Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ειδικά το double tap θα μετράει πολύ. αναρωτιέμαι αν σε περίπτωση που δεν πάρουμε η δεν το βάλουν σε κάποια αναβάθμιση αν θα μπορέσουν από το xda να το εφαρμόσουν σε custom roms...η μήπως άραγε χρειάζεται κάτι υλικό και μπορεί να γίνει μονο στο g2? :worry:

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μονταρισμα στον κερνελ γίνεται, τίποτα harfware-ικό.

Μπορεί να γίνει και από οποιονδήποτε αλλά αν δεν γίνει όπως πρέπει θα τρώει αρκετή μπαταρία χωρίς λόγο.

Από smarties είχα πάρει το δικό μου τον Ιούλιο και ήταν γαλλικό. Δεν είχα πρόβλημα. Προφανώς ανάλογα με την διαθεσιμότητα μπορεί να κοροϊδεύουν τον κόσμο
η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused:

Από smarties είχα πάρει το δικό μου τον Ιούλιο και ήταν γαλλικό. Δεν είχα πρόβλημα. Προφανώς ανάλογα με την διαθεσιμότητα μπορεί να κοροϊδεύουν τον κόσμο

Εγω παντως πηρα σημερα τηλεφωνο στην lg και μου ειπαν οτι αν αγορασα το κινητο απο μαγαζι στην Ελλαδα εχει εγγυηση με δωρεαν εξοδα παραλαβης και αποστολης..Και ξαναπειρα στο smarties και μου ειπαν οτι επειδη τους τρομαξα χθες εστειλαν το imei του κινητου που θα μου στειλουν στην lg και τους ειπε και εκεινους οτι εχει κανονικα εγγυηση..Μου ειπε αν θελω να τους παρω και εγω μολις ερθει το κινητο και να καταχωρησω και το imei για να δω οτι εχει εγγυηση!Τους ειπα να το στειλουν...Τι λετε;;;

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Εγω παντως πηρα σημερα τηλεφωνο στην lg και μου ειπαν οτι αν αγορασα το κινητο απο μαγαζι στην Ελλαδα εχει εγγυηση με δωρεαν εξοδα παραλαβης και αποστολης..Και ξαναπειρα στο smarties και μου ειπαν οτι επειδη τους τρομαξα χθες εστειλαν το imei του κινητου που θα μου στειλουν στην lg και τους ειπε και εκεινους οτι εχει κανονικα εγγυηση..Μου ειπε αν θελω να τους παρω και εγω μολις ερθει το κινητο και να καταχωρησω και το imei για να δω οτι εχει εγγυηση!Τους ειπα να το στειλουν...Τι λετε;;;

κι εγω τους πηρα σημερα και μου παν οτι παρολο που ο παροχος ειναι εκτος ΕΕ (Ταιβαν) καλυπτεται απ την εγγυηση της LG στην Ελλαδα ομως ενδεχεται καποια εξαρτηματα να ειναι διαφορετικα που σημαινει αν παθει κατι περιμενε να ρθουν απο Ασια

κι εγω τους πηρα σημερα και μου παν οτι παρολο που ο παροχος ειναι εκτος ΕΕ (Ταιβαν) καλυπτεται απ την εγγυηση της LG στην Ελλαδα ομως ενδεχεται καποια εξαρτηματα να ειναι διαφορετικα που σημαινει αν παθει κατι περιμενε να ρθουν απο Ασια

Εγω λεω να το κρατησω το κινητο παντως..Ποτε δεν επαθε κατι καποιο απο τα κινητα που ειχα,λετε να βγαλει αυτο προβλημα :)

Αν παθει τοτε θα καταλαβουμε τι συμβαινει και αν δεν ειναι οπως τα λενε απλα δεν θα ξαναπαρω κινητο εκτος ΕΕ.Αυριο θα ειναι εδω μου ειπαν

...Νίκος...

δεν θα εχει και ελληνικα αφου δεν θα ειναι ΕU

Είναι σίγουρο αυτό; Εδώ έχουν ελληνικά τα ανώνυμα κινέζικα.

δεν θα εχει και ελληνικα αφου δεν θα ειναι ΕU

Νομιζω ολα τα android εχουν ελληνικα αλλα ας απαντησει καποιος που γνωριζει καλυτερα

...Νίκος...

Καλησπέρα στην παρέα...

Μόλις απόκτησα χτες ένα optimus G από ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά δεν έχει καθόλου την επιλογή για ελληνικά!!!! Τι πρέπει να κάνω????

Από το vnp.gr και σίγουρα δεν έχει την επιλογή ελληνικά καθόλου.

Bahasa Indonesia

Bahasa Melayu

English

Tieng Viet

και πέντε με κινέζικα γράμματα

Αυτό βγάζει...

Made in: Korea

Made for: Chunghwa Telecom

Date of manufacture: 07/22/2013

10 χαρακτηρες

Τα σχιστομάτικα δεν έχουν.

Αν κρατήσετε συσκευή που δεν είναι από ΕΕ να ξέρετε πως παίζει να σας μείνει αν θελήσετε να την πουλήσετε. Η να φάτε μετά αρνητική αν το καταλάβει αργότερα αγοραστής.

Επίσης ο λόγος ενός μαγαζάτορα δεν είναι συμβόλαιο. Μπορεί να τρέχετε μετά.

Σκεφτομαι την αγορα bumper.το βρισκω μονο σε λευκο.το εχει δοκιμασει κανεις σε μαυρο κινητο?καμια φωτο?ειναι πολυ ομορφο για θηκη το g...

Παιδιά να μου πείτε κάτι?το g υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Γεια σας παιδιά,

Λοιπόν, πέρασαν 10 μέρες με το G στα χέρια μου και οι εντυπώσεις οι αρχικές επιβεβαιώνονται καθημερινά. Η συσκευή είναι καταπληκτική. Και η μπαταρία που είχα θέμα τις πρώτες μέρες έχει βελτιωθεί αισθητά μετά τις 4-5 πρώτες φορτίσεις.

Έχω μόνο την εξής απορία: Είμαι με Cosmote (εταιρικό) ωστόσο δεν μου βγάζει την επιλογή για LTE. Δεν το έχω ενεργοποιήσει ακόμα από την Cosmote, αλλά σαν επιλογή δεν θα έπρεπε να υπάρχει στο μενού?

Ούτως ή άλλως με το 3g καλυμένος είμαι και προς αποφυγή αδειάσματος της μπαταρίας, μάλλον αυτό θα χρησιμοποιώ καθώς έχω ακούσει ότι το LTE είναι ενεργοβόρο, αλλά θα ήθελα να έχω την επιλογή, την οποία υποτίθεται η Cosmote και το G μου δίνουν.

Σκεφτομαι την αγορα bumper.το βρισκω μονο σε λευκο.το εχει δοκιμασει κανεις σε μαυρο κινητο?καμια φωτο?ειναι πολυ ομορφο για θηκη το g...

Έχω βάλει φωτογραφίες πιο πίσω.

https://db.tt/ZL94xt0Z

Γεια σας παιδιά,

Λοιπόν, πέρασαν 10 μέρες με το G στα χέρια μου και οι εντυπώσεις οι αρχικές επιβεβαιώνονται καθημερινά. Η συσκευή είναι καταπληκτική. Και η μπαταρία που είχα θέμα τις πρώτες μέρες έχει βελτιωθεί αισθητά μετά τις 4-5 πρώτες φορτίσεις.

Έχω μόνο την εξής απορία: Είμαι με Cosmote (εταιρικό) ωστόσο δεν μου βγάζει την επιλογή για LTE. Δεν το έχω ενεργοποιήσει ακόμα από την Cosmote, αλλά σαν επιλογή δεν θα έπρεπε να υπάρχει στο μενού?

Ούτως ή άλλως με το 3g καλυμένος είμαι και προς αποφυγή αδειάσματος της μπαταρίας, μάλλον αυτό θα χρησιμοποιώ καθώς έχω ακούσει ότι το LTE είναι ενεργοβόρο, αλλά θα ήθελα να έχω την επιλογή, την οποία υποτίθεται η Cosmote και το G μου δίνουν.

Θα πρέπει να το ενεργοποιήσεις και ίσως να χρειαστείς και αλλαγή σιμ, εφόσον είναι πολύ παλιά.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Τις εχω δει..πολυ καλες..ομως μιλαω για ασπρο bumper σε μαυρο κινητό. ....

Ενα παιδι νομίζω έχει bumper ακόμα και οι περισσότεροι έχουν άσπρα..

Κάνε το μαύρο άσπρο στο Photoshop

Θα πρέπει να το ενεργοποιήσεις και ίσως να χρειαστείς και αλλαγή σιμ, εφόσον είναι πολύ παλιά.

Εγώ πάντως με εταιρικό και παλιά Simon cosmote (την πήγα και μου την έκοψαν) είχα από την πρώτη στιγμή επιλογή για Lte.

Επειδη το ανεφερα στον μαγαζατορα οτι πολυ ποθανον να μην εχει ελληνικα, το ανοιξε μπροστα μου το κινητο και ειχε κανονικα επιλογη ελληνικα. Βεβαια μετα στα μηνυματα δεν γνωριζω τι παιζει

Επειδη το ανεφερα στον μαγαζατορα οτι πολυ ποθανον να μην εχει ελληνικα, το ανοιξε μπροστα μου το κινητο και ειχε κανονικα επιλογη ελληνικα. Βεβαια μετα στα μηνυματα δεν γνωριζω τι παιζει

Και εγω που τους πηρα τηλεφωνο αυτο μου ειπαν..Αυριο που θα το εχω στα χερια μου θα ενημερωσω

...Νίκος...

Εγώ πάντως με εταιρικό και παλιά Simon cosmote (την πήγα και μου την έκοψαν) είχα από την πρώτη στιγμή επιλογή για Lte.

Αυτό με προβληματίζει, καθώς η κάρτα μου είναι καινούργια (δεν μου έκοψαν την παλιά, αλλά μου έδωσαν καινούργια). Θα το ενεργοποιήσω αύριο και θα δούμε. Πάντως δεν μπορώ να το εξηγήσω γιατί σε κάποιους βγάζει την επιλογή εξ'αρχής και σε άλλους όχι.

Τις εχω δει..πολυ καλες..ομως μιλαω για ασπρο bumper σε μαυρο κινητό. ....

Λευκό bumper σε μαύρο κινητό.Σόρρυ για την ποιότητα των φωτογραφιών αλλα μόνο το tablet είχα πρόχειρο :/ Ωστόσο είναι πολύ όμορφο με την αντίθεση μαύρο/λευκό.

• The title was changed to LG Optimus G (E975)