Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βλέπω ότι έχει πέσει η τιμή στα σκρουτζομάγαζα. Αξίζει τα 300€? Η LG ακόμα δεν του έχει δώσει την 4.2, στο xda έχει λίγους devs και έχω καλομάθει με το desire να αλλάζω roms για πλάκα.

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βλέπω ότι έχει πέσει η τιμή στα σκρουτζομάγαζα. Αξίζει τα 300€? Η LG ακόμα δεν του έχει δώσει την 4.2, στο xda έχει λίγους devs και έχω καλομάθει με το desire να αλλάζω roms για πλάκα.

Αν θες να αλλαζεις ρομ συχνα , μεγαλη ποικιλια ακομα δε θα βρεις.πιο μετα δεν ξερω.μπορει.αν δωσει και καμια ρομ η lg εχει καλως.

Αν ρωτας για σχεση κινητου (εμπειριας χρησης) και χρηματων αξιζει και με το παραπανω.

Αρκει να συμβιβαστεις με 3 μειονεκτηματα:

1)μη αποσπωμενη μπαταρια

2)ελλειψη εξωτερικης sd card

3)μη υποστηριξη otg (για αυτο δεν ειμαι σιγουρος γιατι τοχω ακουσει,δεν τοχω ψαξει.το αναφερω γιατι εαν σε ενδιαφερει και το θες να τοχεις στο νου σου).

300€ για αυτην την εμπειρια χρησης που προσφερει ("βουτυρο") λιγα ειναι...

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιου είδους screen protector για το γυαλί της πίσω επιφάνειας ; Είμαι από την πρώτη στιγμή με την κλασική θήκη σιλικόνης που προστατεύει όλη την συσκευή αλλά το σκέφτομαι για την bumper case μιας και με είχε βολέψει πολύ όταν την είχα στην προηγούμενη συσκευή μου.

Έχω βρεί αυτά τί λέτε ;

1) http://www.ebay.com/itm/Savvies-screen-protector-for-LG-Electronics-E975-Optimus-G-back-side-/350890507210?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item51b2b43bca

2) http://www.ebay.com/itm/6x-screen-protector-ultraclear-for-LG-Electronics-E975-Optimus-G-back-side-/360756208648?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item53febee408

Εγώ πέταξα και τα δύο που είχα (μπρος πίσω).

Μόνο το bumper κράτησα και αυτό το βγάζω αρκετες φορές μέσα στη μέρα.

Η συσκευή είναι υπερβολικά όμορφη με άψογη αίσθηση στο χέρι.. Ακόμα και το bumper με χαλάει, άσχετα που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κατάλαβε ως τώρα ότι φοράει bumper :lol:

300€ για αυτην την εμπειρια χρησης που προσφερει ("βουτυρο") λιγα ειναι...

Αυτό ακριβώς. Τίποτα λιγότερο.-

Από αλλού περιμέναμε, από την σιχαμένη LG μας ήρθε το project butter :cool:

Εγώ πέταξα και τα δύο που είχα (μπρος πίσω).

Μόνο το bumper κράτησα και αυτό το βγάζω αρκετες φορές μέσα στη μέρα.

Η συσκευή είναι υπερβολικά όμορφη με άψογη αίσθηση στο χέρι.. Ακόμα και το bumper με χαλάει, άσχετα που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κατάλαβε ως τώρα ότι φοράει bumper :lol:

Συμφωνούμε απόλυτα και γώ θα ήθελα να το κυκλοφορώ χωρίς τίποτα πάνω του, απλά επειδή το κακό δεν αργεί να γίνει και εδώ έχουμε την ιδιαιτερότητα της solid κατασκευής που δεν είναι εύκολο να αλλάξεις π.χ. ένα πίσω καπάκι βρε αδερφέ άν γρατσουνιστεί, καλύτερα τουλάχιστον με τις μεμβράνες.

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

ΟΔΗΓΟΣ FLASHING KDZ FILES ΓΙΑ LG OPTIMUS G E975

Ευχαριστούμε φίλε που ασχολήθηκες.

Γνωρίζετε αν περάσω ένα firmware αντί του Orange-Πολωνικού που έχω περάσω πχ το Γερμανικό unbranded, που παίρνει ποιο γρήγορα τις αναβαθμίσεις, το κινητό μου θα αναγνωρίζεται σαν Γερμανικό unbranded απο εδώ και πέρα στα προγράμματα της LG;

Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω.

εν τω μεταξυ, στα πρωτοτυπα μοντελα και τις πρωτες εκδοσεις λειτουργικου, υποστηριζε USB-OTG, για καποιο λογο αφαιρεθηκε η δυνατοτητα!

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Παλικάρια δεν μου λέτε, μήπως τυχαίνει και έχετε περίεργη συμπεριφορά απο την μπαταρία; Βλέπω κατι android os και mediaserver κρατάνε το τηλέφωνο απο το να μπεί σε idle και τρώνε το μεγαλύτερο ποσοστό της μπαταρίας. Έκανα και factory reset, στην αρχή τιποτα μετά ξανά τα ίδια...

Συμφωνούμε απόλυτα και γώ θα ήθελα να το κυκλοφορώ χωρίς τίποτα πάνω του, απλά επειδή το κακό δεν αργεί να γίνει και εδώ έχουμε την ιδιαιτερότητα της solid κατασκευής που δεν είναι εύκολο να αλλάξεις π.χ. ένα πίσω καπάκι βρε αδερφέ άν γρατσουνιστεί, καλύτερα τουλάχιστον με τις μεμβράνες.

Το πισω καπακι αλλαζει πανευκολα. Βγαζεις τις δυο βιδες κατω και αυτο ηταν.

Ανταλλακτικο εδω.

Το digitizer επισης οπως στα περισσοτερα lg αλλαζει ευκολα χωρις να πειραξεις οθονη. Οχι πως στα υπολοιπα δεν αλλαζει, αλλα εχει μεγαλυτερη μανουρα να βγαλεις την κολλα απο την οθονη.

Το bumperακι ομως χρειαζεται τη μεγαλυτερη διαρκεια της ημερας, αυτο ειναι σιγουρο (2 βουτες ως τωρα και ουτε σημαδακι :lol: )

Παλικάρια δεν μου λέτε, μήπως τυχαίνει και έχετε περίεργη συμπεριφορά απο την μπαταρία; Βλέπω κατι android os και mediaserver κρατάνε το τηλέφωνο απο το να μπεί σε idle και τρώνε το μεγαλύτερο ποσοστό της μπαταρίας. Έκανα και factory reset, στην αρχή τιποτα μετά ξανά τα ίδια...

Αναλογα ποσο δουλευεις τη συσκευη.

Αν αδειαζεις την μπαταρια 1-2 φορες τη μερα δεν ειναι λογικο.

Αν την αδειαζεις σε 3+ μερες ειναι λογικο να ειναι αυτα μεγαλυτερα απο την καταναλωση της οθονης.

Φυσικα παιζει ρολο και το τι τρεχει απο πισω. 1-2 μερες με 10 συγχρονισμους ανα τακτα χρονικα διαστηματα πιστευω ειναι αρκετες για να σου δειξει τετοιο ποσοστο στο συστημα (και η μουσικη εννοειται).

εν τω μεταξυ, στα πρωτοτυπα μοντελα και τις πρωτες εκδοσεις λειτουργικου, υποστηριζε USB-OTG, για καποιο λογο αφαιρεθηκε η δυνατοτητα!

Μα δε φταιει η συσκευη που δεν εχει otg, ουτε το αφαιρεσαν για καποιο σοβαρο λογο.

Δεν ηθελαν απλα. Καποιο κερδος θα εχουν (και χασουρα εμεις).

Edited by nikos523

Αναλογα ποσο δουλευεις τη συσκευη.

Αν αδειαζεις την μπαταρια 1-2 φορες τη μερα δεν ειναι λογικο.

Αν την αδειαζεις σε 3+ μερες ειναι λογικο να ειναι αυτα μεγαλυτερα απο την καταναλωση της οθονης.

Φυσικα παιζει ρολο και το τι τρεχει απο πισω. 1-2 μερες με 10 συγχρονισμους ανα τακτα χρονικα διαστηματα πιστευω ειναι αρκετες για να σου δειξει τετοιο ποσοστο στο συστημα (και η μουσικη εννοειται).

Βασικά το φόρτησα το πρωί και τώρα είναι στο 20% με κανένα δύωρο skype call. Παλιότερα το έλιωνα και μου έβγαζε άνετα 2 μερες, άντε 1 μιση. Απλά, mediaserver kai android os κάνουν πολλά wakelocks.

Το πισω καπακι αλλαζει πανευκολα. Βγαζεις τις δυο βιδες κατω και αυτο ηταν.

Ανταλλακτικο εδω.

Το digitizer επισης οπως στα περισσοτερα lg αλλαζει ευκολα χωρις να πειραξεις οθονη. Οχι πως στα υπολοιπα δεν αλλαζει, αλλα εχει μεγαλυτερη μανουρα να βγαλεις την κολλα απο την οθονη.

Το bumperακι ομως χρειαζεται τη μεγαλυτερη διαρκεια της ημερας, αυτο ειναι σιγουρο (2 βουτες ως τωρα και ουτε σημαδακι :lol: )

Μα δε φταιει η συσκευη που δεν εχει otg, ουτε το αφαιρεσαν για καποιο σοβαρο λογο.

Δεν ηθελαν απλα. Καποιο κερδος θα εχουν (και χασουρα εμεις).

Εννοειται αυτο... απλα ειναι βαρεμενοι :mad:

σιγουρα ειναι τοσο απλο? γιατι θυμαμαι για να αλλαξεις οθονη ειναι ολοκληρη μανουρα!

Yonah, καμια φορα καποιες εφαρμογες απλα κολλανε και τρωνε συνεχεια μπαταρια, ειτε γιατι για καποιο λογο δουλευουν στο πουθενα 4 πυρηνες >1.2GHz, ειτε γιατι δεν αφηνουν το κινητο να μπει σε deep sleep...

Με ενα restart στρωνει και αυτο ;) επισης, κατεβασε το BetterBatteryStats η το Wakelock Detector (προτεινω το πρωτο) και δες ;)

σιγουρα ειναι τοσο απλο? γιατι θυμαμαι για να αλλαξεις οθονη ειναι ολοκληρη μανουρα!

Yonah, καμια φορα καποιες εφαρμογες απλα κολλανε και τρωνε συνεχεια μπαταρια, ειτε γιατι για καποιο λογο δουλευουν στο πουθενα 4 πυρηνες >1.2GHz, ειτε γιατι δεν αφηνουν το κινητο να μπει σε deep sleep...

Με ενα restart στρωνει και αυτο ;) επισης, κατεβασε το BetterBatteryStats η το Wakelock Detector (προτεινω το πρωτο) και δες ;)

Είσ' ωραίος, θα τα δοκιμάσω και επανέρχομαι:O

απλα το εχω παθει αρκετες φορες, να βλεπω 4 πυρηνες στο 1.18 η 1.51!! ειδικα αν παρατηρεις ψηλη θερμοκρασια πχ δε σε αφηνει να ανεβασεις φωτεινοτητα, αυτο ειναι ;)

Ρε παιδια, πως θα κανω push τις ειδοποιησεις? πχ, με στελνουν στο Twitter και μου το εμφανιζει αν εχω κλειστη οθονη, 10-15 λεπτα μετα! πως το ρυθμιζω αυτο? εστω, στα 5!

παιδια εγω ειμαι στραβος και δεν βλεπω πουθενα επιλογη για το ποσοστο μπαταριας?!δεν γινεται να εχουμε ποσοστο στο εικονιδιο διπλα απο την μπαταρια?

παιδια εγω ειμαι στραβος και δεν βλεπω πουθενα επιλογη για το ποσοστο μπαταριας?!δεν γινεται να εχουμε ποσοστο στο εικονιδιο διπλα απο την μπαταρια?

System Settings->Power Saver-> Battery Percentage (κατω κατω)

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Παλιότερα είχα κι εγώ θέμα με το MediaServer και τα πολλά wakelocks. Τα έλυσα με αυτήν την εφαρμογή...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.addz.mediascanner

παιδια αξιζει να βαλουμε custom rom?θα δουμε καμια διαφορα η και μανισια 10h ειναι μια χαρα?

Η custom Rom δεν έχουν τις εφαρμογές που έχουν οι εταιρείες ενσωματωμένες. Αλλά έχουν ΠΟΛΛΆ άλλα καλούδια που αν τα εξερευνήσεις δεν θα φανταζόσουν τι μπορεί να κάνει το Android αν το αφήσεις στα χέρια ανθρώπων που έχουν την ελευθερία να δημιουργήσουν. Προσωπικά χρησιμοποιώ Pac Rom http://pac-rom.com/#Home με 4.3 Android είναι ο συνδυασμός από τρεις διαφορετικές Rom τις AOKP, CYANOGENMOD και PARANOID. Αν θέλεις κάτι ποιο απλό βάλε την CYANOGENMOD.

Ψάξε και στο xda forum αν θέλεις λεπτομέριες.

(Προσοχή για να γίνουν όλα αυτά θέλει root την συσκευή με το Framaroot, μετά κατέβασμα του FreeGee για το ξεκλείδωμα του bootloader πρώτα πάμε FreeGee Utilities και κάνουμε Backup EFS και μετά Unlock My Phone προσωπικά χρησιμοποίησα την επιλογή CWM 6.0.3.0 και αφήνουμε την εφαρμογή να κάνει τα δικά της με γεμάτη μπαταρία και με Wi-Fi ανοιχτό, η διαδικασία θέλει περίπου μία ώρα, αφού τελειώσει ο bootloader έχει ξεκλειδώσει, έχει εγκατασταθεί το custom recovery CWM και μπορούμε να περάσουμε όποια Rom θέλουμε).

Όλα αυτά ο καθένας τα κάνει με δική του ευθύνη. ΜΕΓΆΛΗ προσοχή στα βήματα να είναι σωστά και να διαβάσει πριν το κάνει. Ένας οδηγός είναι ο παρακάτω http://ausdroid.net/2013/04/13/telstras-lg-optimus-g-gets-rooted-unlocked-and-cyanogenmodded/ το πρώτο βήμα του οδηγού μπορεί να παραληφθεί αν χρησιμοποιήσετε το framaroot και το root checker.

Την πρώτη φορά φαίνεται δύσκολο, μετά το κάνεις με κλειστά μάτια :) Μόνο στα μήλα είναι λίγο μανίκι.

Όλα αυτά για το τζαμί μπροστά. Το καπάκι πίσω αλλάζει βγάζοντας τις δύο βίδες. Κλιπσ έχει μετά περιμετρικά.

Με την συσκευή δεν είχα θέματα πάντως.

4 restart έφαγε ως τώρα ολα κι ολα.

1 την πρώτη μερα για root

1 για το update

1 που ξεχάστηκα και έκλεισε από μπαταρία ενώ είχα το καλώδιο στα χέρια :p

Και ένα χθες που πήγα να βγάλω το bumper και έμεινε πατημένο το power :lol:

Edited by nikos523

με το κατάστημα δε ξέρω τι παίζει απλά είπα να το ποστάρω http://www.mobifun.gr/smartphones-cat/lg-optimus-g-black-e975-detail.html

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

με wifi εισαι ή 3g και σου αργουν οι ειδοποιησεις;

wifi! βρηκα μια εφαρμογη απο xda, δειχνει να διορθωθηκε, αλλαξα το 15 heartbeat interval σε 4...

Μία βοήθεια,ανοίγω την αρχική στον browser και μου έχει πάντα αυτή ως αρχική σελίδα

http://www.searchmobileonline.com/?sourceid=6&app=N1t1ptiArcPH%2BNC18vcISEfXdT5O2xm1hFE5U6Y5lROAw%2Fit9PX0Ysb6W3dvXuSI%2FXAsld3FEHldSaBjLylyHoDcxzKwTnCGACVEYzuzhMFiB1ai1Y2UCx5n%2B1wh8em37sWUZEEuX%2B4%3D&i=aqwesrt

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

το αλλαξες απο τις ρυθμισεις και δεν αλλαζει? προφανως καποια εφαρμογη που εγκατεστησες τωρα τελευταια...

το αλλαξες απο τις ρυθμισεις και δεν αλλαζει? προφανως καποια εφαρμογη που εγκατεστησες τωρα τελευταια...

Ναι δεν αλλάζει...μου μυρίζει virus???

Πως θα βρω τι φταίει χωρίς reset?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

wifi! βρηκα μια εφαρμογη απο xda, δειχνει να διορθωθηκε, αλλαξα το 15 heartbeat interval σε 4...

με τη ρυθμιση wifi always on δεν θα χανεις τιποτα αλλα καιει μπαταρια.

Εγω εχω ανοιχτα μονιμως data και wifi και ερχεται η ειδοποιηση στην ωρα της.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

• The title was changed to LG Optimus G (E975)