sounik Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Οταν λες καλα με data ανοιχτα τι εννοεις;Ποτε δεν καταφερνω να βγαλω καλο χρονο με αποκλειστικη data χρηση.Δες σημερα.Γυρισα σπιτι με την ψυχη στο στομα!:lol: Με solid cyano φωτεινοτητα 60+% data ανοιχτα για 10+ ωρες και μιση ωρα κλησεις Προχθες το βραδυ το ειχα φορτισει Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Εννοω σε σχεση με τις ρομς-κερνελς που φοραγα πριν. Αυριο εγω θα εχω αποτελεσματα μπαταριας αφου στις 7 το πρωι απο 100%-80% κατεβηκε νερο με τον cyano kernel.Καπου εκει φλασαρα τον gproj κι ηρεμησε.Εφτασα σπιτι με 44% πριν μια ωρα με τα data ανοιχτα,αρκετα μηνυματα viber,browsing,tapatalk και φουμπου. Νταξει δεν ειναι παντα θεμα χρονων ανοιχτης οθονης.Δεν το χρησιμοποιω καθε μερα το ιδιο.Εγω θελω να το βγαζω το πρωι απο τον φορτιστη και μεχρι το βραδυ πριν κοιμηθω να ξαναμπει για φορτιση χωρις να αγχωνομαι μη μ'αφησει μεσα στη μερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Πολυ σπανια το φορτιζω καθε βραδυ.Καθε δυο μερες περιπου χρειαζεται φορτιση με τη χρηση που κανω Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Οταν λες καλα με data ανοιχτα τι εννοεις;Ποτε δεν καταφερνω να βγαλω καλο χρονο με αποκλειστικη data χρηση.Δες σημερα.Γυρισα σπιτι με την ψυχη στο στομα!:lol: Με solid cyano φωτεινοτητα 60+% data ανοιχτα για 10+ ωρες και μιση ωρα κλησεις Προχθες το βραδυ το ειχα φορτισει Μπορείς να μου εξηγήσεις πως το κάνεις αυτό? :p βάζω cpu,gpu συχνότητες όπως είχες γράψει αλλά παρ' όλα αυτά δεν "κλειδώνουν". Όταν ζοριστεί το κινητό ανεβαίνουν πάλι στα στοκ επίπεδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Πολυ σπανια το φορτιζω καθε βραδυ.Καθε δυο μερες περιπου χρειαζεται φορτιση με τη χρηση που κανω Εγω εχω 1,5gb το μηνα ιντερνετ και δεν τα αφηνω σε ησυχια...Αλλα μεχρι το βραδυ να με βγαζει θα ειμαι μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Μπορείς να μου εξηγήσεις πως το κάνεις αυτό? :p βάζω cpu,gpu συχνότητες όπως είχες γράψει αλλά παρ' όλα αυτά δεν "κλειδώνουν". Όταν ζοριστεί το κινητό ανεβαίνουν πάλι στα στοκ επίπεδα. Καθε ποτε κανεις στο κινητο επανεκκινηση;; Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Βασικα προτιμησα Cm11 για τα συνεχη updates(nightlies),ετσσι αν σου κατσει καποιο που δουλευει αψογα καθεσαι με αυτο χωρις να ξαναστηνεις ολο το κινητο,επισης για τα παρα πολλα θεματα που εχει,για την υποστηριξη σε κερνελς,mods κτλ. Τα καλουδια της LG με κρατανε τοσο καιρο... Θα αλλαξω λιγο πριν την 4.4 ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Καθε ποτε κανεις στο κινητο επανεκκινηση;; Κάθε φορά που κολλάει η οθόνη και δεν ανάβει... Αλλά δεν είναι απ' αυτό. Έχω προσέξει πως μετά από μια απαιτητική εφαρμογή τις ανεβάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Κάθε φορά που κολλάει η οθόνη και δεν ανάβει... Αλλά δεν είναι απ' αυτό. Έχω προσέξει πως μετά από μια απαιτητική εφαρμογή τις ανεβάζει. Ποιον κερνελ εχεις και ποια εκδοση; Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Νοιώθω το power button να με αποχαιρετά σιγά σιγά :p καλύπτονται αυτά από εγγύηση; ξέρει κανείς; υπολειτουργεί εδώ και μερικές μέρες ! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Νοιώθω το power button να με αποχαιρετά σιγά σιγά :p καλύπτονται αυτά από εγγύηση; ξέρει κανείς; υπολειτουργεί εδώ και μερικές μέρες ! Μπα και γω τα ίδια και το πληρωσα 35 ευρώ αν θυμάμαι Κατα 99,9% θα σου πουν είναι απο υγρασία που δεν το καλύπτει η εγγύηση.Και λογικά είναι απο υγρασία δεν λένε ψεματα Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Για δοκιμασε 2-3 μερες μεσα στο ρυζι, θα στρωσει καθολου, εστω προσωρινα; Αν ναι, ειναι υγρασια... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Για δοκιμασε 2-3 μερες μεσα στο ρυζι, θα στρωσει καθολου, εστω προσωρινα; Αν ναι, ειναι υγρασια... χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!! Α ρε Πετρο!Δεν το ειπες και σε μενα πριν το στειλω! Περα απο την πλακα τι εννοεις μεσα στο ρυζι;; Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Αυτο με το ρυζι πετυχαινει αν προλαβεις την υγρασια πριν στεγνωσει και κανει την δουλεια της. Τωρα και σε φακες να το βαλει δεν θα καταφερει τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Παιδια κοιταξα μεσα στα ντουλαπια και εχω μονο φασολια, κανουν;;; :lol::lol::lol: Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Παιδια κοιταξα μεσα στα ντουλαπια και εχω μονο φασολια, κανουν;;; :lol::lol::lol: Οχι εχει ηδη ζελε φασολια(jelly bean) :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Οχι εχει ηδη ζελε φασολια(jelly bean) :lol: Μπααα!Σοκολατιτσα τρωμε εμεις εδω και καιρο! (kit kat) :p Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Πυθία έγινα ο άτιμος. Το προέβλεψα και αυτό με το power :lol: Σίγουρα είναι από υγρασία πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Χαχαχαα παιδιά καλή φάση. Μεθαύριο θα κάνω κοκκινιστό με ρύζι οπότε ίσως αφήσω το κινητό μέσα ως τότε.αρκεί να μη το βράσω :p Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALX_Greekiller Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 (edited) Γεια σας ειμαι ενα βημα πριν την αγορα του Optimus G e975,θελω να μου πειτε αν οντως εχει δυνατο ηχειο οπως λενε τα στατιστικα του GSMArena :Voice 74dB / Noise 71dB / Ring 82dB Που ειναι τα καλυτερα σε ολο το site,αν μπορειτε κιολας να κανετε συγκριση με αλλο smartphone θα ηταν τελεια :) για το ευχαριστω παρτε αυτο εδω και διαβαστε ..4.4 kit kat και Knock Code :p http://www.gsmarena.com/lg_optimus_g_gets_kitkat_in_korea_rest_of_the_world_holds_breath-news-8516.php Edited May 14, 2014 by ALX_Greekiller Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Όχι δεν έχει πολύ δυνατό ηχείο,απλά αποδεκτό. Είναι όμως πολύ καλή συσκευή και στέκεται ακόμα επάξια Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALX_Greekiller Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 (edited) Σιγουρα? γιατι εχω τωρα το xperia pro που το εχω κανει το BUG με το Radio και το Volume+ και ειναι πολυ δυνατο και το εβαλα διπλα σε ενα Xperia M "μαμα" και επεζαν σχεδον ιδια και μπενω να δω τα stats και βλεπω οτι το optimus εχει 2-6 db περισοτερο απο το M,απλα αμα καποιος εδω μεσα μπορουσε/τυχαινε να μου συγκρινει το Optimus G με το Xperia M θα του ημουν υποχρεος :cry: .....ειμαι λιγο ψειρας στο θεμα ηχος :P Edited May 14, 2014 by ALX_Greekiller Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Το ηχείο είναι κλασσικά στον μέσο όρο όπως τα περισσότερα. Δεν είναι αδύναμο ούτε έχει καμία τρελή ποιότητα. Για ηχεία από άλλο πλανήτη πας σε htc one. Όλα τα υπόλοιπα φαίνονται ίδια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Και για οποιον δεν ειδε και την home page ξεκινησε η επισημη αναβαθμιση σε KitKat. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5393184 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALX_Greekiller Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Τουλαχιστον μπορειτε να πειτε οτι ειναι πιο δυνατο απο Xperia M/L/U ,Nokia 1020,Nexus 5,Xperia Z,Galaxy S4,Iphone4/5 αν καποιος εχει ακουσει καποιο απο αυτα τα κινητα,θα πηγαινα να το ακουγα ο ιδιος το Optimus G αλλα δεν το εχει πουθενα ουτε Γερμανο,Public,WIND... και για το HTC ONE που μου ειπε ο φιλος απο πανω ειναι καπως να δωσω +200 euro για το ηχειο και καποια stats παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts