nikos523 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 καλησπερα πηρε ενας γνωστος μου το συγκεκριμένο κιν. ο προηγούμενος το ειχε ρουταρι. του βγάζει αναβάθμιση αλλα οταν παει να την κανει το βαζει οτι δεν γίνεται για το κιν εχει ρουταριστει .ειμαι ψιλοασχετος και εγω .τελος πάντων κατέβασα το framaroot πατην unroot μου ειπε οτι ξερουταριστικε .αλλα και παλι οταν παει να την κανει την αναβάθμιση το βραζειοτι παρουσιάστηκε πρόβλημα. καμια ιδεα; Κατέβασε το supersu από το play και επέλεξε unroot μέσα από αυτό. Για το eye tracking όπως είπε και ο Πέτρος. Ενεργοποιείται μόνο όταν πάει να σβήσει η οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RantanplanSony Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Μπορεί κάποιος να μου συγκρίνει την κάμερα του lg optimus g με την κάμερα 5mp του samsung nexus s; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Καμία σχέση τη μέρα. Το βράδυ λίγο έως αρκετά καλυτερη του galaxy nexus. Το nexus s είναι πολύ κάτω στην κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANDROMEDA7 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Ξέρει κανείς αν θα πάρει kitkat το μοντέλο lg optimus g ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξέρει κανείς αν θα πάρει kitkat το μοντέλο lg optimus g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Κανείς. Δεν είπε τίποτα η lg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Θεωρητικά και λογικά ναι πάντως... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Ελπιζω μονο να μην μας την κανει σαν τη samsung με το s3, αν και ειναι μεταγενεστερο και πολυ καλυτερο απο αυτο. Πιστευω παντως και εγω οτι θα μας τη δωσει αλλα μαλλον θα την καθυστερησει αρκετα, προς το καλοκαιρι. (προβλεψη) Για το eye tracking όπως είπε και ο Πέτρος. Ενεργοποιείται μόνο όταν πάει να σβήσει η οθόνη. Αυτο πιστευω οτι θα πρεπει να λειτουργει καθε φορα που θα ειναι ανοιχτη η οθονη ωστε να βλεπει τη διαρκη κινηση και να μην σβηνει. Δεν νομιζω οτι θα προλαβαινει να ενεργοποιειται η καμερα για να τσεκαρει μονο οταν παει να σβησει. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Δεν έχει αυτή τη λειτουργία το g. Το s3 αν θυμάμαι καλά και τα νεότερα Samsung ναι (μπορεί και τα νεότερα lg). Στο g είναι μόνο για να κρατήσει την οθόνη ανοιχτή όταν πάει να σβήσει. Εκτός αν ενεργοποιείται μόλις τελειώσει το χρονικό περιθώριο και έχει πάρει μπρος η λειτουργία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Τι εννοεις ποια ειναι η διαφορα με το S3; Το αποτελεσμα ειναι το ιδιο, να μην σβηνει η οθονη. Στο LG ελεγχει αν τα ματια ειναι προς την καμερα. Στο S3 ελεγχει κινηση γενικα; Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Στο s3 σε κάποια φάση έσβηνε την οθόνη όταν γυρνούσες το κεφάλι και άναβε όταν κοιτούσες ξανά. Δεν θυμάμαι αν το έκανε μετά τη λήξη του πρώτου λεπτού όμως που άρχιζε να κοιτάει αν έχεις τα μάτια σου στη συσκευή για να κρατήσει ανοιχτεί την οθόνη Ps λέω 1 λεπτό γιατί τόσο είχα ρυθμίσει να μένει ανοιχτή η οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Στο s3 σε κάποια φάση έσβηνε την οθόνη όταν γυρνούσες το κεφάλι και άναβε όταν κοιτούσες ξανά. Δεν θυμάμαι αν το έκανε μετά τη λήξη του πρώτου λεπτού όμως που άρχιζε να κοιτάει αν έχεις τα μάτια σου στη συσκευή για να κρατήσει ανοιχτεί την οθόνη Ps λέω 1 λεπτό γιατί τόσο είχα ρυθμίσει να μένει ανοιχτή η οθόνη Αχα μαλιστα. Πιο εξυπνο αυτο αλλα σιγουρα θα ηταν και πιο ενεργοβορο αφου για να τσεκαρει με σβηστη την οθονη αν κοιτας ξανα, αυτο θα σημαινει οτι καθολη τη διαρκεια της σβηστης οθονης, η καμερα θα λειτουργει ψαχνοντας. Ενω στο LG ενεργοποιειται για να μην κλεισει. Δεν λειτουργει οταν εχει κλεισει. Εκτος και αν με το αν με το "αναβε ξανα" εννοεις απο την κατασταση με τη μειωμενη φωτεινοτητα και οχι με την τελειως κλειστη οθονη. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Καλησπερα παρεα.εχω φλασαρει με kdz την στοκ ρομ.χρειαζετε κατι αλλο πριν το στειλω για επισκευη;δ πιστευω να μου βρουν οτι ηταν ροοτ και ξεκλειδωτο κ να μην το αναλαβουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexas Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Καλησπέρα,είμαι στο "ψάξιμο" για την αγορά ενός κινητού.Συγκεκριμένα είμαι ανάμεσα στο Optimus G και το S4 mini. Στη σύγκριση των χαρακτηριστικών υπερτερεί στα περισσότερα το Optimus G,ωστόσο έχω κάποιους ενδοιασμούς για την κάμερα του(αν και 13 ΜP) και για την υποστήριξη-αναβάθμιση από πλευράς LG. Ένα άλλο ζήτημα που με απασχολεί,είναι η αυτονομία της μπαταρίας και το ποιό από τα 2 είναι καλύτερο σε αυτόν τον τομέα. Αν κάποιος από τα παιδιά στο φόρουμ έχει εμπειρία και από τα 2 κινητά θα με βοηθούσε πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeiros Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Καλησπέρα,είμαι στο "ψάξιμο" για την αγορά ενός κινητού.Συγκεκριμένα είμαι ανάμεσα στο Optimus G και το S4 mini. Στη σύγκριση των χαρακτηριστικών υπερτερεί στα περισσότερα το Optimus G,ωστόσο έχω κάποιους ενδοιασμούς για την κάμερα του(αν και 13 ΜP) και για την υποστήριξη-αναβάθμιση από πλευράς LG. Ένα άλλο ζήτημα που με απασχολεί,είναι η αυτονομία της μπαταρίας και το ποιό από τα 2 είναι καλύτερο σε αυτόν τον τομέα. Αν κάποιος από τα παιδιά στο φόρουμ έχει εμπειρία και από τα 2 κινητά θα με βοηθούσε πολύ. Δεν υπαρχει συγκριση αναμεσα στις δυο συσκευες.Το g ειναι κατα πολυ ανωτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RantanplanSony Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Καλησπέρα,είμαι στο "ψάξιμο" για την αγορά ενός κινητού.Συγκεκριμένα είμαι ανάμεσα στο Optimus G και το S4 mini. Στη σύγκριση των χαρακτηριστικών υπερτερεί στα περισσότερα το Optimus G,ωστόσο έχω κάποιους ενδοιασμούς για την κάμερα του(αν και 13 ΜP) και για την υποστήριξη-αναβάθμιση από πλευράς LG. Ένα άλλο ζήτημα που με απασχολεί,είναι η αυτονομία της μπαταρίας και το ποιό από τα 2 είναι καλύτερο σε αυτόν τον τομέα. Αν κάποιος από τα παιδιά στο φόρουμ έχει εμπειρία και από τα 2 κινητά θα με βοηθούσε πολύ. Ήμουν ακριβώς στο ίδιο δίλημμα. Αποφάσισα το g γιατί το 4πύρηνο με 2gb και 4,7" οθόνη με κέρδισε κι ας διαβάζω ότι η 13mp κάμερα του g είναι μέτρια. Είδα και τα samples από φωτογραφίες που μου έδειξε ο χρήστης gsir και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. (check here > http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=385947) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Αυτο πιστευω οτι θα πρεπει να λειτουργει καθε φορα που θα ειναι ανοιχτη η οθονη ωστε να βλεπει τη διαρκη κινηση και να μην σβηνει. Δεν νομιζω οτι θα προλαβαινει να ενεργοποιειται η καμερα για να τσεκαρει μονο οταν παει να σβησει. Αν το ενεργοποιήσετε θα δείτε ότι 5 δεύτερα πριν λήξει ο χρόνος βγάζει ένα σηματάκι πάνω αριστερά. Αν ανιχνεύσει μάτια, σβήνει και μετράει από την αρχή. Αν δεν βγει, σβήνει η φωτεινότητα στο όριο οθόνης (Όπως γίνεται και κανονικά δηλαδή) και συνεχίζει να υπάρχει για αλλά λίγα δεύτερα μήπως και βρει, και μετά σβήνει η οθόνη. Προσωπικά πολύ χρήσιμη λειτουργία, ειδικά αν διαβάζεις κάτι για ώρα... Αρκεί να μη ξεχάσεις το κινητό με ανοιχτή οθόνη ενώ κοιτάει ταβάνι :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 (edited) 4 μερες εκτος πριζας με 3 ωρες οθονη..περιμενα καμια ωριτσα οθονη ακομη να πω την αληθεια..next time Edited February 24, 2014 by sounik Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 4 μερες ο αθεοφοβος :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Με εξωτερική μπαταρία; Φορητή γεννήτρια; Μήπως είναι το g2; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Με εξωτερική μπαταρία; Φορητή γεννήτρια; Μήπως είναι το g2; Δε θες να δεις στατιστικα του g2 πιστεψε με :D Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RantanplanSony Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 (edited) Εχει να μου προτείνει κάποιος κάποια θήκη flip cover για το E975; :cool: Επειδή ψάχνω στο internet με ποια άλλη συσκευή LG έχει την ίδια κοψιά για να ψάχνω αντίστοιχες cases; Edited February 25, 2014 by RantanplanSony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Εχει να μου προτείνει κάποιος κάποια θήκη flip cover για το E975; :cool: Επειδή ψάχνω στο internet με ποια άλλη συσκευή LG έχει την ίδια κοψιά για να ψάχνω αντίστοιχες cases; http://www.ebay.com/itm/Fashion-Flip-Leather-Case-Hard-Cover-For-Lot-LG-Mobile-Phone-Screen-Protector-/261351904237?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item3cd9c993ed Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 http://www.ebay.com/itm/Fashion-Flip-Leather-Case-Hard-Cover-For-Lot-LG-Mobile-Phone-Screen-Protector-/261351904237?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item3cd9c993ed απο ελλαδα με αντικαταβολη υπαρχει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RantanplanSony Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 http://www.ebay.com/itm/Fashion-Flip-Leather-Case-Hard-Cover-For-Lot-LG-Mobile-Phone-Screen-Protector-/261351904237?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item3cd9c993ed άψογος! thanks! :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Για transparent stautus bar τι δουλευει δοκιμασμενα τελικα; Η για αλλο χρωμα. Με gravity μου την κανει μαυρη μονο για λιγο μετα το boot και μετα ερχεται ξανα στο κανονικο χρωμα. Επισης εχω βρει απειρα θεματα οποτε κατι θα γινεται για να υπαρχουν τοσα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts