sounik Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 cm11 nightly ειναι παιδια με τις ρυθμισεις (ρευματα και συχνοτητες) που ειχε προτεινει ενα παιδι στο xda. Οντως παει πολυ καλα και εχασα και απο ενα restart που εκανε το κινητο Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Καλησπέρα...είμαι νέος στο τοπικ εδώ έχω ένα xperia sp...τι με προτείνεται να βάλω στο κινητακι για την μπαταρία να κρατήσει;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Καλησπέρα...είμαι νέος στο τοπικ εδώ έχω ένα xperia sp...τι με προτείνεται να βάλω στο κινητακι για την μπαταρία να κρατήσει;; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=359746&page=1 Εδω ειναι του Xperia SP το Thread. Σε λαθος thread εισαι :p Eκτος και εαν εννοεις οτι εχεις και το optimus G :p Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=359746&page=1 Εδω ειναι του Xperia SP το Thread. Σε λαθος thread εισαι :p Eκτος και εαν εννοεις οτι εχεις και το optimus G :p Ήθελα να πω ότι πήρα το optimus g για δεύτερη συσκευή... Συγγνώμη που δεν το διατύπωσα σωστά!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rimike Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Καταρχάς δεν θέλω γέλια! Μια φίλη που της το συνέστησα να πάει να το δει, το είδε σε κατάστημα και της φάνηκε ότι η ακμή του, είναι κάπως "αιχμηρή" σαν να "κόβει" κάπως το χέρι όταν το πιάνεις από μπροστά. (Όχι όταν το χεις και κάθεται με τη ράχη στο χέρι.) Μόνο η ακμή/το τριγύρω της πρόσοψης. Κανένα από τα άλλα sony, sams, lg δεν είχε τέτοιο ζήτημα. Κανένα σχόλιο; Είναι όντως έτσι; Εχει περασει αρκετος καιρος και πιθανοτατα ηδη θα ανακαλυψατε οτι αυτο που σας ενοχλει στο bezel ειναι η περιμετρικη ζελατινα προστασιας του bezel η οποια μπορει να αφαιρεθει με απλο τραβηγμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelomopul Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα που ενώ είχε εμφανιστεί και παλιότερα μετα από root έφυγε μετά το δεύτερο restore. Λοιπόν, ανοίγω δεδομένα δείχνει να συνδέεται σε 3G, κατευθείαν το γυρνάει σε H και μετά κλείνει. Αυτό είτε αν έχω LTE ενεργοποιημένο είτε όχι είτε εχω καλό σημα είτε όχι, σε περιοχές που δούλευε απροβλημάτιστα Φίλε έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα εδώ και 2-3 μήνες, έχω κάνει hard reset στο κινητό αλλά το πρόβλημα παραμένει. τελικά πήρες καμιά απάντηση; Δεν έχω κάνει root δεν έχω βάλει rom τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luci Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Ήθελα να ρωτήσω, αν κάποιος που έχει περάσει custom 4.4 kit kat έχει κατεβάσει την εφαρμογή για την google camera που βρίσκεται στο play store. Είναι συμβατή με το optimus g και αν ναι βελτιώνει καθόλου τις φωτογραφίες ή είναι χειρότερη από τη μαμίσια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkblue Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 (edited) Γειά σας. Χρόνια πολλά! Χριστός Ανέστη! Ηθελα παρακαλώ τα φώτα σας για το Optimus G E975 (ή άλλο μέχρι 220€ περίπου). Κατ'αρχας τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι (σχεδον) top και σε σουπερ τιμη! Τώρα έχω το ZTE Blade III, και ενώ το Optimus G φαίνεται τέλειο, με προβλήματίζει αν τελικά αξίζει να το αγοράσω, για τους πιο κάτω λόγους. Διαβασα τις τελευταίες 20 σελίδες του νηματος όπως επίσης τις τελευταίες 10 απο το gsmarena και ενω οι περισσότερες γνώμες είναι διθυραμβικές , υπάρχουν άλλες που με προβληματίζουν: (π.χ στο μέσον και κάτω-κάτω εδώ) ότι ζεσταινεται πολύ. Αν ναι, μηπως το κάνει να χαλάσει μια ώρα αρχίτερα; Μήπως, αντίστοιχα νεώτερα κινητα (2013 ή φετινά) ζεσταινονται λιγότερο; οτι δεν παιζει καλά σε GPRS: αποσυνδέεται/σέρνεται το browsing, κλεινει (βλ. π.χ. το αμέσως παραπάνω ποστ). Ειδικά δε, όταν ζεσταίνεται πολύ, αποσυνδέεται συνέχεια; -αυτό ειδικά αν ισχύει θα είναι φρίκη για μένα, γιατί όταν θα είμαι στο χωριό, πιάνει 3G πολύ αδύναμα, το περισσότερο μονο μόνο E ή G- (με το ZTE δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα) ότι η μπαταρία δεν κραταεί και πολύ ότι επειδή έχει μπρος gorilla 2 και πισω απο γυαλί, αυτό δυστυχώς το κάνει πολύ ευθραυστο, και αποκτά ευκολα γρατζουνιές; Φρική, να ξαναπληρώνεις το γυαλινο καπάκι ή ...το digitizer :worry: (εχω τώρα το ZTE Blade III, και τις λίγες φορές που μου έχει πέσει, δεν έχει πάθει ποτέ τίποτα και ούτε μια γρατζουνιά εδω και 1.5 χρονο που το έχω) το ράδιο παίζει χάλια; κλεινει η συσκευη απο μονη της; (1 , 2) :confused: θέλω ένα κινητό αξιόπιστο - το ZTE μου, αποδείχθηκε βράχος. Καθόλου προβλήματα τοσο καιρό -στη κυριολεξία- . Δεν έχω χρόνο/όρεξη για πειράματα με τριτα firmware προκειμένου να γίνει σταθερό. Θα το έχω με το μάμα fw (ελπιδοφόρο παντως είναι οτι έχει ανακοινώθεί ότι θα πάρει τη 4.4.2 KitKat το καλοκαίρi) Ευχαριστώ Τι προτείνετε; Μήπως άλλο μοντέλο; Μήπως να μείνω κι άλλο με το ZTE, μέχρι να φτηνύνει κάποιο άλλο νεώτερο μοντέλο (2013/2014); Edited April 20, 2014 by darkblue Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Μιλάμε για την ίδια συσκευή;; Δεν βλέπω να ισχύει κάτι από τα παραπάνω στα δικά μου, οπότε μάλλον σε άλλη συσκευή αναφέρεσαι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Διαβασα τις τελευταίες 20 σελίδες του νηματος όπως επίσης τις τελευταίες 10 απο το gsmarena και ενω οι περισσότερες γνώμες είναι διθυραμβικές , υπάρχουν άλλες που με προβληματίζουν: (π.χ στο μέσον και κάτω-κάτω εδώ) ότι ζεσταινεται πολύ. Αν ναι, μηπως το κάνει να χαλάσει μια ώρα αρχίτερα; Μήπως, αντίστοιχα νεώτερα κινητα (2013 ή φετινά) ζεσταινονται λιγότερο; οτι δεν παιζει καλά σε GPRS: αποσυνδέεται/σέρνεται το browsing, κλεινει (βλ. π.χ. το αμέσως παραπάνω ποστ). Ειδικά δε, όταν ζεσταίνεται πολύ, αποσυνδέεται συνέχεια; -αυτό ειδικά αν ισχύει θα είναι φρίκη για μένα, γιατί όταν θα είμαι στο χωριό, πιάνει 3G πολύ αδύναμα, το περισσότερο μονο μόνο E ή G- (με το ZTE δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα) ότι η μπαταρία δεν κραταεί και πολύ ότι επειδή έχει μπρος gorilla 2 και πισω απο γυαλί, αυτό δυστυχώς το κάνει πολύ ευθραυστο, και αποκτά ευκολα γρατζουνιές; Φρική, να ξαναπληρώνεις το γυαλινο καπάκι ή ...το digitizer :worry: (εχω τώρα το ZTE Blade III, και τις λίγες φορές που μου έχει πέσει, δεν έχει πάθει ποτέ τίποτα και ούτε μια γρατζουνιά εδω και 1.5 χρονο που το έχω) το ράδιο παίζει χάλια; κλεινει η συσκευη απο μονη της; (1 , 2) :confused: θέλω ένα κινητό αξιόπιστο - το ZTE μου, αποδείχθηκε βράχος. Καθόλου προβλήματα τοσο καιρό -στη κυριολεξία- . Δεν έχω χρόνο/όρεξη για πειράματα με τριτα firmware προκειμένου να γίνει σταθερό. Θα το έχω με το μάμα fw (ελπιδοφόρο παντως είναι οτι έχει ανακοινώθεί ότι θα πάρει τη 4.4.2 KitKat το καλοκαίρi) Ευχαριστώ ; χρονια πολλα,αληθως ανεστη. 1)Ζεστη δεν εχω διαπιστωσει κατι σοβαρο.με αλλα κινητα τοχα προσεξει.σε αυτο οχι.δεν κοιταω και τη θερμοκρασια συνεχως αλλα εχω καταφερει σε 5 ωρες να θελει φορτισμα.αρα κατι θαχα δει... 2) gps (εχω navigon) κλειδωνει σε δευτερολεπτα.πολυ γρηγορο κλειδωμα. 3)Μπαταρια μου κρατα 3,5-4 ωρες οθονη.απτο πρωι μεχρι το βραδυ με ολα (wifi,browsing,syncs) ανοιχτα.αν εισαι power user το απογευμα θα αναζητας φορτιστη.αν οχι θα σου κρατα. 4)Οσον αφορα για την ανθεκτικοτητα του θεωρω πως πρεπει να βαλεις screen protector.δεν ειχα παρει την πρωτη βδομαδα και επειδη του σκουπιζα την οθονη με το πουκαμισο απεκτησε πολυ μικρη γρατζουνια στην οθονη (που την πιανει το νυχι).ισως να το χαρακτηριζα ευαισθητο.οσο για το πισω μερος απο την αρχη τοχω σε θηκη. 5)Ραδιο δεν εχω προσεξει κατι αλλα δεν ακουω καθημερινα. :) 6)Δεν μουχει κλεισει απο μονη της ποτε.εχω κανει εγω κανα 2 soft resets αλλα τιποτα σπουδαιο.ψιλοκολλησε και τοκανα για να ξεκολλησει.αλλα γενικα ειναι πολυ αξιοπιστο κινητο.ΡΟΛΛΑΡΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.μαμα ρομ τοχω χωρις ρουτ. Στα λεφτα του πιστευω ειναι πολυ value. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkblue Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 (edited) Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! 2) gps (εχω navigon) κλειδωνει σε δευτερολεπτα.πολυ γρηγορο κλειδωμα. Όσον αφορά το #2, δεν εννοούσα το πόσο γρήγορα κλειδώνει το gps του αλλά το εαν σερνεται/αποσυνδέεται το browsing (κ γενικά το mobile internet) όταν εχεις σήμα μη-3G, δηλ. σε σήμα G, Edge ή GPRS. Edited April 20, 2014 by darkblue Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Όσον αφορά το #2, δεν εννοούσα το πόσο γρήγορα κλειδώνει το gps του αλλά το εαν σερνεται/αποσυνδέεται το browsing (κ γενικά το mobile internet) όταν εχεις σήμα μη-3G, δηλ. σε σήμα G, Edge ή GPRS. Αααα.να σου πω δεν εχω παρατηρησει κατι.μονο αν δεν εχω καλο σημα το 2g παει σερνοντας.οπως και το 3g.αλλα αν εχω 4g παει σφεντονα. Αποσυνδεσεις δεν εχω παρατηρησει.εχω βονταφον. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 καλημερα στο τοπικ... εαν ενφιαφερει σε καποιον υπαρχει ενα LGoG για πωλησει... απο θεσσαλονικη...ειναι αψεγαδιαστο ελαχιστα δουλεμενο... απο θεεσαλονικη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RantanplanSony Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Γειά σας. Χρόνια πολλά! Χριστός Ανέστη! Ηθελα παρακαλώ τα φώτα σας για το Optimus G E975 (ή άλλο μέχρι 220€ περίπου). Κατ'αρχας τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι (σχεδον) top και σε σουπερ τιμη! Τώρα έχω το ZTE Blade III, και ενώ το Optimus G φαίνεται τέλειο, με προβλήματίζει αν τελικά αξίζει να το αγοράσω, για τους πιο κάτω λόγους. Διαβασα τις τελευταίες 20 σελίδες του νηματος όπως επίσης τις τελευταίες 10 απο το gsmarena και ενω οι περισσότερες γνώμες είναι διθυραμβικές , υπάρχουν άλλες που με προβληματίζουν: (π.χ στο μέσον και κάτω-κάτω εδώ) ότι ζεσταινεται πολύ. Αν ναι, μηπως το κάνει να χαλάσει μια ώρα αρχίτερα; Μήπως, αντίστοιχα νεώτερα κινητα (2013 ή φετινά) ζεσταινονται λιγότερο; οτι δεν παιζει καλά σε GPRS: αποσυνδέεται/σέρνεται το browsing, κλεινει (βλ. π.χ. το αμέσως παραπάνω ποστ). Ειδικά δε, όταν ζεσταίνεται πολύ, αποσυνδέεται συνέχεια; -αυτό ειδικά αν ισχύει θα είναι φρίκη για μένα, γιατί όταν θα είμαι στο χωριό, πιάνει 3G πολύ αδύναμα, το περισσότερο μονο μόνο E ή G- (με το ZTE δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα) ότι η μπαταρία δεν κραταεί και πολύ ότι επειδή έχει μπρος gorilla 2 και πισω απο γυαλί, αυτό δυστυχώς το κάνει πολύ ευθραυστο, και αποκτά ευκολα γρατζουνιές; Φρική, να ξαναπληρώνεις το γυαλινο καπάκι ή ...το digitizer :worry: (εχω τώρα το ZTE Blade III, και τις λίγες φορές που μου έχει πέσει, δεν έχει πάθει ποτέ τίποτα και ούτε μια γρατζουνιά εδω και 1.5 χρονο που το έχω) το ράδιο παίζει χάλια; κλεινει η συσκευη απο μονη της; (1 , 2) :confused: θέλω ένα κινητό αξιόπιστο - το ZTE μου, αποδείχθηκε βράχος. Καθόλου προβλήματα τοσο καιρό -στη κυριολεξία- . Δεν έχω χρόνο/όρεξη για πειράματα με τριτα firmware προκειμένου να γίνει σταθερό. Θα το έχω με το μάμα fw (ελπιδοφόρο παντως είναι οτι έχει ανακοινώθεί ότι θα πάρει τη 4.4.2 KitKat το καλοκαίρi) Ευχαριστώ Τι προτείνετε; Μήπως άλλο μοντέλο; Μήπως να μείνω κι άλλο με το ZTE, μέχρι να φτηνύνει κάποιο άλλο νεώτερο μοντέλο (2013/2014); Καταρχάς πιστεύω ότι για 220€ είναι must αγορά με απίστευτο value for money. 1) Μετά από αρκετούς μήνες απαιτητικής χρήσης μία φορά έχω παρατηρήσει να μην με αφήνει να αυξήσω στο maximum την φωτεινότητα λόγω θέρμανσης. Με άφηνε μέχρι το 75%. Από εκεί και πέρα καμία άλλη παρατήρηση ούτε πρόβλημα 2) Σε browsing ποτέ δεν έχω παρατηρήσει να σέρνεται. Έχω παρατηρήσει αποσύνδεση λίγων δευτερολέπτων (1-2) όταν έχω 3g/lte και έχω χάσει 2-3 φορές κλήση ενώ είμαι σε σημείο με full σήμα. Δεν έχω εξακριβώσει όμως αν ευθύνεται το κινητό ή ο πάροχος. (σπάνιο/μηδαμινό μειονέκτημα μπροστά στα προτερήματα) 3) Με μόνιμα 3g/lte ανοιχτά και ξεκινώντας την μέρα με 100% μπαταρία, στο τέλος της μέρας χρειάζομαι φόρτιση. Σε περίπτωση που το σκίζεις με παιχνίδια & πολύ browsing θα σε αφήσει πιο νωρίς. 4) Το έχω εξ' αρχής σε θήκη flip cover και με ζελατίνα. Έχει φάει 2-3 γερές στούκιες μέχρι τώρα ούτε γρατσουνιά και δεν την αίσθανομαι τόσο ευαίσθητη. 5) Δεν ακούω ποτέ. Ν/Α 6) Κανένα restart μόνο του, κανένα lag, που και που το κάνω εγώ κανά restart έτσι για το καλό του χωρίς αυτό να μου έχει δείξει σημάδια ότι laggάρει. Task manager κάνει άψογα τη δουλειά του για να καθαρίζει μνήμη, stock rom πάνω του, αrootάριστο + Θα πάρουμε αναβάθμιση KitKat + Πολύ ωραίο μέγεθος οθόνης και πολύ κομψό κινητό + Η φωτογραφική που και που δεν κάνει καλό focus αλλά εμένα με ικανοποιεί, αν με KitKat διορθώσουν και λίγο το sw τότε θα είναι πολύ κομπλέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Κι εγω ειμαι ακομη σε σκεψεις κ προβληματισμους... Οταν παρει την ΚιτΚατ ναι μεν θα ειναι πιο γρηγορο αλλα δε θα κραταει ουτε μερα η μπαταρια, με βαση τα σχολια περι μειωμενης αυτονομιας του G pad κ G2. Κ επειδη θα του πινω το αιμα με 3G, να μπορει να βγαλει 6-8 ωρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Μειωμένη μπαταρία;; Με kk το g έχει καλύτερη μπαταρία. Το g pad επίσης έχει ακριβώς την ίδια. Που είδες εσύ μειωμένη αυτονομία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Το g2 με 4.4 εχει χειροτερη μπαταρια Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkblue Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Αααα.να σου πω δεν εχω παρατηρησει κατι.μονο αν δεν εχω καλο σημα το 2g παει σερνοντας.οπως και το 3g.αλλα αν εχω 4g παει σφεντονα. Αποσυνδεσεις δεν εχω παρατηρησει.εχω βονταφον. Σ'ευχαριστώ κ' πάλι για τη λεπτομερή απάντηση, να'σαι καλά. Καταρχάς πιστεύω ότι για 220€ είναι must αγορά με απίστευτο value for money. 1) Μετά από αρκετούς μήνες απαιτητικής χρήσης μία φορά έχω παρατηρήσει να μην με αφήνει να αυξήσω στο maximum την φωτεινότητα λόγω θέρμανσης. Με άφηνε μέχρι το 75%. Από εκεί και πέρα καμία άλλη παρατήρηση ούτε πρόβλημα 2) Σε browsing ποτέ δεν έχω παρατηρήσει να σέρνεται. Έχω παρατηρήσει αποσύνδεση λίγων δευτερολέπτων (1-2) όταν έχω 3g/lte και έχω χάσει 2-3 φορές κλήση ενώ είμαι σε σημείο με full σήμα. Δεν έχω εξακριβώσει όμως αν ευθύνεται το κινητό ή ο πάροχος. (σπάνιο/μηδαμινό μειονέκτημα μπροστά στα προτερήματα) 3) Με μόνιμα 3g/lte ανοιχτά και ξεκινώντας την μέρα με 100% μπαταρία, στο τέλος της μέρας χρειάζομαι φόρτιση. Σε περίπτωση που το σκίζεις με παιχνίδια & πολύ browsing θα σε αφήσει πιο νωρίς. 4) Το έχω εξ' αρχής σε θήκη flip cover και με ζελατίνα. Έχει φάει 2-3 γερές στούκιες μέχρι τώρα ούτε γρατσουνιά και δεν την αίσθανομαι τόσο ευαίσθητη. 5) Δεν ακούω ποτέ. Ν/Α 6) Κανένα restart μόνο του, κανένα lag, που και που το κάνω εγώ κανά restart έτσι για το καλό του χωρίς αυτό να μου έχει δείξει σημάδια ότι laggάρει. Task manager κάνει άψογα τη δουλειά του για να καθαρίζει μνήμη, stock rom πάνω του, αrootάριστο + Θα πάρουμε αναβάθμιση KitKat + Πολύ ωραίο μέγεθος οθόνης και πολύ κομψό κινητό + Η φωτογραφική που και που δεν κάνει καλό focus αλλά εμένα με ικανοποιεί, αν με KitKat διορθώσουν και λίγο το sw τότε θα είναι πολύ κομπλέ Ευχαριστώ πολύ για την αναλυτική απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Το g2 με 4.4 εχει χειροτερη μπαταρια Δεν ξερω για το g2, το G pad παντως οχι. Ειναι στο +10% ~ +15%. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Δεν ξερω για το g2, το G pad παντως οχι. Ειναι στο +10% ~ +15%. Το gpad σε μενα ειναι στα ιδια και στο g2 ειναι 10% περιπου κατω.Αυτο διαβαζω απο πολλους Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Καλημέρα!! Ποιες εφαρμογές μπορώ να σβήσω;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Πω βαζουμ recovery σε κλειδωμενο loader;;; ευχαριστω εκ των προτερων!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Μειωμένη μπαταρία;; Με kk το g έχει καλύτερη μπαταρία. Το g pad επίσης έχει ακριβώς την ίδια. Που είδες εσύ μειωμένη αυτονομία; Καλημερα, το ''ΚΚ'' τι σημαινει? Για την αυτονομια, παλιοτερα ειχα ρωτησει για το G pro (τον καιρο που βγηκε) κ με ειπαν τα ιδια με το Optimus G, Δηλ. 5 ωρες το πολυ σε συννεχη χρηση νετ. Οποτε κ αρχισα να σκεφτομαι παλι το Opt.G λογω της επανεμφανισης του σε χαμιλωτερη τιμη (222 τωρα)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Πω βαζουμ recovery σε κλειδωμενο loader;;; ευχαριστω εκ των προτερων!!!! Για να περάσεις recovery πρεπει να ξεκλειδωσεις πρωτα τον bootloader ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημερα, το ''ΚΚ'' τι σημαινει? Για την αυτονομια, παλιοτερα ειχα ρωτησει για το G pro (τον καιρο που βγηκε) κ με ειπαν τα ιδια με το Optimus G, Δηλ. 5 ωρες το πολυ σε συννεχη χρηση νετ. Οποτε κ αρχισα να σκεφτομαι παλι το Opt.G λογω της επανεμφανισης του σε χαμιλωτερη τιμη (222 τωρα)... Kk είναι η kit kat.Και δεν έχει βγει επίσημη για το κινητό μας. Εννοείται να το πάρεις αλλά 5 ώρες οθόνη δεν θα δεις. Οι 4 ώρες είναι ενα πολυ κοντινό νουμερο σε αυτό που θα βλέπεις καθημερινά. Αν χρησιμοποιείς και πολύ 3g θα είσαι ακόμα παρακατω. Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Παιδια, συναιβει το μοιραιο... Επεσε, εσπασε οθονη και δε δουλευει το touch αλλα και τα soft keys... Τι κανουμε? ξερετε καποιον που το επισκευαζει φτηνα? Βρηκα αυτο αλλα και παλι πολλα ειναι.... http://www.techcenter.gr/index.php/smartphonestablets/smartphones/item/529-episkevi-lcdothonis-lg-g Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts