nikos523 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Νικο πηγα και γω να αλλαξω αλλα τελικα μονο η cm δουλευει οπως πρεπει στο κινητο μας. Μικρο μου φαινεται το νουμερο σου. Αναμονη;Κλησεις;3g;Τι εχεις απο αυτα; Σαν να εχεις δικιο για τα wifi το εχω παρατηρησει και σε μενα Τίποτα. 2g, 8 ώρες standby, 2 3 λεπτά τηλέφωνα. Αποτυχία. Πας μη cm βάρβαρος :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpall13 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 καλησπερα μετα απο πεσιμο απεκτησε το g ενα σημαδι στο μεταλικο πλεσιο .Τι κανο σαυτι τι περιπτοση με το λικροτερο κοστος παντα ? help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Πλαστικό είναι αυτό. Δεν θυμάμαι που είναι κολλημένο αυτό, πάντως σίγουρα δεν είναι αυτούσιο κομμάτι. Σίγουρα φυσικά αλλάζει, απλά θα θέλει περισσότερη προσοχή και κόπο. Η καλύτερη λύση είναι να βάλεις ένα bumper της lg βέβαια που είναι άψογο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Ενα %#$$%#@ πλαστικο που φευγει με απλο ξυσιμο του νυχιου η με το βαλε-βγαλε της θηκης! :mad: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpall13 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Καλημερα ξερει καποιος απο που να το παραγγειλω το bumper? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newworld Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 (edited) Καλημερα ξερει καποιος απο που να το παραγγειλω το bumper? http://www.ebay.com/itm/GENUINE-OEM-ORIGINAL-LG-OPTIMUS-G-E975-E973-LS970-SPRINT-BLACK-BUMPER-CASE-COVER-/111298351714?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item19e9e61262 Ψαξε λιγο, ισως το βρεις και απο αλλους πωλητες και λιγο φθηνοτερα. Υπαρχει και σε λευκο. http://www.ebay.com/itm/GENUINE-ORIGINAL-HARD-METAL-BUMPER-CASE-COVER-LG-OPTIMUS-G-4G-E973-LS970-WHITE-/201095536738?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item2ed23a6062 Edited June 8, 2014 by newworld Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpall13 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 http://www.ebay.com/itm/GENUINE-OEM-ORIGINAL-LG-OPTIMUS-G-E975-E973-LS970-SPRINT-BLACK-BUMPER-CASE-COVER-/111298351714?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item19e9e61262 Ψαξε λιγο, ισως το βρεις και απο αλλους πωλητες και λιγο φθηνοτερα. ελλαδα δεν υπαρχει γιατι απο ebay δεν εχω ιδεα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newworld Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 ελλαδα δεν υπαρχει γιατι απο ebay δεν εχω ιδεα http://www.skroutz.gr/s/3765997/LG-Protective-Bumper-White-Optimus-G.html http://www.skroutz.gr/s/3747950/LG-Protective-Bumper-Black-Optimus-G.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 http://www.skroutz.gr/s/3765997/LG-Protective-Bumper-White-Optimus-G.html http://www.skroutz.gr/s/3747950/LG-Protective-Bumper-Black-Optimus-G.html Bumper : Η πιο άθλια ακριβή θήκη που έχω δει ποτέ μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Αντιθέτως, η πιο κομψή θήκη που είχα ποτέ μου μετά από ένα bumper των 40€ που είχα σε i4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpall13 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Ξερει καποιος αν αλαζει το πλεσιο. Αν δεν αλαζει το πουλαω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Αλλαζει αλλα νομιζω κοστιζει αρκετα... Για μονος σου παντα, απο σερβις παει με οθονη στα ~140€ Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpall13 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Αλλαζει αλλα νομιζω κοστιζει αρκετα... Για μονος σου παντα, απο σερβις παει με οθονη στα ~140€ Για δωσε πληροφοριες αν μπορεις ... Ευχαριστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Δεν ξερω αν ψαχνεις αυτο εδω, ψαξε για optimus g front cover/panel και λογικα θα βρεις αυτο που θες :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Καλησπέρα στα παιδιά.... Έχουμε κανένα νέο σε ότι έχει σχέση με την kit Kat? Ποτέ με το καλό μας έρχεται? Έχω δει από το forum για αυτό μήνα αλλά πολύ σιωπή βλέπω για το θέμα και έχουμε ήδη φάει το πρώτο 10ήμερο Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Σήμερα πήγε καλά... [ATTACH]45928[/ATTACH] ΚΚ είχαν πει αρχές Ιούλη νομίζω, αλλά λογικά θα την δούμε μέχρι το τέλος αυτού.. Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Το ελιωσες!5 ώρες οθόνη με 10 ώρες αναμονή.Δεν πρέπει να το άφησες απο τα χέρια σου! Για πες setup και χρηση Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Χαχα, με έφαγαν τα λεωφορεία σήμερα.. Στήσιμο το ίδιο με παλιότερα, stock+greenify, χρήση κυρίως ίντερνετ 3g+ WiFi ποσοστό 50-50 και λίγο παιχνίδι, οθόνη μια ώρα 100% και το υπόλοιπο 60... Η ίδια χρήση κάποτε μου έβαζε 50 λεπτά κάτω... Ακούει τα καλά σχόλια για το G3 και με καλοπιανει :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Σουπερ εισαι με 3g και ψηλες φωτεινοτητες! Το g3 ειναι ενα βημα που θα κανουν οι περισσοτεροι κατοχοι g πιστευω! Τα εχει βγαλει τα λεφτα του και με το παραπανω.Μολις παει 400 ευρω το g3 το εχω χτυπησει! Μεχρι τοτε το g ειναι μονοδρομος!Κλεινω ενα χρονο σε λιγες μερες απ οτι θυμαμαι.Και θα το κρατησω και ως τα Χριστουγγενα. Πιστευω καπου εκει θα πεσει το g3 στα 400 Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Ωραιο αλλα ακομα δεν εχω πειστει :p Θα περιμενω μεχρι το επομενο καλοκαιρι που κλεινω 2 χρονια, δε πιστευω να χρειαστω αλλαγη μεχρι τοτε εξαλλου :) Και οπωσδηποτε θα περιμενω το Flex 2 ;) + Jolla 2 Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Το jolla 2 τι ειναι; :p Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Το καινουργιο τηλεφωνο που θα βγαλει η Jolla βρε :p Sailfish FTW :D Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Ωραιο αλλα ακομα δεν εχω πειστει :p Θα περιμενω μεχρι το επομενο καλοκαιρι που κλεινω 2 χρονια, δε πιστευω να χρειαστω αλλαγη μεχρι τοτε εξαλλου :) Και οπωσδηποτε θα περιμενω το Flex 2 ;) + Jolla 2 Αν δεν σε πολύ ενδιαφέρει η κάμερα δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις συσκευή ακόμα! Αφού έχεις βρει τον τρόπο με την μπαταρία μην είσαι τρελός! :) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Έχω το Ν8 για κάμερα, οπότε δεν ανησυχώ ;) Αν και προσωπικά μέρα δε με ενοχλεί καθόλου η κάμερα για απλές φωτογραφίες, αρκεί να έχει φως... Όσο για τη μπαταρία, μου το κάνει εδώ και 2 βδομάδες και κακομαθαινω... :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Καλημερα και απο μενα! Ποια ειναι η τελευταια επισημη εκδοση λογισμικου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts