pgetsopoulos Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Κάνεις κάτι συγκεκριμένο; εμένα καμία φορά κλείνει όταν βγάλω φωτογραφία με φλας με μπαταρία κάτω από το 45% Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Μπα, απολυτως τιποτα. Πχ , το μεσημερι που εκανε το 1ο restart, το ειχα στην τσεπη (φορμας, καθολου σφιχτη να πεις οτι πιεζεται - εχει 1,5 χρονο να μπει σε τετοια τσεπη - παντα σε τσαντακι η ανετη τσεπη φορμας), και οταν το εβγαλα απο την τσεπη ειχε κανει restart. Πριν 2 ωρες, το ειχα στο τραπεζι , και εκανε restart. Πριν λιγο το ακουμπησα στο γραφειο , και ξανακανε. Εχω 5 games και καμποσες εφαρμογες, αλλα δεν ειχα ποτέ καμμια που να δημιουργει προβληματα. Μονο απο 2-3 που προκαλουσαν τρελα wakelocks, αλλα τις σουταρα. :\ Μυστηρια πραγματα. Δεν ειμαι και για αλλαγη συντομα, με βλεπω με κανα νοκια 3330 :lol: Φωτογραφια εχω να βγαλω ουτε εγω ξερω απο ποτε :-p Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Νομίζω πώς η ήρθε η ώρα να αλλάξεις μπαταρία. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Αν δε παω τον αλλο μηνα στο g4 :P Ετσι κ αλλιως θα το κρατησω αυτο το κινητο ,δε το πουλαω, εχω δεθει μαζι του συναισθηματικα!! Εννοεις δλδ οτι παιζει να φταιει η μπαταρια για τα restarts ? Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Από τη στιγμή που είσαι σε stock ROM, δύσκολα να είναι θέμα software και δεν πιστεύω ότι είναι θέμα hardware. Η μπαταρία προκαλεί restarts και τη θεωρώ βασικό ύποπτο στην περίπτωσή σου. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Απο που παιρνω μπαταρια; Για να επεμβω μονος μου εχοντας αυτο το κινητο μονο , το κοβω δυσκολακι. Ειμαι πολυ "αμπνταλης" με τετοιες δουλειες. Τι θα μου κοστισει απο επισημο LG σερβις; Αν ειναι πολλα , μαλλον ισως να αξιζει να δοκιμασω την τυχη μου μονος μου. Ετσι και αλλιως καποια στιγμη πρεπει να αλλαξω κινητο, δε ξερω αν θα ειναι αργα ή γρηγορα απλα. Ελπιζω να το αναζωογονησει λιγο αν του αλλαξω μπαταρια. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Αν ισχύει ακόμα, μιας και το κινητό είναι εκτός εγγύησης, θα σου έρθει περίπου 25€ (20 η μπαταρία και 10 τα εργατικά). Για περισσότερες πληροφορίες, κάνε ένα τηλεφώνημα στην Procordia. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Σε ευχαριστω παρα πολυ, αν βγει μεχρι 30 , θα την κανω τη δοκιμη. Αν μου πουνε τιποτα παραπανω , θα το κανω μονος μου και ο,τι κατσει. Αλλιως με βλεπω για αλλαγη τον αλλο μηνα. Εχω δεθει με αυτο το κινητο , πραγματικα! 3 χρονια δε το βαρεθηκα ουτε στιγμη!! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι, αλλά η procordia χρεωνε το καλοκαίρι 15€ μπαταρία και 30€ εργατικά! Αν είσαι εντός εγγύησης, μόνο τότε δεν πληρώνεις εργατικά. Δεν αξίζει πάντως για μένα ούτε 10€ για εργατικά.. 2 βίδες έχει όλες κι όλες το καπάκι και δύο στην επαφή της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Μπορώ να αγοράσω μόνο μπαταρία; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι, αλλά η procordia χρεωνε το καλοκαίρι 15€ μπαταρία και 30€ εργατικά! Αν είσαι εντός εγγύησης, μόνο τότε δεν πληρώνεις εργατικά. Δεν αξίζει πάντως για μένα ούτε 10€ για εργατικά.. 2 βίδες έχει όλες κι όλες το καπάκι και δύο στην επαφή της μπαταρίας. Δεν ειμαι εντος εγγυησης, και προβλεπω μαλλον αλλαγη κινητου. Οσο να'ναι παλιωσε το κινητακι μας. Με βλεπω για G4 συντομα. Οντως ειναι 30+15. Γενικα ενα 50ρικο. Προτιμω να αλλαξω κινητο μιας και δεν αλλαζω και "καθε μερα" . Βλεπω οτι εχει κατι μπαταριες στο ebay , πχ αυτη ή αυτη Αν και μπορει να καταφερω να παρω μια και να την αλλαξω, το σκεπτικο μου αλλαξε λιγακι , και αφορα το γεγονος οτι αργα ή γρηγορα , θα παρω καποιο αλλο κινητο. Οποτε μαλλον το timing ειναι καλο. Και η τιμη του G4 κανει ελευθερες πτωσεις καθημερινα. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkir Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Δεν ειμαι εντος εγγυησης, και προβλεπω μαλλον αλλαγη κινητου. Οσο να'ναι παλιωσε το κινητακι μας. Με βλεπω για G4 συντομα. Οντως ειναι 30+15. Γενικα ενα 50ρικο. Προτιμω να αλλαξω κινητο μιας και δεν αλλαζω και "καθε μερα" . Βλεπω οτι εχει κατι μπαταριες στο ebay , πχ αυτη ή αυτη Αν και μπορει να καταφερω να παρω μια και να την αλλαξω, το σκεπτικο μου αλλαξε λιγακι , και αφορα το γεγονος οτι αργα ή γρηγορα , θα παρω καποιο αλλο κινητο. Οποτε μαλλον το timing ειναι καλο. Και η τιμη του G4 κανει ελευθερες πτωσεις καθημερινα. Και εγώ μια απο τα ίδια. Ήρθε η ώρα για το G4 το οποίο και είδα χθές σε μαγαζί. Πραγματικά τούμπανο. Να προσέξεις μόνο να είναι η παρτίδα 601 ή 602 καλύτερα γιατί με το που περνάς το android 6.0 μερικά παλιότερα μπρικαρουν. Η δε τιμή στα 310 είναι πολύ καλή πλέον.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 (edited) Πως θα ξέρω την παρτίδα από πριν; θα ρωτήσω λογικά στο κατάστημα... Έχουν κάποια στάνταρ ημερομηνία παραγωγής; πχ Ιανουάριο η Φεβρουαριο ; Edited March 13, 2016 by tommybertsen Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkir Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Πως θα ξέρω την παρτίδα από πριν; θα ρωτήσω λογικά στο κατάστημα... Έχουν κάποια στάνταρ ημερομηνία παραγωγής; πχ Ιανουάριο η Φεβρουαριο ; Ναι θα ρωτήσεις το κατάστημα. 601 Ιαν 2016 - 602 Φεβρ 2016 ;) Οι πιο πολλοί έχουν τώρα την 601 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Παιδες ερωτηξη. Μιας και εχω απειρο καιρο να κανω reset defaults στο κινητο , και ειπα να το κανω σημερα εχω μια ερωτησουλα. Εχω βαλει απο τοοοοτε , το xposed και καποια modules. Αυτο πρεπει να το αφαιρεσω πριν την επαναφορα; Θα αφαιρεθει μονο του και θα το ξαναπερασω; Μη κανω καμμια πατατα δε θελω και ξαναφλασαρω απο την αρχη. Ειμια σε στοκ 4.1.2 Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Αν εννοείς hard reset, σβήνονται μόνα τους από όσο θυμάμαι, έχω και γω καιρό να κάνω Δε θυμάμαι ποτέ να είχα πρόβλημα, αν θες βέβαια περίμενε να απαντήσει και κάποιος με σιγουριά Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Εννοω επαναφορα, format, hard reset (? ) , οπως και αν λεγεται :P Το κλασικο μεσα απο το μενου του τηλεφωνου! Λογικα θα σβηνεται μονο του μιας και μπηκε μεσω apk , και ετσι γινεται και το καθε update που βγαινει (αν και για 4.1.2 μαλλον σταματησε να βγαζει update) . Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkir Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα. Χρησιμοποίησα tasker για να βρω λύσεις αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Με το πρώτο πάτημα του πλήκτρου on κολλάει. Εαν το πατήσω μια, δύο και τρίτη φορά στην σειρά (on,off,on) τότε μέχρι να σβήσω την οθόνη όλα τέλεια. Εαν μιλάω με κάποιον στο τηλέφωνο σβήνει φυσικά η οθόνη στο αυτι και όταν τελειώσει η κλήση φυσικά και ανάβει αλλά είναι και πάλι κολλημένο. Εαν θέλω να απαντήσω σε κλήση, σβήνω την οθόνη και την ξανα ανάβω για να απαντήσω. ΓΕΛΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ :lol: Τελικά εντελώς ξαφνικά όπως παρουσιάστηκε το πρόβλημα, σήμερα εξαφανίστηκε και το κινητό δουλεύει όπως πρέπει. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Ειχε απηυδησει το κινητακι. 1+ χρονο χωρις καθολου επαναφορα, χωρις να κανω τιποτα, απλα καθαριζα μια cache και τελος. Σκυλι μαυρο κυριολεκτικα ομως! Δεν εβγαζε τσιμουδια, μεχρι τις προαλλες που ξεκινησε τα κουλα του. Παρολα αυτα κανει ακομα random restarts και παρατηρω οτι πολλες φορες ειναι soft restarts (χωρις καν να βαζω pin ) και ορισμενες φορες το βρισκω στην οθονη για pin . :wacko: Μου εβγαζε σε καποια φαση με το ζορι 2 ωρες οθονη. Μετα την επαναφορα του εβαλα greenify, xposed (αφου το αφησα και ειδα οτι εκανε restarts και πριν απο αυτο - για να αποκλεισω οτι φταιει - τι στην ευχη, τοσο καιρο το ειχα πανω) , 3-4 modules, 15-20 εφαρμογες βασικες και voila , 3μιση ωρες οθονη :lol: Για 3 χρονια μπαταρια , καθολου ασχημα. Δυστυχως εβαλα τα πραγματα σε μια ζυγαρια , και αποφασισα οτι θα πρεπει να το αποχωριστω (τουλαχιστον θα μεινει στο συρταρι για 2ο ). :X Παρηγγειλα χτες το G4 και λογικα αυριο θα το εχω! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Με το καλό να σου έρθει! Ήθελα v10 αλλά με απογοητεύει η μπαταρία, 3.5 ώρες οθόνη βλέπω παντού :/ Αν βγει καλό το g5 σε αυτόν τον τομέα μάλλον θα περιμένω πτώση της τιμής του Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Στο xiaomi redmi note 3 pro εχω δει 7ω OST και εμεινα λιγο (4000mah). Αλλα δε θα πηγαινα προς τα κει... Το V10 ζαχαρωνα αλλα επρεπε να περιμενω. Αλλου διαβασα οτι το V10 ειναι βελτιωμενο στον τομεα της μπαταριας... Χμμ... Κοσμημα ειναι παντως! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Ναι, πανέμορφο και μου αρέσει πολύ η δεύτερη οθόνη! Το Redmi 3 βγάζει Και 12-14, πόσο δύσκολο να βάλουν σοβαρή μπαταρία σε δυνατό κινητό; Ευτυχώς δείχνει βελτιωμένος ο 820 σε αυτό Θα ήθελα να περιμένω για ένα v20 αλλά δε νομίζω.. Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Εγω χαλαρα θα περιμενα να πεσει το V10 ή το G5, αλλα το Optimus G πλεον ειναι αρκετα παλιο , αν και δε του φαινεται και τοσο. Τα μυστηρια προβληματα με τα random restarts με ανησυχουν και δε μπορω να το κρατησω πολυ ακομη. Συν τοις αλλοις να δωσω 50 για μπαταρια, συν ενας θεος ξερει ποσα αν εχει καποιο αλλο προβλημα, δε το βρισκω κομπλε, και γενικα εψαχνα λογους για να αλλαξω, οποτε μου τους εδωσε :p Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Μπαταρία δε με νοιάζει, έχω παντρευτεί το 16ρι της Xiaomi :lol: Αλλά αμαρτία να το έχω πάλι αγκαλιά στη νέα συσκευή, μόνο έτσι το σκέφτομαι (η έστω να πρέπει πάντα να έχω δεύτερη μπαταρία μαζί) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Κατοχος του G4 απο χτες... Θα μου λειψεις OG old pal :love: Τιποτα δε συγκρινεται σε αποκρισιμοτητα, αλλο level εντελως. Τιποτα ομως δε συγκρινεται σε συναισθημα. Νιωθω αδειος!! Παρολα αυτα ειναι περισσοτερο ομορφο απ'οσο φαινεται σε βιντεο και φωτος, πολυ καλο στο κρατημα , μπορω με το μεσαιου μεγεθους χερι μου να το δουλεψω με ενα χερι (οριακα βεβαια). Αλλα δεν ειναι OG in terms of size , σιγουρα. Οθονες η μερα με τη νυχτα. Γενικα δε ξερω γιατι τα συγκρινω :P Παντως "συνδεθηκαν" με ενα ωραιο τροπο μεταξυ τους , κατα την εναρξη, οπου μεσω nfc μεταφερονται οι εφαρμογες σου απο το ενα κινητο στο αλλο!! Καλη φαση :D Το Optimus G , θα παραμεινει στην κατοχη μου μεχρι να δει τα ραδικια αναποδα εντελως :lol: Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts