Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το έχω κάνει αλλά δε το βρίσκει

Θα δοκιμάσω με κάνα virtual box αύριο!

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επειδή από βδομάδα θα το πάρουν για σέρβις, ερώτημα:

Την ενημέρωση δεν την πέρασα ποτέ γιατί παντού διάβαζα-ζω ότι το κάνει γενικά πιο αργό και βγάζει διάφορα προβλήματα, οπότε θελω να μείνει με την 4.1.2 όπως το αγορασα.

Κρίνετε απαραίτητο να τους πω εκ των προτέρων να μην αναβαθμίσουν το λογισμικό σε ΚΚ; το κάνουν από μόνοι τους αν δούνε ότι δεν φοράει την τελευταία έκδοση;

ή να μην πω τίποτα και αν το επιστρέψουν με ΚΚ απλά να το επαναφέρω στην προηγούμενη; (το οποίο δεν το έψαξα ποτέ, εύκολη η διαδικασία σε τέτοια περίπτωση; )

Edited by apVga

Μπορείς να τους το πείς αλλά και να σου βάλουν την KK, σε 10 λεπτά έχεις γυρίσει σε JB, είναι πολύ απλό. :)

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

ok, μάλλον σας έχω πρήξει κατιτίς (αλλά έχει και λίγο γέλιο το σεντόνάκι μου), όμως μιας και είναι η πρώτη φορά που στέλνω κινητό σε σέρβις, είμαι μέσα στην ανασφάλεια. Μόλις ήρθαν από Ελτα κούριερ (!!!) και πήρανε το κινητό...

Όταν μίλησα τηλεφωνικά, μου είπανε, μόνο συσκευή, χωρίς κουτί. Λέω οκ...παράξενο μεν, αλλά δεν πειράζει, θα το φασκιώσω για τα καλά. Οποτε χθες το βράδυ ετοιμάζω το πακέτο...και τι πακέτο. Κατέληξε ενα πακέτο μούμια (ή να το πω, μπαμπούσκα lol), φάσκιωμα x5 με τύλιγμα με φελιζόλ (σε ενιαία μορφή σαν περιτύλιγμα που υπάρχει), κομμάτια χοντρό χαρτόνι πάνω-κάτω, σφραγισμα με ταινία, κι άλλη γύρα φελιζόλ...και ξανά... κι όλο μεσα σε φάκελο με φουσκάλες, φασκιωμένος κι αυτός και με ταινία και με συρραπτικό (όταν το έφτιαχνα γελούσα με την σκέψη τι καντήλια θα φάω από όποιον το ανοίξει).

Κατέληξε ένα ωραίο δεμα που και μπάλα να έπαιζες με αυτό, δεν θα πάθαινε τίποτα. Παραμένοντας και πανάλαφρο... τέλεια λέω, είχα τραβήξει και όλη τη διαδικασία σε βίντεο (διότι πέρα από όλα, το κινητό είναι κυριλέ σαν τα το έβγαλες πριν 2 λεπτά από το κουτί, ούτε οι ζελατίνες δεν έχουν ίχνος γρατζουνιάς, κι αν μου επιστραφεί με το παραμικρό, θα... μακριά από εμάς, κτλ).

Και φαντάζομαι τώρα, όσοι έχετε στείλει και τα διαβαζετε αυτά, ήδη γελάτε. Διότι... ψάρι εγώ με την διαδικασία, δεν ήξερα -και δεν μου το είπανε στο τηλ, τις δύο φορές που ρωτούσα με απορία "χωρίς το κουτί;" -ότι θα έστελναν δικό τους κουτί για να βάλω το κινητό μέσα. Εμεινα με το βλέμμα της αγελάδας, όταν εγώ έπιασα να δώσω το δέμα μου και την ίδια στιγμή ο κούριερ μου έδινε δικό του δέμα. "Τι είναι αυτό;... δικό τους κουτί; πλάκα κάνουν, έχω φτιάξει δέμα που δεν συγκρίνεται με αυτό το πράμα, το δικό μου να στο πετάξω κάτω τώρα δεν θα πάθει τίποτα..." και άλλα τέτοια ωραία.

...Άνοιξα το δεματάκι μου λες και ήμουν σε κηδεία και σε κάθε βήμα πριν βγάλω την επόμενη στρώση προστασίας κοιτούσα με αποστροφή και μισό μάτι το κουτί τους, να τσεκάρω μήπως χωρούσε έτσι και μήπως δεν χρειαζόταν να βγάλω την επόμενη στρώση. :lol: Τελος πάντων, φτάσαμε στο σημείο μηδεν για μένα ("αυτό, δεν το ανοίγω παραπέρα, θα το πάρει και με το ζόρι αν χρειαστεί" ατάκα lol) το οποίο ευτυχώς χωρούσε και ευτυχώς αν αφαιρέσουμε την υπερπροστατευτική μου παράνοια (που όχι, δεν είναι, όλοι έχουμε διαβασει 100άδες ιστορίες με διαλυμένα πακέτα), είναι αντικειμενικά ασφαλές...

Κι οπότε προς τι το σεντόνι παιδάκι μου, θα μου πείτε (...εχμ ...έχει ήλιο, έχω κέφια, έφαγα γλιστρίδα κλπ; )

Αλλά πέρα από την πλάκα:

α) τραγικό το κουτί τους, έτσι; ένα απλό χάρτινο, όχι τίποτα χοντρό, αρκετά μεγαλύτερο από την συσκευή, οπότε αν δεν την επενδύσεις με κάτι, θα πλέει και θα πηγαίνει πέρα-δώθε μέσα... κι επιπλέον αν την βάλεις μεσα σκέτη και πέσει το κουτί από κανένα χέρι, η ζημιά θεωρώ ότι είναι δε-δο-μέ-νη. Και άντε να αποδείξεις μετά ότι δεν είσαι ελέφαντας κι ότι το έστειλες άψογο.

β) Το κυριότερο: Eίναι δυνατόν να είναι τέτοια η διαδικασία, που ο κούριερ να έχει γνώση πλέον και να έχει δει τι μπαίνει μέσα στο κουτί; Υπάλληλος των Ελτα ε, ούτε ιδιωτικής κούριερ -οπου αν γίνει κάτι, είναι περιορισμένα τα πράγματα και εντοπίζεις ευκολα ποιος παρέλαβε-, ούτε δικός τους υπάλληλος που θα ήταν ακόμα πιο καθησυχαστικό). Nα το κλείνει και να το βάζει αυτός στον φάκελο...όχι φάκελο, σακούλα! το κουτί απλά κλείνει, χωρίς κάποια ταινία επάνω και μπαίνει στη σακούλα. Οπότε αν σου τύχει κανένας -μπιπ- δεν μπορεί να ανοίξει σακούλα, ανοίξει κουτί, πάρει κινητό, βάλει τούβλο μέσα κι άντε σε νέα σακουλίτσα των ελτα και τέρμα. Ειλικρινά, πέρα από τη φάση με την ασφάλεια του κουτιού που οκ, το βλέπεις και του λες περίμενε να το φασκιώσω λίγο μην μπει μεσα σκέτο, αυτό που ξερει και έχει δει ο άλλος τι μπήκε μεσα, όσο το σκέφτομαι τρελαίνομαι.:(

Μου έφτιαξες το κέφι φίλε μου :D

Μην αγχώνεσαι για την συσκευή. Το κουτί μπορεί να μοιάζει πούπουλο, αλλά αντέχει πάρα μα πάρα πολύ πίεση! Τεσταρισμένο από εμένα εννοείται :lol:

Επίσης με την ζελατίνα μέσα έτσι σφιχτά, δεν πρόκειται να πάει πουθενά.

Για το θέμα του "τούβλου" και πάλι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!

Από την στιγμή που ο υπάλληλος το παραλάβει και υπογράψεις, είναι δική του ευθύνη, γι'αυτό και το πακετάρει αυτός.

Μην αγχώνεσαι για τίποτα :)

E μα, εγώ ετοίμασα υπερπαραγωγή κι αυτοί μου το γυρίσανε σε low budget scary b-movie

Από το στόμα σου Νίκο, thanks και ίδωμεν, ελπίζω να αποδειχθώ απλά τρομολάγνος καταστροφολόγος lol

Καλησπέρα,

έχω τη συσκευή 2 χρόνια. Δεν είναι ρουταρισμένη. Έχω την 4.4.2.

Τον τελευταίο καιρό μετά το 30% της μπαταρίας το κινητό κλείνει και δεν ξαναανοίγει. Μόλις το βάλω να φορτίσει δείχνει ότι είναι εντελώς άδειο και αφού το ανοίξω (κλειστό γύρω στο 5-6%) δείχνει πάνω από 30% (ανοιχτό γύρω στο 35-40%).

Δε μπορώ να καταλάβω αν φταίει η μπαταρία, ο φορτιστής, το καλώδιο ή το λογισμικό.

Αν υπάρχει κάποιος που αντιμετώπιζε τπτ παρόμοιο και βρήκε λύση θα χαιρόμουν να μου το πει κ μένα!!!!

Παιδιά , ξέρει κανένας αν υπάρχει σταθερή lollipop που να μοιάζει σε ταχύτητα, κατανάλωση μπαταρίας τη μανίσια 4.1 ;;

Παιδιά , ξέρει κανένας αν υπάρχει σταθερή lollipop που να μοιάζει σε ταχύτητα, κατανάλωση μπαταρίας τη μανίσια 4.1 ;;

Βγήκε marshmallow. Μπορείς να δοκιμάσεις να πεις εντυπώσεις!

Καλησπέρα,

έχω τη συσκευή 2 χρόνια. Δεν είναι ρουταρισμένη. Έχω την 4.4.2.

Τον τελευταίο καιρό μετά το 30% της μπαταρίας το κινητό κλείνει και δεν ξαναανοίγει. Μόλις το βάλω να φορτίσει δείχνει ότι είναι εντελώς άδειο και αφού το ανοίξω (κλειστό γύρω στο 5-6%) δείχνει πάνω από 30% (ανοιχτό γύρω στο 35-40%).

Δε μπορώ να καταλάβω αν φταίει η μπαταρία, ο φορτιστής, το καλώδιο ή το λογισμικό.

Αν υπάρχει κάποιος που αντιμετώπιζε τπτ παρόμοιο και βρήκε λύση θα χαιρόμουν να μου το πει κ μένα!!!!

Περίπου τα ίδια κάνει και το δικό μου.

Ή π.χ. φορτίζει στο 100%, το ανάβεις λίγο μετά και δείχνει 70%

Λογικά χρειάζεται root αλλά ΊΣΩΣ βοηθήσει ένα battery recalibration

Ναι, κοίτα στο play store

παιδια χρειαζομαι επειγοντως βοηθεια!

λοιπον... ειχα μια custom rom περασμενη (βασισμενη στην kit kat αλλα δεν θυμαμαι ποια) και ηθελα να γυρισω στην jellybean. ετσι εκανα backup με titanium φλασαρα την ρομ και ολα πηγαν καλα. Οταν ομως πηγα να επαναφερω το backup μαλλον επανεφερε κατι που δεν επρεπε και εβγαζε συνεχεια σφαλματα του τυπου gapps have crashed ή acore has crashed.

ψαχνοντας ειδα οτι αν κανω wipe το google framework ισως λυθει. το δοκιμασα τα σφαλματα μειωθηκαν ελαχιστα αλλα το προβλημα δεν λυθηκε. ετσι θελω να φλασαρω παλι απο την αρχη τη ρομ..

το προβλημα μου ομως ειναι πως το backup που ειχα το εχω σβησει απο τον υπολογιστη μου και το κινητο οταν το συνδεω στο pc ενω βρισκει τον αποθηκευτικο χωρο γεματο αν τον ανοιξω ειναι κενος. Οπτε θελω τα φωτα σας για το πως θα παρω backup τα αρχεια μου... ενημερωτικα play store δεν δουλευει πια.. ευχαριστω εκ τωνπροτερων για την οποια βοηθεια

Δες αν μέσα στον αποθηκευτικό χώρο υπάρχει ένας φάκελος storage/emulated/0 η κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι ακριβώς το path.

Απλά άλλαζε στις custom 4.4 το μέρος που αποθηκευθεί τα δεδομένα.

2. Σε 4-5 μέρες από την ώρα που θα φύγει το έχεις πίσω. Με το CC βέβαια τώρα, μπορεί να κάνει άλλο τόσο μέχρι να εισάγουν ανταλλακτικά.

edit: σβήνω τα προηγούμενα μιας και επικοινώνησα. Περιμένουν ανταλλακτικό. Βέβαια, έπρεπε να πάρω εγώ 15+ μερες μετά αντί να ενημερώσουν όπως όφειλαν μιας και υπάρχουν και πράγματα που είναι εκτός εγγύησης... τεσπα, το οποίο με οδηγεί στην νέα απορία μου:

Οκ, ξέρω ότι υπάρχουν συσκευές που π.χ. τα "περιφερειακά" τους έχουν μειωμένη εγγύηση. Σε συσκευή όπου δεν είναι αποσπώμενη, η μπαταρία θεωρείται ως τέτοιο και έχει μόνο 6 μήνες εγγύηση (όπως μου είπαν, δεν το ήξερα) κι οπότε την χρεώνομαι.

Edited by apVga

• 2 weeks later...

ξαφνικά έχω θέμα με την μπαταρία. αρχικά το κινητό φορτίζε πολυ αργά (20 ως 40 τοις εκατό σε δύο ώρες) ..

είμαι στοκ 4. 4. 2 και δεν είχα ως τώρα θέμα. άλλαξα φορτιστή χωρίς αποτέλεσμα. δόκιμασα calibration αλλα τιποτα. μετά από πλήρη φόρτιση με λιγότερο δυνατό φορτιστή έχει σχετικά καλή συμπεριφορά ως το 50 τους εκατό και μετά ελεύθερη πτώση..

επίσης πολύ ψήσιμο χτυπαει πάνω από 50 βαθμούς.

τι λετε; το κινητο το έχω ενάμιση χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Edited by testarossa

Εκτός από άλλο φορτιστή, δοκίμασες και άλλο καλώδιο; Δοκίμασε το αν δεν το έκανες και αν συνεχίζει μάλλον φαίνεται ότι πας για μπαταρία.

Όσο έχεις εγγύηση, πήγαινε το. Με 15 ευρώ δεν αξίζει να ασχολείσαι με ποσοστά κτλ.

Και σ'εμένα μετά το 20% έκανε ελεύθερη πτώση και στο 5-6 έκλεινε και είχε θέμα η μπαταρία.

Μια ερωτηση, στο παλιο kdz το κινητό το συνδέουμε ανοιχτο; Γιατί σε download mode δε το ανιχνεύει

Edit: Σε W10 εχει δοκιμασει κανεις; Μηπως για αυτο δε το βρισκει; :(

Δοκιμασα χθες και σε υπολογιστη φιλου με Windows 7, προχωρησε λιγο. Καποια στιγμη το κινητο μπηκε στον bootloader και εβγαλε ενα παραθυρακι με error και ελεγε κατι σαν LPar = 210 Param 100 η καπως ετσι

Το τρεχω αλλες 2 φορες, σταματαγε οταν το κινητο εμπαινε σε bootloader...

Καμια ιδεα μπας και γυρισω ποτε σε 4.1.2?

Δοκιμασα χθες και σε υπολογιστη φιλου με Windows 7, προχωρησε λιγο. Καποια στιγμη το κινητο μπηκε στον bootloader και εβγαλε ενα παραθυρακι με error και ελεγε κατι σαν LPar = 210 Param 100 η καπως ετσι

Το τρεχω αλλες 2 φορες, σταματαγε οταν το κινητο εμπαινε σε bootloader...

Καμια ιδεα μπας και γυρισω ποτε σε 4.1.2?

Το κινητό το έχω δώσει μήνες και δεν μπορώ να σου πω περισσότερα. Το προγραμμάτακι που σου έδωσα που είναι το παλιό KDZ και φλασάρει μόνο 4.1.2 ROM, το έχω δοκιμάσει από XP μέχρι 8.1 και δουλεύει άψογα.

Το "LPar κτλ" είναι σύνηθες φαινόμενο όταν το κινητό μπαίνει σε bootloader. Αν το πρόγραμμα σου κλείνει όταν στα εμφανίζει αυτά, δηλαδή σου πετάει μήνυμα "η εφαρμογή KDZ σταμάτησε" έχει θέμα είτε με τη συμβατότητα (Windows), είτε με κάποιο driver.

Αν δεν σου πετάει μήνυμα η εφαρμογή ότι κλείνει και απλά σου εμφανίζει error, όπως είναι το κινητό σε bootloader κατάσταση παίζεις με τα πλήκτρα αυξομείωσης μέχρι να σου δείξει shut down, το κλείνεις, το βάζεις σε download mode ξανά, το συνδέεις με το USB και συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα ό,τι LPar κι αν γράφει!

Αν είναι όπως εμένα λογικά θα πήγαινε

10, 20, 30%, εκεί πχ εμφανίζει το LPar και αν το συνδέσεις θα δεις που θα γράφει, 40% και από κάτω θα συνεχίζει το LPar. Μην σε απασχολεί, άμα συνεχίζει να φλασάρει, στο 90-95% θα κάνει reboot στο λογότυπο της LG. Εκεί μην φοβηθείς άν κολλήσεις σε bootloop. Το κλείνεις με το power, πατάς το combo πλήκτρων που σε βάζω σε hard reset, του κάνεις ένα και ανοίγει κανονικά.

Ελπίζω να σε βοήθησα. :)

Μετά το μήνυμα, έγραφε κάτι finished, δεν συνέχιζε, ούτε τις επόμενες δύο φορές...

Θα το αφήσω έτσι προς το παρόν και ελπίζω να μαζέψω σύντομα χρήματα για κάνα V10... Αλλιώς θα δοκιμάσω και σε xp :P

Μετά το μήνυμα, έγραφε κάτι finished, δεν συνέχιζε, ούτε τις επόμενες δύο φορές...

Θα το αφήσω έτσι προς το παρόν και ελπίζω να μαζέψω σύντομα χρήματα για κάνα V10... Αλλιώς θα δοκιμάσω και σε xp :P

Δεν τίθεται θέμα Windows, μέχρι 8.1 προσωπικά δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα.

Μήπως κάτι είναι corrupted? Ή το KDZ ή η ROM που πας να φλασάρεις?

• The title was changed to LG Optimus G (E975)