stavrosspil Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 ευχαριστώ πολύ σταυρο. ηρέμησα λίγο, στην αρχή είχα ξενερώσει πολύ γιατί δεν μου έβγαζε κάτι στο ebay αλλα έψαχνα από το κινητό στο δρόμο :P πάλι καλά που δεν έσπασε η οθόνη. όλα είναι ok ,μονο το πίσω μέρος. το link που μου δίνεις είναι αυτό που αγόρασες εσύ? είναι ok? γραφει αυτο το hk στη μεση? Είναι ακριβώς το ίδιο καπάκι. Το μόνο που αλλάζει είναι κάτι κωδικοί με άσπρα γράμματα μέσα. Τίποτα άλλο! Α, πρέπει να ξεκολλήσεις και το κλασικό χαρτάκι με το ΙΜΕΙ που είναι κολλημένο στο δικό σου καπάκι και να το κολλήσεις στο καινούριο. Με αυτό το καπάκι σου στέλνουν και καινούρια κουμπιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 (edited) οποτε το hk δεν υπάρχει...τέλεια! θα αγοράσω το μαύρο (τώρα έχω λευκό) έτσι για αλλαγή. να είσαι καλά φιλε μου, με βοήθησες παρα πολυ. και πολυ γρηγορα :happy::happy:. να εισαι καλα Edited May 31, 2014 by alex21 Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 οποτε το hk δεν υπάρχει...τέλεια! θα αγοράσω το μαύρο (τώρα έχω λευκό) έτσι για αλλαγή. να είσαι καλά φιλε μου, με βοήθησες παρα πολυ. και πολυ γρηγορα :happy::happy:. να εισαι καλα Όχι όχι το hk είναι photoshop, τα αρχικά του "καταστήματος". Τίποτα φίλε μου! Να σαι καλά! Απλώς με το μαύρο δεν ξέρω τι θα γίνεται με την εγγύηση , αν έχεις ακόμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 έχω , το σκέφτηκα για την εγγύηση και παρήγγειλα ήδη το λευκό μαζί με τα εργαλιακια. πραγματικά να είσαι καλά φιλε μου :) και ευχαριστω για αλλη μια φορα. η ιντερνετικια παρεα ειναι οτι καλυτερο εδω μεσα ;) Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Δεν κάνει τίποτα! :) Όσο περνάνε οι μέρες αρχίζω να πιστεύω όλο και περισσότερο πως δεν είναι το παιχνίδι... Αυτά τα νούμερα δεν παίζουν με 8 λεπτά παιχνίδι! [ATTACH]45649[/ATTACH][ATTACH]45650[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Δε κατάλαβες, το παιχνίδι μένει ανοικτό και τρώει μπαταρία, το είχα και εγώ με το συγκεκριμένο ;) δοκίμασε να το παγωσεις 2 μέρες! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Μένει ανοιχτό ακόμα και αν το κλείνω απ τις πρόσφατα ανοιγμενες εφαρμογές; επίσης για κάποιο λογο ενω εβγαζα 22κ+ στο antutu τώρα έχει κολλήσει η βελόνα στο 17κ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Με επανεκκίνηση; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Και επανεκκίνηση έκανα και τον στοκ κερνελ έβαλα αλλά εκεί μένει κολλημένο στο 17κ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Δες πόσα προγράμματα ξεκινάνε με την έναρξη του κινητού και κλείσε τα άχρηστα, βαλε greenify, και πάγωσε κάποια άχρηστα της Google Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Δες πόσα προγράμματα ξεκινάνε με την έναρξη του κινητού και κλείσε τα άχρηστα, βαλε greenify, και πάγωσε κάποια άχρηστα της Google Μπορείς να δεις θερμοκρασία στον επεξεργαστή σου? Σε τι τιμές κινείται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Με απλή χρήση 40-45, αν κλείσω κόφτη χτυπάω σε παιχνίδια και 72.. τον έχεις κλειστό; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Με απλή χρήση 40-45, αν κλείσω κόφτη χτυπάω σε παιχνίδια και 72.. τον έχεις κλειστό; Όχι... Με περιορίζει μετά τους 45 βαθμούς ρίχνει τον επεξεργαστή στα 1188 και την gpu στα 200... Απλώς όταν το είχα σπάσει πρέπει να το είχα χτυπήσει ακριβώς πάνω στον επεξεργαστή και είπα μήπως τα χει παίξει γι αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Κλείσε κόφτη, πάτα στην Διαχείριση εργασιών 2-3 φορές διακοπή όλων και τρέξε ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Κλείσε κόφτη, πάτα στην Διαχείριση εργασιών 2-3 φορές διακοπή όλων και τρέξε ;) Έχω την εντύπωση πως στο cm11 δεν έχει κρυφό μενού... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Α, νομιζα stock... Δε μπορω να βοηθησω παραπανω :p Στο Trickster Mod παντως νομιζω υπαρχει τετοια ρυθμιση, για δες.. Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς xenonhd rom και snail kernel? Αν ναι, τότε "i feel you bro" Αν οχι, τυχερό είχατε. ΜΑΚΡΙΑ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Τι έχει; :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Νίκο αν εννοεις sail v1.0 τον έβαλα εγώ προχθες και το κινητό με άφησε απο μπαταρία κατα τις 7 το απόγευμα.Και μέχρι τις 10 που γυρισα σπίτι ήμουν χωρις κινητό. Είναι με διάφορα ο πιο χαλιά kernel που έχω βάλει.Η μπαταρία κατέβαινε 5-5%! Τον ξηλωσα κατευθείαν και πέρασα παλι του faust Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Λεω να γυρισω σε φουλ στοκ και να περιμενω κιτ κατ. Λετε να ξενερωσω; Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Ναι εννοω sail αλλα το snail ταιριαζει καλυτερα.. Πετρο η αυτονομια της xenon αυξηθηκε σε ενα εντελως αθλιο επιπεδο οταν περασα τον kernel... Φαντασου τι εμπειρια εζησα με την xenon και μαλιστα σαββατοκυριακο που ημουν πανω στον ολυμπο.. Μιση ωρα προβολη σε 40 ωρες περιπου και 10 λεπτα τηλεφωνα. Μπαταρια γιοκ Χωρια που ανοιγοκλεινανε τοποθεσιες nfc και δεδομενα απο μονα τους. Η rom ειναι σε επιπεδο pre-alpha στην καλυτερη περιπτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Α, νομιζα stock... Δε μπορω να βοηθησω παραπανω :p Στο Trickster Mod παντως νομιζω υπαρχει τετοια ρυθμιση, για δες.. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις Πέτρο! Νίκο και γω το σκέφτομαι πολύ να γυρίσω σε στοκ από cm11. Είναι πολλά τα bugs και κάνει κάτι αψυχολόγητα με την μπαταρία κάποιες φορές,παρότι είναι πολύ λειτουργικό έτσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Για την xenon ελεγα εγώ. Με την cm11 είχα μόνο το σπαστικο που δεν γουσταρε μερικά WiFi. Τώρα δοκιμαζω την mokee Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Με cm11 και τους δυο κερνελ που αλλαζω καπου καπου (faust,roller) το κινητο ειναι σταθερο σαν μανισιο.Ουτε restart ουτε ασταθειες με μπαταρια και εννοειται βουτυρο. Απλα εχω αρκετο καιρο αυτο το setup και το ψιλοβαρεθηκα. Θελω να θυμηθω τα μαμα δεδομενα.Θα το αφησω και χωρις root στην αρχη να δω πως πηγαινει απο μπαταρια και τι διαφορες θα βρω. Ελπιζω να ερθει και η kit kat σιγα σιγα και προς τα δω να παιξουμε και με εκεινη. Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Υπάρχει η στοκ kk πάντως αν θες να δοκιμάσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts