπαίνει και η θήκη από πάνω έχει φουσκάλες. αν το αφήσω χωρίς έχει μόνο μια.αλλά δεν μπορώ να το έχω χωρίς..

ίσως φτάσει ότι τριγύρω το πλαίσιο έχει χτυπήματα από πτώσεις που χάλασαν το μεταλλικό περίβλημα σε κάποια σημεία. αν το tempered ήταν λίγο πιο μικρό σε διαστάσεις θα γινόταν η δουλειά μου χωρίς πρόβλημα.

έχει κανείς υπόψιν του κάποιο άλλο tempted ή άλλη ιδέα? ευχαριστώ

κατι απο θαλαμο αναμονης νοσοκομειου τα παραπανω ποστ.......:lol:

Εγω εδωσα το nexus 5 και κρατησα το OG.........

Το ειχαν για 2 μηνες το 5 και εκανα διαφορους πειραματισμους.

με ξενερωσε η εσωτερικη μνημη (των 16gb ηταν,αλλα εμενα εμενανα 7 ελευθερα φορτωνω πολλα)το θεμα με τον ηχο γενικως,εφτιαχνα την ενταση μεσα απο το etc και μετα ο αλλος δεν με ακουγε καλα.

Και φυσκια η μπαταρια.Ναι δεν λεω,δουλευε σε ρυθμους υπερ-τουρμπο.....

To G το επελεξα γιατι ειχα 1 χρονο το L9 ii και με βολευεψε πολυ σαν μεγεθος,και παντα ελεγα "αν ειχε 2 ραμ θα το κραταγα χρονια".

Σε ταχυτητα ειναι αναμεσα στο L9 ii και το νεξους 5.τιποτα φοβερο,αλλα δεν κολαει!

Φυσικα ο πολυ μεγαλυτερος εσωτερικος χωρος.Ενω η μπαταρια με βγαζει πρωι με πρωι!!!!!

Θελω λοιπον να ρωτησω,ποια custom ρομ ειναι η καλυτερη για το g?δοκιμασμενη και χωρις bug.

να ανεβασει λιγο την μπαταρια,και να εχει διωξει την "σαβουρα"...

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

+1

Έκανα χθες φορματ και ξανά πέρασμα ρομ, μεγάλη διαφορά :p

Ξέρετε πως μπορώ να βάλω icon pack στον μαμά launcher? Γιατί είμαι ανάμεσα σε αυτόν και τον lightning ο οποίος είναι εξαιρετικός

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Υπαρχει καποιος γρηγορος οδηγος που πρεπει να κοιταξω ωστε να περασω μια custom rom ?

Δεν εχω ξεκλειδωσει το κινητο , αλλα αυτο γινεται νομιζω με το freegee (αν κανω λαθος διορθωστε με).

Ειμαι σε στοκ 4.1.2, το κινητο ζωντανεψε , σταματησε τα κουλα του , και σκεφτομαι να του βαλω κατι custom αν υπαρχει σε stable (πχ την Artmod που εχω δει καλα πραγματακια απο παλιοτερα να λεγονται).

Παιχνιδακι να περασεις cwm.

Περασα την nitrogen os και ειμαι σαν να εχω το nexus 5 σε ταχυτητες,ε οχι και ακριβως αλλα κοντα,μαρσμελοου 6.0.1 interface,με πολλες ρυθμισεις.

Απλα αργει πολυ να εγκαταστησει μια εφαρμογη.......

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Εσπασε η οθονη στης γυναικας μου το e975 και δεν αποκρινεται το touch...

ειναι εκτος εγγυησης..

μπορω να παραγγειλω απεξω οθονη?

Παιρνει "χεριασμα" ή ειναι μανικι?

ευχαριστω!

Δεν είναι τόσο δύσκολο

Δες aliexpress (οι αρκετά φτηνές είναι μεταχειρισμένες αλλά 95% δεν θα έχεις θέμα) η eBay

Υπαρχει καποιος γρηγορος οδηγος που πρεπει να κοιταξω ωστε να περασω μια custom rom ?

Δεν εχω ξεκλειδωσει το κινητο , αλλα αυτο γινεται νομιζω με το freegee (αν κανω λαθος διορθωστε με).

Ειμαι σε στοκ 4.1.2, το κινητο ζωντανεψε , σταματησε τα κουλα του , και σκεφτομαι να του βαλω κατι custom αν υπαρχει σε stable (πχ την Artmod που εχω δει καλα πραγματακια απο παλιοτερα να λεγονται).

Στην 4.1.2 κάνεις root με το Framaroot, στη συνέχεια βάζεις Busybox & Freegee (και τα τρέχεις με τη σειρά που σου τα γράφω), επιλέγεις CMW Recovery στο τελευταίο και αμέσως ξεκλειδώνει ο bootloader και περνάει custom recovery.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Στην 4.1.2 κάνεις root με το Framaroot, στη συνέχεια βάζεις Busybox & Freegee (και τα τρέχεις με τη σειρά που σου τα γράφω), επιλέγεις CMW Recovery στο τελευταίο και αμέσως ξεκλειδώνει ο bootloader και περνάει custom recovery.

Root ειμαι ηδη με το framaroot. Το busybox δε το εβαλα ουτε ξεκλειδωσα.

Η ερωτηση μου μετα ειναι αν υπαρχει κανας οδηγος για φλασαρισμα καποιας custom rom ή αν πρεπει να περιηγηθω στους xda (που ειναι πραγματικο χαος).

Οποια και αν ειναι αυτη. Αν βολευει artmod, κομπλε. κατι για nightly διαβαζα καπου αλλου. Δε ξερω τι ειναι πιο stable, απλα το κινητο θα περασει για λιγες μερες στην κοπελα μου που θα στειλει το G2 στο service και θελω να εχει κατι ομορφο :) Αν και με την 4.1.2 οπως ειναι , προβλημα δε θα εχει... Αλλα λεμε τωρα :p

Root ειμαι ηδη με το framaroot. Το busybox δε το εβαλα ουτε ξεκλειδωσα.

Η ερωτηση μου μετα ειναι αν υπαρχει κανας οδηγος για φλασαρισμα καποιας custom rom ή αν πρεπει να περιηγηθω στους xda (που ειναι πραγματικο χαος).

Οποια και αν ειναι αυτη. Αν βολευει artmod, κομπλε. κατι για nightly διαβαζα καπου αλλου. Δε ξερω τι ειναι πιο stable, απλα το κινητο θα περασει για λιγες μερες στην κοπελα μου που θα στειλει το G2 στο service και θελω να εχει κατι ομορφο :) Αν και με την 4.1.2 οπως ειναι , προβλημα δε θα εχει... Αλλα λεμε τωρα :p

Για σταθερότητα θα περάσεις αυστηρά την ARTMOD. Όσο είχα τη συσκευή (μέχρι τις πρώτες build της CM12.1), κάθε CM/AOSP χρειάζεται custom Kernel (πχ Solid) για να λειτουργήσει καλά καθώς υπάρχουν framedrops, freezes, lags κι ένα άλλο σωρό προβλήματα που δεν θα τα θέλει καθόλου η κοπέλα μου. Υπολόγισε ότι σε CM η εγκατάσταση των εφαρμογών παίρνει μια "μέρα" (πχ Facebook) και είσαι κομπλέ. :)

Για σταθερότητα θα περάσεις αυστηρά την ARTMOD. Όσο είχα τη συσκευή (μέχρι τις πρώτες build της CM12.1), κάθε CM/AOSP χρειάζεται custom Kernel (πχ Solid) για να λειτουργήσει καλά καθώς υπάρχουν framedrops, freezes, lags κι ένα άλλο σωρό προβλήματα που δεν θα τα θέλει καθόλου η κοπέλα μου. Υπολόγισε ότι σε CM η εγκατάσταση των εφαρμογών παίρνει μια "μέρα" (πχ Facebook) και είσαι κομπλέ. :)

Θα ψαξω για την artmod. θυμαμαι να το λενε τα παιδια εδω αλλα ειχα παρατησει το αθλημα εντελως , τελευταια φορα για να καταλαβεις ασχοληθηκα με custom roms στο Xperia Arc S :lol:

Ευχαριστω πολυ!! Και μολις επιστρεψει το G2 , θα της περασω και εκει καμμια customιά , γιατι εχει καποια χαζα πραγματα στην 5.0.2 που πραγματικα χαλασαν την smoothιλα της kk !

Θα ψαξω για την artmod. θυμαμαι να το λενε τα παιδια εδω αλλα ειχα παρατησει το αθλημα εντελως , τελευταια φορα για να καταλαβεις ασχοληθηκα με custom roms στο Xperia Arc S :lol:

Ευχαριστω πολυ!! Και μολις επιστρεψει το G2 , θα της περασω και εκει καμμια customιά , γιατι εχει καποια χαζα πραγματα στην 5.0.2 που πραγματικα χαλασαν την smoothιλα της kk !

Έχεις G2 και το έχεις αφήσει στην 5.0.2; Μου φαίνεται ότι πρέπει να ξεκινήσεις πάλι τα φλασαρίσματα, αλλά με ρέγουλα γιατί όταν πάρεις το G4 στα χέρια σου μετά θα πάθεις στερητικό - θυμήσου τα γραφόμενά μου. ;) :lol:

Έχεις G2 και το έχεις αφήσει στην 5.0.2; Μου φαίνεται ότι πρέπει να ξεκινήσεις πάλι τα φλασαρίσματα, αλλά με ρέγουλα γιατί όταν πάρεις το G4 στα χέρια σου μετά θα πάθεις στερητικό - θυμήσου τα γραφόμενά μου. ;) :lol:

Το εχω ηδη το G4 στα χερια μου , εδω και μια βδομαδα :p

Το G2 το εχει η κοπελα μου και εγω προερχομαι απο το optimus G :lol:

Δυστυχως , επειδη ειναι της κοπελας μου το G2, δε με αφηνε να το κανω κατι παραπανω , μεχρι που ειδε οτι εχει θεματα με την ταχυτητα στην καμερα και στη μπαταρια. Τωρα προεκυψε και κατι ακυρο ,οπου μαλλον εχει θεμα με καποιον αισθητηρα, και ενω μιλαμε στο τηλ. (οταν ειναι χωρις handsfree) , κλεινει, με βαζει στην αναμονη, κοινως ειναι σα να μη λειτουργει ο αισθητηρας και παταει την οθονη με το μαγουλο ξερω γω. Γι'αυτο θα το στειλουμε για τσεκ , ειναι εντος εγγυησης , νομιζω οτι υπαρχει προβληματακι!

Η αληθεια ειναι πως ηδη μου λειπει το xposed που ειχα περασμενο , αλλα δε βαριεσαι, βολευομαι :p

Edited by tommybertsen

Εμένα πατάει μόνο του όποτε κάνω κλήση, κανονική η Skype, συγκεκριμένα 4 σημεία στο κάτω μισό της οθόνης, και κλείνει κλήσεις, βάζει σε σιγαση κτλ :lol:

Μερικές παρατηρήσεις: Προσωπικά TWRP>CMW :p

Κατεβάζεις την artmod από το xda (artmod optimus g @ Google είναι πρώτο λινκ), πας στο custom recovery, install, βρίσκεις το .zip που κατέβασες και μετά ακολουθείς απλές οδηγίες που θα σου βγάλει

Θα ανοίξει ένα G3 :lol: το οποίο θα λειτουργεί πολύ καλά ;)

Εμένα πατάει μόνο του όποτε κάνω κλήση, κανονική η Skype, συγκεκριμένα 4 σημεία στο κάτω μισό της οθόνης, και κλείνει κλήσεις, βάζει σε σιγαση κτλ :lol:

Αυτο στο κανει στο Optimus G ? :o Περα απο τα κουλα με τα restarts , δε μου'χει κανει τιποτα περιεργο. Εκτος απο μια φορα που δεν "επιανε" καλα το power button και ταυτοχρονως οταν το πατουσα παρατεταμενα, δε μου εβγαζε μενου (εκανε restart το κινητο μετα απο 10 sec περιπου αν το πατουσα συνεχομενα). Το εβαλα σε ρυζι , γιατι υποπτευθηκαμε υγρασια, και το αφησα κανα 3ημερο. Εκτοτε δεν το ξανακανε :lol: (ηθελε το κινεζικο του μωρε το κινητο :p )

Μερικές παρατηρήσεις: Προσωπικά TWRP>CMW :p

Τwrp εναντι cwm πως θα κατεβασω; Γινεται μεσω του unlock να επιλεξω twrp ; Θα το κανω μαλλον αυριο οποτε θελω να ειμαι προετοιμασμενος. Εχω ετοιμο και τον οδηγο επαναφορας σε στοκ ρομ σε περιπτωση που κατι παει στραβα :)

Κατεβάζεις την artmod από το xda (artmod optimus g @ Google είναι πρώτο λινκ), πας στο custom recovery, install, βρίσκεις το .zip που κατέβασες και μετά ακολουθείς απλές οδηγίες που θα σου βγάλει

Ετοιμη, κατεβηκε η artmod.

Εχω επιλογη στο boot menu μου να κανει reboot στο recovery ή και στο bootloader (μεσω xposed) ετσι θα παω; Παλιοτερα θυμομουν οτι γινοταν με ενα συνδιασμο απο hard keys (power on + vol up ? ). Μετα προφανως θα κανω full wipe data+system οπως λεει και στις οδηγιες;

Λεει οτι γινεται και με locked bootloader αλλα δε βλεπω το λογο να τον κραταω κλειδωμενο. Εκτος εγγυησης ειμαι ετσι και αλλιως , εδω και κανα χρονο :p

Θα ανοίξει ένα G3 :lol: το οποίο θα λειτουργεί πολύ καλά ;)

Δε θα εχω πλεον το optimus G μου; :lol:

Συγχωρεστε με για τις πολλες χιλιοειπωμενες ερωτησεις , αλλα ειναι μεγαλο το thread. Επρεπε να το παρακολουθω πολυ περισσοτερο καιρο για να εχω μια πληρεστερη αποψη. Επρεπε και να φτασει ο καιρος να αλλαξω συσκευη για να τα κανω ολα αυτα :lol: Ευχαριστω για την ανοχη :)

ΥΓ:

κανει justice στον τροπο; :lol: Αν ειναι να το ακολουθησω για να μη σας πρηζω αλλο :)

YΓ2: Τωρα που το βλεπω χρησιμοποιει το aroma αυτος και βαζει και κατι αλλα αρχεια; που θα τα βρω αυτα και τι ειναι; Μηπως ειναι pre-installed πλεον στη v7artmod για OTA αναβαθμιση της rom ? Κατι τετοιο υποψιαζομαι.

edit: Βρηκα

πως γινεται η διαδικασια. Αυτο σε συνδιασμο με το προηγουμενο , θα με οδηγησουν λογικα σε κανονικη εγκατασταση της Artmod.

Θα κανω και backup πριν κανω wipe data,cache, αφου πρωτα προφανως εχω περασει το ζιπ χυμα στη μνημη απο οτι καταλαβα, σωστα;

Επισης τα gapps πως γινονται install ? που τα βρισκω; Χρειαζονται ή ειναι περασμενα στη ρομ;

Εδιτ2: Ακυρο , ειδα οτι ειναι για AOSP , καθαρες rom.

yeah,right, δε σας ζαλισα καθολου :lol:

Edited by tommybertsen

Φίλε μου, έχεις αγχωθεί χωρίς λόγο. ;)

Από τη στιγμή που ξεκλείδωσες bootloader και πέρασες custom recovery, περνάς τη ROM στη μνήμη του κινητού (πρόσεχε να κατεβάσεις τη full έκδοση κι όχι την OTA - η OTA έκδοση είναι γι αυτούς που έχουν ήδη περασμένη μια παλαιότερη έκδοση της ROM κι αντί για OTA, περνάνε το zip και εγκαθιστούν την τελευταία έκδοση) και από τη recovery κάνεις install. Ο Aroma Installer είναι ένας "special" installer μέσω του οποίου γίνεται η εγκατάσταση της ROM και μπορείς να επιλέξεις κάποια tweaks, εν αντιθέσει με τις CM/AOSP ROMS που η εγκατάστασή τους γίνεται απευθείας από τη recovery και βλέπεις απλώς τη μπάρα κάτω από το ανδροιδές να γεμίζει.

Φίλε μου, έχεις αγχωθεί χωρίς λόγο. ;)

Από τη στιγμή που ξεκλείδωσες bootloader και πέρασες custom recovery, περνάς τη ROM στη μνήμη του κινητού (πρόσεχε να κατεβάσεις τη full έκδοση κι όχι την OTA - η OTA έκδοση είναι γι αυτούς που έχουν ήδη περασμένη μια παλαιότερη έκδοση της ROM κι αντί για OTA, περνάνε το zip και εγκαθιστούν την τελευταία έκδοση) και από τη recovery κάνεις install. Ο Aroma Installer είναι ένας "special" installer μέσω του οποίου γίνεται η εγκατάσταση της ROM και μπορείς να επιλέξεις κάποια tweaks, εν αντιθέσει με τις CM/AOSP ROMS που η εγκατάστασή τους γίνεται απευθείας από τη recovery και βλέπεις απλώς τη μπάρα κάτω από το ανδροιδές να γεμίζει.

Aυτην εδω κατεβασα, φανταζομαι πως ειναι η φουλ εκδοση.

Εχω αγχωθει ενω η διαδικασια για τα recovery και ιδιαιτερα του root, παλαιοτερα , ηταν πιο δυσκολη :lol: . Γενικα το'χω αυτο :p

Τα full wipe τα κανω κανονικα υποθετω , ετσι; Δεν εχω περασει αλλη ρομ, και θελω να "καθαρισει" το κινητο .

Επισης κατεβασα και αυτο το οποιο φανταζομαι το φλασαρεις με τον ιδιο τροπο (μεσω recovery) αφου εχεις επιτυχως φλασαρει τη ρομ. Φαινεται ενδιαφερον ως "dark mode" μιας και μου αρεσουν "dark themes" , το ιδιο και στην κοπελα μου!

Στο Changelog εχει κατι για OTA , ενα αρχειο που ειναι κατα πολυ μικροτερο, το οποιο μαλλον ειναι για να βαλεις ΜΕΤΑ την rom οπως ειπες και εσυ.

Το ξεκινησα τωρα που βρηκα λιγο χρονο , και ο θεος βοηθος :p

Τελος καλο. Ευχαριστω πολυ!

2 χαζες ερωτησεις. Το dark theme μπορω αφοβα να το φλασαρω με τον ιδιο τροπο; Επισης εχει νοημα το factory reset ή εφοσον εγινε full wipe (data,dalvic,cache κλπ) δεν χρειαζεται; Ξανα ευχαριστω!!

Edited by tommybertsen

Δε μπορώ να κοιτάξω τώρα τα λινκ

Περιληπτικά:

Twrp+cmw θα διαλέξεις στο freegee

Από εκεί κάνεις απλά install τη ρομ, και στις επιλογές που θα σου βγάλει Αφού ξεκινήσει η διαδικασία, επιλέγεις wipe (Έχει install without wipe + just update επίσης)

Στο recovery μπαίνεις όπως θες, από το μενού είναι πιο εύκολο :p

Το μαύρο θέμα δε το έχω βάλει, δε ξέρω

Δε χρειάζεται τίποτα άλλο, gapps έχει, είναι σαν g3 μετά

Α, στον installer σου έχει επιπλέον επιλογές. Αν θυμάμαι καλά, είναι:

Xposed

G3 tweakbox (για το g3 xposed module, πολλές επιλογές)

Advanced power menu (σαν αυτό που έχεις για επανεκκίνηση σε recovery κτλ)

Software buttons

Tap πάνω δεξιά για κλείδωμα

Ότι θες βάζεις εδώ

Δε μπορώ να κοιτάξω τώρα τα λινκ

Περιληπτικά:

Twrp+cmw θα διαλέξεις στο freegee

Από εκεί κάνεις απλά install τη ρομ, και στις επιλογές που θα σου βγάλει Αφού ξεκινήσει η διαδικασία, επιλέγεις wipe (Έχει install without wipe + just update επίσης)

Στο recovery μπαίνεις όπως θες, από το μενού είναι πιο εύκολο :p

Το μαύρο θέμα δε το έχω βάλει, δε ξέρω

Δε χρειάζεται τίποτα άλλο, gapps έχει, είναι σαν g3 μετά

Α, στον installer σου έχει επιπλέον επιλογές. Αν θυμάμαι καλά, είναι:

Xposed

G3 tweakbox (για το g3 xposed module, πολλές επιλογές)

Advanced power menu (σαν αυτό που έχεις για επανεκκίνηση σε recovery κτλ)

Software buttons

Tap πάνω δεξιά για κλείδωμα

Ότι θες βάζεις εδώ

Kαλησπερα. Τα εβαλα ολα αυτα :) Και το μαυρο θεμα. Απορια μου ειναι αν χρειαζεται factory reset τωρα. Γιατι καθε φορα που κανω μια επανεκκινηση, η φωτεινοτητα ειναι στο 100% και ο χρονος απενεργοποιησης της οθονης στα 2 λεπτα, οσο και να το θεσω εγω.

Εκανα full wipe (εκτος του εσωτερικου χωρου) , και φλασαριστηκε μια χαρα η Ρομ.

Xposed κλπ τα εβαλα και λειτουργουν μια χαρα, οπως και το κινητο φαινεται να ειναι λιγο ταχυτερο! Δεν εχω βαλει καρτα σιμ ακομη ,μαλλον απο Τριτη.

Επομενο βημα θα ειναι αν θελησω καποια αλλη ρομ , να μαθω πως περναω custom kernel που να παλευεται , αλλα προς το παρον , μια χαρα φαινεται αυτη, οντως σα G3 ειναι :cool:

O custom Kernel περνιέται σαν zip κανονικά μέσω recovery,

• The title was changed to LG Optimus G (E975)