oregon Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Καλημέρα, επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω το κινητό online μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τις διαφορές στα μοντέλα EU, UK και GR που βλέπω στο skroutz? Μου είπαν από ένα κατάστημα ότι δεν αναγνωρίζουν τα ελληνικά και πρέπει να εγκαταστήσεις ένα πρόγραμμα. Ελληνικά που? Στα μηνύματα? Στον κατάλογο? Θα χω πρόβλημα? Thx! Αν είναι EU υποστηρίζει τα πάντα και έχει και εγγύηση κανονικά. Ίδιο λογισμικό φοράει η συγκεκριμένη συσκευή σε όλη την Ευρώπη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannapp Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Αν είναι EU υποστηρίζει τα πάντα και έχει και εγγύηση κανονικά. Ίδιο λογισμικό φοράει η συγκεκριμένη συσκευή σε όλη την Ευρώπη Το έχουν 315 στο VNP (http://www.skroutz.gr/s/2992958/LG-Optimus-G-E975.html) και μου είπαν δεν αναγνωρίζει ελληνικά και πρέπει να περάσεις ένα πρόγραμμα κάτι τέτοιο. Εγώ μέχρι τώρα ήξερα ότι αν είναι EU όλα καλά, τώρα τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Μακριά από vpn. Παρτο από birdphone, kaizer, cityshop κλπ που είναι απολύτως αξιόπιστα Το vpn φέρνει ασιατικά μοντέλα που δεν έχουν καν εγγύηση αντιπροσωπίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannapp Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Μακριά από vpn. Παρτο από birdphone, kaizer, cityshop κλπ που είναι απολύτως αξιόπιστα Το vpn φέρνει ασιατικά μοντέλα που δεν έχουν καν εγγύηση αντιπροσωπίας. Οκ! Τέλεια... ευχαριστώ για την ενημέρωση!!! Και μιας και έστειλα... ο τελευταίος ενδοιασμός μου είναι η κάμερα. Έχω διαβάσει τόσο κακές κριτικές... :( Όσοι το έχετε, είναι όντως τόσο χάλια; Δηλαδή εντάξει δεν περιμένω αποτέλεσμα ψηφιακής, αλλά γενικά βγάζω πολλές φωτογραφίες! Μέχρι τώρα με την 8αρα του Optimus 2x ήμουν μια χαρά, αυτή να ναι χειρότερη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Οκ! Τέλεια... ευχαριστώ για την ενημέρωση!!! Και μιας και έστειλα... ο τελευταίος ενδοιασμός μου είναι η κάμερα. Έχω διαβάσει τόσο κακές κριτικές... :( Όσοι το έχετε, είναι όντως τόσο χάλια; Δηλαδή εντάξει δεν περιμένω αποτέλεσμα ψηφιακής, αλλά γενικά βγάζω πολλές φωτογραφίες! Μέχρι τώρα με την 8αρα του Optimus 2x ήμουν μια χαρά, αυτή να ναι χειρότερη; Εεε όχι δεν συγκρίνεται με του 2χ, είναι σαφέστατα πολύ ανώτερη η κάμερα του G. Οι κριτικές που βλέπεις είναι σε σύγκριση περσσότερο με το S4 και ίσως ένα-δύο ναυαρχίδες ακόμα. Την ημέρα βγάζει σχεδόν τέλειες φωτογραφίες, το βράδυ είναι καλές άλλα όχι τόσο καλές όσο τα κινητά που το συγκρίνουν. Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στο focus το οποίο ψιλοδιορθώνεται με manual ρυθμίσεις, επομένως απ' ότι καταλαβαίνεις το πρόβλημα δεν είναι τόσο έντονο όσο ακούγεται για κάμερα 13 mp πάντα, και δεν είναι hardware πρόβλημα άλλα κατά τη γνώμη μου software. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Θα το ξαναπώ.. ΜΗΝ χαίρεστε με την ελεύθερη ραμ παιδιά. Χαμένη πάει. Free ram is wasted ram Ota δε σας βγάζει αναβάθμιση και την κάνετε από πσ;; Σε 5 λεπτά γίνεται λήψη-εγκατάσταση οτα. την εννοεις με αυτο που λες για την ραμ?? μονο χαμενη δεν παει η ελευθερη ραμ.... οτα δεν βγαζει σε πολλους με διαφορα region κινητα και μονο με pc μπορουμε να την κανουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Καλημέρα, επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω το κινητό online μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τις διαφορές στα μοντέλα EU, UK και GR που βλέπω στο skroutz? Μου είπαν από ένα κατάστημα ότι δεν αναγνωρίζουν τα ελληνικά και πρέπει να εγκαταστήσεις ένα πρόγραμμα. Ελληνικά που? Στα μηνύματα? Στον κατάλογο? Θα χω πρόβλημα? Thx! πας καρφι για birdphone ή kaizershop.. ασε το vnp γιατι εχουν ανεφερθει ηδη 2 περιπτωσεις που το vnp πουλησε ασιατικες συσκευες. αν παρεις ευρωπαικη συσκευη (πχ γαλλικο, ολλανδικο, πολωνικο κλπ) θα χεις ελληνικα παντου συν κανονικα 2ετη εγγυηση.. αρα κοιτας για EU συσκευη 10% στις 12.00 το βράδυ σε eco mode, και το πρωί στις 7.00 είχε κλείσει.... Είναι λογικό αυτό; λογικο δεν ειναι. απλως το πιθανοτερο ειναι καποιο process/εφαρμογη να κρατησε awake τη συσκευη. μηπως δεν ειχε καλο σημα η συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 10% στις 12.00 το βράδυ σε eco mode, και το πρωί στις 7.00 είχε κλείσει.... Είναι λογικό αυτό; Λογικο ειναι, αν ειχες και κανενα wifi ανοιχτο. Γιατι δεν το φορτισες αφου ειχες 10% ; Αλλο το eco mode αλλο το Power saver Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Λογικο ειναι, αν ειχες και κανενα wifi ανοιχτο. Γιατι δεν το φορτισες αφου ειχες 10% ; Αλλο το eco mode αλλο το Power saver αν η συσκευη μπει σε deep sleep ακομα και με wifi ανοιχτο 10% στο 7ωρο ειναι παραλογο να χασει. ας μας πει ο φιλος αν κατα τη διαρκεια της ημερας εχει φυσιολογικη καταναλωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 αν η συσκευη μπει σε deep sleep ακομα και με wifi ανοιχτο 10% στο 7ωρο ειναι παραλογο να χασει. ας μας πει ο φιλος αν κατα τη διαρκεια της ημερας εχει φυσιολογικη καταναλωση δεν κλεινει στο 0% η συσκευη και αν δεν εχει καλο σημα ε πολυ θελει; Αλλα γιατι το αφησε να παει τοσο λιγο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Παιδες το γραφω εδω μηπως και υπαρχει κανενας..Πουλαει κανεις το g του;;Το θελω για τον αδερφο μου που ψαχνει εδω και καμια βδομαδα κινητο.Οποιος εχει κατι ας μου στειλει μηνυμα... Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Μετα την αναβαθμιση ειδα διαφορα στη μπαταρια νομιζω.Το βραδυ μου ετρωγε γυρω στο 5% ενω τωρα δεν κατεβηκε ουτε 1%.Στο 30% ηταν και εκει εμεινε. Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Θα παω σε g2 επειδη χρειαζομαι τη μεγαλυτερη οθονη (ταινιες, ebooks, χρηση ως phablet). Οποτε πουλαω το δικο μου (ενος μηνα γαλλικο απο birdphone, απο πρωτη μερα με θηκη-προστασια οθονης, προσεχτικο στρωσιμο μπαταριας, σφραγισμενα παρελκομενα κτλ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_themis Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 δεν κλεινει στο 0% η συσκευη και αν δεν εχει καλο σημα ε πολυ θελει; Αλλα γιατι το αφησε να παει τοσο λιγο; Έχω το battery guru εγκατεστημένο, και παράλληλα το Power saver on. Με αυτά ενεργοποιημένα το wifi κλείνει το βράδυ καθώς και όλοι οι συγχρονισμοί - θεωρητικά πάντα. Δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα πως τα πάει την ημέρα γιατί το έχω συνδεδεμένο στον υπολογιστή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_themis Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Αντιμετωπιζω τώρα το εξής πρόβλημα. Έχω βάλει να κάνει το update στο pc της δουλειάς από το LG Suite αλλά είδα οτι αργούσε πολύ και θα έπρεπε να το κόψω στη μέση για να πάω στο σπίτι. Πάτησα λοιπόν ακύρωση και εδώ και 2 ώρες έχει κολλήσει στο ίδιο σημείο χωρίς να κάνει τίποτα. Σε λίγο θα πρέπει να φύγω και να το βγάλω από το καλώδιο.... μπορεί να συμβεί τίποτα; Και αν ναι πως διορθώνεται; Ευχαριστώ !!!!!:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Αντιμετωπιζω τώρα το εξής πρόβλημα. Έχω βάλει να κάνει το update στο pc της δουλειάς από το LG Suite αλλά είδα οτι αργούσε πολύ και θα έπρεπε να το κόψω στη μέση για να πάω στο σπίτι. Πάτησα λοιπόν ακύρωση και εδώ και 2 ώρες έχει κολλήσει στο ίδιο σημείο χωρίς να κάνει τίποτα. Σε λίγο θα πρέπει να φύγω και να το βγάλω από το καλώδιο.... μπορεί να συμβεί τίποτα; Και αν ναι πως διορθώνεται; Ευχαριστώ !!!!!:worry: Κατεβασει δεδομενα ακομα? Το 1gb δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_themis Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Κατεβασει δεδομενα ακομα? Το 1gb δηλαδη? έχει κολλησει στη δημιουργία εφεδρικού αντιγράφου ασφαλείας να κάνω hard reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 έχει κολλησει στη δημιουργία εφεδρικού αντιγράφου ασφαλείας να κάνω hard reset? Χμμμ δεν το θυμαμαι αυτο το βημα...περιμενε μηπως σου απαντησει καποιος σιγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_themis Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Χμμμ δεν το θυμαμαι αυτο το βημα...περιμενε μηπως σου απαντησει καποιος σιγουρα είναι πριν ξεκινήσει downlioading Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 είναι πριν ξεκινήσει downlioading Αρα δεν σου χει πειραξει τιποτα ακομα... Τραβα το καλωδιο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_themis Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Αρα δεν σου χει πειραξει τιποτα ακομα... Τραβα το καλωδιο :p ΟΚ, το τράβηξα κι όλα καλα!!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 σχετικα με την μπαταρια (cryptonakia ακους?) κρατησα χρονο. σκαρτο τριωρο εκανε για πληρη φορτιση με τη συσκευη ανοιχτη αλλα χωρις να τη χρησιμοποιησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 την εννοεις με αυτο που λες για την ραμ?? μονο χαμενη δεν παει η ελευθερη ραμ.... Και τι γίνεται δηλαδή; Η ελεύθερη ραμ "speedαρει" το σύστημα κατά ενα περίεργο τρόπο;; Οταν η ραμ γεμίζει με cached εφαρμογές, τις έχεις έτοιμες για τρέξουν. Όταν κάποιος τα παγώνει/"πρασινίζει" όλα τότε το μόνο που καταφέρνει είναι να ξοδεύει άσκοπα πόρους ξανα και ξανα.χωρίς λόγο. Αυτά τα κολλήματα με την ραμ είναι κατάλοιπα του παρελθόντος από συσκευές με 250-400 ραμ που φυσικά δεν έφτανε για το Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Και τι γίνεται δηλαδή; Η ελεύθερη ραμ "speedαρει" το σύστημα κατά ενα περίεργο τρόπο;; Οταν η ραμ γεμίζει με cached εφαρμογές, τις έχεις έτοιμες για τρέξουν. Όταν κάποιος τα παγώνει/"πρασινίζει" όλα τότε το μόνο που καταφέρνει είναι να ξοδεύει άσκοπα πόρους ξανα και ξανα.χωρίς λόγο. Αυτά τα κολλήματα με την ραμ είναι κατάλοιπα του παρελθόντος από συσκευές με 250-400 ραμ που φυσικά δεν έφτανε για το Android. Δεν συμφωνω μαζι σου καθολου. Αλλαζα σχεδον καθε βδομαδα κινητο και μονο στο G εχω δει τοση ταχυτητα και καθολου κολληματα...αυτο ευθυνεται κατα μεγαλο βαθμο στα 2gb ram...ακομα και το s3,note 2,xperia z, στα χερια μου λαγγαρανε. Και μιλαμε για σοβαρα κινητα οχι τυπου xperia tipo και κατω :p Δεν εχω καταλαβει τι θες να πεις ακριβως παντως... Εγω προτιμω να εχω πολυ ραμ ελευθερη και οχι το 1gb (700mb) , που για να ανοιξεις ενα προγραμμα,κλεινεις το αλλο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Εγώ είχα 3310 και ήρθα στο g. Γι'αυτό μάλλον.. Πιο λιανά δε μπορώ να το κάνω πάντως φίλε μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts