pantrif Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 επειδή βλέπω πολλά bug με την kitkat υπάρχει εύκολος τρόπος επιστροφής στην αρχική rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 επειδή βλέπω πολλά bug με την kitkat υπάρχει εύκολος τρόπος επιστροφής στην αρχική rom? Και εγώ βλέπω αρκετά προβληματακια που δεν είχα πριν Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Όπως; Το θέμα είναι πως αν και δουλεύει κανονικά το τηλ. ζορίζομαι το να το έχω πάνω μου.Και στις δύο περιπτώσεις μου είπαν να μη το χρησιμοποιήσω μέχρι να το δούνε.Βασικά θέλω να το κηνυγήσω για αντικατάσταση.Παίζει να καταφέρω τίποτα λέτε;;;; Αντικατάσταση δύσκολα. Αλλαγή του πίσω μέρους θα σου κάνουν. Μην το χρησιμοποιείς, πήγαινε το στο σέρβις η πάρε τηλέφωνο να σου έρθει κουριερ Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Οσοι βρισκετε bugs με την ελληνικη kitkat, μπορειτε να τα αριθμησετε; Και να πειτε αν μετα την εγκατασταση κανατε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων; Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Επαναφορά δεν έκανα, έχω πρόβλημα με μερικές εφαρμογές και το κινητό δεν ανταποκρινεται όπως πριν όταν πατάω τα πλήκτρα αφής πχ(πατάω το home button η το back space και μερικές φορές δεν ανταποκρινεται με την πρώτη αυτό πριν δεν το είχα) γενικά έχει μια καθυστέρηση στην απόκριση. Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 (edited) TRIKALOS16 ρωτα αν το καλύπτει η εγγύηση και αν ναι πήγαινε το απευθείας στην procordia. , αν όχι καπάκι από το ebay παιδιά εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την 4.4... έχω την γαλλική βεβαια (SFR). κάντε ενα back up και επαναφορά εργοστασιακών Edited July 22, 2014 by alex21 Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Alex21 Black up με την εφαρμογή της LG εσωτερικά στο τηλέφωνο;;; Και μετά το πέρασμα της Kit kat επαναφορά;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Κάνε με αυτό, αλλά κάνε και με το titanium :) για ασφάλεια, γιατί κολλάει καμία φορά Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 εγώ να σας πω απλά μετέφερα στο pc φωτογραφίες , μουσική και επαφές , έκανα επαναφορά εργοστασιακών και πέρασα μια μια τις εφαρμογές από την αρχή.αλλιως με titanium Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 επειδή βλέπω πολλά bug με την kitkat υπάρχει εύκολος τρόπος επιστροφής στην αρχική rom? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=379566 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Βρε παιδιά έχω ακόμα 4.1.2 την E97510i-EUR-XX ξέρουμε πότε θα έρθει η νέα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Έχει έρθει η νέα. Μήπως είναι αλλοδαπό το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 εχω περασει την kit kat με αυτον τον οδηγο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2784649 ειναι απο γαλλια τι τηλ...εχει βγει επισημη? και αν ναι πως μπορω να την περασω, αφου φαινεται οτι εχω την τελευταια εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 (edited) Έχει έρθει η νέα. Μήπως είναι αλλοδαπό το κινητό; Πως το ελεγχο αυτό; Edit: Οκ το βρήκα για Ολλανδία ειναι. Θα περιμένω πολύ λέτε; Edited July 22, 2014 by rocobloco Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrismi Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 επίσης προ αναβαθμισης κολλουσε το μπακ απ στα 51% τωρα στα 50%... doomed Παράθεση ____________________________________________ the more you ignore me the closer I get ____________________________________________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevilFisH Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Όσοι έχετε προβλήματα με lags και διάφορα bug προτείνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Είχε τύχει να κάνω καμιά βδομάδα πριν την αναβάθμιση, επαναφορά γιατί η μπαταρία κρατούσε με πολύ λίγη χρήση το πολύ 20 ώρες και έλεγα μήπως φταίει καμιά εφαρμογή ή κάτι άλλο που δεν έβρισκα. Τελικά δεν λύθηκε το πρόβλημα της αυτονομίας και ήμουν έτοιμος να παραγγείλω καινούργια μπαταρία. Μέχρι που ήρθε αναβάθμιση! Με την Κitkat κρατάει χαλαρά μιάμιση μέρα πλέον και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο lag/bug για την ώρα :). Υ.Γ το μόνο που με χάλασε με την αναβάθμιση είναι που δεν βάλανε το knock on :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Γενικά δεν νοείται αναβάθμιση/φλασαρισμα χωρίς wipe πριν και μετά. Εμφανίζονται πάντα προβλήματα σε μεγάλο ποσοστό χρηστών που δεν κάνουν wipe. Όσοι επιμένουν ότι δεν έχουν κανένα θέμα, μπορεί απλά να μην το ξέρουν. Στο open ποτέ δεν ξέρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthPeter Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Γενικά δεν νοείται αναβάθμιση/φλασαρισμα χωρίς wipe πριν και μετά. Εμφανίζονται πάντα προβλήματα σε μεγάλο ποσοστό χρηστών που δεν κάνουν wipe. Όσοι επιμένουν ότι δεν έχουν κανένα θέμα, μπορεί απλά να μην το ξέρουν. Στο open ποτέ δεν ξέρεις Δηλαδή για να στρώσει καλά η αναβάθμιση θέλει factory reset και πριν τη βάλω και αφού έχει εγκατασταθεί ; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Κανονικά ναι. Εφόσον δεν γίνει αναβάθμιση από custom aosp βέβαια και γενικά σκυλοπειραγμένη συσκευή, ενα wipe μετά είναι αρκετό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Μου βγήκε και μένα η αναβάθμιση χτες το βράδυ. 500+ MB, την έβαλα ΟΤΑ και όλα πένα! Kit Kat πλέον! Η αγορά της δεκαετίας (129 ευρώ με τη γνωστή προσφορά της Vodafone) έγινε η αγορά της εικοσαετίας! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Μου βγήκε και μένα η αναβάθμιση χτες το βράδυ. 500+ MB, την έβαλα ΟΤΑ και όλα πένα! Kit Kat πλέον! Η αγορά της δεκαετίας (129 ευρώ με τη γνωστή προσφορά της Vodafone) έγινε η αγορά της εικοσαετίας! :D +1 Όντως και εγώ 129€ το πήρα Να πω και τα καλά της αναβάθμισης, όντως φαίνεται η αυτονομία της μπαταρίας να αυξήθηκε σημαντικά, και η φόρτιση της μπαταρίας τουλάχιστον σε εμένα γίνεται πολύ πιο γρήγορα από πριν. Επίσης μου αρέσει πολύ και η εμφάνιση των μηνυμάτων. Το κινητό παρέμεινε το ίδιο γρήγορο αλλά έχω μερικές εφαρμογές που κολλάνε, ίσως να φταίει ότι δεν έκανα επαναφορά εργοστασιακών Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Kostas Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 (edited) Ρε μαγκες πως σας ηρθε OTA; Εγω εκανα τσεκ σημερα και δεν ειχε τιποτα. Το κινητο εντωμεταξυ λεει E97510J. Ελπιζω το J να μην ειναι Japan :P Edited July 23, 2014 by The_Kostas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Μου βγήκε και μένα η αναβάθμιση χτες το βράδυ. 500+ MB, την έβαλα ΟΤΑ και όλα πένα! Kit Kat πλέον! Η αγορά της δεκαετίας (129 ευρώ με τη γνωστή προσφορά της Vodafone) έγινε η αγορά της εικοσαετίας! :D Το είχες και εσύ; ξέφυγες από τα s40? :p Για Ολλανδία βρε παιδιά, για Ολλανδία κάτι! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Το είχες και εσύ; ξέφυγες από τα s40? :p Για Ολλανδία βρε παιδιά, για Ολλανδία κάτι! Αν σου έρθει για το ολλανδικό πες μου να ξέρω. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Ουτε για γαλλια εχει ερθει ακομα...δεν βιαζομαι.αγαλι αγαλι... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts