runner70 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 (edited) Ενας και αλλοι 100 που το κρυβουν οπως παντα ( τοσα χρονια αυτο γινεται εδω μεσα)... Το μεγαλυτερο ποσοστο των κατοχων μιας συσκευης συνηθως δεν συμμετεχει αν τους ειναι πληρως λειτουργικη. Θυμαται να ενεργοποιηθει σε καποιο forum μονο οταν προκυπτει καποιο προβλημα. Τωρα απο που πηγαζουν αυτα τα συμπερασματα σου "ενας μιλαει για το προβλημα και αλλοι 100 το κρυβουν", μονο εσυ το ξερεις. Ο καθενας αλλωστε μπορει να γραφει ο,τι θελει. Εγω θα πω 1000 και καποιος αλλος 10.000. :rolleyes: Edited December 16, 2013 by runner70 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Πριν από λίγο! Έχω συνδέσει τη συσκευή σε κατάσταση μεταφοράς δεδομένων, σε λειτουργία πτήσης και άρχισα να ακούω κάτι περίεργα από τα ακουστικά και ήταν μια γυναικεία φωνή που έλεγε την ΑΒ με ξενική προφορά (άλφα, μπήτα, γκάμα κτλ). What the..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Πριν από λίγο! Έχω συνδέσει τη συσκευή σε κατάσταση μεταφοράς δεδομένων, σε λειτουργία πτήσης και άρχισα να ακούω κάτι περίεργα από τα ακουστικά και ήταν μια γυναικεία φωνή που έλεγε την ΑΒ με ξενική προφορά (άλφα, μπήτα, γκάμα κτλ). What the..?? μηπως τα ακουστικα τα ειχες συνδεμενα στο laptop χαχαχαχα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Πριν από λίγο! Έχω συνδέσει τη συσκευή σε κατάσταση μεταφοράς δεδομένων, σε λειτουργία πτήσης και άρχισα να ακούω κάτι περίεργα από τα ακουστικά και ήταν μια γυναικεία φωνή που έλεγε την ΑΒ με ξενική προφορά (άλφα, μπήτα, γκάμα κτλ). What the..?? ??????? :lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Επιασες εξωγηινο πολιτισμο. :lol::lol: Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 μηπως τα ακουστικα τα ειχες συνδεμενα στο laptop χαχαχαχα:lol: Όχι, τα ακουστικά τα είχα συνδεδεμένα με το κινητό και το κινητό με usb στον υπολογιστή. Είχα μείνει με το στόμα ανοικτό και το έβλεπα να λέει δύο φορές την ΑΒ. Δυστυχώς, δεν πρόλαβα να το τραβήξω βίντεο, αλλά κάτι μου λέει ότι, "the truth is out there" . :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Καν του κανένα ευχέλαιο αύριο το πρωί. Α και σήμερα καλού κακού μην το έχεις στο ίδιο δωμάτιο που κοιμάσαι. :p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Ελεγα να δωσω To S3 για να το παρω αλλα υστερα απο αυτο...noway !!! Το S 3 μου με την μικρη μπαταρια ( 2.100) μου βγαζει ανετα με τα παντα ανοιχτα 8 ωρες. Με την μεγαλη μπαταρια ( 3.000) χαλαρα παει εως και 11 ωρες ! Κριμα γιατι το LG G φαινεται καλο ομως οπως παντα με τις μπαταριες η LG δεν τα παει καλα... Ενας και αλλοι 100 που το κρυβουν οπως παντα ( τοσα χρονια αυτο γινεται εδω μεσα). ΟΧι ρε συ 8 ωρες εννοω μεχρι να σβησει. 3G ανοιχτο+ 3 ωρες ομιλιας+300 email +200 sms στο 8ωρο ολα αυτα . Εννοειται απο πισω τρεχουν facebook+twitter και γενικα πολυ πραγμα. Οθονη στο φουλ γιατι το δουλευω εξω . ΠΑιζει ρολο ομως και τι ακριβως κανει το κινητο και επισης η φωτεινοτητα. Ασε εχω παρει αρκετα LG ( LG 2X-Black -4X )στο 4ωρο κλεινουν. Μπορει To G να ειναι καλυτερο απο τα προηγουμενα αλλα με αυτα που κανω στο GS 3 δεν νομιζω να τα βγαζει αυτο με τιποτα. Η Amoled εννοειται πως " καιει" λιγοτερο και το ξερεις σιγουρα :) Ομως το ηθελα λογο των 2GB οχι τιποτα αλλο. Τo GS 3 υστερει αλλου ( αργει να ανοιξει τις επαφες) αλλα μικρο το κακο. Θα ήθελα να ακούσω τη συνέχεια. Είναι τόσο μάπα το G τελικά; Το σ3 είναι καλύτερο; Καλύτερα να πάρεις/μένεις στο σ3; Πόσα θέματα έχει το G τελικά και τα κρύβουν οι κάτοχοι; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GPdrama Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Εμένα γιατί δεν έχει παρουσιάσει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα? Πραγματικά, η συσκευή είναι τέλεια. Μήπως οι κάτοχοι με τα προβλήματα αναφέρονται σε συσκευές από βοντα? Μήπως είναι δηλαδή θέμα παρτίδας/εισαγωγής/ξεστοκαρίσματος? Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Το ίδιο και εγώ κανένα απολύτως πρόβλημα και είμαι και root - unlocked... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Παρομοίως κανένα μα κανένα πρόβλημα. Και έχω βγάλει κόφτη,σαφώς επηρεάζει την μπαταρία,παρόλα αυτα ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος και για το ένα κ μοναδικό restart ευθύνομαι εγώ κ 1 εφαρμογή. Σκεφτόμουν μετάβαση στο g2 αλλα δεν νομίζω οτι θα συμβεί.. rooted και unlocked επίσης. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 ενα βημα πριν παρω g2 και θα ειχα παρει το g. ο λογος που δεν το πηρα η προσφορα της voda. θολωσα με το ποσο μιζερος μπορει να γινει ο Ελληνας και ειπα θα παρω κατι κουτα. 360 optimus g η 410 το 32αρι g2;και επελεξα το 2ο Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Ωραίο το g2 και φθηνό πλέον. Δεν το αλλάζω το G βέβαια γιατί με χαλάει το πλαστικό πλέον. Σίγουρα όμως θα είναι μια απο τις επιλογές μου για εταιρική συσκευή το g2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 κριμα που δεν εδωσε κατι πιο ποιοτικο η lg οπως εδωσε με το g και προτιμησε αυτό το κλασικό σαβουροπλαστικό που δινουν οι περισσότεροι.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Η έκδοση Blue να υποθέσω ότι είναι το μαύρο ; Ρε παιδιά αξίζει στα 335 το G σε σχέση με 300 του nexus 4 (από το ίδιο μαγαζί και τα δυο). Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 το μαυρο ειναι και ναι αξιζει Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Αξίζει τελικά? Χμμ... Αν και είμαι lg hater (σε νορμάλ πλαίσια) μπορώ να πω ότι αξίζει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Είμαι ρε γαμ:Xτο ένα κλικ πριν κάνω την αγορά αλλά προβληματίζομαι με το θέμα της τιμής. Πλησιάζει αρκετά το G2 (τώρα πού πέφτει αρκετά 399) αν και το G2 το έχω αποκλείσει λόγω μεγέθους (παντόφλα για τα γούστα μου). Δεν ξέρω τι να κάνω, λέω μήπως έρθει stock σε αρκετά καταστήματα μέσα στις γιορτές και κάνει καμιά βουτιά κάτω από τα 300. Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 στα ιδιο μεγεθος παιζει με το g2. δεν προλαβες τη προσφορα του κωτσο με 300Ε. @nikos523 καθε κινητο που σ αρεσει το παιρνεις βλέπω 2-3 φορες :lol: σε παρακολουθουσα και με το n9 Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 :lol: Για τους δικούς μου τα πήρα αυτά, για μένα μόνο ένα έχω :cry: :lol: :p Μπορώ να πω όμως με σιγουριά ότι το G και το n9 είναι τα πιο όμορφα κινητά που είχα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 στα ιδιο μεγεθος παιζει με το g2. δεν προλαβες τη προσφορα του κωτσο με 300Ε. @nikos523 καθε κινητο που σ αρεσει το παιρνεις βλέπω 2-3 φορες :lol: σε παρακολουθουσα και με το n9 Καλά ο Κωτσος είναι ο γνωστός Κωτσος πήγα την ίδια μέρα που βγήκε η προσφορά και κλασικά άρχισαν τα είναι εξαντλημένο υπάρχουν μόνο σε κάποια καταστήματα demo στις βιτρίνες και αν θέλεις να δούμε κάποιο άλλο και........ Oχι και στο ίδιο μέγεθος με το G2, είναι στα ίδια με το nexus 4 δηλαδή normal. Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 θα ελεγα οτι ειναι πολύ κοντα στο μέγεθος http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4941&idPhone2=5543 Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 6 χιλιοστά πιο ψηλό και 2 πιο πλατύ είναι το g2 σε σχέση με το G. Αμελητέα διαφορά θα έλεγα αν σκεφτείς ότι έχει μισή ίντσα μεγαλύτερη οθόνη. Anyway, εγώ το πρόβλημα το βλέπω στον χώρο. Με 16gb δεν.. Το 32αρι θα το πάρεις αρκετά ακριβότερα αν δεν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας με εταιρικό αφμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Άντε πάλι θα τρέχω στα καταστήματα με την μεζούρα. Τι διάολο προχθές τα είδα και τα δυο και τις συγκρίσεις τις έκανα με το wave s8500 που έχω τώρα. Το nexus 4 και το Optimus G ήταν σε αποδεκτά πλαίσια, Το G2 μου φάνηκε τεράστιο. Λέτε να ξαναπάω αύριο ; Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 http://mobiledevicesize.com/compare/#134,145,361;1 Βαλτε στο πεδιο actual size το μεγεθος της οθονης σε ιντσες για να βγει το πραγματικο μεγεθος. Η αληθεια ειναι το g2 ειναι λιγο μεγαλυτερο και σε οσους,συμπεριλαμβανομενου και εμενα, θεωρουν το g ηδη μεγαλο για smartphone, το g2 θα τους κακοφαινεται περισσοτερο το μεγεθος. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts