Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είσαι για ποτο κ μας μιλας; τσου τσου τσου, μιλα με κανενα κοριτσακι εκει γυρω και ασε μας εμας.
images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμένα παίζει να χάλασε η μπαταρία..

3μιση ώρες δε βγάζω με χρήση/setup που μου έβγαζε 6μιση..

Που να πάρω τηλέφωνο για να έρθουν να το μαζέψουν;

SOS!! Εκανα root με Framaroot, επιτυχες, εκανα και reboot ολα καλα, εκανα απεγκατασταση κατι εφαρμογες μεσω CleanMaster τυπου καιρος, gmail και τωρα που το κανω επανεκκινηση μου βγαζει security error και σβηνει!! Οποιος μπορει να βοηθησει παρακαλω

Είσαι για ποτο κ μας μιλας; τσου τσου τσου, μιλα με κανενα κοριτσακι εκει γυρω και ασε μας εμας.

Σε λίγο καιρό παντρεμένος... :p

Λοιπόν, έχουμε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2522290 για να διορθώσεις προβλήματα που μπορεί να βγάλει μετα την εγκατάσταση είναι σχετικα απλα στην διόρθωση τους και http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2509457 για το κυρίως θέμα.

Για την PacRom 4.3 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2409687 μέσα στο θέμα υπάρχει προς το τέλος και η τελευταία έκδοση του kernel f93.

Εννοείται οτι θέλει root με το framaroot και unlock bootloader με το Freegee.

Δεν έχει εγγύηση η συσκευή μετά, αν και μπορεί να επαναφερθεί στην αρχική κατάσταση αλλά δεν το έχω ψάξει για να ξέρω.

Και Πάντα με δική σας ευθύνη.

Καλή επιτυχία.

χαχαχα :p δεν εκανες ξεκλειδωμα τον bootloader ε? την ιδια βλακεια με μενα :p

δες το μηνυμα μου εδω, εχει οδηγο, οπως και 2 μηνυματα πιο κατω :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Σε λίγο καιρό παντρεμένος... :p

Λοιπόν, έχουμε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2522290 για να διορθώσεις προβλήματα που μπορεί να βγάλει μετα την εγκατάσταση είναι σχετικα απλα στην διόρθωση τους και http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2509457 για το κυρίως θέμα.

Για την PacRom 4.3 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2409687 μέσα στο θέμα υπάρχει προς το τέλος και η τελευταία έκδοση του kernel f93.

Εννοείται οτι θέλει root με το framaroot και unlock bootloader με το Freegee.

Δεν έχει εγγύηση η συσκευή μετά, αν και μπορεί να επαναφερθεί στην αρχική κατάσταση αλλά δεν το έχω ψάξει για να ξέρω.

Και Πάντα με δική σας ευθύνη.

Καλή επιτυχία.

Στην 4.4 έχεις lte; Και η διάρκεια της μπαταρίας είναι λίγο μικρότερη σε σχέση με αυτή των cm;

Ευχαριστω πολυ παιδια, ακολουθω τον οδηγο τωρα και ειμαι εδω και κανα 10λεπτο σε Download Mode. Δεν ξεκινησα να περναω την καινουρια rom, εκανα απλα root με το framaroot και το αφησα ετσι, δεν ειναι αρκετο αυτο για απλα να ναι ρουταρισμενη η συσκευη? Η λαλακια πρεπει να γινε οταν απεγκατεστησα το movies απ οτι ειδα και σε καποιον αλλο "<<I uninstalled Google Play Movies, and I hear that's one of the apps that will give you the security error if its uninstalled. >>" Edited by drsplayup

Ευχαριστω πολυ παιδια, ακολουθω τον οδηγο τωρα και ειμαι εδω και κανα 10λεπτο σε Download Mode. Δεν ξεκινησα να περναω την καινουρια rom, εκανα απλα root με το framaroot και το αφησα ετσι, δεν ειναι αρκετο αυτο για απλα να ναι ρουταρισμενη η συσκευη? Η λαλακια πρεπει να γινε οταν απεγκατεστησα το movies απ οτι ειδα και σε καποιον αλλο "<<I uninstalled Google Play Movies, and I hear that's one of the apps that will give you the security error if its uninstalled. >>"

Το πρώτο σκέλος μπορείς να το παράκαμψης με το Framaroot, το δεύτερο είναι το Freegee μετά περνάς ότι rom θέλεις. http://ausdroid.net/2013/04/13/telstras-lg-optimus-g-gets-rooted-unlocked-and-cyanogenmodded/

Στην 4.4 έχεις lte; Και η διάρκεια της μπαταρίας είναι λίγο μικρότερη σε σχέση με αυτή των cm;

Ναι LTE, μπαταρία πολύ μεγαλύτερη διάρκεια!

Το πρώτο σκέλος μπορείς να το παράκαμψης με το Framaroot, το δεύτερο είναι το Freegee μετά περνάς ότι rom θέλεις. http://ausdroid.net/2013/04/13/telstras-lg-optimus-g-gets-rooted-unlocked-and-cyanogenmodded/

Σκετο root με το Framaroot δεν ειναι αρκετο για να ειναι η συσκευη απλα rootαρισμενη και να εγκαταστησεις εφαρμογες σαν το titanium backup κτλπ?

Φτανει για Titanium και για εφαρμογές οι οποίες όμως δεν θα πειράξουν της εφαρμογές του συστήματος.

Για να τροποποιήσεις ή να διαγράψεις κάτι απο την ROM πρεπει να εχεις ξεκλειδώσει το bootloader και αυτό γίνεται με Freegee.

Φτανει για Titanium και για εφαρμογές οι οποίες όμως δεν θα πειράξουν της εφαρμογές του συστήματος.

Για να τροποποιήσεις ή να διαγράψεις κάτι απο την ROM πρεπει να εχεις ξεκλειδώσει το bootloader και αυτό γίνεται με Freegee.

Το 2ο σκελος ηταν αυτο που μου διεφυγε :P . Να ρωτησω ειμαι εδω και 30 λεπτα στο σημειο που μου γραφει "DOWNLOAD MODE do not unplug the divice until the process is complete", ηταν η εικονα που μου βγαλε κατευθειαν μολις πατησα vol up+vol down και συνεδεσα το usb, δεν πατησα τιποτα, μηπως πρπει να πατησω κατι? Power button ή κατι αλλο? ή απλα περιμενω?

Γνωρίζει κανείς ποιο είναι το κόστος για αλλαγή μπαταρίας στο επίσημο service? Δεν έχω κάποιο πρόβλημα, απλά επειδή θέλω να την κρατήσω πολύ τη συσκευή, με ενδιαφέρει το κόστος της αλλαγής μπαταρίας που σίγουρα θα χρειαστεί.

Σε μένα δεν μου βγάζει επιλογή 4g μόνον 2g/3g κάνω κάτι λάθος;

Πληκτρολογείς *#*#4636#*#* και στο κρυφό μενού επιλέγεις στις Πληροφορίες Τηλεφώνου ότι επιθυμείς.

Πληκτρολογείς *#*#4636#*#* και στο κρυφό μενού επιλέγεις στις Πληροφορίες Τηλεφώνου ότι επιθυμείς.

Η εφαρμογή δεν λειτουργεί σε αυτήν την συσκευή

Έχεις περάσει την ROM που έχω δώσει στο νήμα και όταν πας στο μενού κλήσεων και πληκτρολογείς τον κωδικό σου λέει αυτό το μήνυμα; DOA όχι δεν μπορείς να το δώσεις εχεις περασμένο custom rom, δεν έχεις εγγύηση.

Έχεις περάσει την ROM που έχω δώσει στο νήμα και όταν πας στο μενού κλήσεων και πληκτρολογείς τον κωδικό σου λέει αυτό το μήνυμα; DOA όχι δεν μπορείς να το δώσεις εχεις περασμένο custom rom, δεν έχεις εγγύηση.

Την stock έχω & το κρυφό μενού το εμφανίζει. Αφού δεν έχω βάλει custom ROM... μόνο framaroot έχει!! Όταν πατάω ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ εμφανίζει το σφάλμα

Edited by Cool_J

'' Η εφαρμογή δεν λειτουργεί σε αυτήν την συσκευή''

Και σε έμενα μου βγάζει αυτό το μήνυμα! Δεν έχω πειράξει την συσκευή είναι έτσι όπως την πείρα, καινούργιο είναι 2 μηνών!!! Δεν πάει κάτι καλά; Να ανησυχώ;

If something goes wrong at the plant, blame the guy who can’t speak English. :blink:

'' Η εφαρμογή δεν λειτουργεί σε αυτήν την συσκευή''

Και σε έμενα μου βγάζει αυτό το μήνυμα! Δεν έχω πειράξει την συσκευή είναι έτσι όπως την πείρα, καινούργιο είναι 2 μηνών!!! Δεν πάει κάτι καλά; Να ανησυχώ;

Την stock έχω & το κρυφό μενού το εμφανίζει. Αφού δεν έχω βάλει custom ROM... μόνο framaroot έχει!! Όταν πατάω ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ εμφανίζει το σφάλμα

Παιδιά χάσαμε την συζήτηση νομίζω! Το κρυφό μενού που λέω για να ενεργοποιήσεις το 4G στην AOSP KITKAT 4.4 απο τον Houstonn για το παλληκάρι που ρώτησε.

Όχι για την stock ROM, για την stock είναι 3845#*975# ή 970 αν θυμάμαι καλά.

• The title was changed to LG Optimus G (E975)