sounik Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 εισαι σιγουρος; γιατι θυμαμαι να το εχω διαβασει οτι παει μεχρι το 1.5... under κανεις και ετσι :) Ναι ειμαι σιγουρος φιλε μου! Κι οταν ειπα under εννοουσα να κατεβεις κατω απο τα 384! Και για over μεχρι 1.8 νομιζω πηγαινει!Δεν σε βλεπω ενημερωμενο! Το μαμα kernel εχει αυτα τα ορια.Αν βαλεις custom θα εχεις και αλλες τιμες συχνοτητων! Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 1.8 κιολας;;; αποκλειεται :p 1.7 μπορει, ειχα διαβασει ενα pdf της Qualcomm και ελεγε max 1.7 (και προετρεπε να μην το φτασει καποιος πανω απο 1.5 λογω κινδυνου του chip) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 1.8 κιολας;;; αποκλειεται :p 1.7 μπορει, ειχα διαβασει ενα pdf της Qualcomm και ελεγε max 1.7 (και προετρεπε να μην το φτασει καποιος πανω απο 1.5 λογω κινδυνου του chip) Παρ'το επειδη φαγωθηκες!Το βρηκα σε 5 δευτερολεπτα,οποτε δεν σε συμφερει να κατσω να ψαξω! forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2572380 Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos_sd Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 παιδιά το μόνο που με αποτρέπει να πάρω το κινητό και με προβληματίζει ειναι το πίσω γυαλί, καθώς διάβασα οτι σπαει εύκολα. Υπάρχει κατι που να βάλω απο πίσω, πχ κανα σκληρό αυτοκολλητό ή κατι τέτοιο που να το προστατεύει??δε θελω να βάλω πλαστική θήκη γιατί μεγαλώνει το κινητό και μαρέσουν οι θήκες που μπαίνει το κινητό όλο μέσα. Οταν θα το χω ομως εκτως της θήκης αμα μου φύγει...? παντα μιλαω για το πισω γυαλί γιατί μπροστά έχουν ολα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 (edited) Del please! Edited January 31, 2014 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Παρ'το επειδη φαγωθηκες!Το βρηκα σε 5 δευτερολεπτα,οποτε δεν σε συμφερει να κατσω να ψαξω! forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2572380 :blink::blink: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 καλημέρα σε όλους, ξεκλείδωσα τον bootloader με την εφαρμογή freegee απο το playstore,ξέρετε αν αφαιρέθηκε και το security check που κάνει το κινητό στο bootαρισμα? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yonah Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Υπάρχει security check στα LG; Εκτός και αν εννοείς το recovery integrity check που κάνει το Android μήπως και τυχών έχει περαστεί custom recovery για να το γυρίσει στο στοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Οχι δεν λεω αυτο,ναι υπαρχει κ οταν διαγραφης τα bloatware δεν bootαρη κ γραφει security check erorr,brikαρι δηλαδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Παιδια με το gps εχει κανεις προβλημα;σημερα το χρειαστηκα και δεν κλειδωνει με τιποτα.ουτε εξω.υπαρχει κανενα προγραμμα που να βοηθαει το gps να κλειδωνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zbutlr Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Παιδια με το gps εχει κανεις προβλημα;σημερα το χρειαστηκα και δεν κλειδωνει με τιποτα.ουτε εξω.υπαρχει κανενα προγραμμα που να βοηθαει το gps να κλειδωνει; Έχω δοκιμάσει αρκετά. Πιστεύω ότι καλύτερο είναι το Faster GPS... :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Παίζει να μην δούλεψα ποτέ το gps στο G.. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Πάντως το κινητό δεν έχει θέμα με το GPS. Κλειδώνει γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 ειναι αψογο Νικο, αν οχι το καλυτερο, απο τα καλυτερα! με συννεφια και θελει ελαχιστα δευτερολεπτα ;) ασχετο, αλλα εμ την λευκη θηκη δεν εχω σταματησει να το κοιταω, νοιωθω σαν να εχω αλλο κινητο σε σχεση με την μαυρη! πραγματικος ερωτας, τα καλυτερα 5€ που εχω δωσει ποτε :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 ειναι αψογο Νικο, αν οχι το καλυτερο, απο τα καλυτερα! με συννεφια και θελει ελαχιστα δευτερολεπτα ;) ασχετο, αλλα εμ την λευκη θηκη δεν εχω σταματησει να το κοιταω, νοιωθω σαν να εχω αλλο κινητο σε σχεση με την μαυρη! πραγματικος ερωτας, τα καλυτερα 5€ που εχω δωσει ποτε :p Για ποια θηκη μιλαμε ? Γιατι εχω και εγω ασπρο χρωμα και ελεγα μηπως παρω μια... Επίσης γιατι δε μιλαμε διπλα βρε παιδια στο Τροποποιησεις Βελτιωσεις για το κινητο μας να μη γεμιζουμε το Επισημο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Εκει νομιζω ειναι για Softwarικα θεματα μονο :p Mercury TPU, αψογη διχρωμια με το μαυρο κινητο ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Παιδια με το gps εχει κανεις προβλημα;σημερα το χρειαστηκα και δεν κλειδωνει με τιποτα.ουτε εξω.υπαρχει κανενα προγραμμα που να βοηθαει το gps να κλειδωνει; Κανενα προβλημα ως ωρας.με ναβιγκον και κλειδωνει το πολυ σε ενα λεπτο.χωρις data εννοειται.και πολυ λεω ενα λεπτο. Mercury TPU, αψογη διχρωμια με το μαυρο κινητο ;) ;) [ATTACH]40809[/ATTACH] Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις.εγω παντως δεν καταφερα να συνδεθω ακομα.εκανα και ρεσταρτ τιποτα.θα κανω μια επαναφορα να δω.:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 ουτε εγω κανενα προβλημα με το GPS. Εκανα GPS Test και κλειδωνε σε μερικα δευτερολεπτα . . Τι να πω.. Ισως να ειναι θεμα! Κανε μια επαναφορα και αν δε δεις φως επικοινωνησε με αυτους που το αγορασες να στο αλλαξουν! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Το ίδιο και γω, σήμερα το δοκίμασα στην θεσνικη πεζός και κλείδωσε σε 9 δευτερα Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 (edited) Πώς εξηγείται το να υπάρχουν σχεδόν τα ίδια ποσοστά και τελείως διαφορετικές ώρες χρήσης; Edited February 1, 2014 by stavrosspil Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Ειναι απλο , με το κινητο σου κανεις πολυ συγκεκριμμενη χρηση οποτε ειτε το δουλευεις 4 ωρες ειτε 24 ωρες το ποσοστο χρησης της οθονης πχ ειναι το ιδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Ειναι απλο , με το κινητο σου κανεις πολυ συγκεκριμμενη χρηση οποτε ειτε το δουλευεις 4 ωρες ειτε 24 ωρες το ποσοστο χρησης της οθονης πχ ειναι το ιδιο. Αυτό που με προβληματίζει είναι η ώρα της οθόνης. Έχει απόκλιση 1 ώρα και 20 λεπτά με το ποσοστό των εφαρμογών να είναι το ίδιο... Αυτό σημαίνει πως όποτε θέλει μου χαρίζει και 1,5 περίπου ώρα? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yonah Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Το GPS πάντως χωρίς ντερνέτι ειναι για τα μπάζα :p Κάνει να κλειδώσει 10 χρόνια. Με σύνδεση στο δίκτυο τσακ μπαμ σε 2 δεύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Αλλη φωτεινοτητα οθονης, αλλη ποιοτητα σηματος, αλλα wakelocks.... ειναι πολλα :) Το GPS πάντως χωρίς ντερνέτι ειναι για τα μπάζα :p Κάνει να κλειδώσει 10 χρόνια. Με σύνδεση στο δίκτυο τσακ μπαμ σε 2 δεύτερα. Διαφωνω εντελως... Ρωμη (που προφανως ειχα κλειστα δεδομενα+αλλη χωρα) την πρωτη φορα εκανε (με ελαφρα συννεφια) 2 περιπου λεπτα.... μια βδομαδα δεν εκανε πανω απο 10 δευτερα και αυτο με συννεφια πολυ ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts