sounik Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Δεν πεφτει λεμε! solid 0.6 με cm11 Με χαλια 2g και χαλια ληψη wifi Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 krnl εχεις βάλει cm11 στο gpad; Όχι όχι. Εγώ σας μπέρδεψα συγγνώμη. Μιλούσα για το Nexus 7 και την slimrom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ad3kastosGR Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Καλώς ήρθες φιλέ μου! Lag εννοεις μήπως;;Νομιζω είναι το πιο αλαγκαριστο κινητό της αγοράς!Δεν μου έχει τύχει! Εκτός από την φωτεινότητα που παραμένει υψηλή μετά το βίντεο, και το ραδιόφωνο κολλάει, 7/10 φορές δεν κλείνει. Παράθεση Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Έχω ένα θέμα με τον dolphin browser.όταν έχω ανοιχτές κάνα δύο καρτέλες και μετά θελω να ανοίξω και άλλη ενώ πατάω πάνω στο άρθρο το κινητό δεν κάνει τίποτα(μόνο zoom in zoom out).αν τον χρησιμοποιεί κάποιος από εσάς έχετε τέτοια θέματα?δεν θέλω να αλλάξω browser γιατί με βολεύει που δείχνει τις καρτέλες τη μια δίπλα στην άλλη καθ όχι με το (+) που έχουν οι άλλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sairisa Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 καλησπερα παιδια το θελει φιλος το κινητο και ηθελε να ρωτησει αν εχει λαμπακι ειδοποιησεων ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Φυσικα κ εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Έχω ερωτήσεις! Πολλές ερωτήσεις! :p . 1.Ποιες είναι οι καταλληλότερες ρυθμίσεις για περισσότερη αυτονομία? ( με CM11 nightly και stock CM11 kernel). 2.Έχει παρατηρήσει κανείς με CM11 nightly άκυρα κολλήματα και force stop εφαρμογών? 3.Παρατήρησα μετά από αρκετή ώρα 3G 51 βαθμούς θερμοκρασία στην CPU. Αυτό ευθύνεται που μας καταπίνει έτσι την μπαταρία? Μήπως με downclock αυξήσουμε το 3G browsing? 4.Μέτα την εγκατάσταση του CM11 όλα τα αρχεία απ την stock ROM έχουν μείνει μέσα. Τι μπορώ να διαγράψω γιατί μου έχει εξαφανίσει 4 GB? FreeGee και CMW είναι εγκατεστημένα μαζί με τα παλιά. Είναι safe να πάρουν πόδι? Αυτά τα λίγα! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 1. Undervolt σίγουρα.Δες ποσο σηκώνει γιατί κάθε συσκευή δεν είναι ίδια.Παιζει ρόλο το PVS.Εγώ με PVS 3 έχω τα 1512mhz στα 1025mv Undeclock κάνε αρκεί να είναι πανω απο 1026mhz η μέγιστη συχνότητα.Εγώ το έχω στα 1134mhz σήμερα και πηγαινει σφαίρα. Βάλε την φωτεινότητα στο αυτόματο ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 2. Ναι άκυρα κολλήματα έχω παρατηρήσει 3. Ναι το 3g μου ανεβάζει και μένα τη θερμοκρασία αλλά δεν την καταπινει την μπαταρία. 4.Μη σβησεις εφαρμογες αλλά αρχεία που δε σου χρειαζονται και εμειναν μετα το backup Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Έχω ένα θέμα με τον dolphin browser.όταν έχω ανοιχτές κάνα δύο καρτέλες και μετά θελω να ανοίξω και άλλη ενώ πατάω πάνω στο άρθρο το κινητό δεν κάνει τίποτα(μόνο zoom in zoom out).αν τον χρησιμοποιεί κάποιος από εσάς έχετε τέτοια θέματα?δεν θέλω να αλλάξω browser γιατί με βολεύει που δείχνει τις καρτέλες τη μια δίπλα στην άλλη καθ όχι με το (+) που έχουν οι άλλοι. να προσθεσω και ενα θεμα που εχω με το whatsapp.μου αναβοσβηνει ορισμενες φορες η λυχνια ειδοποιησεων ακομα και αν εχω διαβασει το μήνυμα και φευγει μονο αν κανω επανεκκινηση το κινητο..οποιος εχει καποια ιδεα για αυτα τα θεματα ας με βοηθησει. Y.Γ. δεν ξερω αν τα προβληματα αυτα εμφανιζονται λογω συσκευης ή φταει η εφαρμογή οποτε sorry αν ειμαι offtopic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 1. Undervolt σίγουρα.Δες ποσο σηκώνει γιατί κάθε συσκευή δεν είναι ίδια.Παιζει ρόλο το PVS.Εγώ με PVS 3 έχω τα 1512mhz στα 1025mv Undeclock κάνε αρκεί να είναι πανω απο 1026mhz η μέγιστη συχνότητα.Εγώ το έχω στα 1134mhz σήμερα και πηγαινει σφαίρα. Βάλε την φωτεινότητα στο αυτόματο ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 2. Ναι άκυρα κολλήματα έχω παρατηρήσει 3. Ναι το 3g μου ανεβάζει και μένα τη θερμοκρασία αλλά δεν την καταπινει την μπαταρία. 4.Μη σβησεις εφαρμογες αλλά αρχεία που δε σου χρειαζονται και εμειναν μετα το backup Ευχαριστώ πάρα πολύ Νίκο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferni Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Πρόσφατα το πηρε ενας φιλος μου το κινητακι μετα απο δικη μου προτροπή! Ηταν στο στακ να παρει το s3 που αυτην την στιγμη ειναι ΜΟΝΟ 10 ευρω φθηνοτερο απο το κλασης ανωτερο Optimus G! Αυτο που θα ηθελα απο καποιον σας ειναι εναν οδηγο στα ελληνικα για να του κανω το root γιατι δεν βρηκα κατι,μαλλον δεν εψαξα αρκετα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Βαζεις το framaroot και επιλεγεις install su Και συνηθως επιλεγεις την δευτερη επιλογη (την ονομαζει gandalf) και αφου τελειωσει.σου γραφει succes. Κανεις Restart ....και εισαι root. Απο εδω το κατεβαζεις... εχει και οδηγιες, μονο κατεβασε το 1.9.1 !!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 εχω ενα φιλο που εσπασε το digitizer του και δεν ειχε τα τηλεφωνα σε google account .. υπαρχει καποιος τροπος να τα παρει ; δεν το εχει συγχρονισει ποτε με υπολογιστη Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yonah Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 εχω ενα φιλο που εσπασε το digitizer του και δεν ειχε τα τηλεφωνα σε google account .. υπαρχει καποιος τροπος να τα παρει ; δεν το εχει συγχρονισει ποτε με υπολογιστη Εάν το τηλέφωνο ειναι ανοιχτό μπορει να δοκιμάσει να το συνδέσει με το pc sto lg pc suite. Απο εκει μπορεί να πάρει backup τα αρχεια ποθ τον ενδιαφέρει. Τώρα αν αυτό ειναι δυνατο χωρις να το ακουμπήσεις, θα σε γελάσω, πιστεύω οτι γίνεται πάντως. Ειδάλλως μιλήστε με το service της LG και δοκιμάστε την τύχη σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yilarakos Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Την καλησπερα μου στο φορουμ! Κατοχος και γω του LGoG απο Νοεμβρη, σταθερος αναγνωστης του thread εκτοτε :P Ψαχνω για βαση και φορτιστη αυτοκινητου, εχετε κατι να προτεινετε? ps: Ενα μεγαλο ευχαριστω στην κοινοτητα για την πληθωρα συμβουλων και tips που προσφερετε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testarossa Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 καλησπέρα στο forum, ψαχνω κινητο με 220 ευρω max και θα ήθελα την γνώμη σας για την κάμερα του κινητού. διορθώνεται το θέμα που διαβάζω με το software? ζητάω κάποιες καλές φωτος και κυρίως καλό video. τι λέτε? κατά τ'άλλα μου φαίνεται κινητάρα:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yonah Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 καλησπέρα στο forum, ψαχνω κινητο με 220 ευρω max και θα ήθελα την γνώμη σας για την κάμερα του κινητού. διορθώνεται το θέμα που διαβάζω με το software? ζητάω κάποιες καλές φωτος και κυρίως καλό video. τι λέτε? κατά τ'άλλα μου φαίνεται κινητάρα:O Απο βίντεο είναι πολύ καλό, χωρίς να έχω δοκιμάσει άλλα τούμπανα τηλέφωνα, καθαρή εικόνα και ρολαρει πολύ καλά. Υπόψιν όμως ότι αν σε ενδιαφέρουν οι συναυλίες τα μικρόφωνα του μπουκωνουν εύκολα και είναι λίγο ξενέρωτα τα βίντεο με βλαμμένο ήχο. Η φωτογραφία είναι μέτρια πάντως, δεν ξέρω αν διορθώνεται με κάποια εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 (edited) καλησπέρα στο forum, ψαχνω κινητο με 220 ευρω max και θα ήθελα την γνώμη σας για την κάμερα του κινητού. διορθώνεται το θέμα που διαβάζω με το software? ζητάω κάποιες καλές φωτος και κυρίως καλό video. τι λέτε? κατά τ'άλλα μου φαίνεται κινητάρα:O Βγάζει αρκετά καλύτερο βίντεο από ότι φωτο αν και αργεί κάποιες φορές να εστιάσει. Έχει πολύ καλό αποτέλεσμα. Και φωτο ημέρα βγάζει απλά ικανοποιητικές αλλά με τα λεφτά αυτά είναι δώρο αυτό το κινητό.. Το πήρα τον Ιούλιο 340 και άξιζε κάθε cent...φαντάσου τώρα.. με 220 δε ξέρω εάν έχει συσκευή με.καλύτερη φωτογραφική (ίσως μόνο το s3). Μετά ξεφεύγουν οι τιμές και στο s3 θα πνιγεις στο lag :p 3 άτομα το πήραν κατόπιν προτροπής μου και δε μετανιωσαν :) απλά η κάμερα ήταν κάτι δευτερεύον (όπως και για μένα). Ελπίζω να βοήθησα! ΥΓ: Ίσως με την κιτ κατ από το καλοκαίρι να βελτιωθεί και το software της καμερας αλλά ως τότε μόνο με εξωτερική εφαρμογή βελτιωνεις λίγο την νυχτερινή λήψη, υστερεί αρκετά σε αυτό. Edited April 15, 2014 by tommybertsen Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 καλησπέρα στο forum, ψαχνω κινητο με 220 ευρω max και θα ήθελα την γνώμη σας για την κάμερα του κινητού. διορθώνεται το θέμα που διαβάζω με το software? ζητάω κάποιες καλές φωτος και κυρίως καλό video. τι λέτε? κατά τ'άλλα μου φαίνεται κινητάρα:O Σου απαντησαν οι αλλοι συμφορουμιτες και συμφωνω μαζι τους.οσο για την καμερα ,για να γινω πιο συγκεκριμενος, εχω καταληξει πως ειναι θεμα software.σιγουρα ομως 13 mp δεν ειναι.χωρις τιποτα τραβα σχετικα καλες φωτο.με το camera zoom fx πουχω αγορασμενο τραβα καλυτερες.απο καλη που ειναι η καμερα με το camera zoom fx γινεται αρκετα καλη,ειδικα αν αναλογιστουμε ποσο εχει το τηλεφωνο(220€). Αν θες πολυ καλη καμερα πιθανον να μη σε ικανοποιησει.εγω πολυ χρηση σε φωτο δεν κανω και σιγουρα δεν ειμαι ειδικος.την αποψη μου σου λεω. Στα 220€ παντως το τηλεφωνο ειναι μονοδρομος.- Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Απόλυτος μονόδρομος θα έλεγα ότι είναι. Το τηλέφωνο σε specs ήταν high end τέλη 2012 που βγήκε. Με.τόση μάχη που γίνεται στον τομέα αυτό η τιμή του είναι ενός mid end και πραγματικά η συμπεριφορά του είναι λες και έχεις ένα νέο κινητό του 2014. Για τέτοια μαμισια ρομ μιλάμε. Να πω πως τα παιδιά στο thread βοηθούν παραπάνω από πολύ για όποιον βαριέται και θέλει αλλαγές,customιες κλπ. Το κινητό όμως είναι από τα ελάχιστα τελείως απροβλημάτιστα. Μεμονωμένα θεματάκια λογικό να υπάρχουν αλλά το κινητό είναι η απόλυτη λύση σε αυτή την τιμή! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 εχει τυχει σε κανεναν να κλεινει η συσκευη απο μονη της ?? σε εμενα κλεινει συνηθως το βραδυ (ενω δεν κανει τιποτα το κινητο ) αλλα δεν μπορω να καταλαβω απο τι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testarossa Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 ευχαριστώ θερμά για τις άμεσες και εύστοχες απαντήσεις για την κάμερα του opt g! ψήθηκα!!:thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Τερας η μπαταρια! Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Τερας η μπαταρια! Me custom rom φανταζομαι... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 (edited) Με CM 11 μοιάζουν τα screenshots. Όντως και με την CM 11 snapshot 5 που έχω στο δικό μου, η μπαταρία τα πάει πολύ καλα. Edited April 17, 2014 by Angmar Διόρθωση CM 12 σε CM 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts