Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν γίνεται να ανοίγει gps και να γυρνάει δίκτυο από μόνο του. Είναι σίγουρα εφαρμογή που κάνει τη ζημιά η κάποια μοντα.

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το δίκτυο δεν είναι σίγουρα Νίκο, μου το έκανε όποτε άλλαζε από Η σε Ε, το έβαζε αποκλειστικά 2g για κάποιο λόγο κάποιες φορές... Έφτιαξε μόνο του (Έτσι δείχνει)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Άλλαζε από gsm/wcdma σε gsm όποτε είχε αδύναμο 3g, ακόμα και αν μετά είχε φουλ σήμα... Έστρωσε τώρα οπότε όλα καλά :)

Ποιο module χρησιμοποιώ για να λέει σωστά τα στατιστικά στην 4.4;;

Έβαλα το enable batterystats permission αλλά τα volt στο gsam παλι λάθος τα λέει.

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Παιδια otg δεν εχουμε;; νομιζα πως ειχαμε και μουρθε καπως. Δεν παιζει καμια λυση ε; μηπως στην 4.4 θα εχουμε; ειμαι με μαμα και ρουτ.

Παιδια otg δεν εχουμε;; νομιζα πως ειχαμε και μουρθε καπως. Δεν παιζει καμια λυση ε; μηπως στην 4.4 θα εχουμε; ειμαι με μαμα και ρουτ.

Οχι δυστυχως.δε ξερω τι μελλει γενεσθαι με 4.4

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Πανω που λεγαμε για "κουλα" μου συνεβη το εξης δυο φορες.

Κολλησε απο το πουθενα το power button , αλλα πως το καταλαβα; Ηθελα να βγαλω screenshot και αντι για screenshot μειονονταν η ενταση. Σα να μη λειτουργουσε το πληκτρο power. Παρολα αυτα κλειδωνε και ξεκλειδωνε κανονικα το κινητο. Αλλα οταν κρατουσα πατημενο το power δεν εβγαινε το μενου για τερματισμο,επανεκκινηση κλπ.

Κρατησα πατημενο το power λοιπον για πανω απο 10 sec, και ξαφνικα ειδα οτι εκανε επανεκκινηση το κινητο. Σα να ειχε κολλησει δλδ το volume up (το οποιο λειτουργουσε κανονικα) και εκανε reset.

Εχει τυχει σε κανεναν κατι παρομοιο και απο τι μπορει να οφειλεται; Ειμαι root μαμα ρομ και τρεχω greenify και adblock.

ΥΓ: Μετα την επανεκκινηση ολα λειτουργουν κανονικα. Και τις 2 φορες .

Τι εννοεις σαν να ειχε κολλησει το Volume Up?

Επειδη οταν πατησα το power παρατεταμενα εκανε reset , γι'αυτο υπεθεσα οτι συνεβει κατι τετοιο (και οταν παταω power+vol up κανει reset). Αλλα και παλι , οταν πατουσα vol up+vol down , εμπαινε κανονικα στο quick memo. Μυστηριο πραγμα

Μα δεν θέλει το up για επανεκκίνηση :)

για hard reset μιλαω.Πχ σε περιπτωση που κολλησει το κιν. Αλλα οπως και να'χει αυτο το εκανε 2 φορες και εστρωσε μετα απο το reset. Δε ξερω τι το προκαλει ομως

A καταλαβα, δηλαδη σου εκανε Hard Reset... Περιεργο...

Παλιοτερα ειχε αναφερθει οτι καθε Optimus G ειναι στοιχειωμενο :lol:

Δεν γίνεται να ανοίγει gps και να γυρνάει δίκτυο από μόνο του. Είναι σίγουρα εφαρμογή που κάνει τη ζημιά η κάποια μοντα.

Αν αναφέρεσαι σε μένα πάντως, δεν έχω καμία εφαρμογή που να επηρεάζει φανερά το gps. Παιχνίδια του στυλ angry birds έχω, κάνα skype, instagram κλπ.

Twitter: twitter.com/gerakinasson

Αν αναφέρεσαι σε μένα πάντως, δεν έχω καμία εφαρμογή που να επηρεάζει φανερά το gps. Παιχνίδια του στυλ angry birds έχω, κάνα skype, instagram κλπ.

Ναι. Ρίξε μια ματιά με το permission explorer για να δεις ποιές έχουν δικαίωμα στην τοποθεσία.

για hard reset μιλαω.Πχ σε περιπτωση που κολλησει το κιν. Αλλα οπως και να'χει αυτο το εκανε 2 φορες και εστρωσε μετα απο το reset. Δε ξερω τι το προκαλει ομως

Σωστά σου απάντησε ο Πέτρος. Με πατημένο το power στο 99.99% των συσκευών κάνεις restart.

Hard reset από την άλλη σημαίνει επαναφορά εργοστασιακών και σβήσιμο όλων των δεδομένων.

Με vol up και power μπαίνεις στον bootloader.

Το πρόβλημα που περιγράφεις το είδα στην συσκευή που έδωσα στην κοπέλα μου. Ξήλωσα μερικές παρταλοεφαρμογές που είχε και δεν το ξαναείδα.

Σαν "προάγγελος" ήταν βέβαια. Το power δεν κάνει καλή επαφή πλέον και θα το στείλω για επισκευή.

Δίκιο έχεις Νίκο. Το reset αυτό έτσι γίνεται (εγω νόμιζα το vol up συμβάλλει στο reset- ακόμη κλειδωμένο τον έχω τον bootloader). Δε χρειάστηκε ποτέ να κάνω restart μόνο μια φορά με μια παρταλοεφαρμογη για το NFC. Όλα τα βασικά έχω μέσα πάντως,τπτ που να μη χρησιμοποιώ και το power δείχνει να λειτουργει κανονικά! Μετά από restart όλα καλά. Περίεργο γιατί το ανακάλυψα όταν πήγα να βγάλω screenshot.

Και εγώ έτσι το ανακάλυψα και πραγματικά δεν μπορούσα να καταλάβω τι φταίει. Δεν περίμενα να το ακούσω από άλλον γι'αυτό και δεν πήγαινα ένα ένα βήμα για να βρω τι ακριβώς έφταιγε, οπότε μπορεί να ήταν και κάποιο module

Εγω σημερα μολις εμαθα οτι SS παιρνουμε ετσι, χρησιμοποιουσα το QuickMemo :p

Το Find5 της κοπελας μου ειχε κατι nfc tags μεσα, και επειδη μαλλον θα της τα βουτηξω, εχετε κατα νου εφαρμογη που τα αξιοποιει;

Χαχα :) NFC retag νομίζω πρέπει να κάνει τη δουλειά!

Νίκο θεώρησα ότι πρέπει να αναφερθει ακριβώς για να δω εάν συνέβη και άλλου. Ελπίζω να μη με αποχαιρετά σιγά σιγά το power button :p Η μόνη υπόνοια μου είναι τα power toggles μπορεί κάτι να κάνουν αλλά τα χρησιμοποιώ αρκετά και δε τα σβήνω!

6 ώρες οθόνη; τι στο καλό άλλαξες; Τι χρήση είναι αυτές;

Gproj 2.2 mpd kernel πρωτη φορά τον δοκιμαζω και τα πηγαινει μια χαρά βλέπω.

Cm11 nightly

Αυτόματη φωτεινότητα, μονο wifi για browsing και facebook

384-1134 mhz cpu -125mv undervolt σε όλα τα steps

200 mhz gpu

Και δεν έχει χασει καθόλου σε αποδοση

21043 στο antutu αν και το βλέπω και στη χρηση οτι παει μπαλα

Edited by sounik

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Nikoseggo αυτά που γραφει στο techblog τα ξέρουμε 1 μήνα. Ρωτάω τον τύπο και μου λέει ότι έχει επίσημες ΔΙΚΕΣ του πηγές και περιμένει επιβεβαίωση... φήμες δηλαδή :p εάν δε δω επίσημη ανακοίνωση δεν πείθομαι..

Φοβερές ρυθμίσεις και εξαιρετική αυτονομία πάντως κατάφερες! Σούπερ!!

Κάθε μέρα που το βλέπω με πιάνει η ψυχή μου! Αυτό που πήρες έχει τα ίδια γράμματα με το δικό μας κάτω κάτω? και το σήμα της LG?

Ακριβώς τα ίδια, το ίδιο καπάκι είναι. LG και made in korea CE kai το seiral του FCC. Είναι πανομοιότυπο, και μήν σε πιάνει η ψυχή σου καν γιατι αυτό για το οποίο στεναχωριέσαι κοστίζει 20 ευρώ. Το παλιό μου καπάκι, αφού το άλλαξα, το έκανα θρύψαλα γιατι με είχε ξενερώσει:p

• The title was changed to LG Optimus G (E975)